Sizce bu durum ne?

Merhabalar, sevgilimle haftaya üçüncü ayımız olucak ve ben şunu fark ettim mesela ben bir yere gittiğimde genelde bize takım giyebileceğimiz şeyler bakıyorum mesela maviden ikimize kımızı ikimize miav tishört aldım izinden gelirken 4 üst, short, 2 bileklik bide iç çamaşırı falan aldım ama o çok bencil hiç yani daha kendi istediyiyle bir şey almadı uzak mesafede kendisi benden ve ilk buluşmada 3 gün öncesi doğum günümdü diye bana kolye küpe takımı almış dandik bişey 1-2€ falan ama benim için hiç bir önemi yok ha 1€ ha 100€ manevi değeri önemli sonraki gelişinde eli boştu bir sonrakinde ailemle tanıştırdım diye bana sordu sana ne alabilirim diye çiçek dedim getirdi 10 tane gülden bir buket çiçek sonra sen bana değer vermiyorsun dedim insan bi çiçek gönderir dedim ben 17 yasındayım o ise 28 baktım kapımda çiçek var bendem 700 km uzakta canım biliyorsun borçlarım var elim dar diyor ama kendine nike dan eşya giysi alıyor bitanede kıza alıyım dediği yok bu sizce bencillik mi pintilikmi veya beni mi sevmiyor kendisi oğlak burcu burcu da başta yavaş sonradan alışan bir burc acaba ondan mı? Ne diyorsunuz bu duruma
Sizce bu durum ne?