Aşığım ilk defa ama yanlış kişiye annem de beğenmedi ne yapmalıyım?

18 yaşımdayım lise sonum. Çok yakın arkadaşımın bir yakın arkadaşıyla okuldan değil ama geçen ay konuşmaya başladık ve ailem bunu öğrenip karşı çıktı ama ben vazgeçemedim gizlice konuşmaya devam ettim. Geçenlerde buluştuk ve o da ben de ilk görüşte birbirimize aşık olduk. Kimseden hayatımda böyle etkilenmedim o da arkadaşıma bunun aynısını söylemiş. Ama ben bunu söyleyemeyip içimde büyüyünce anneme söylemek zorunda kaldım ve annem yıkıldı. Biz zenginiz ben çok başarılı bir öğrenciyim iyi bir okulda ve konservatuvara hazırlanıyorum ve annemin tek mutluluk kaynağı bu. Oysa o orta gelirli annesi kapalı sporcu olacağı için okulu ikinci planda olan biri. Annem de yanlış kişiye yanlış zamanda aşık olmuşsun dedi. Dedi ki bunun parası yok yanında böyle birini mi layık görüyorsun aynı okulda aynı kültürde değilsiniz ama dedim annen evlilik düşünmüyorum ki o da daha 18 ve farklı hayatlara gidicez zaten o da kendi okulundan birini bulsaydın dedi ama olmadı kendi okulumdan biriyle aramda gerçekten bişi olmadı. Annem hiç beğenmedi. Ben anksiyete hastasıyım annem gibi ve ilk defa onun yanında anksiyetemin yok olduğunu farkettim. Çok klişe gelecek ama zaten sevmediğim de yanları da var ama hiç birine karşı böyle bişi ilk görüşte hissetmedim. Buluştuğumuzda saatlerce bana baktı ben utançtan yüzüne bile bakamadım. Ama annem konservatuvara girmemi çok istiyor ve bu çocukla niye ilerlettin görüştün iyi paralı birini bulmadın diyo. Ne yapmalıyım lütfen yardım edin.

Aşığım ilk defa ama yanlış kişiye annem de beğenmedi ne yapmalıyım?