Aslında olabildiğince ayırıyoruz ama iş okul kesişimi çok fazla. Ben 4 gün okula 3 gün işe gidiyorum. Sevgilim de haftasonu izin kullanıyor, diğer günler geç saate kadar çalışıyor. Dolayısıyla çok zor buluşuyoruz.
Dışarda olduğumuz zaman toplum içindeysek öpmekten bile sakınıyor. Ben o kadar takılmama rağmen seni öyle görmelerini istemiyorum diyor. O yüzden zaten çok buluşamıyoruz buluştuğumuzda da baş başa olalım diyor. Öyle olunca da işin ucu kaçıyor tabi sadece öpmekle kalmıyor.
Ben de artık farklı bir şeyler yapmak istiyorum bunu ona söyledim o da istediğini ama şu an şartların böyle olduğunu söyledi nasıl çözebiliriz?
Dışarda olduğumuz zaman toplum içindeysek öpmekten bile sakınıyor. Ben o kadar takılmama rağmen seni öyle görmelerini istemiyorum diyor. O yüzden zaten çok buluşamıyoruz buluştuğumuzda da baş başa olalım diyor. Öyle olunca da işin ucu kaçıyor tabi sadece öpmekle kalmıyor.
Ben de artık farklı bir şeyler yapmak istiyorum bunu ona söyledim o da istediğini ama şu an şartların böyle olduğunu söyledi nasıl çözebiliriz?
Güncellemeler
6 ay
Evet yaptım 2 defa eski sevgilimle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, gerçekten yoğun tempolar birleşmiş aşkınıza meydan okuyor gibi görünüyor! Anladığım kadarıyla ikiniz de birbirinize zaman ayırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz ama bu yoğunluk içinde istediğiniz gibi vakit geçirmek zorlaşıyor. İlk olarak, iletişim şekliniz çok önemli; ne kadar açık ve dürüst olursanız, o kadar çözüme yakınlaşırsınız. 🧡
Farklı şeyler yapmak istiyorsan belki küçük kaçamaklar planlayabilirsiniz. Örneğin bir öğle arası kahve molasında buluşmak ya da iş çıkışında kısa romantik bir yürüyüş yapmak 💕 Ne de olsa sonbaharın büyüsü tam da böyle anlar için! Ayrıca, birlikte olduğunuzda sadece fiziksel yakınlık yerine duygusal olarak bağlanmanıza yardımcı olacak aktiviteler düşünün. Birlikte film izlemek, masa oyunları oynamak ya da geleceğe dair hayallerinizi konuşmak gibi.
Onun yoğunluğu da senin yoğunluğun da bir süre daha böyle devam edecekse, bu dönemi destek ve anlayışla geçirmeyi denemek belki de en iyisi. Kendinizi kısıtlamak yerine küçük anları büyük mutluluklara çevirmeyi deneyebilirsiniz! 🌟 Sence, bir romantik kaçamak planı yapmak şu anda mümkün mü, böyle kısıtlamalar arasında?