Sevgilim Anneannesini Kaybetti?

Yazlıklarımız ve normalde oturduğumuz yerler aynı yerlerde. İki gün önce gece anneannesini kaybetmişler bana sabah haber verdi. Neyse normalde 1 hafta daha yazlıkta kalacaklardı cenaze için apar topar İstanbul'a döndüler dün ve cenaze bitince geri geldiler yazlıktaki eşyaları geri toplamak için. 5 dakika görüşebiliriz dedi çok vaktim yok dedi. Neden 5 dk biraz daha izin alamaz mısın dedim, biz İstanbul'a dönelim gece konuşuruz canımın içi yapabileceğim bişey yok çağırıyorlar dedi. Biraz vaktim olsa gelirdim dedi. Bana veda etmeden gitti. Bende sinirlendim ama sakinleşmek için 2 saat bekleyip, tamam bitanem yine seni özlicem keşke buluşsaydık hem iyi olduğuna emin olurdum hem de sana sarılırdım dedim. Sen gelince artık yazmış. Mesajlaşma dün gece böyle bitti hala hiç konuşmadık ne yapmalıyım? Anneannesi vefat etmeden önce de ilgisi azdı. Bugün whatsappa girip bana yazmamış. Sen ara yaz diyeceksiniz ama dün aradım hatta ona söyledim seni arasam mı diye arada kaldım (cenaze yüzünden) işlerinin olabileceğini düşündüm dedim. O da evet bayağı bir işim vardı dedi. Ondan biraz çekiniyorum. Sizce bırakıp gitmeli miyim çünkü bu saat oldu hala bi haber yok. Ben yazıp ilgilenince üstüne düşmüş olmak kendimden uzaklaştırmak istemiyorum zaten bana veda etmeden gitti.

Sevgilim Anneannesini Kaybetti?