Yorumlarınızı bekliyorum sizce nedir bu durum?

Birkaç gün önce belki bir hafta olmadı ben 3 tane gebelik testi yaptım erken şeklinde böyle silik çizgi çıktı fakat belirtilerimin arasında geçen ay adet oldum bu ay olmadım yani bu ay gelecekti ve 11 aydır bebek emziriyorum hastaneye gittiğimde kan tahlili verdiğimde bana gebelik olmadığını ve enfeksiyonu yüksek olduğunu söyledi fakat bana toz verdi ve ben tozu içtikten sonra Büyük ihtimal enfeksiyonum düştü bugün de öğle arasında sadece ekmek ve peynir atıştırdım bebeğim ne ilgilenmem gerekiyordu çünkü o sıra midem çok kötü bulandı ondan sonra geçti durup dururken geceleri yemek yemek isteyeyim olmuştu tekrardan ondan sonra turşudan tiksindim bir anda fakat hamilelik testinde olmadığı halde test yaptığımı silik çıktı yani anlamadığım bir şekilde içimde bir his var ve o his beni neden böyle sıkıştırıyor bilmiyorum kanlı gebelik olmadığı halde neden böyle oldu 11 aylık bebek emzirdiğim halde bir ay regl oluyorum bir ay olmuyorum ve ben bu ay olmadım geçen ay oldum bu ay olmadım sizce neden?