Ayrilali 3 ay olacak ben hala kendimi toparlayamadim toparlayamiyorum hayatima bakiyorim calisiyorum arada arkadaslarimla gorusuyorum duzelcek diyorum ama hala duzelemiyorum iliski kocu ile konusuyorum tarot baktiriyorum bir daha yapmayacagim dedigim halde tutamiyorum kendimi ben ayrildim onun hattasi yuzunden cabalasa duzelebilirdi cabalamadi aklima geliyor keske sunlari yapsaydim yapmasaydim tarzinda etrafimda iliskileri olan insanlar var ya da tanistigim insanlari iliskileri var kiskanmak degil ama kendimi kotu hissediyorum bunu asamiyorum dusunmemeye calisiyorum ama yok iyice sacmalamaya basladim ayrildigima pisman degilim asla ama keske o cabalasaydi bitmesi diyorum bitmesini hic istemezdim benim gibi yasamis olan ya da fikir vermek isteyen varsa yardimlarinizi bekliyorum ozellikle etrafimda kisiler iliskilerini gorunce kendimi cok kotu hissediyorum.
Dusuncelerinizi yardimlarinizi bekliyorum? Ayrilik sonrasi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrica özguvenli ol kendine sev tarzi seylerde sıkıntım yok öyleyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tarot marot yardim kocu hepsi bos. Abdest al ve namaz kil. Kainata hukmeden Yuce ALLAH a dua et ve dertlerini paylas. Emin ol faudasinj goreceksin.
Duzelecekin ama zaman alir
Hepsini ortaya karisik yapiyorum
Hepsini karisik yapmadogru yolu sec
Yapabilecegimiz bir seh varsa haziriz
Soyle bazen dua ederken buluyorum kendimi bazen iliski kocu ya da tarotlara bakarken buluyorm cok degisik
Konusmak dertlesmek istersen. DM ye gel
Bundan sonra hiçbir ilişkine bu kadar bağlanmaman gerektiğini öğrenmişsindir.
Ogrendim baya bi baska bir suru sey ogrendim
Ne kadar gereksiz sey var hepsinide yapiyosun maasallah
Bildigim halde yapiyorum kendime hakim olamiyorum
Zugurt tesellisi bu ama.
Yani sen kafada bitirmemissinki.
Halen zihinde o bag varoldukca boyle devam edecek
Nasil bitirebilirm
Bitirememe sebebi, yasananlarmi?
Baskasini sevememe caresizligimi yoksa yeni baslangiclarin korkusumu
Yasanaanlarda var ve ilerki hayatimda onunla olmak istiyordum baskasi olur ben istersem onun farkindayim
Bunun nedeni butun yasamini gelecegini onun uzerine insaa etmenle alakali...
Haklisin dogru asamiyorum bunu iste
Cinsellik varmiydi
Oyle birliktelik yasama olmadi konusmalarda konusuldugu oluyordu
Bu iyiye isaret. Enazindan bu yasanmamis.
İlk bu kisiylemi oldu bu tur yakin muhabbetler
Evet ilkdi bu her konuda
Tamam sebeplerden biride bu...
Yaşınızı bilmiyorum ancak şunu anlatayım belli bir yaşa kadar herhangi birisiyle veya herhangi bir erkekle herhangi bir şekilde özel paylaşımları olmayan özel şeyler yaşamayan herhangi bir şekilde yakınlaşmayan ve bunu sadece evleneceği insanlığı yaşamak için bekleyen Kadınlar ilk defa Bunu yaşadıklarında o kişiyi kocası gibi hissetmeye başlar yani sanki evlenmişsiniz Her şey bitmiş evlilik yoluna girmissiniz gibi bir psikolojileri olur. Ve artik bu kisi uzerinde dunyasini insaa ederler. Ve asla o kisiden baskasini hayatlarina almicaklarmis gibi dusunup yasarlar. Ama kadinlar bu dusuncede iken, erkekler olaya bambaska bakar. Eger erkekte kadinla ayni dusuncese ise, kadin icin hayalkirikligi olmaz ve sonuda evlilikle taclanir. Mutlu olunurmu bilinmez ancak her iki tarafta muradina ermis olur. Amaa genelde bu tur durumlarda yan cizen erkeklerdir, yani kadinla ayni dusuncede olmayan tamamen karsidakinin sevgisini kullanmak odakli olan ve zamani gelincede bi sekilde ayrilmak icin bahane arayan taraf erkeklerdir.
Büyük ihtimalle senin yaşamış olduğun şey de bu yani sen olaya tamamen kendini adapte ettin bütün hayal dünyanı yaşamını her şeyini O kişiyle evlenmek üzerine inşa ettin Fakat karşındaki kişinin böyle bir inşa etme düşüncesi yoktu işte burada yanıldın ve senin üzüldüğün ve kopamadığın şey inşa etmiş olduğun hayat ve kabullenmediğin şey ise inşa ettiğin bu hayatın gerçekleşmeyecek olması
Buna inandiran oydu en bastan gelecekle alakali konusurdu ilerisi icin dusunceleri vardi kendi kendime gelin guvey olmadim bu konuda. Ama ilk olmasi konusunda haklisin etkisi farkli bu sebeple erkekler birde yavaslik seviyor ben sabirsizdim bir seyler olsun aceleciydim her konuda. Onsuz yasayabiliyorum asiri mutsuz degilim ama onunla yasamak isterdim
Erkeklerin çoğunluğu genelde kadınlar ne istiyorsa Daha doğrusu hayatında ne olmasını istiyorsa onun hayalini kurdurur Mesela seninle öylesine konuşsaydı gelecek planı yaptırmasaydı Ya da bir şekilde Geleceğe yönelik bazı düşünceleri sana aktarmasaydı Sen onunla bazı şeyleri yaşamayı kabul eder miydin ya da Yaşar mıydın Çünkü hayatını aldığın ilk erkek ilk olduğunu bildiği için de seninle Bazı şeyleri yaşayabilmesi için seni Geleceğe dair bazı hikayelere inandırması gerekiyordu Aslında bu bir tuzak yani her seni inandıran erkek Aslında seninle bir gelecek planı yapıyor anlamına gelmiyor Sadece bu kadınlara bir ikna yoludur Örneğin sana deseydi ki ben evlenmeyeceğim Seninle de bir gelecek planı kurmayacağım yani benimle öylesine görüşeceksen bazı şeyleri karşılıklı iyi yaşayacaksan görüşelim deseydi sen bununla Aynı yatağa girer miydin
Dediklrrinde haklisin ama soyle bir sey var yanlis hissetmis olamam o da zaten bu yola girme istegindeydi ona gore davranislari vardi evlilik olur olmaz nasip derdik ikimizde beni boyle kandirmadı. Kullanmak istese kullanacagi cok firsatlar geldi doyebilirim yapardi. Sevgisini hissediyorudm belli ediyordu oylesine de yasanmadı niyetim ciddi oldugunu bilsin bir seyler icin diyede beraber degildi
Onu savunma durumda degilim Şu an bitisinde o hatali tamamn onun yuzunden o ayri bi durum
Ben kim hatali demiyorum.
Analiz yapiyorum.
Kandirildin sevgini kullandi yetmedi senide kullandi. Bunu kabullenmek lazim.
Kadinlarin %99 u hayatlarina ilk aldiklari erkekte hata yaparlar
Evet hatalarim oldu cok seey ogrendim ayrilirken bile Şu an bile ogrendigim cok sey oldu. diyelim kullandi Bunu sık sık kendime diyerek mi kabullencem
Kendine bunu diyerek kendini uzersin ancak...
Sen kendine kotu davranma artik.
Onu insaa ettigin gelecekten uzak tutmaya calis sadece
Dusunmemekten mi geciyor bu yol
Aynen oyle. Yani surekli hafizana alma. Iyi ya da kotu ne varsa notr kal. Kullandi ya da su oldu bu oldu diye zihnini taze tutma. Onu hatirlatan ne varsa at gitsin. Herseye noktayi koy ve tamamen yasamina odaklan
Onu stalklamiyorum resimlerjne bakmiyorum teelfondaki resimleri sildim beraber olan anilari esyalari yaktim attim bunlari yaptim tek yapmam gereken dusunmememem bunu becerince biticek hersey hayatima da odaklansamda dusunce oalrak neden atamiyorum nasil atabilirim
Hayatinda ilk olmasi ilkleri yasaman ve hayatini ona gore dizayn etmenniz sebep.
Zamanla asicaksin. Hayatina baskasinida alabilmeyi dusunceksin
Haklisiniz zamanla dusuncelerin azalcak dusunmeyeceksin diyorsun
Aynen oyle. Kendine zaman ver. Ama syrekli unutcam diye antin kuntin seyleri yapmayi birakmalisin. Bunlar seni uzaklasfirmaz aksine yakinlastirir
Once antin kuntin dedigin seyleri birakmam lazim ordan baslamam lazim sonra ondan onceki gibi hayatimda yaptigim seylerden zevk alip dusunmelerim azalcaj
Aynen öyle yani senin onu hatırlatan ne varsa kurtulmak için uğraşıyorsun ya çaba harcıyorsun Aslında o çabayı harcarken sen o anılara bağlı kalıyorsun çünkü o çabayı harcarken arayış içerisindeyken unutma arayışı Aslında onları sana hatırlatmaya sebep oluyor Sen hayatını akışına bırakacaksın hayattan zevk aldığın şeyleri yaşamaya bakacaksın ve kendi hayatını Şu an için tek başına yürütmeye odaklanacaksın bir şeyler unutturması için saçma sapan arayışlarda bulunmak aslında o unutman gereken durumlara daha fazla bağımlı hale gelmeli sağlıyor
Cok aciklayici oldu cok tesekkur ederim bir de son olarak cevre etkisi fazla birilerinin iliskisini kiskanma degil ama uzuluyorum bunu nasil engelleyebiliirim
Bu aslinda ayrilik sonrasi gorulen bir durum degil sadece.
Hic sevgilin olmasa bile iki sevgiliyi gorunce imrenmeniz gayet dogal. Bunu herkes yasar. Herkes imrenir. Ve bende oyle olmak isterdim paikolojisi ortaya cikar. Bunlar gayet dogal duygular. Insan sevmek sevilmek sefkat ister ilgi ister. Kadinlar daha cok ister ve sen Şu an bunu daha cok isteyen evredesin. Ciftlerle pek gorusme eger cok etkiliyosa. Daha cok bireysel gorusmeler yap
Oncesinde boyle degildi gorunce olsa keske derdim arada biterdi ama simdi boyle degil. Soyle calistigim yerde ya da ortak bulunmam gereken kisiler oluyor ben sormasamda anlatiyor cok cevp vermiyorm hala iliskisini anlatmaya devam ediyor bi kere biri ile az samimiyetimiz var yeni ayrilik yasadim anlatma bana dememe ragmen durduk yere anlatiyor ben uzak durdukca iliski anlatan insanalr geliyor etrafima
Aslında uzun süreli iş yok mesela Normal şartlar altında sen şu anki durumda olmasan birilerinin ilişkisi hiçbir zaman Göze batmaz ya da hiçbir zaman dikkatini çekmez Ama şu anki bulunmuş olduğun hassas durum sebebiyle birilerinin ilişkileri ister istemez hem göze batıyor hem de aynı zamanda daha fazla hassasiyet göstermiş oluyorsun yani şu anki durumda olmasa hiç ciddiye almazdın
Kesinlikle aynen cok dogru gozume sokuyo gibi geliyorlar oyle bir sey yok ama suanki durumumdan dolayi
Tabii ki tamamen şu anki durumla alakalı yani hassas bir dönem ve bu dönemde her şey göze batıyor
Alisana kadar buda boyle mi devam edecek peki
Evet herseyin ilaci zaman...
Zamanla sonumlencek. Tarot fal vs vs hikaye
Zamana birakmak o zman cok tesekkur ederim uzun uzun yazdin acikladin
Sorun yok. Rica ederim. Yasiniz kacti meslek neydi sizin
26 ve beden egitimi ogretmeni adayi
Yeni birini bulursan hiç bir şeyin kalmaz :)
Yeni biri saglikli olmaz
Eski plağı sarıp durursun o zaman. Geriye bakma ileriye odaklan
Onu bitirmedem nasil biri ile olayim
3 ay olmuş demişsin kaçırmışım evet daha taze. Kendine meşgale bul aklını başka işlere yönlendir. Zamanda akıp gececektir. Unutmak güzel bir şey aslında zaman ilacı olacaktır.
Kendimi isle yogunlastiriyorum ama sonunda onunla dusunurken buluyorum
Yani normal bir durum öyle böyle öyle böyle derken Ilgın ve düşüncen azalacak, sende birde illaki düşüneyim deme fark ettiğinde ilgini değiştir.
İliskilerini anlatan arkadaslarim ya da iliskileri olan kisileirn resimleri goruyorum hep bi kotu hissediyorum
E tabi sevmek sevilmek herkes ister. Ama bitmesi gerekiyorsa da bırak bitsin. onsuz olmayacak sanırsın ama ilerde geçmişe bakınca onsuz da olacağını da görürsün. Duygusallık tan çık böyle filmlerde seyretme.
Onsuz olacagini yasayacagini bilip onsuz yasamak istememek sevmek sevilmek onun tarafindan istiyorum o ruh halindeyim
Daha taze olduğu için böyle hissetmen normal. Geçer elbet buda geçer sancılı da olsa geçecek.
Daha taze mi 3 ay olmasina ragmen gececek mi bana sanki zaman gecmiyor ya bu aci gecmicek gibi geliyor bazen
Çok takmissin kafaya her şeyin o olduğunu düşünmeye başlamışsın. Sal biraz emin ol bu bile ilerde komik ve basit gelecek sana
Evet taktigimin farkindayim kendimi hep rahatlatmaya kafami dagitmaya calisiyorum kafaya takmamada eyleme gecemiyorm sinir oluyorum kendime
Çık gez dolaş otur film seyret ne işinde çalışıyorsan daha çok emek harca kafayı dagitman lazım senin.
O kadar cıkmazdayim ki yaptigim seylere cikip gezdigimde adepte olmaya calisiyorum sanki herkes mutlu hayati yolunda derdi yok butun dertler skntilar benim basimda ben mutsuzum
Bi az cekicen başka yolu yok akışına bırak dediğim gibi. Zamanla azalacak bu eziyet
İnsallah boyle konusuyorum arkadaslarimla ya Şu an konustugumda rahatliyorum sonra basa sariyorum . Kendime o kadar kiziyorum ki uzuldugum icin hala
Üzülmeye değecek biri değilse üzülme zaten. hakettiyse daha ne boş ver. Dünyada ki tek kişi değil ya. Sevmek sevilmek tabi güzel ve hoş. Ama işte ederini bulmak önemli verdiğin değeri hakeden
Bunlari yasattigi icin degmez diyorum direk ayrilmak istedigini soylese ya da sevmedigini yuzume soylese bu kadar sancili olmazdi.
Ayrılma sebebi neydi ki?
Uzun doneem askerdi hala oyle bitmedi daha son zamanlarda ilgisizdi yani aramadi yazmadi bende anlattim boyle devam edemem dedim o geri adim atmadi zıtlasti iyice kisaca cabalamadi bitmesin demedi ya da bir ozur dilese halloolurdu tek bi kelime bile demedi uste cikmaya calisti inatlasti
Yani çokta mantıklı bir sebep yok ortada.
Bir diger uzulme sebep buyuk neden yok cok sacma halledilecek bir neden ama onun cabasi ya da bir sey yapmasi gerekirdi degil mi
Evet gerekirdi ama sebep boş bence ilgisiz ya da isteksiz olması gerçi önemsemedigi anlaminada geliyor yani.
Aynen öyle benim duygularimdan emin ve mutsuz degildi eminim her anlamda dis gorunus huy olarak iyi oldugumun farkindayim baskin kurmaz gereksiz tartismalar cikarmam sorun oldugunda konusma taraftari olup halledilirdi ben istesem bile onun bir adim atmasi gerekirdi diye dusunuyorum beni biliyordu cunku
Hata etmiş, yolunu bulmaya ugrasmadiysa istemiyordur sanırım. Seven sevdiğini bırakır mı ki?
Aynen birakmaz onun kaybettiginin net farkindayim bu rahatlik var kendimde de iste kendimi tiparlamada zorluk yasiyorum
Kaybetti diyorsun ama dönse takla atacak durumun var :)
Hatasini farkedip ccabalamasini isterim ayni sekilde gelir donerse kabul etmem :)
Kabul etmeyeceksen cabalamasini neden istiyorsun
Kendini affettirmeddn kabul edemem
Cabalarsa kabul ederim diyorum iste
:) işte kendine gelememenin sebebi bu hala dönmesini bekliyorsun. Hayırlısı bekle bakalım
Belkide olabilir ama karsima firsat cikarsa istwdigim gibi o etkili olmaz onuda biliyorum
Demedi deme hiç bir şey belli olmaz, sonra azın açık peşinde koşarsın hayatt !! :)
Nasil yaani tam demek istedgini anlamadim pesinde kosarsin derken
"Belkide olabilir ama karsima firsat cikarsa istwdigim gibi o etkili olmaz onuda biliyorum" etkili olmaz dedin yaaa onu demek istedim neyin ne etki yapacağını bilemezsin
Hayat icin kesin konusulmaz tabiki ne olcagi belli olmaz nasip artik
Hayırlısı...
Yardimlariniz icin tesekkur ederim
Ne demek
Niye ayrıldın
Uzun doneem askerdi hala oyle bitmedi daha son zamanlarda ilgisizdi yani aramadi yazmadi bende anlattim boyle devam edemem dedim o geri adim atmadi zıtlasti iyice kisaca cabalamadi tek bi kelime bile demedi
Askeriye farklı bi yer ilgi tabi ki hakkın ama oradaki yaşantısı muhtemelen etkilemiştir onu.
Belkide olabilir buyuk bi sey beklemedim olmasi gerekendi yapcK bir seyim kalmadi