Yorumlarinizi bekliyorum boyle bir durum yasayan var mı ?

7 yillik iliskim var evlilik yolundayiz fakat sevgilimin annesi hersey tam oldu is ciddiye binecekken benim oglum iste calismiyor keyfi gelince ise gidiyor falan dedi ve sevgilim ben ne soylersem ona ne konusursam gidip ailesine yetistiriyor ve ailesi benimle nasil isterlerse oyle konusuyolar yani kisaca sevgilimin ailesi beni eziyor ve sevgilim buna goz gore gore musade ediyor seven bi insan sevdigini ailesine karsi korumaz mi ben sevgilim icin tum sulalemi karsima aldim istiyorum dedim ama sevgilim is ciddiye bindikten sonra biz babanla anlasamiyoruz dedi ve aradan cekilmeyi tercih etti ama sevgilim bugun gelse yarin Nisan olur sizce bu durumda benim tavrim ne olmali Ben sevgilimi cok seviyorum annesiyle beraber bile oturmayi kabul ettim birgunfen bir gune ailesine saygisizlik etmedim parasi yoktu para verdim telefon iste telefon verdim Seni seviyorum seninle hic bir skntim yok ama maddi imkanlar ve ailenle anlasamiyoruz dedi ve gitti
Güncellemeler
+1 yıl
Ben sevgilimi kimseye ezidrmedim kimsenin tek laf soylemesine izin vermedim toz kondurmadm onun icin herkesi tum sulalaemi karsima aldim
Güncellemeler
+1 yıl
Gerekirse dedim calisirim sirf sana destek olmak icin ama o annesini ailesini demekki benim gibi karsisina falan almamis
Yorumlarinizi bekliyorum boyle bir durum yasayan var mı ?