İnsanlar yaşamları boyunca 3 kez aşık oluyormuş, sen kaç kez aşık oldun?

#DeliMavi
16 Ağustos 2022
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer İnsanlar yaşamları boyunca 3 kez aşık oluyormuş, sen kaç kez aşık oldun?

#DeliMavi
16 Ağustos 2022
Bir defa bu tarz sorularda genel itibarıyla söylüyorum ablacığım üzerine alınma yani seninle ilgili bir kavram değildir, aşık olmak demek sayıları belli olan bir şey değildir, insanın sevgilisi olabilir birlikte görüştüğü insan olabilir hoşlandığı insan olabilir ama aşk duygusunu bunlarla karıştırmamak gerekir.
Hayatım boyunca hiç aşık olmadım hoşlandığım hayatıma aldığım birlikte sohbet ettiğim konuştuğum kızlar oldu ama aşk kavramına gelecek olursak bence aşk tek taraflı olduğu zaman aşk değildir, karşılıklı olarak aynı hissi yaşayabiliyorsanız birbirinizi tamamlayabiliyorsanız, sizi siz yapan şekilde ve sizi anlayan şekilde bir insan bulabiliyorsanız işte aşkı burada yaşıyorsunuz demektir.
Ancak şimdi bizim toplumda insanların yaşadığı cinsellik ve şehveti aşk olarak algılıyorlar halbuki aşk böyle bir şey değildir yaşamadım ama böyle bir şey olmadığından da eminim, herkes ağzına bir aşk kelimesi almış gidiyor halbuki yaşadıkları aşk değil menfaat ama bunun da farkında değiller.
3 kere. Bikere 2. sınıfta öğretmene aşık olmuştum. Sınıf öğretmenimizle evlenip gittiler. Sonra 5. sınıfta yeni gelen bir kıza aşık oldum ondan yam emin değilim başta bir şey hissetmiyodum ama sonradan bişeyler hissettim. Ve en sonda sanırım hala devam ediyor liseye geçtğim hafta bir kız gördüm o an dedim ki harbiden de ilk görüşte aşk varmış. Kız benden bi sınıf büyüktü ben 9 dum o 10. Ayrıca kız kuzenimle aynı sınıfta.3 ay boyunca adını şeyma sanıyordum ve ona şeyim lakabını takmıştım. Sonra arkadaşım kuzenimin ağzını yoklamış ve adının şeyda olduğunu öğrenip bana söyledi bu seferde lakabını şeyhım koyduk. Okul pansiyon kayıtlarında saatlerce şeyda adını aradım sonra farkettim ki iki adı varmış elif şeydaymış adı. İlk zamanlarda sanki çok sevdiğin bişeyden uzak olursun için hüzünlü ağlayacak gibi ama yaşlar akmıyor işte gözünden öyleydim. Yaz tatilinden beri onu görmüyorum. Ama özlediğim aşikar. Belki oda bu siteye üyedir ve bunu görür. Küçük bir şehirdeyiz Bitlisde. Eğer görürsen yüzüne söyleyecek cesaretim yok ama seni çok seviyorum. ELİF ŞEYD4 2.5.
bence aşk değilde birini deliler gibi sevip ona bağlanma durumu var diyebiliriz
hoşlanmazları aşk sandığımız yanilgilarimiz var
midemde değil kelebeklerin havada uçmasın dan yanayım
her an yanınızda olan insan o işte varsa aşk tan trilyon kere daha üstündür
rabbim hepimize bizi asla terketmeyecek sevgiler nasip eylesin
benim bi tane aşkım kainata değişmem kum olduğunuda söylemem yoksa evren onu benden çalar 😊
Cevap
58Cevap
18 yaşımda aşık oldum daha sonra da eski eşime...
Bu yaşımdan sonra aklım başımdan gidecek kadar bir şey yaşayacağımı sanmıyorum.
Sanırım bir kez🍀 oda 1,5 sene önce
Bir kez aşık oldum
Söyleyince kimse inanmıyor ama ben hiç olmadım. Sevdim zamanında, acısını çektiğimde oldu. Karşımdaki kişiye ölüp, bitme durumu olunca sanırım aşık olduğu mu anlarım. Onun dışında gitsede kısa bir süre acıtıyor.
Doğru bir tespit olabilecek ayarda
Bir daha aşık olamayacağımı düşünürken, hiç beklemediğim bir anda öyle bir gelişti ki olaylar... Yeniden aşık oldum. O güzel hisleri yeniden tattım.
Hiç olmadım sanırım..
Kıyısından döndüm belki.. Bilmiyorum ki.. 🤷♂️
Bazı üyeler, hoşlanmayı aşk zannediyor. Görünüşünü sevmek hoşlantıdır. Davranışlarını sevmek aşktır. Zaten birinin dış görünüşüne sevmek heykeli sevmek bir heykeli sevmek ile aynıdır. Ben sadece bir kişinin davranışlarını sevdim, o ise başka birinin dış görünüşünü sevdi.
Ben hiç olmadım. Yani aklımda biri kalmadıysa aşık olmadım demektir herhalde. Yani kayda değer bir üzüntüde hatırlamıyorum. 3 hakkımı da istiyorum hemen
Ben daha hic olmadim ya, cok merak ediyorum ama nasıl bir his. Şahit oldum ama hiç tatmadım, sevdiğim kişiler olmuştur mutlaka ama ask bence anlatilanlara göre bambaska bisi
Umarım karşına çıkar ve yaşarsın.
Hiç olmadım, bencil ve ruhsuz bir insanım kendimden başka kimseyi sevmem. Olsa olsa o takıntı olur, o işleri de bıraktım.
aşk öyle zırb bırt olunacak muhabbet değil ya, insanlar hala ilgi duymak, hoşlanmak, sevmek ve aşık olmak gibi kavramları karıştırıyolar 🤓
Bir kere oldumm ondaada hala unutmam gerektigi içinhala unutamıyorum
Sanırım hiç. İki kez oldum onlarda hoşlantıydı ve sevgiye dönüştü
Daha 1 tane bile olmadım , aşka hiçbir zaman inanmadım belki ondandır 💜💜🌻🌻
37 yıllık yaşamımda sadece 1 defa aşık oldum.
Annesini beni istemedigi için bitti.
Olmadım hormon ve beyin yönetimiyle alakalı durum🙂
Üni 2 de aynı anda 8 kıza aşıktım. Toplam da 20. Ama 3 tanesini çok sevmiştim
Hiç aşık olmadım şu an sevgilim var ama aşık değilim
genc orta yaslı . daha hakkımız mevcut 1 adet. hayırlısı
ilk ve son kez aşık oldum inşaallah bi daha olmam
Çok zor aşık olan biriyim hiç olmadım. En fazla hoşlanma oldu.
ergenliği saymazsak 1 kere aşık oldum hem de canımdan öte görecek kadar
40 yaşındayım hiç olmadım malesf hı aklıma giren sürekli düşündüğüm kızlar oldu ancak o kadar yani çok yüzeyseldi aşk değil sanırım aşk sayısı dabencekişiye göre değişir şıpsevdi kişiler daha çok aşık olur bence
2 kez aşık oldum bi kez sevdim bi kaç ay unutmaya çalışsamda aklımda kalması aşık olmaktır herhalde
1 kez oldum ama tam oldum.
@noeshia =)
Kesin mi bu bilgi? Ben daha hiç aşık olmadım ona göre umutlanacağım😂
3 kez aşık oldum ve 3. sondu
Haklarını bitirmişsin
Hahaha aynen aramayı bıraktım artık 😃
İyi bari
😅
İki kere oldum
3 kez aşk oldum sanırım hepsi de reddetti bizim iş burada biter hesabi
Insan sadece 1 kere asik olur digerleri ya arayis ya kaçiştir.
2 kez oldum. Ama vallahi biri tam değil. Nolur tek hakkım kalmış olmasın :(
Yedinci sınıfta aşık olduğum ilk sevgilimi çok iyi hatırlıyorum. Şimdi görsem yine olurum galiba. Bir ara okula gelmedi diye ağlayacak olmuştum isoKxksksk
2 defa aşık oldum
1 kez.
Zaten aşk her zaman yaşanmaz.
1 kez başkada olmadı
Bir kere asik oldum onunlada evlendim
Sayısız defa. Lakin ilki unutulmaz
sustu yine ay kaldı geriye cevapsız sorular
Henüz ölmediğim için bilemicem
Hiç , olmam da aşık olacak yaşı geçtik
Aşık oldum bir kere o mucizeyi yaşadım
3 hakkımın birini bu yaşımda kullandım
O deliliği daha yapmadım