Eleştirilere açıgım. trol falan da degılım. evli 2 evladı olan bır kadını sevıyorum aşıgım oda bana karsı bos degıl hergun her fırsatta telefondayız. farklı sehırlerdeyız ama yasadıgı yerı cevresını cok ıyı bılıyorum. boşanmak ıstıyor ama bıraz zorlanıyor bazı sebeplerden dolayı. bızım aşk nereye gıder sonumuz ne olur acaba? gözum baska bırsey görmuyor. evlıymıs cocugu varmıs umrumda degıl benımde ıkı cocugum var ve bosanma surecındeyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanana kadar uzak dur. Duramam deme. Aynısının kendine yapıldığını düşün. Erkekler de kadınlara diyor, boşanma arifesindeyim, anlaşamıyorum... Gibi bir sürü bahane kadın seni ekiyor olabilir. Doğru söylüyorsa dahi boşanmazsa konuşma. O iki evladı annesini... olarak bilmesin. Hiçbir şey gizli kalmaz. Unutma.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılEvliyken yapılan birliktelikler çok etik deyil, siz eşinize o da eşine ihanet ediyor, sizin eşiniz size yapsa hoş karşılarmısınız, birgün sizin başınıza gelmiyeceğinin garantisi yok. Eşlerinizden boşanın sevip seviliyorsanız tekrar birlikte olabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBoşanabilirseniz evlenebilirsiniz herşeyden kaçıp. Yargılamıyorum çünkü kadının ne çektiğini bilmiyorum birşeyler çekiyorsa o kocadan inşallah en kısa sürede boşanır ve mutlu edersin. Tam tersi sebepsiz istekli aldatmaysa buna karşıyım.
212 Yorumla
Soran+1 yılHayır aldatma yok
sadece cok sey cekıyor
detay yazmam yanlıs olur
bosanması kurtulus olacak baba anne olmadıgı ıcın sıgınacagı bıyerı yok bosanınca- +1 yıl
Durumunu çok iyi anlıyorum yakınım var anne babası cahil sahip çıkmıyor normalde karşıydım buna ama ondan bizzat görünce bunun aldatmaya görmediğini gözlemledim. İnşallah kadını kurtarabilirsin o şşerefsizinde bboku ağzından gelsin yaptıklarını çeksin
Soran+1 yıltesekkur ederım inş basaracagız
- +1 yıl
Kadın için dua edicem inşallah
Soran+1 yılsagol
- +1 yıl
Sebep olunca normal mı oluyor aldatmak?
- +1 yıl
Aldatmak zina
- +1 yıl
Sen ne karaktersiz bir kadınsın ya inşallah diyorsun birde. Allah eşinizi aldatın mı diyor görüş yazan kişi?
- +1 yıl
kadının ne yaşadığını bilemezsin tamam mı şiddet vardır eziklemek vardir cehennem gibi bir hayat yerine bu daha iyi
- +1 yıl
Sen yaşamadan bilemezsin sus o yüzden
- +1 yıl
Allah büyüktür seni de aldatırlar inşallah, ne yaşarsa yaşasın aldatamaz!!!
- +1 yıl
Aldatıldım zaten😃
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
25Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir saçmalığı devam etmemesi lazım bence olabildikçe uzaga taşın gözden ırak olan gönülden de Irak olur
21 Yorumla
Soran+1 yılfıkrın ıcın tesekkurler
- Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılSöyleyecek söz yok, tek bildiğim evli biriyle baştan selamlaşmamak, sonra böyle uğraş dur... Arkadaş ayağına başlayan konular, her zaman sonuç bu olur kaçınılmaz. Bu yüzden evli ise asla selam bile yok, doğrusu da bu... Yoksa vebal öde öde bitmez...
25 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben o selamı bı verdım gerısı geldı
- +1 yıl
Gelir hiç kaçış yok, bu yüzden ilk soru medeni durum olmalı ve evli ise yol alınmalı...
Soran+1 yılİnş kurtulurum ama amansız hastalık gıbı vazgecemıyorkm. Bırcok uğraş buldum kendıme yine olmuyor hep aklımda
- +1 yıl
Onu her yerden engelleyip telini silip, kendi tel nonu değistirmeden, hayatına uygun birini almazsan zor kurtuluş. Yani birini almak zorunda değilsin ama siz erkekler yalnız kalamıyor malum🙄
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum Allah razı olsun
+1 yılNe yani boşanıp kendi öz çocuklarına kötü bir pisikoloji mi bırakacaksın hem annesiz hem babasız mantık olarak düşün ikinizde evlisiniz ben bu tür olaylara çok karşıyım aşk bir yere kadar
32 Yorumla
Soran+1 yılyanı haklısın
yazık kafana, gerçekten bide 2 tane çocuğun var. hem senin karına, hemde onun kocasına yazık.. zina işliyosunuz ve bu çok büyük günah, allah ıslah etsin ne diyim
21 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eğer kadın boşanmadan önce seninle konuştuğu anlaşılırsa seni ya da onu ya da herikinizi birden vururlar aşkınızın sonunda sende 2 yetim ondan 2 öksüz çocuk birer tanede dul eş kalır. Olay namus meselesi olur ne senin nede onun mezarına gidip yaşın okuyan olmaz.. o bazı sebeplerden dolayı boşanamiyor diyorsun ya.. olmaz sizin iş..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Bunun sonucunda neler kaybedersiniz onu dusunmeniz lazm
Yani uzak mesafa olduğu için merak içeriyor birazda
Yine sizn sonuçları.23 Yorumla
Soran+1 yılaynen merak ıcerıyor ama kopamıyorum baglandıkca bgalanıyorjm
Soran+1 yıltesekkur ederım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanarak ilişkiye başlıyabilirsiniz ne kadar sevmesenizde hala yanınızda başkası var ona saygınız olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılof maalesef haklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. lütfen ikiniz de hemen boşanın ve bu lanet aşkınızla yok olun gidin.
31 Yorumla
Soran+1 yıltamam beybısı
Adamsan bosan öyle devam et. Bu yaptiginiz karsinizdaki insana haksizlik
31 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
+1 yılO boşanir sana geri döner çocuklarına da sen bakarsın
21 Yorumla
Soran+1 yılolsun da dıyecegım de artık umıdı kesmeye basladım
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılAklını başına devşir. Birbirinize yar olmanız imkansız
21 Yorumla
Soran+1 yılanladım olmuyoruz hep kavga
Sonunuz yok kardeşim sonucta gece kocasıyla yatıyor
21 Yorumla
Soran+1 yılevet cok dogru
Eğer adamsan o kadını değil, kocasını düşünürsünüz..
21 Yorumla
Soran+1 yılkocası adam mı hıc onu sorguladın mı
ne yapıyor ne edıyor nasıl bır hayat sunuyor
detaylar öyle ıc acıcı kı
kadını cın sel olarak degıl kurtarmak ıcın belkıde cok ustune dusuyorum
Bence hiç kurcalama aynısını karin yapsa ne olurdu bunu düşün
22 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın broo
+1 yılAşka mask tiri vırı karşılıklı uyum yoksa ve amaç yoksa böyle şeylere kapılma, sanırsam karın mutsuz ve sen bu konuda daha korukletiyorsun
20 YorumlaBoşanabilir, beraber olabilirsiniz. Fakat bir insan ve 2 çocuğun mutsuzluğu üzerine inşa ettiğiniz mutluluk ne kadar olur bilemem. Bence hiç durma, çık git oralardan.
21 Yorumla
Soran+1 yıl:( :(
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mutlu değilseniz boşanın ikiniz de. Ama eğer çözüme kavuşabilecek nedenleriniz varsa evliliklerinize yazık etmeyin birbirinizle de görüşmeyi bırakın kendiniz için en azından.
25 Yorumla
Soran+1 yılbenım hayatımda çözum olmadı bosandım
karsı tarafı da çözume gıdtme sansı olmadugı ıcın bosnamak ıstıyor ama bosandırmıyor tehdıt korku göz dagı gıbı baskılar
Soran+1 yılamacım o zaten
yazabılır mıyım sana
Soran+1 yıltesekkurşer
Bugün senden yarın başkasından hoşlanır.. Maddi durumu sağlam olan elemanda noktayı koyar. Kaldı ki davul dengi dengine..
Unutma bu dediklerimi..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende evlisin oda evli bu iş tehlikeli olur boşanmasını bekle sende boşan rezil etmeyin kendinizi bende evliyim bekar bi adam uzun zaman koştu peşimden ama iş tehlikeli boyutlara geldi
20 Yorumla
+1 yılAyni senin gibi bi tanidigim var, haber geldi gecen hafta kadinin ailesi tarafindan dovulmus Şu an hastanede
21 Yorumla
Soran+1 yılBenı de yakında hallederler
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaçır aga. Kendi evini de sat bambaşka bi şehre yerlesin yeni hayat kurun. Kadının ailesi psikopat değilse ya da çocuklar çok küçük değillerse sorun olmayacaktır
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@flrttaxx alıyor anne...(!)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de evli bir adamı seviyorum. Onun da çocukları var. Ondan uzak duruyorum, çok özlüyorum ama psikolojim alt üst oldu😔
41 Yorumla
Soran+1 yılaynenbenım de pskolojım alt ust
Bi arkadaşım vardı, evli iki çocuklu bi kadınla beraberdi, kadın sonunda kocasından boşandı, sonra arkadaşımla evlendi 10 gün sonra anlaşamayıp boşandılar, sizinki de az çok buna benzer. zor iş sonu iyi biteceğini sonmıyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKoşul her ne olursa olsun karşındaki evli bir kadın. Yok aşığım da bilmem ne. Ne mideniz var sizin be
21 Yorumla
Soran+1 yılhaklısn
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence yolunuza ikimizde boşandıktan sonra devam etmeniz ikiniz iicnde birleşme sürenizi hızlandıracaktır
00 YorumlaAşk sevgi saygı varsa sonu olur ama bunlar yok sadece bi hayranlık varsa olmaz zor ihtimal
111 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılsen onu hayal ederken o baskasının altında doruklara çıkıyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Emin ol böyle biri kocasına dahi dokanmak istemez maalesef, iğrenç bir durum
+1 yılSevgi felan hepsi boş yuva yıkanın yuvası olmaz ben bunu bilir bunu söylerim he ikinizde boşanmış olsanız tamam
10 Yorumla
+1 yılBu ilişki yürümeyebilir o seni seviyorsa kocasından boşanması lazım eğer boşanmıyorsa onu unutmaya çalış
10 Yorumla
+1 yılTencere kapaksınız ne diyim
11 Yorumla
Soran+1 yılKaptabılsek kapağı
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Boşanmadan görüşmek doğru değil
12 Yorumla
Soran+1 yılben bosandım ama o bosanamadım ben sadece mıras davası surecındeyım
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHiç biryere gitmez. ne o boşanabilir , ne de sen. tecrübeyle sabit
110 Yorumla
Soran+1 yılciddi misiniz? ümidim iyice kırıldı
Soran+1 yılsoruyu begenı mısınız?
Cevap sahibi+1 yılTrollsün de mi
Soran+1 yılneden trol olucam soruyu bır pembelı sorsa terol denebılır ama ben ne kazancım olacak bunu sormakla
Cevap sahibi+1 yılBeğendim
Soran+1 yıltecrube sabıt dedıgın ıçin sadece detaylı anlatmak ıstedım hıkayemı okadar
Soran+1 yıltakıp ettım... profıl kahve
Soran+1 yılsanırım yazamıyorum sıze sız bana yazarsanız belkı
Cevap sahibi+1 yılBakiyim
Soran+1 yılKendine ıyı bak Allah’a emanet ol. Ama herseyı ile dosdoğru idim. Teşekkür ederim. Hersey için.
Gizli Üye(36-45)+1 yılzor işler dostum. aynı yoldan ben de geçtim. sonu iyi bitmedi.
03 Yorumla
Soran+1 yılHadı ya of bızımde sonu ıyı bıtmeyecek gıbı duruyor
Cevap sahibi+1 yılama bırakamıyo da insan. o sona gelene kadar
Soran+1 yılaynen kopamadım defalarca denedım olmadı
+1 yılsenin taaa ya evli kadınla ne işin var güzel kardeşim bir sürü kız, var onu mu buldun
11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvli bir bayan sevilir mi yaw? Sonunuz ne mi olur? Her halukarda bi taraf için felaket!
00 Yorumla
+1 yılBence yol yakınken donün bu sevdadan evli ćiftler özellikle çocuk oldu mu bitiremez evliliklerini kolay kolay
00 YorumlaÜzücü bir durum ama aşıksınız hayatınızdaki kişilere haksızlık etmeden aşkınıza sahip çıkın
014 Yorumla- +1 yıl
Zina bu aşk değil
Soran+1 yılcıkmaya calsıyorum gucum yettıgınde
- +1 yıl
Aşkınıza sahip çıkın demişsin yani aldatmayı normal görmüşsün
- +1 yıl
Olsun sonuç da şu an orta da bir aldatma durumu var. O zaman sen de şöyle yap. Ben nasılsa kocamdan bosancam başka adamla aşk yaşıyım yatıyım diyerekden birini bul. Aklınız mı almıyor eşini aldatmak zina
- +1 yıl
Aldatmayı normal gören kadınları görmek içimi acıtıyor
- +1 yıl
Üzücü bir durum ama aşıksınız hayatınızdaki kişilere haksızlık etmeden aşkınıza sahip çıkın. Bu cümle ne demek oluyor?
- +1 yıl
Gayet de normal görmüşsün. Sen de o zaman eşin dışında bir adama aşık ol sonra sahip çıkalım aşkımıza de
- +1 yıl
İşine gelmedi inşallah seni de aldatan olur allah büyüktür
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKanka sonunu dusunme olsada bizde sevsek
10 Yorumla
+1 yılMutlu olmazsın
12 Yorumla
Soran+1 yılolmuyorum zaten
- +1 yıl
Yasak şeyler mutluluk getirmez, bilinenin aksine...
+1 yıleleştiri değil de hakarete açık olmalısın
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. durum vahim
11 Yorumla
Soran+1 yılhemd ecok
Yüzyüze görüşüyormusun peki?
12 Yorumla
Soran+1 yılevet kıstlı
Aşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. evliyse uzak dur etme bulma dünyası
00 Yorumla
+1 yılDikenli yol olur
00 YorumlaAyrilinca evlenirsin
10 Yorumla
+1 yılSeni kullanıyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bır kullanma bu
maddı hıcbır beklentısı yok
tam tersı benım 10 katım servetı var belkıde- +1 yıl
Evde kalmış böyle kadınlar, sıkıldıkları toplumdan kaçmak için bir nefes arar.
Bu nefes sen olmuşsun. Şimdi tüm ihtiyaçları seninle gideriyor.
Ona sevgi veriyorsundur, zaten eksik olan şeyi de bu ya.
2 tane de çocuğu varmış, ne güzel. Boşandıktan sonra kendisini yamayacak biri de hazır,
Siz oluyorsunuz bu durumda.
Gözlerinizi açın.
Soran+1 yılHaklısın sımdı anladım senı
dedıklerını bende bılıyorum
ama nasıl bır tutulma ıse kopamıyorum onsuz yapamayacakmısım gıbı gelıyor
- +1 yıl
Öyle geliyor tabi. Heyecanlı bir ilişki bu. Sokakta görsen bakmayacağın bir insana, veya böyle etkilenme olmayacak bir insana şimdi her şey farklı geliyor. Bu korku, onun çift durumda hem kendi kocasına hem sana gelmesi, sen daha özgürsün ama sanki onun savunmasını deliyor gibi hissediyorsun. Bunlar bizim zihnimizin ne kadar karanlık olduğunu gösteriyor.
Yol yakınken vazgeç. Bunu sana yapan, senle birlikteyken de yapar başkasına karşı.
Soran+1 yıltesekkurler degerlı yorumun ıcın benden yasca kucuk olup daha olgun dusuncelerın ıcın tebrık ederım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılTerbiyesiz.
00 Yorumla
+1 yılUzak dur.
00 Yorumlaİkinizde boşanının sonra birlikte evlenin.
00 YorumlaTrol ya inanmayın abiiii ahdnhsnsj
01 Yorumla
Soran+1 yılbu senın dusuncen
bilmiyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonunuz olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani hiç bi fikrim yok hayırlısı diyelim
00 Yorumlahüsran
00 YorumlaHarp
00 YorumlaBu sevdadan vazgeçin
00 YorumlaSev bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLanet gelsin size
03 Yorumla
Soran+1 yılsızın yorumunuz sagolun
Cevap sahibi+1 yılRezalet yaaa valla oyle kadindan ne bekliyorsun senin gibi bir adamdan ne bekliyorsun!!!
Soran+1 yılteskekur
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem