14 yaş küçük biri mi? Ay zorlasan annesi olurmuşsun ahaha. :D
Şahsen o kadar küçük biriyle asla sevgili olamazdım. Bir kere ablalık ve annelik hissim müsaade etmezdi. 14 yaş küçük birine teyze olunabilir, abla olunabilir, zorlansa anne bile olunabilir ama sevgili veya eş asla olunamaz. Zaten anlaşabileceklerini de pek sanmıyorum. Aradaki kuşak farkı birbirlerini anlamalarını imkansız hale getirir. Bir de olgun olan taraf küçük tarafı kendi zevkleri doğrultusunda kullanmak isteyebilir. Bu nedenle uçurum yaş farkı olan ilişkileri pek tasvip etmiyorum. Herkes kendi yaşına yakın kişiler ile birlikte olmalı diye düşünüyorum.
190 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılBenimde ilişkimde yaş farkı var hatta 14'ten de fazla ancak bir problem olmuyor erkek büyük olunca problem olmuyor ancak kadın büyük olunca problemler çıkabiliyor bunun toplum algısıyla falan da bir alakası yok Bu tarzdaki ilişkilerin çoğunda problem çıkabiliyor tabii ki bu sizde problem çıkacağı anlamına da gelmiyor ancak bir sorun çıkarsa da bunu normal karşılamak gerekiyor çünkü kadının olgun olması büyük olması erkeğin büyük olmasından biraz daha farklı şu an belki bunu kelimelerle anlatamam ancak yaşayınca anlayacaksındır Ayrıca her şey maddi olarak Özgürlük demek de değil arada 3-5 yaş yok 14 koca yaş var onun da sana karşı hissi olduğunu falan söylemişsin belki günümüzde olgun kadın fantazisi denilen durumu falan düşünüyordur böyle de bir şey var Eğer böyle bir durum varsa sen de yıkılırsın eminim bence çok fazla kendini kaptırma Evet konuş görüş En azından içinde kalmasın belki de onu gerçekten sevmediğini anlayacaksın bu şekilde ancak aşığım falan diyerek Çok da fazla kendini kaptırmamanı tavsiye ediyorum
51 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. neden olmasın, o da sana karşı boş değilmiş hem. birbirimizi tamamlıyoruz da diyorsun, o zaman ortada hiçbir sorun kalmıyor ki. kafanda ilişkiye dair şüphelerin olabilir ama cevabını buradan değil, onunla yaşayacağın deneyimden çıkarabilirsin. birbirinize bu şansı verin, zaten olursa olur olmazsa olmaz. ne kaybedebilirsiniz ki?
61 Yorumla
Soran+1 yılBelki daha önce benzer şeyler yaşamış veya duymuş olan varsa diye sormak istedim burdan
Bizim bir komşu da aynı şekilde biriyle ilişkiye başlamış, aşık olmuş ve evlenmişler. Sonradan duyduğuma göre 2 sene sonunda kadın çok büyük hata yaptım demiş.
Kadının maddi durumu iyi, çocuğun çalışmasına gerek yok diye işe girmesini istememiş. Sonrasında ise sabahtan akşama online oyun oynayan, evde hiç birşeye karışmayan ve sadece damızlık görevi gören bir ergene dönüşmüş.
Tabi diğer yandan çocuğun sana boş olmama durumu ise milf sevgisinden geliyor. Güzel bir seks hayatın olur, başka bir şey söylemek iddialı olur.
52 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBuradaki insanların hiçbirisini aldırma hepsi sana saçma sapan şeyler diyecekler sübyancı diyecekler vs vs hiç takılma senden küçük bir adama ilgi duyuyor olabilirsin bu çok normal 14 yaş evet birazcık kritik sınır zaten 15 yani 15’ten sonrası sıkıntılı maalesef ki ama 14 yaş gayet ideal bence takılma önemli olan şey senin duyguların de karşı tarafın senin ona duyduğun duyguları duyduğunda vereceği tepki eğer ondan da yeşil bir ışık gelirse niye olmasın ki üstelik şu da gerçek bir şey genelde erkekler kendilerinden olgun kadınları daha çok seviyorlar
52 Yorumla
Soran+1 yılO da bana karşı bir şeyler hissediyor. Bunu ben söyleyince o da söyledi zaten. Ben de senden ilk adımı bekliyordum gibi bir konu döndü aramızda. Yani aramızda çok ama çok garip bir çekim var bir süre adını koyamadım tam olarak. Ama sonunda zaman geçtikçe birlikte vakit geçirdikçe anlam verebildim. Ben bu adama aşığım :)
- +1 yıl
Onunla dene boş ver takma milleti yaş farkı iyidir
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAşk varsa mümkün tabi ki
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen birebir ayni durumu yasadim. Benden tam 14 yas kucuktu ve yastan kaynakli hicbir problem yoktu aramizda, hatta benden cok daha olgun ve akli basindaydi. Bizim sorunlarimiz baska seylerdi, asilmasi imkansiz seyler. Eger o sorunlar ortada olmasa cok da uyumlu bir cift olabilirdik 😕😔
22 Yorumla
Soran+1 yılNeydi sorunlarınız özel değilse
Cevap sahibi+1 yılOzelden yazarsan anlatabilirim. burada degil
+1 yılO 36 yaşına geldiğinde sen 50 yaşında olacaksın. O 46 yaşına geldiğinde onun hâlâ libidosu tavan olacak. Sen hala 60 yaşında olacaksın.
Ve bu adam seni 25 yaşında aldatmayacak öyle mi? Ya boşversene Allah aşkına. Bu evlilikte en çok üzülen sen olursun. Sende tam bir alfa dul kafası var. Fiziksel özellikleri çekici geldi. Yakışıklı, uzun boylu, kaslı tam alfa dul kadının aradığı erkek özellikleridir. Bu özellikleri bulduğu zaman isterse 20 yaş küçük olsun hiç önemli değil senin için.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Kaç yaşında olduğu önemli.
Şimdi problem olmayabilir fakat çocuk varsa her ne kadar senden bir parça da olsa ileride kendi çocuğunu isteyebilir.
Ben yaşadım şu an arkadaşız ama ileride ne olur bilinmez. Fakat benden 6.5 yaş büyük bir kadın bu.
Şöyle açıklıyım;
Ben daha çabuk olgunlaştığım için bunu kabul edebilir hatta büyük kadın her zaman erkek açısından daha iyidir çünkü çok şey öğretiyor insana..
Ben kendimden hiçbir zaman küçük birine bakmadım çünkü uymuyor. Çocuk var mı yok mu bu çok önemli bir konu.
Eğer isterseniz çocuk sahibi olabilecek misiniz bu daha önemli bir konu. 3-4 yıl geçmesi lazım beraber aynı eve girmediğim bir kadınla evlenmem ben mesela.. İnsanlar saçma sapan adetleri yüzünden evleniyor ya da evlendiriliyorlar fakat tam tanımadan olur bu durumlar.
Seçici olmak çok önemli, bir sinek mide bulandırır…00 YorumlaBeklentinize bağlı. Evlilik düşünüyorsan onu geç zaten. Cinsel anlamda tamamlayabilirsiniz belki hatta duygusal anlamda da. Senin yaşın büyük olduğu için ilişkide birşeyleri hep sen yapman alttan alman inşa etmen lazım. Seni 40 onu 26 olarak düşündüm. 26 civarı yaşta bir erkek durulacak bir yaşta değil. Sana ilgi duymasına hak veriyorum duyguları olabilir. Ama sana şunu garanti ederim ki aşkınız da cinselliğiniz de bir noktadan sonra biter. Çünkü arada yabana atılmayacak bir fark var. Karışındaki kişinin zevkleri değişecektir. Sana tavsiyem kendini üzecek hareketler yapma. karşındakinin duygusal bir yanı vardır ama büyük bir aşkla bağlı olduğunu sanmam.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Konuştuğun kişi olgunsa çünkü olgunluk pek yaşa bakmiyor yaşanmışliklara vs bakiyor erkekte de kadında da bu böyledir. Erkek büyük olunca sorun olmuyorsa böylede çok sorun olmaz fakat 14 yas cok fazla değil mi erkek büyük oldugunda bile fazla yani en fazla 5-7 yaş falan olabilir bence ki bazen o bile çok oluyor ama tabi genede siz bilirsiniz olgunluk seviyeniz aynı olabilir vs iyi anlasabilirsiniz olmaz diyenlere bakmayin kararı siz verin aşkın yaşı yoktur diyede bir söz var sonuçta hiç beklemediginiz biri sizi sevebilir belli olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMümkündür neden mümkün olmasın. Sen kimin nedediğine bakma. Gönül kimi severse seçerse odur. Ama akılda ihtiyatlı olmayı emreder.
İnsanlar neder elâlem neder diye düşünme bunalma. Kimi çekemez kimi garipser kimi yadırgar vs. İt ürür kervan yürür. Elâlem nemi dedi, elâlem afkura dursun. Sen hayatını yaşa. Yanlız bu oğlanla medeni birliktelik adı altında yaşamayın günaha bulaşmayın. En azından imam nikâhı ile yaşayın. Eşin olacak kişiyi elinde tutmak senin elinde.! O daha toy daha genç olabilir, güzellikle letafetle latiflikle naiflikle tatlı dille vs alırsın ipleri sessizce eline bakarsın hayatına. Buraya kadar iş gelmişse ileriyide ilerisinide halledersin evelAllah. Allah yolunuzu açık etsin, mutluluklar güzellikler neşeyle sevinçle dolu sağlıklı günler seninle sevdiğinle olsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl2 sene önce, bir kiz o kadar cok ustume geldi ki, ben olmaz dedikçe, o olacak dedi. En sonunda bende belki olur dedim. Ancak 5 ay dayanabildim. Hayatimin en büyük hastasıydı. Onunla aramda 14 yaş vardi. İlk defa bu kadar yaş farkim olan biriyle sevgili oldum. Kesinlikle olmuyor. Hele sen bir de kadinsin. Kuşak farkimiz çok. Zaman gecirdikce onunla, zevkleriniz, üsluplarıniz, konusma sekilleriniz, dusunceleriniz, hayata bakışıniz o kadar farkli çıkıyor ki. Belli bir süre sonra, katlaniyorsunuz ona. Sevgi falan hiç bir şey kalmıyor icinizde. Çok iyi düşün, sinir hastası olup cikarsin
13 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim ikimiz de birbirimize bir konuda ısrarcı olmadık. Duygularımız karşılıklı gelişti. Kuşak konusuna gelince zevklerimiz uyuşuyor, konuşma şeklimiz keza aynı, düşüncelerimizin birçoğu uyuşuyor ki şunu da diyeyim ben zaten her yaştan insana ayak uydurabilecek bir düşünce yapısına sahibim. Genellikle çevremdeki insanlar da benden yaşça küçük zaten. O konuda sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin hayat senin karisamam. Ben yasadigimi anlattim. Çok zor. Kuşak farki çıkıyor.
Soran+1 yılYine de teşekkürler tecrübeni paylaştığın için
+1 yılMerhaba, aşkın, sevdanın yaşı yoktur, yaş farkı yoktur. Birbirini seven iki insan varsa, mesafeler de, yaş farkı da, aile baskısı da, toplumun bakış açısı da önemini kaybeder. Herkesin değil, sizin ne düşündüğünüz ve ne yaşamak istediginizdir önemli olan.
Ancak, emin olmanız gerekir, aşkınızdan da, sevdanızdan da, birbirinize karşı olan güven duygusundan da emin olmanız gerek. İnanın gerisinin hiçbir önemi yoktur.40 Yorumla
+1 yılYa kime ne ne ki yok kadin kucuk olur erkek büyük olur kime ne Siz mutluysaniz kime ne ki Anlaşamazsaniz ayrilirsiniz ilk 3 yil çocuk yapmazsiniz ilişkinizin gidişatina bakarsiniz olmadi ayrilirsiniz ya da 1-2 yil sevgili oluo deneyin yani millet boş yapmis herkes çok biliyo
20 Yorumla
+1 yılOlgun ve kendini bilen bir bireyse sorun olacağını sanmıyorum. Böylesi ilişkiler mevcut günümüzde.. ama aldatma olasılığı ve tehlikesi yüksek bir ilişki olabilir.. onun hislerine ve kararlarına güveniyorsan denemekte fayda var, baktın olmuyor ayrilirsin çok büyük bir problem teşkil etmez bence :)
20 Yorumla
+1 yılTabii ki mümkün, ayrıca neden mümkün olmasın ki? Kime ne bu durumdan? Kafalar uyuştuğu zaman her detayı kenara bırakacaksınız. Biri yaş farkın için bir şey mi dedi, hemen lafı yapıştıracaksın "ne oldu senin mi gözün kaldı" diye.
Kimseye laf düşmez valla, sal gitsiinn.30 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki birbirinizi seviyorsanız hisleriniz karsilikliysa aranızdaki yaş farkının hiçbir önemi yok bence buradaki çoğu kişi bu durumu anormal karşılayabilir ama sen onlara takılma hatta tek burdakilere değil ister istemez çevrende de bu durumu anormal karşılayanlar tabii ki olacaktır onlara da takılmamanı öneririm çünkü aranızdaki birliktelik sadece sizi ilgilendirir başkasını değil
20 Yorumla
+1 yılMümkün bence 17 yaşındaki kızla bile sevgili oldum o beni bende onu sevdim sonrasi malum sebeplerden dolayı devam etmedi ama neden olmasın yaşi sorun etme kim ne derse desin takılma aldırma herkes ağzından farklı söyler ben 29 yaşındayım 17 yaşındaki kızla sevgili oldum yaş bahane kişi olgunsa tavırları iyiyise olgun davranıyorsa sıkıntı yok ama çocuksu tavırlari varsa yol ver gitsin bazı kızlar küçükte olsa duruşu bakışı oturusu aşırı olguncs yaşını göstermeyen bile var yani
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşimdi sana yaş önemli değil diyen canım olacakrı aslında aranızda en az 20 yaş fark var çünkü erkekler doğası gereği kendinden küçüklerle daha uyumludur hem sosyolojik hem psikolojik hem fizyolojik olarak
senin 40 yaşında olduğunu onun 25 yaşında olduğunu farzedersek senin 5 sene sonra fizyolojik olarak çöküşün başlayacak sen 50 olduğunda o 35 olacak ki 35 yaşında adamların ilgisini çeken yaş grubu 25 yaş kızlardır.
çocuğun şu an şehvetle karıştırdığı aşk sevgi sandığı olayı evlendiği anda pişman olacağına %1500 eminim ki 35 ine geldiğinde seni 25 yaşında bi çıtırla aldatacağının garantisini verebilirim
yine de sen bilirsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beklentileriniz karşılıklı ise, birbirinizi tamamlıyorsanız olabilir. Sen 37 yaşındasın olgun tecrübeli bir kadındın ona çok şey verebilirsin, o ise 23 yaşında senden acemi, genç ve enerjisinin doruğunda, o da sana çok şey verebilir. Ruh uyumunuzun olduğu çok belli, ikimizde isteklisiniz. Ama tensel temas şart, ne kadar yakınlaştınız şu ana kadar? Vücut dilleriniz ne diyor o çok önemli. 😎
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. kötü yorum atmıycam çünkü olgun erkek diye ölen kızlar burada seni kötülüyolar hayırdır a q size şimdimi yaş farkı aklına geldi senin durumuna bakınca çocuğun ciddi olma olasılığı bence az sadece cinsellik için düşünür seni ama gerçekten ciddiyse neden olmasın bide güzel bi kadınsan olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTıpkısının aynısını birebir yaşadım ben hatta aradaki yaş farkı da 20 yıldı, çok güzel 5 yıllık bir birlikteliğim oldu her şey müthişti çok sevdik birbirimizi, ama ben daha çok seviyordum onu tabiki deliler gibi aşıktım ona ben o ayrı, eğer karşı tarafın sana olan duygularından eminsen bence yaşamalısın. Mutlu olacağına emin olabilirsin. ☺️
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca yapılan yorumları okudum çoğu kişi sorun olur şu bu olur demiş bilmem ne, bence her kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş misali yorum yapmış onlara sakın aldırış etme derim, sadece karşındaki insanın sana olan duygularından eminsen eğer kesinlikle aşkını yaşamalı ve yaşatmalısın, birebir yaşamış biri olarak söylüyorum ben bunları.
- +1 yıl
Kız senden küçükse olur. 5 seneden sonra niye ayrıldın. Demek ki sevmiyordun kendini kandırıyon. Kadın 50 yaşına geldiğinde oğlan 36 yaşında olacak 25 yaşında kızlarla partileyecek. Nereden biliyorsun diyeksin. Ben de söyleyeyim meriç kardeş. Hepimiz Türk erkeğiyiz, birbirimizin ciğerini biliriz. Trol yorumlara gerek yok. Şu an o oğlanın bunu sevme sebebi milf tutkusu. O da 40-50 yaş arası kadınlara karşı duyulan bir his. Kadının yaşı 50'yi geçti mi herif gelir 36 37 yaşına. O saatten sonra milflerle değil 20'lerindeki cıvırlarla takılır.
AYRICA KEDİ UZANAMADIĞI KAŞARA MUNDAR DER. Bunu da iyi belle.
Cevap sahibi+1 yılYooo biz ayrıldık ama hala onu deli divane gibi seviyorum onun için kendi adına konuşup yorum yapmanı önerir beni de kendinle bir tutup da ciğeri beş para etmez şerefsizlerle karıştırıp karşılaşma
- +1 yıl
Sen çok şereflisindir ondan şüphem. Ülkenin en şereflisi sen bile olabilirsin. Duygusal tek eşli, cinsel çok eşli Türk erkeklerinden biri olarak biz şerefsiziz sadece. BİZ KÖTÜYÜZ AYNEN.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsende gozunu acarsa , yani ilk sen olursan kopamiyorlar.. Benim asik oldugum biri 39 yasindaydi. Ben ozaman 25. Bir turlu bana baglanamadi ne yaptiysa. Sonra ogrendim, 22 yaslarindayken 40 yasinda bir kadinla cinsellik yasamis sonra ondan kopamamis.. kendi de 39 yasindaydi ama yasli adama donusmustu.. kadin emerjisini yillardir emmis bence.. adam suanda 45 ve hickimseyle evlenmedi. bence hala o kadinla gorusuyor, " yaslandi ya artik o" dese bile. kadim 65ine dayanmis olsa bile.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim öğrenirim bunun detayını ben ondan
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSabah biri 4 yaş diye soru açmıştı ona yorum yapmadım bile, pek kadının büyük olmasını tasvip etmesem de hadi o olabilir ama erkek bile büyük olsa 14 yaş nedir ya, sen kadınsın Türkan Şoray in filmindeki gibi kendine bebe mi arıyorsun, detayda yazdıklarını geç hepsi fasa fiso... Millet iyice zıvanadan çıktı, ünlüleri mi örnek alıyorsunuz nedir geçin bunları özünüze dönün...
20 Yorumla
+1 yılElbette mümkün yeterki saygı sevgi sadakat ve güven olsun Evlenirsiniz bile Mühim olan anlaşıp birbirinizi sahiplenmeniz trn uyumu kafa uyumu olduktan fonra kim ne der diye hiç düşünmeye gerek yok olumlu düşün herkeze duyurma tankı tamamen taşlar yerine oturup dünya evine girene kadar
00 Yorumla
+1 yılCiddi olmak gerekirse fazlasıyla problem var az buz değil 14 yaş çok fazla elbette aşkta yaş yoktur lakin 14 fazla sen ondan önce yaşlanacaksın ve insanlara eşim diye tanıttıgında inanki lavuk utanacak çünkü artık tamamen annesi gibi duruyor olacaksın kimse kusura bakmasın bunlar hayatın gerçekleri ve daha önce karşılaştım hatta insanlar kesin çocuk jigolo dediler çok aşşalanmıştı ayrıldılar birdaha düşün derim ben erkek yaşlı olsa olgun adam der susarlar bir erkegin kadından olgun olması herkes için önemli kılındıgından sorun olmaz ama sizinki problem olur sadece aşkta degil farklı şeylerlede
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Yalnz odaha çocuk
İlerde görüşler ve yapılan bir çok şey aykırı düşer
Olgun görünüyor bile olsa asla değiller
Genel olarak anlaşmada ne çıkıyor ona bakmalsn
22 olur 35 yaşında gibi davranr ki çocuğunda mümkün değil
Biliyorum bu duyguyu ayrıca...00 Yorumlaolabilir zaten kızlarda şu an kendinden 10 15 yaş erkeklere ilgi duyuyor önemli olan kafaların uyması ama şuda bir gerçek ilerleyen yaşlarda problem kesinlikle olucak küçük olan kişiye ayak uyduramıyacaksınız ilerde ve ona bakma zorunlugunuz olacak. bence en güzeli çiftler arası 2 3 yaş gerisi her zmaan fazla gelmiştir gözüme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHep söylerim bu tür şeyler durumdan duruma değişir. Eğer birbirinizi seviyorsanız problem olmaz. İleride de sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. İyice bir düşünülmeli.
Bende bu tür durumlarda özellikle de küçük olan taraf kimse en çok düşünmesi gereken de o olmalı.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılŞu an için her şey güzel görünebilir, ilerki yıllarda büyük sorunlar çıkar, siz 14 yaşındayken sevgiliniz Annesinden yeni doğmuş bir bebekti, dost, arkadaş olabilirsiniz fakat gelecekte duygusal birliktelikte sizin açınızdan sıkıntılı günler sizi bekler
00 Yorumla
+1 yılGayet normal yani sadece sende olmuyor genç erkeklerin çoğu olgun ister çıtırlar gereken karşılığı veremiyor diye 😎 20 yaşındayken 30 altındaki kadınlar elimde kalacaklar gibi gözüküyordu zaman geçtikçe ağırlaşma oluyor tabi. Ama işte ileride sorun yaşamanız çok muhtemel tıpkı 20 yaşında olan kızların 35-40 yaşındaki adamlarla ilişkiye başlayıp sonra ciddi sorunlar yaşaması gibi
00 Yorumla
+1 yılSen kaç yasındasın o kaç yasında burada önemli olan yaş farkından ziyade kaç yasında olduğun 20 yasında kız ile 25 yasında erkek olsada olmaz mesela ayıpladıgım ya da dalga gectigim için değil biyoloji ve anatomi acısından fakat 30 40 olur mesela... 🥂
02 Yorumla- +1 yıl
Neden 20 kız 25 erkek olmaz
- +1 yıl
Pardon klavye yanlış yazmış 20 35 olcaktı
+1 yılTürk uzmanlar, yaş aralığını 5 ila 10 arasında veriyor. Kadın ve erkek ilişikisi için en ideal yaş farkı bilimsel olarak belirlendi. Araştırmacılar, erkeklerin kadınlardan 4 yıl 4 aylık yaş farkı ile büyük olmasının ilişkiyi güçlendirdiğini kanıtladı.
00 Yorumla
+1 yılKim ne derse desin boş ver bunun ismi aşktır önemli olan uyum sağlıya bilmektir
Seviyorsan kendine uygun görüyorsan kim ne diyorsa desin takma aşkını yaşa 😊👌👌20 YorumlaO yastaki erkegin sizden beklentisi sekstir. Sizi af edersiniz berece bildigi kadar becerir. sonra size yol veririr. Kendi yastini buldugu zaman. O zaman siz duygusal cokuntuler icinde olursunuz.
21 Yorumla
Soran+1 yılSeks konusunda hiç konuşmadık. Zaten bu konuyu açan kişi de muhtemelen ben olurum gibi duruyor hiç o konulara girmedik
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden 13 yaş büyük bir kadınla birliktelik yaşamıştım. İlişkiye kendini çok kaptırıp bana aşık olduğu için ayrılmak zorunda kaldım. Çünkü ben kendisiyle bir gelecek düşünmüyordum ve anı yaşıyorduk sadece
Mantıklı düşününce ilişkinin bir yerden sonra devam edemeyeceğini sen de anlarsın ama ne zaman anlarsın bilemem
04 Yorumla
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim duygusal olarak o da ben de bir şeyler hissediyoruz. O da bana sürekli gidip onun olduğu şehre yerleşmemi kafama sokmaya çalışıyor. Ama ben bunun için henüz erken olduğunu düşünüyorum. Biraz daha zaman geçmesi lazım.
Cevap sahibi+1 yılZaten ilişkinin başında sevgilin için hemen şehir değiştirmek absürt olur ama sevgilinin sana olan ilgisi ömür boyu sürecek mi onu düşün.
Yoksa ben bir iki sene takılır sonra ayrılırım kafasındaysan o ilişkiye devam et zaten bir sorun olmaz ama evlilik düşünüyorsan bin kere sorgula
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim ben de zaten şehir değiştirmeyi düşünüyordum. Biraz bahane gibi olacak. 1 2 sene belki daha uzun sürer bilmiyorum gittiği yere kadar gitsin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam o zaman ne istediğini biliyorsan problem yok hayatını yaşamaya devam et.
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aranızdaki kimyayı ve gelişen iletişimi anlamayanları kötü yorumlar yapanları takma asla bu mümkün bir aşk hayat kısa anın tadını çıkarın aşkınızı yaşayın daima
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen olacağını düşünüyorum bende olgun büyük yaş kadın seviyorum arzu olarak çok istiyorum o anlamda umarım hayırlısı olur
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Biz bayanlar olgunuz tolere ederiz yaş farkını. Ama karşı taraf sıkılabilir. Bilemiyorum nasil bir insan ama. Çok tanımadan kapılmayın derim fazla..
27 Yorumla- +1 yıl
Siz nasıl tolera ediyorsunuz
- +1 yıl
Ben sıkılmam
Soran+1 yılKarşı taraf neden sıkılır mesela sizce?
- +1 yıl
Kendine bakan kadın seksidir
- +1 yıl
Evliler bir süre sonra birbirlerinden bıkıyorlar zaten heyecan bitiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAşkın yaşı yoktur, önemli olan birbirinizi olan sevgi ve saygı durum bu.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Seviyorsa seni engelde yoksa kimene sen hayatını yasa derim
21 YorumlaOlur erkek buyuk olunca laf olmuyor kadın buyuk oluncamı laf olucak
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kafana göre takıl gittiği yere kadar gitsin sonu olmaz o ayrı
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılneden sorun olsun bacım ,
sugar daddy oluyor da sugar mommy neden olmasın .
sonuçta erkek kardeşimizde milf seviyor. sende eğitimci kimliğin ile eğitirsin. fresh yaprak herkes sever.
iyi eğlenceler.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. 7 ben 7 yaş büyük denedim. Uzun yıllar oldu evliyiz yaştan yana sorun yok. Zaten kadınlar 1 fazla X kromozomu sebebiyle ortalama 15 yıl fazla yaşıyor sizinki tam denk gelir beraber yaşar beraber ölürsünüz..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşkın gözleri kör ettiği sözünün kanıti da olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hisler karşılıklı olduktan sonra problem yok bence. Gayette güzel bir ilişki olabilir neden olmasın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılErkek de oluyorda kadında neden olmasın. Mutluluklar
10 Yorumla Erkek reşit ise keyfine bak. Ne kadar sürer diye düşünüp kafayı yiyecek birisiysen bulaşma. Bitmeyen sevgi ya da ilişki ya da aşk yok. Bitecek mevzu bitene kadar birbirinize sevgi ve saygınızı koruyarak yaşayabilmek.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı. Benim tercihim olamaz çünkü kendimden küçükler itici geliyor ama tercihine saygı duyarım mutluysan engel yok
20 Yorumla
+1 yılerkek her zaman büyük olmalı diye düşünüyorum ki sizin yaş farkınız çok fazla fikir ayrılıkları yaşarsınız erkekler geç olgunlaşıyor.
20 Yorumlaya bu şey değilmi
üzülme gelecekteki sevgilin belki daha doğmamıştır LŞKJADSŞLKJF
şakası bi yana olabilir öyle durumlar :d
00 YorumlaBu dönemde erkekler olgun kadınlardan aşırı hoşlanıyor onlarla birlikte olabilmek için kadınların kalp güzelliklerini kışkırtıp kendilerine bağlayıp ilişkilerini yaşadıktan sonra bi kenara bırakıyor nede olsa benim oldu bir kere sonra başka kadınlara yelken açıyor
00 YorumlaErkekler daha geç olgunlaştığı için ben erkeğin kadından bu kadar büyük bir yaş farkı varsa (7-8 yaştan fazla) böyle bir ilişkinin çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum bir süre sonra annesi yerine geçme olasılığın oldukça muhtemel. Belki de ondan hoşlanma sebebin de bu yüzden olabilir sen yine de dikkatli ol diyim :(
00 Yorumla
+1 yılAşk bu yaşa bakmıyor maalesef ama iyi düşünüp iyi karar vermek gerek ilerde yaşanılacak sıkıntılarda olabilir aileler istemeye bilir sağlam adımlarla gitmek gerek
00 Yorumla
+1 yılAşkta asla yaşın bir önemi yok birbirinizi seviyorsunuz bundan daha önemisi yok başkalarının düşüncelerine takmayın yani o böyle diyor diye birlikte olmayacak mısınız
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Daha detayli bahsedersen daha saglikli yorum yapqbilirim. Normalde evet olmaz derim ve onun ilgisi cinseldir derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi detay
Bence olmaz. Ama çok bakma olmaz diyenlere de ahajhsslsn biz sadece konuşuyoruz toplum olrak. Ciddi olarak bakıcak olursak ileriki yaşlarda sıkıntı olur ama bu bi gerçek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Arkadaşım bende bir dönem yaşça büyük biri ile bir dönem ilişkim oldu ama bir süre sonra sorun olmaya başlıyor maalesef belli bir süre sonra sen yeterli olmayacaksın od gözü dışarıya kaçacak
00 Yorumla
+1 yıl14 yaş demek bir hata. 36/50 olabilir belki ama 20/34 sakıncalı. Ama 50ye 64 bile olsa bilemedim ya sakıncalı ama olmaz da değil. Senin için olabilir belki ama karşı taraf için zannetmem olsun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı sevgi saygı varsa 14 yaş sadece sayı olur aranızdaki. Ama aranızdaki sevgi mi cinsel çekim mi bunu iyi ayırt etmeniz gerek.
08 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik hakkında konuşmadık hiç henüz. Ama olaylara bakış açımız falan herşeyimiz aynı.
- +1 yıl
Düşünceniz ne peki birlikte güzel vakit geçirmek mi birlikte bir hayat kurmak mı?
Soran+1 yılBirlikte vakit geçirmek. Gelecek kurmayı henüz birbirimizle veya başkasıyla o da düşünmüyor ben de düşünmüyorum
- +1 yıl
Öyleyse birlikte vakit geçirerek hem birbirinizi tanıyın hem de ne istediğinizi anlayın sonrasına sonra karar verirdiniz. Belki de bir hevestir birbirinize karşı duyduğunuz bunu anlarsınız en azından.
Soran+1 yılTamamdır teşekkür ederim.
- +1 yıl
Rica ederim mutlu olursunuz umarım.
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum umarım ki
- +1 yıl
Bence doğru kararı verdiniz. Sizi neyin mutlu ettiğini sizden başkası bilemez. Onunla mutlu musunuz? Tadını çıkarın. Hatta sevişin onunla hissedin en yakınınızda
+1 yılYanous yapıyorsun. Çünkü kadınlar ruhsal ve fiziksel olarak erkeklerden daha önce cokerler. İlerde çöktüğünde seni aldatacaktir. Çünkü onun bedeni daha yeni yeni oturuyor Şu an
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılOlm... bize niye kimse bakmıyor lan 😂 bu arada bu tip durumlarda 10 sene sonrasını düşünerek hareket etmek birşeyleri anlamaya yardım edebilir.
00 Yorumla - Devamını Gör (231)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat