benim kizkardesim var evli gecen gun bana kahve icmeye geldi annemde sonradan geldi oturuyoruz kahve iciyoruz annem kizkardesime dayin senden davet bekliyor dedi kizkardesim bunun telasina dustu anneme diyor nezaman cagiralim cayami cagirayim yemegemi ben kararlastirayim sende yardima gelirsin anne ama bir nezaketen bana abla sende gelirsin demi yok yani orada beni yok saydi hic teklif bile etmedi hem benim evimde bunun konusmasini yapiyor hemde boyle davraniyor sizce hata degilmi..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kalınmakla haklısın sadece dayını yemeğe çağırsın yapsınlar sonra annene de soyle bacinada soylemelisin
soyle birsey var ben kardesimin evinde annemle konussam desemki dayimlari bag evime mangala davet etsem anne sende gel yardima desem kardesimi saf disi biraksam ne dusunur
kotu hisseder
yani neden alindin bu konuya? tabi ki annesini cagiracak.. kardese naz yapilmaz ki..
senin kardesin senin evinde annenle dayini agirlamasi icin onumu yapalim bunumu yapalim diye konussalar sen saf disi biraksa ne dusunursun
abla abartiyorsun.. kendi evinde agirlayacak senin evinde degil yani.. tamam alinabilirsin ama bu kadari fazla..
ya nerde agirliyirsa agirlasin sorunum degil ozaman annemle bunun planini kendi evine cagirsin yapsin ya da anneme gitsin yapsin benim evimde beni saf disi birakip bunu konusuyon hani nezaketen deseki sizde abla gelmek isterseniz beklerim dese anlarim oda yok
Ya annesine yardıma gel diyor dayısını ağırlayacak burada niye alınganlık yapıyorsun
agirlasin beni ilgilendirmez ama sen benim evimde oturuyon annemle bunun planini konusuyon ben varmisim yokmusum yok yani saf disi ben buna kizdim
şu an ablası gibi değil de dışarıdan bir kadın gibi düşünüyorsun farkında mısın
Sende yeri geldiğinde annenle bir plan yapsan sendr onu katmayabilirsin bence küçük durumlar bunlar ya büyütmeye gerek yok
Birde benim evimde konuşuyor derken çok farklı düşüncelere giriyorsunuz ya
Sen neden kafa yoruyorsun ki boş ver takma sende mesafenin koru evine bir daha çağırma
bende artik ona gore davranicam nasil yaklasirsa oyle
Ayn hak edene hak ettiği gibi davran yavrum
Sen evli misin onun gibi hep mi böyle yapıyor genelde
evet evliyim daha oncede dayimlari yemege almisti annemide cagirmisti bizi es gecti yemeginden degil ama en azindan diyebilirki caya gelin enisteyle oda yok
Anladım kardeşin seni sevmiyor görmüyor musun genelde Erkek kısmına değer veriyor akraba olarak
Sen kaç yıllık evlisin
o insan yerine koymaz mesala annem bana cok yakin oturur anneme gelir bana gelmez ustelik anneme geldiginde beni arar gel kahve icelim sen gel beni niye cagiriyorsun boyle biri
Anladım evli değilken de böyle miydi
hep oyleydi tenezzul etmezdi bana insan yerine koymazdi hicbir zaman ben ondan kardeslik yakinligi goemedim oda benden ablalik gormedi o akil verir karsisinda birsey soyle mudafaya gecer
Yani genelde çocukların onlara karşı soğuk mu onlara böyle yapar
Sıkıntılı durum o öyleyse sende uzaklaş ondan
hayir degil soguk degiller genel sorun insan yerine koymuyor mesala gezmeye giderler annemi ararlar gotururler daha birkere sonucta ablasiyim hep birlikte birseyler yapalim biryerlere gidelim yok ben mesala bizim koyde bag evimiz var cagirdim mangala olsun caya olsun o hic
Sizi görmüyor kafa olarak kendini yakın hissetmiyor yaşlarınız kaçtır
aramizda dort yas var ben disa donuk biriyim enerjik konuskan o oyle degil kendi kabugunda agirdan alir kendini bazi tipler var kasinti onun gibi
O halde sosyal değil soğuk biri onla vakit zaman geçiremezsin ki neden taktın
kafa dengi degil yani mesala benim esimde der kizkardesin cok soguk insan begenmiyor kimseye tenezzul etmiyor kasinti gibi hayir vakit gecirmekten ote ben onun hicbirseyine karismam akil da vermem boyleleri bana akil veriyor yok oyle yap yok boyle yap iyide herkes senin gibi olmak zorunda degilki mesala o dogrudurust birsey yapmaz evine temizlikci gelir onceden annem giderdi yardima cocuga bakamaz bazen is yapmasi icin annemi cagirirdi ben herseyi kendim hallederim boyleleride beni yonlendirir
Kocası da şikayet mi bu durumdan
kocasi onun agzina bakmaktan tek basina hareket edemiyorki mesala yazin enistemle esim İstanbul'a gitceklerdi kardesim oyle laf soktu ki enisteye enistem gitmekten vaz gecti gidemediler
Naısl yani enişten çok yumuşak ne derse o diyor
ya benim kardesim okurken hicbir is yapmazdi hep annem yapardi calistigindada bu durum oyleydi yani oyle elli ayakli kendini yoran tip degil evlendi bu cocugu oldu cocugu huysuz biraz degil bayagi bir huysuz haliyle is yapamiyordu kocasi yapiyordu arada annem gidiyordu cocuguna bakiyordu o yapiyordu simdi calismaya basladi cocuk buyudu yine ayni durum yani kocasi bunsuz hicbirsey yapamiyor cunku idare etmesini bilmiyor gecen kardesimle cocugu annemdeydi eniste memlekete gitti is icin cocuk ateslendi hastaneye goturduk benle esim herseyi esine tel aciyor soruyor yok oyle yok boyle
Çok sorunlu biri kardeşin o halde kardeşin de kocası da sıkıntılı gibiler çocuğu Erkek mi genelde
hayir kiz
Anladım peki sen kardeşine düşkün müsün o yüzden kafana takıldı
hayir sorunlu degil mizmiz herseye bahanesi var ya calisiyorum yok cocuk durmuyor bunlarin altina siginiyor
Tamam da oda onun sorunu böyle sorunlu kardeşi düzeltemezsin çok zor yapısı öyle çocuk rahat değil mi onların yanında
bunlar iki kari koca cok pinpirikli cocugun ustune cok dustuler cocuk dusse akli gidiyorlar
Peki senin kaç çocuğun var
evet sana da sorsa iyi olurdu
Düşünememiştir bence altında anlam arama?
hep oyle ama daha oncede dayimlari evinde agirlamisti annemde gitmisti cagirmisti bana haber vermedi