Gizli Üye(30-35)+1 yılÜç. Hepsi de karşılıksız çıktı.. Karşılıksız aşk yaşamaktansa, hiç yaşamamak daha iyi.. Benim aşık olmadığım ama benden hoşalanan kadınlar da evlenmeden seks yapacak tipler değildi. Yoksa biz erkekler, duygusal varlık olmadığımızdan; sadece cinsellik yaşayabilirdim. Ancak bana gelince namuslu oldular. Fakat zenciler veya yüksek değerli alfa erkeklerin üstlerine, kesin atlarlardı. Yani alfa erkekler haricinde erkeklerin, evlenmeden seks yapabilmesi mümkün değil.
Erkekler; alfa, beta ve sigma olarak üçe ayrılır. Detaylı şöyle ele almak gerekirse;
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Şimdi gelelim Beta erkeklere... Beta erkek: ezik, itici, özgüvensiz , kendi işinde bile çoğunlukla başarısız ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz. Zaten erkeğin , flörtte temel hataları; bunların aksini yapmasıdır.
Tecrübelerime göre Beta erkeklerin mutlu flört ilişkisi olmasa da mutlu evlilik ilişki yaşaması şöyle mümkündür; evleneceği kadın kendisini seviyorsa ve bakireyse ancak böyle iyi evliliği olabilir. Zira bakire kadın, karşılaştırma yapamayacağından; bakire olmayan kadınlarda olduğu gibi eski alfa erkeklerini özlemesi mümkün değil.. Bu durumda erkeğin de cinsel gücü iyi ise; beta erkek ancak evlilikte mutlu olabilir. Yoksa evlilik öncesi hiç bir kadın, beta erkekle seks yapmaz. Belki çok zenginse , kadına fena para harcıyorsa ve kadın da evlenmek istemiyorsa ; elinde tutmak için nadir de olsa seks yapıyordur. Çünkü kadınlar, sevmedikleri erkeklerle çok seks yapmazlar. Sus payı olsun diye sömürebildikleri sürece, haftada bir ancak..
Beta erkeği itici yapan özellikler ise: alfaların tersini yapmasıdır.
Betanın bir üstü , sigma erkek var bir de. Sigma erkek; hanımcı değildir, alfa erkeklerin tüm özellikleri taşımadığından kadınlardan alfalar kadar talep görmez, ancak herkesle birlikte olmayan kadını da kendine çekebilecek alfa özelliklerine sahiptir, orta özgüvenlidir, orta cesurdur, uzun ilişki tercih eder, uzun ilişkide olduğu kadın sigma erkekle seks yapar ve bu kadınla ilişki devam ettikçe sadık kalır. Ancak Sigma erkek, en az olan erkek çeşididir. Zira kadına ulaşabilen erkekler, genelde alfa olup tek kadınla yetinmezler. Ama betalar, genelde alfa olamaz. Ancak sigma olabilir , en fazla. Yani sigmalar, betaların evrim geçirmiş halidir. Zira alfa olunmaz, alfa doğulur. Sigma erkeklerin evlilikleri ise, genelde güzel olur. Tabi kendisini seven kadınla evlenebilirse. Zira pek talep gören erkek olmadıklarından, kendisinden kötü maddi duruma sahip bir kadın mantık evliliği yapmak isteyebilir. Bu durumda kadın bakire değilse, kendisiyle aynı maddi durumda bir kadınla evlilik yaparsa; kendisini seven kadınla evlilik yapmış olur ve kadın ona sadık kalır. Çünkü bir kadın kendisiyle aynı statüde bir erkekle, aşk evliliği yapar. Mantık evliliği, yüksek statüde olan biriyle yapılır
Ben betalardan farklı olarak, en azından maddi durumum iyi olmamasına rağmen, seks yapmayan kadınlardan talep gördüğüm ve kadınlar beni yönetemediğinden; sigmayım.. Ama maddi durumum iyi olsaydı ve kadınlar beni yönetebilseydi ; beta olurdum..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılTam anlamı ile aşk yaşadım. 3 yıl boyunca birisini sevdim. Gelipte bana Kıvanç Tatlıtuğ mu o mu derseniz o derdim. Göz göze geldiğim zaman sırıtıyordum. Çocuk yazı yazsa hoşuma gidiyordu. Sadece şu ana kadar tek bir erkeğe bu kadar düşkün oldum. Bir daha olur muyum bilmem umarım olurum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılHalkımızın anlattığı gibi bir aşkı henüz yaşamadım..
13 Yorumla- +1 yıl
Böyle bir beklentim yok, istersem yaşarım..
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece bir kere ilk aşktı oda..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç aşık olmadım aşk da inancım yok zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Öyle deme
- +1 yıl
hayat ve kadınlar dedirtmek zorunda kalıyorlar.
Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı. 1 kez tutuldum çok kötü bişeydi. Her gördükçe içim kıpır kıpır ederdi. Yemek yedirmez su içirmezdi. Bide platonik olarak aşık olduğum kızla bişey oluyor sohbet açılıyor sonra okul çıkışında eve doğru giderken onun mahallesi de benim mahallemin üst tarafında olduğunu öğrenmiştim. El ele ilk defa tutuştuğumda kalp krizi geçirecektim. Acayip bir duyguydu. Tabi yıllar önce olan şeyler. Bidaha da kimseyle böyle güzel duygular yaşayamadım hep menfaat ilişkileriydi. Ama aşık olmak çok güzel bişey.
13 Yorumla
+1 yılBen aşk kelimesinin Bu kadar basit kullanılmasını hiçbir zaman doğru bulmuyorum, hayatımda hoşlandığım ilgi duyduğum sohbet ettiğim insanlar olmuştur Ama gerçek anlamda aşkı buldum diyebileceğim bir insan olmamıştır. Çünkü aşkı tek taraflı yaşandığı zaman yaşanabilecek veya doğru bir kavram olduğunu düşünmüyorum. Eğer bir insan gerçekten aşık olmak istiyorsa gerçekten sevdiğini düşünüyorsa Bu duygu tek taraflı değil iki tarafı da kapsayıcı bir şekilde yaşanması gerektiğini düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yıl13-14 yaşını saymazsak JZSJDBJDHDSJ
Bir defa, o da lisede. Ne fiziği iyiydi ne de öyle ahım şahım bir yüz güzelliği vardı. Zekasına, gülüşüne aşıktım resmen. Platonik takıldım ya, maldım da o zaman heheheheheh xjdjssjsjsjj04 Yorumla- +1 yıl
Sonrasında sevgilim oldu falan ama uzun sürmedigi için o aşk evresine gelemedim hiç waloa
- +1 yıl
başka sevgilim* anlam kaymış da dkdjdhshsjshshs
- +1 yıl
Ya genelde derler ya ya yüzü ya g-tu güzeldir diye. Ona istinaden belirttim. Yoksa aşk zaten kalple olan bir şey bana göre
Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Aşk elbise mi? Aşık olduğunla evlenirsin. Evleniyorsan bu aşk değil, vakit geçirmektir. Hem erkek için hem kadın için.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sürekli yaşanacak bir şey değil zaten 1 kere yaşadım
10 Yorumla
+1 yıl1 kere sanırım tam anlamıyla sevdim diyebilirim aşık olmak demem ona da ama harbi sevdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşk tek seferliktir 2 3 4 5 arayıştır sadece
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
u +1 yılYaşamadık sevilecek insan kalmadı yanar döner çok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılBen sadece mesleğime âşık oldum ama ondan da soğudum ve istifa ettim.
12 Yorumla- +1 yıl
Maalesef öyle.
+1 yılBir kere aşık oldum oda ağzıma etti saolsun
25 Yorumla- +1 yıl
Kızların yüzde 70 i bu sözü söyler. Neden acaba
- +1 yıl
@_Make_love_ erkolar yüzünden 🤪
- +1 yıl
Hep erkekler mi suçlu yani
- +1 yıl
@_Make_love_ valla her şey güzel gidiyordu anasının dolduruşuna gelip beni bırakıp evlendi şimdi suç kimde sen düşün
- +1 yıl
Sende tabiki, demekki tanıyamamışım. Ahahaha şaka şaka. Ama iyi olmadı mı. Ya evlenip elinde 1 çocukla bosansan daha kötü değil mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşk değil de hoşlantı ya bi kız var çok tatlı bebek gibi bişey aşırı hoşuma gidiyor gözlerimi alamıyorum umarım rahatsız etmemişimdir onu. Sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum ama ona göre belki birşeyler yapabilirim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Yani henüz tam anlamıyla bir aşk yaşamadım hakkımı saklı tutuyorum sanırım haklarımı devir alacak birini bekliyorum bakalım görelim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 806 cevap paylaştı. 1 kere ve hala devam ediyor ben 19 o 16 yaşındaydı ve hala seviyorum 4 çocuğu olmasına rağmen :(
02 Yorumlaher gördüğüm güzel karıya aşık oluyorum. Yani saymadım
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere aşık oldum keşke o da bana aşık olsaydı 🚬
02 Yorumla- +1 yıl
Gerçek aşk budur işte saf temiz
+1 yılBir kere aşık oldum sirilsaklam aşıktım deliler gibi 🥹🙊🙊
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir ilkokulda sevdim çocukça birşeydi belki , bir de şimdi çok tatlı bi kız var bilmiyorum yalnızmı daha yeni kaptırdım kendimi bunca yıl sonra
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlkokuldaki mimarlık , şimdiki diş hekimliği okuyor , ikisinin de okulu bitsin ikisine ya<zcam hangisi boştaysa kabul ederse :D :D
+1 yılöyle gerçekten de onu gördüğümde nefesim kesiliyor o derece sadece bir kişiye aşık oldum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. 3 kere aşık oldum
2. yle evliyim
3. Yle de arada görüşürüz:)
01 Yorumla- +1 yıl
Ssnwkjamkwkwkwvcocugusjekejhe
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşka inanmıyorum, sadece hoşlantı vardır ve emek vererek gelişen sevgi. Şimdiye kadar sadece hoşlantı oldu
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe fark eder tek taraflı hep ilişki değil benimki kendi kendime seviyorum ezik gibi
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle, birinden hoşlanıyorum mesela ama aptal gibi tek başıma karşı tarafın umrunda değilim. Ya da birini güzel buluyorum hoş buluyorum sonra diyorum bu kız seni ne yapsın. Takip isteğini bile kabul etmiyorlar benim
Cevap sahibi+1 yılBir şey fark etmiyor.
Cevap sahibi+1 yılCinsel tedaviye başladım Zaten belli bir süre sonra karşı ilgim kalmaz kızlara
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç olacaksa bir kere olsun… ilk aşk tek aşk olmuyorsa hele bu dönem neden olsun
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSize saygılar esas Abla 🍀
+1 yıl3 4 defa. 2011'den sonra tüm defterler kapandı. 12 yıldırda bulaşmıyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 66,2b cevap paylaştı. İki defa oldum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanırsam 2 kez aşık oldum. İşin ilginci aşık olduğum biri Instagram'mda halen ekli ve evli. Ve eskiden onu sevdiğimi de biliyor :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnun çıkarması lazım :D çıkarmıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
+1 yılSadece bir kez
00 Yorumla
+1 yılİnsan sadece bir kez aşık olur.
11 Yorumla- +1 yıl
Kızlar ise asla ama asla aşık olmaz
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok kez aşık oldum en uzunu 6 sene sürdü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBir defa. Daha aşık olmadım sonra
10 Yorumla
+1 yıl3. 4 diyemiyo gibiyim.
10 Yorumla1 defa sadece 1 ergenlik aşkı o da
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes bir kere aşık olur delice sever bence
10 Yorumla
+1 yılGercek anlamda bir kere
10 Yorumla
+1 yılHiç olmadım hepsi ile hoşlandığım ya da sevdiğim için çıktım
00 Yorumla
+1 yılAşık olduğumuzu nasıl anlarız Bilmiyorum ki bilen bana da söylesin
00 YorumlaBi cocugu seviyim dedim cocuk gozumun onunde instami arkadasina verdi evde kalcam galiba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılBence insann 1 kere âşık olur
01 Yorumla
+1 yılZor zamanlardı Mukucuk 🦍
02 Yorumla- +1 yıl
Amins
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Çok defa ve hepsi de reddedilme ile sonuçlandı 😑
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Senin profiline baktım o sayılıyor mu
02 Yorumla
+1 yılAşık oldum mu nasıl anlarım
05 Yorumla- +1 yıl
Yaşanmadı
- +1 yıl
Arıyor mudur 🥲 burdayım be burdayım 😂😂😂
Ben bir makineyim ne aşkı?
01 Yorumla- +1 yıl
Offf
+1 yılAşka karşı bağışıklığım var sanki
01 Yorumla1 kere keşke olmasaydım
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç olmadım kanka iyi ki de olmadım
01 Yorumla
+1 yılEvrendeki herşeye aşığım
02 Yorumla- +1 yıl
❤️❤️🫡🫡🫡
8 defa fazlası ağır geldi kaldıramadım bıraktım
03 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl2 defa oldum ikisindede reddedildim sonra bıraktım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılSadece birr oda lisede
10 Yorumla
+1 yılİki defa..
Biri hala hayatımda10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. olmadım sadece hoslanti vs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. 46 kere
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜç belki dört defa olmuştur.
00 Yorumla Gerçekten 2 kere oldum artık istesem de olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir defa olur diğeri hoşlanti ve iyi hissettirdiği için aşık sanılır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılHarezmi'nin bulduğu rakam : 0
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Az ve öz oldu ya 3'ü geçmez
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat