Sevgilimle yenilerde iliskiye basladik ve sürekli beraberiz beni rahatsiz etmiyor ama
Sonradan Problem olurumu Acaba?
Sonradan Problem olurumu Acaba?
Sevgilini de rahatsız etmiyorsa bir sorun yaratacağı sanmıyorum ama eğer sürekli dip dibe olur iseniz ilerleyen zamanlarda bir tarafın sıkılıp heyecanını yitirmesine sebep olabilir. Bu nedenle haftada en fazla 3 kez buluşmak sizin için daha faydalı olacaktır. Birbirinizi özlemek için ayrı kalmanız ilişkinizi diri tutacaktır. Özlem birçok duygunun ortaya çıkmasını sağlar. Sevgi ve tutkuyu ortaya çıkarır. Araya özlem dahil olduğunda daha çok görmek ve vakit geçirmek istersin. Bu nedenle kendinize özel bireysel zaman yaratın. İşinizle, okulunuzda, sevdiğiniz bir hobi ile ilgilenin. Bu süreç içerisinde birbirinizden ayrı kalabilirsiniz. Ayrı kalmak da özlem duygusu tetikler.
Soruyu çok fazla anlamadım ancak sanırım sevgiliyle sürekli her gün görüşmek çok fazla vakit geçirmek sorun olur mu diye sormaya çalışmışsın gerçi böyle de senin sorunun aynısını yazdım ama her neyse irbirini gerçekten seven insanlar arasında çok fazla vakit geçirmenin Bir sorun olacağını düşünmüyorum çünkü insan evlenince işe gidip gelmek dışında sürekli bir arada oluyor ona kalırsa ancak bana göre her şey çok çabuk tüketilmemeli yani en azından ilk başlarda tatlı tatlı flörtleşelim yani insanlar birbirini biraz daha yavaş tanımalı sürekli beraber olursan birbirini hemen tanırsın ve haliyle ilişkinin heyecanı eğlencesi biter 40 yıllık evli gibi olmayana gerek yok En azından başlarda biraz daha özlemeli merak birbirine
Merhaba, bunun kıymetini bilen bir erkek için problem olmaz ama kıymetini bilmeyen veya bir süre sonra ilişkiden, bu tarz şeylerden sıkılan, gerçekten aşk insanı olmayan biri için problem olabilir tabii ki. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Cevap
6Cevap
İlk zamanlar heyecanı vs geçtiyse ve durum hâlâ devam ediyorsa zamanla sıkıla bilir ve ayrıla bilirsiniz.
Cok muhabet tez ayrilik getirir, iliski hayatina zenginlik katmali, senin hayatin olmamali
Eğer birlikte oldukları vakitte uslu durmuyorlarsa , yarın başka birini arar çocuk.
Kesinlikle olur. Bi tabir vardır ilişkinin booku çıkar diye :)
Fazla samimiyet tez ayrılık getirir.
Fazla buluşmakta öyle
fazlasi tez ayrilik sogumaya neden olur
Sürekli beraber olmak. Aşkın büyüsünü boza bilir
Hiç mantıklı değil
Hııı sen şimdi naneyi yimedinmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?