Hoşlandığım çocukla aramı nasıl düzeltebilirim?

Fazla uzun olmasa da birkaç aydır tanıdığım bir çocuk var ve son 3 gündür ( kısa bir süre olduğunun farkındayım) sıkça bir gruptan konuşuyoruz (ben, o ve yakın arkadaşı) arada şakasına yavşama muhabbetleri geçiyordu zaten 3 gün önce gayet samimiydik dm den hiç konuşmadık, ben biraz umutlandım açıkcası grupta geçen şakalardan dolayı ama çevresi de biraz öyle (böyle birinden olmayacağının farkındayım ama hoşlanıyorum enayi gibi) konuşmak çok istiyorum 10 dakikada bir gruptan mesaj var mı diye kontrol ediyorum takıntı seviyesine getirdim, konu bulmaya çalışırken çok saçma hallere bürünüyorum.. bu bana 2 gündür biraz soğuk davranıyor herhangi bir kişisel sorunu olduğunu düşünüyorum ama pek öyle davranmıyor, arkadaşı da o da 2 gündür daha az aktif olmaya başladı ve mesajlarıma genelde o bakıyordu kısa randomlarla geçiştirmelik mesajlar atıyor gibi hissediyorum, sohbetimden sıkıldığını düşünüyorum çünkü heyecanlandığım için asla konu açamıyorum bu yüzden soğuduğunu düşünüyorum. Sohbetin ortasında birden "neyse iyi geceler" yazdı iyi geceler mesajıma görüldü atıp gitti. Konuyu ilerletmek için nasıl bir sohbet konusu başlatmalıyım ya da neden soğuk davranıyor olabilir lütfen fikrinizi belirtin. Yoksa sadece heves olduğundan mı bana başlarda samimi davrandı
Hoşlandığım çocukla aramı nasıl düzeltebilirim?