Güncellemeler
+1 yıl
Bende annemin telefonundan yazdım keşke dedim bu şekilde hareketler yapıp komik durumda olacağına konuşmak istemediğini söyleseydin dedim ne alaka yaa demiş bende bitti ya bu hareket soğıttu beni dünden beri kendimde değilim allaha havaale ettim neden bunu yapar amacı ne 10aydır beraberiz hiçmi sevmemiş bu bunları öğrenmek istemiştim 😔?
Güncellemeler
+1 yıl
ÇOK ÜZGÜNÜM YAPTIĞI HAREKET YÜZÜNDEN KENDİMİ ÇOK KÖTÜ HİSSEDİYORUM EN AZINDAN ARTIK KONUŞMAK İSTEMİYORUM DESE ÖYLE GİTSE O DAHA İYİ OLURDU
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Metresiyle ilgilendiği için sana yakalanmak istemiyor
Beni engelleyerekmi bana yakalanmak istemiyor onamı yakalanmak istemiyor ciddi anlamda midem bulandı dedim bu şekilde komik hareket yapıcagına konuşmak istemediğini deseydin daha iyiydi dedim
Ya işte insanoğlu kör nefis sen yetmemişsin demek ki ayrıl o kişiden
Artık yok zaten hep affettim bu zamana kadar
Yine cepte tutup her istediğini yapmaya çaalıştı
Sessizce gitmek istemiş açıklama bile yapmadan
Neden böyle bişey yapar
Oh başımda aşağı
O ne demekki
Boynuzların var mı, kafanı bi yokla?
10aydır beraberiz benimle konuşmadan duramazdı niye böyle oldu 3gündür konuşmiyoruz ailesi beni beni biliyor demekki beni hiç sevmemiş dimi
Aynisini ben yaptim sevgilime
Nedennn söylermisiniz amaç ne sevmiyormuydunuz
Hyr sevmemek degil de bna geç cevap verdi 5 7 saat sonra bende sinirlendim istese yazabilir diye numarasini sildim yazmicaktim ona oda mesaj atmis sonra nden resmin yok dedi bende telefon sıfırladım dedim ona inan madi ama ben bilerek dedim öyle hatasini anlasin diye... ama sizinki de oyle birsey aldatma flan degil sna uyari vermis aranizda soğukluk veya sna alınmış olabilir
Bence öyle değil ya direk beni aldatiyor çünkü ben ona ilk zamanlar yüz vermiyordum onun haricinde yakında abim geldi cvp veremedim başka zaman herşeyin haaberini veriyorum konuşuyoruz
Sen konya misin yoksa 😅😅😅
Ne konyası
Bir an eski sevgilim mi dedim acaba oda abim izne flan geldi diyordu ordan sordum
😂Yok krdşm
Nedense seni aldattığını düşünmüyorum ben burada ama sen onu daha iyi tanirsin gene nasıl biri olduğunu yaparmi yapmaz mi diye
Yapmıştır bundan sonra istediğini yapabilir
O potansiyel var diyorsun ozm sen onda pekii sen ne yapacaksin bundan sonra
İstediğini yapsın ben onun hayatında değilim artık
Sen ne yapacaksin diyorum onu sormuyorum ki
Bişey ne yapim onun seviyesiinemi düşeyim
Hyr o manada demedim tabikii de ne bileyim konuşmamiz guzeldi keyif aldim icimden ne yaoacak acaba diye yazdim öylesine
Hiçbişey yapmicam onuda allaah bildiği gibi yapsın ben burada üzülümüşüm derdimi anlatıyorum sen geçmiş konuşmamız hoşumma gitti diyorsun
Sohbet guzel birsey sen ne hali varsa görsün diyorsun aldatmadi dedim yapti dedin bence sen onu icinde dert ettin sna kim ne derse seni kesmez burada
Ne alaka addam oortada bişey yokken engelliyor telefonum bozuldu diyor kim kime yapar bunu hiçbiyerde bişry yokken
Ne desem geri bna aynisini söylüyorsun sna adim atiyorum acim var diyorsun ne yapacagimi şaşırdim
Aldatıyorrrrrr
Allaha havale ettim ne hali varsa görsün artık
boş ver knk en iyisini hak ediyorsun, pisliğinde boğulsun
İnşallah onun huyunu biliyorum kavga ediyoruz 3.5gün sonra illa gelirdi hrp bende affederdim bu sefer öyle olmicak nefret ettim şu an ondan
kandiriyor seni
Nasıl açıklama yaparmısınızzzx
burdan mi bu pek dogru olmaz ya
Geçmiş olsun.
Neden
Çocuk senin kalbini kırmadan hoşcakkal demiş bak durumuna veya instasına senden bir şey kalmış mı demek istediğimi anlarsın
Direk dese olmazmıydı konuşmak istemiyorum diye
Boynuzların çıkmış
Nasıl yani herkes öyle xiyor açık söyleyin ya
Yavrum aldatmış seni yoksa niye yalan söylesin ppyle oynasın mantıklı düşün biraz
Tamam da 10 aydır sevgiliyiz bu adam hiç sevmemiş ozmn hemen engelleyip telefonum bozuldu diyebiliyor bide utanmadan tuşlu telefon aşkım pazartesi telefon alıcam diyor
10 aydır sevip sevmemesinin bi önemi yok aldatmış bi şekilde sonuca bakacan sen