Kız arkadaşım niye durmadan beni ezmeye üste çıkmaya çalışıyor?

Arkadaşlar selamlar,

Kız arkadaşım niye durmadan beni ezmeye üste çıkmaya çalışıyor?çoğu zaman kırıcı şekilde konuşuyor..Sen kendini çok mu yakışıklı sanıyosun vs. diye?hatta üstü kapalı öyle bişey dedi ki dediği şey suna çıkıyo bi sürü peşimden koşan kişi var zaten sana kalmadım vs. diyo.Bunlardan rahatsız olduğumu söylediğim de şaka yapıyorum dedi.Geçen birlikteyiz ben sana aşık olmadım ama co kseviyorum dedi yanına oturdum gülüşünden veya başka bişeyinden etkilendim diyo.Ondan sonra da senin yüz şeklin tam beğendiğim tip diyo.Ayna da birbirimizi görüyoruz ama cidden yakışıyoruz diyo bana felan.Bi öyle diyo bi böyle.Bu arada tipim iyidir en azından okulda baya kişi beğeniyor.Kız arkadaşım da güzel tabi bana göre okulda herkes çok yakışıyosunuz diyo.Ama gelin görün ki kız durmadan bu şekilde konuşup benim moralimi bozuyo , güvenimi kırıyo.Bu arada benim yaş 18 onun 17
Güncellemeler
+1 yıl
Kız da zannedıyorum assagılık kompleksi var ama henuz emın olamadım.Cogu kişi begenıyor benı okulda hatta onumde sevgılıme fısıldayarak sen cok sanslı bı cocuksun dıyen kız gordum ama gelın gorun kı kız durmadan ezmeye calısıyor kızın ilk sevgilisiyim.Kıza tekmeyı koydum 2 kere bu dengesız hareketlerınden dolayı sonra barıstık.4-5 ay ayrı kaldık ikimiz de vazgecmedık bırbırımızden sonra barıstık şu an 4.ayımız
Kız arkadaşım niye durmadan beni ezmeye üste çıkmaya çalışıyor?