Etrafıma bakıyorum bunları yapmadım diyince garip garip bakışlar ama istemiyorum yani her teklif edenle çıksam öpsem kendimden igrenirim ama şimdi herkes hee şeyi yaşıyor 16 yasindaki kız bile bana bugün nasıl yapmadin abla ya dedi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılHayatta hata sayılabilecek onlarca şey varken kalkıp da bir erkekle yakınlaşmamak ve 21 yaşına kadar yakınlaşmamak bana göre hata değil dediğim gibi hayatta o kadar çok şey var ki hata sayılabilecek böyle bir şey hata değil iki sayılsın zaten ya da sayılmasın her neyse
21 yaş çok genç öncelikle 31 41 değil 20 21 yaş o yüzden yaşı çok fazla göz önünde bulundurma ve 16 yaşında 14 yaşında yakınlaşan çocuklara da aldanma bak çocuk diyorum genç bile demiyorum Eğer ortada bir hata varsa bunları onlar yapıyor bunu onlar yapıyor sen değil
21 yaşına kadar yakınlaşmak veya herhangi biriyle yakınlaşma konusuna gelecek olursam bana göre biraz fazla abartılıyor bu durum çünkü insan birini sever onun tarafından sevilir ister istemez ona dokunmak öpmek sarılmak belki sevişmek ister onun dışında çok fazla kendini kasmaya gerek yok00 Yorumla
En İyi Cevaplar
21 yaşında genç bir kızın tek derdi sevgili yapmak olmamalı. Eğitim hayatını ve geleceğini dert edinmeli diye düşünüyorum. Bence bu yaşta sevgili yapmayarak doğru olanı yapıyorsun. Senin yaşında iken sadece geleceğime odaklanıyordum. Sevgili olmak isteyen çok erkek olmuştu. İçlerinde evlenmek isteyen, düzgün erkeklerde vardı ama ben istemedim. Önce ekonomik bağımsızlığımı elde edeceğim ve sonrasında sevgili yapacağım dedim. Neyse asıl konuya döneyim, önce geleceğini garanti altına al, sonra aşk meselelerine karış. Bu şekilde yaparsan hiç problem yaşamazsın. Misal hem derslerini hem de sevgilini aynı anda düşünmek zorunda kalmazsın. Kafan rahat eder. Eğer şu an kendi paranı kazanıyor isen şu anda sevgili yapabilirsin. Ayrıca sevgili yapmayarak çok şeyi de kaybetmiyorsun. Aksine kazanıyorsun. Yaşında daha çok genç, karşına her türden erkek çıkacak ve içlerinden en iyisi olanla ilişkiye başlayacaksın. Sağlam bir temelin üstüne ilişkini kuracaksın.
00 Yorumla
Normal güzelim o yasa kadar okul öğrenim derken yıllar geçiveriyor, önemli olan bundan sonrası, gelistin guzellestin iyiyi kötüyü ayırt eder oldun bundan sonra sıra sende aklını kullanırsan su gibi hayatın olur akar gidersin hata yaparsanda sürünürken dikkat et hata yapma
00 Yorumla
Kendini fazla zirveye koyma sonra, o zirvede yalnız kalırsın..
Etrafında o zirvede oturan kriter abideleri mutsuz suratlı insanlar ile dolu yürüdüğün kaldırımlar, meydanlar..
Tercih ettiğin yol bu diye düşünüyorum aksi halde yaşın biras büyük olsa garipserdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sadece her teklif edenle çıkmak ya da bir şeyler yaşamak istemiyorum sonra düşünüyorum bu kişi sevdiğim biri bile olsa onla da bu tarz şeyleri yaşamak istemiyorum evlilikte yaşanır diyorum
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
42Cevap
Kardeşim insanlar çok değişti boş ver sen onları doğru insan bulduğunu düşünmediğin sürece salla gitsin, hem karşı tarafın kalbini kırmaya hemde erkeklere kendini kullandırmaya gerek yok. Ha şu da olabilir hepimiz insanız yanılabiliriz doğru dediğimiz yanlış da çıkabilir bunlar da hayatın bize kattığı tecrübelerdir. Diyeceğim o ki insanların çağa ayak uyduracam diye ruhuda bedeni de k@şarlaştı. Doğru yoldasın devam et. Doğru insanı bulduğun zamanda kaçırma.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılMillette ar namus ahlak edep haya iffet seref kalmadı o yüzden din iman zaten yok bunu da normallestirdiler 16 yaş degil 13 yaş biliyor biraz zaman gecsin yeni dogan cocuk bilecek oralara kadar gidiyor zaten bu toplum o kadar igrenc bir hale geldi ki yaptiklarini iyi halt yiyorlarmis gibi gorunuyorlar bu pislikler yasasa ne yasamasa ne
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemin ederim sen bizden binlerce yıl ilerdesin ve çok şanslısın.. niye mi dersin?
Ellbette yaşarsın zamanı geldiğinde ama seni yaralamadan da gitmez. Gercekten sevdiğin nitelikli birini bulduğunda..
O yüzden boş ver hiç dert edilecek bir şey değil inan kendi dalgana bak, her zaman önemli olan sensin. Nasip gelince her şey yerli yerine oturuyor zaten bunu hissediyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen onlara bakma. Bizim millete ne oldu bilmiyorum evlenmeden seks yapmak soyle dursun el ele bile xor tutusurlardi. Son yillarda sevismek nude atmak sanal seks vsvs moda ettiler. Sen kendin ol ha yasamak istersen de kendin icin yasa sirf millet bana guluyo diye yasama
00 Yorumlaseninki normal onlarınki değil tercih meselesi tabiki... o kızın bile böyle demesi ne kadar kötü bir çağda yaşıyoruz dedirtiyor.. sen Kendi hislerin ve kuralların doğrultusunda devam etmelisin sonunda mutsuz olmamak için
00 Yorumla
+1 yılbence böyle düşünenler frijit falan değilse tek ihtimal aşırı muhafazakar olmaları sen de öylesindir
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
aşığıda evlenmeden olmaz demişsin dasdsad
Soran+1 yılEvet
+1 yılGarip degilsin kendi eşine sakla burada gorüyosun kizlar çok igrenç seyler yapiyo temiz kal Allah öyle istiyor Allah kötüsunü istemez garip goren arkadastan araya mesame koyun
00 Yorumla
+1 yılNe 16 su 13 14 yasindakiler catt catt ahu uhhh yiyisiyor artık. Sen nesli tükenmiş sin 😅😅 bak ciddiyim. Neden yapmadın muhafazakarmisin?
011 Yorumla
Soran+1 yılHayır değilim
- +1 yıl
Neden peki. Korkuyormusun
Soran+1 yılYani bilmiyorum her teklif edenle çıksam bir şeyler yaşasam garip olur. Ben sevdiğim biri bile olsa yaşamak istemem gibi yani hep düşüncem bu yönde
- +1 yıl
Ozaman çok zor olur ya artık her şey değişti. Acikmisin kapalimi?
Soran+1 yılAçığım
- +1 yıl
Bana yazarmisin
Soran+1 yılSebep
- +1 yıl
Sohbet konusmak
Soran+1 yılKalsın
- +1 yıl
Neden yahu korkma bu kadar bişey olmuycak :)
Soran+1 yılÖyle istemiyorum ne sormak istiyorsan buradan sor
doğrusunu yapıyorsun sabret
toplumun yüzde 90 ı zina yapar
çoğunluğa aldanma
temiz olmak her zaman sağlıklı olandır
bakir bir erkekle evliliğe git
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılÇok geç bir yaşta deyilsiniz, belli ki seçici birisiniz, herkezle olmaktansa size layık olan birini tercih ediyorsunuz, demekki o kişi daha karşınıza çıkmadı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. boş ver tuhaf bakıp laf söyleyenleri. Herkesin sevgilisi olacak diye bir kural mı var? Yok değil mi? Sadece normalleştirilen şeyler üzerinden insanlar birilerini yargılayabileceklerine inanıyor...😑😑
00 YorumlaÇoğunluk öyle diye sürü psikolojisine uymak zorunda değiliz. Bide dalga geçer gibi konuşuyorlar çok iyi şey yapıyorlar sankide
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılGerçekten ruh eşini bulduğunda sadece onunla sevgili ol sevgili yapmak için sevgili yapanları anlamıyorum zaten
01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılAjfjej 16 yaşında çocuğun dediğine bak. Bence hiç de tuhaf değil. Önemli olan senin istediğin. Zana tuhaf bakanlara sen de tuhaf bak.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha yaşın küçük. Kafanı böyle şeylere yorma. Mutlu olduğun gibi yaşa. Derslerinden başka da bir şey düşünme.
00 Yorumla
+1 yılolması gereken bu zaten, bakma sen şimdiki zamana şimdiki çevreye şimdi kimin eli kimin cebinde belli değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılTakdir ettim. İnsan bir şeyi istediği zaman yapmalı. Zoraki veya birileri öyle yapiyor veya diyor diye değil.
00 Yorumla
+1 yılSenin verebileceğin bir karar bu
gayette normal bir şey bu
Bu eğer seni rahatsız ediyorda nedenini bulmaya çalış ilkönce
00 Yorumla
+1 yılBelki zamanı vardır ya da gerçekten hoşlandığın biri karşına çıkmamıştır henüz
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun o değil ki ben bunu isteyerek yapmak istemiyorum yani diyelim ki sevgilim oldu onla da öpüşmek istemem ama karşı taraf bunu yanlış anlar
- +1 yıl
Ondan etkilenirsen bence bunları sen daha çok istersin ya da zamanla olur zaten
Bende 22 yaşındayım hiç olmadı boş ver insanlarin dediklerini eşim benzerim yok de geç
017 Yorumla
Soran+1 yılBen istemiyorum hani teklif eden oluyor ama sevgililikte de belli şeyler yaşanıyor ama ben onları da istemiyorum yani sanırım bunları sadece eşimle yaşamak istiyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim inşallah karşıma da benim gibi biri çıkar
Soran+1 yılÖyle deme evlenmek ve çocuk sahibi olmak isterim ama benim gibi biri olsun ama ben de şans yok kesin 10 kişiyle olmuş biri denk gelir
Soran+1 yılO konuyu hiç açma oradan da yaralıyım tamam çocuk getirmiycem
Soran+1 yılSorma en derin konum da o hatta burada onunla alakalı soru sordum bu fakirlik ile ilgili kimse cevap yazmadı konu aşk meşk olunca 50 kişi toplandi
Soran+1 yılÖyle düşünme inşallah evlenirsin bakma sen bana başımızdaki baba baba olsaydi zamanında yapardı yapmadı ben ve kardeşlerim çalıştık Allah'a şükür hem okuyoruz hem çalışıyoruz geçiniyoruz bir şekilde ama insan neden diye de sorgulamiyor değil bak mesela ben de his diye bir şey de kalmadı 21 yaşındayım ama 40 yaşındaki gibi düşünüyorum çünkü çoğu şeyi yaşamadım aşık olmaya bile vaktim olmadı. Çünkü öyle bir lüksüm yoktu yine de şükür
- +1 yıl
Benimde aynı durum babam 14 yaşında terkketti gitti bizi büyüyünce üniyi okuyamadım tek cocuk olduğum için evi ben gecindiriyorum yoksa cebimde olsaydı o paralar baya para biriktirmiştim aynı kaderi yasamışız ona üzüldüm hayat böyle işte kardeslerin var arkanda en azından hayırsız baba olmak istemem o yüzden kesinlikle evlenmem babamı sildim 3 sene sonra geldi kovaladım kaçtı gitti benimde pek duygum kalmadı açıkcası sadecem annem için yaşıyorum aşk meşk hiç olmadı hep işe gidiyordum demek ki benim gibilerde varmış neden biz
Soran+1 yılYazsam destan olur çok şey yaşadım günlerce sabaha kadar ağladığımi bilirim. Garibanın yüzü gülmüyor ben onu anladım. Biz baya kardeşiz ya madem bakamiycaksiniz neden doğurdunuz ama bir şekil oldu bir şeyler benim babamda aynı en zor zamanlarda çok güzel kaçıyor. Güzel günler bizi de bulsun inşallah. Canım anam valla ben de onun için yaşıyorum. Ve anne olmak istiyorum tıpkı annem gibi.
- +1 yıl
Düzgün birini bulursun umarım bu zamanda kimseye güvenilmez dikkat et ikiside it çıktı yapacak birseyimiz yok bizim elimizden geleni yaptık bugünlere geldik bundan sonrasına bakmak lazım kimseye güvenme ona dikkat et her tarafa yqvşak dolu annelerimiz olmasa işte bizde yaşamayız gibi annem çilekeş annem o da ölürse ne yaparım gram bilmiyorum anne olmak istemen güzel ama inan evlendiğin adam zenginse yap yoksa yapma gercekten bizim gibi sonları olmasın
Soran+1 yılZengin koca peşinde değilim dediğim gibi bir şey yaşamamıs olsun her konudan konusabilelim ve olgun olsun ben onunla yaşamadıklatimi yaşamak istiyorum bakalım her şey nasip sadece dediğim gibi günümüz popülaritesine pek uymuyorum ilişki konusundaki yani sevgilim olsa bile o kişiyi öpmek istemem ama karşı taraf bunu istemeyebilir bunları yaşamak isteyebilir o da onun en doğal hakkı ama ben de onu yapamam
- +1 yıl
Zengin koca peşindesin demedim yanlış anladın ama eğer anne olmak istiyorsun zengin olması daha iyi olur onlar için senin dediklerin gayet normal el değmemiş olup sevdiğin evlendiğin insanla bunları yaşamak istiyorsun senin gibi bir kız bu devirde yok zaten sana duymazsa bu konuda ver yolu gitsin illa sevgiliyken yiyismek lazım değil sadece birbirinin eksiklerini doldurmak şevkatle yaklasmakta yeterli dedigim gibi ama bu zamanda adım atan erkekten bir umut bekleme kaç kişiye daha atıyor o 1bneler şans birazda gerci senin gibi bir kız gercekten sevilmeyi hakkediyor senide üzmezler umarım
Soran+1 yılTeşekkür ederim bilmem zenginlik o kadar da önemli değil. İşte bana hep p*Z*v*n*k*l*r denk geliyor yani bilmiyorum sanki kaç kızla çıktığını neler yaptığını direkt hayır diyorum bu sefer de egolu diyorlar ama alakası yok
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. 👏👏👏Helal olsun ciddi kişilik sahibisin böyle devam et güçlü ol
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim böyle devam
Soran+1 yılYok öyle değil istiyorum evlenmeyi ama benim gibi biri olsun istiyorum
Soran+1 yılAslında öyle şu kişilik bu kişilik değil ama kesinlikle bir şey yaşamamıs olsun ama senin demene gore bana p*Z*v*n*gin biri denk gelir
+1 yılhata etmiyorsun düzgün birisi çıkmadıysa yapmamak en doğrusu sonradan üzülüp kendine zararı olur
02 Yorumla
- +1 yıl
rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılTebrik ederim temiz kaldigin icin. Eglenilecek degil evlenilecek kizsin
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Normalleştirilen hiçbir şey normal değil. İğrençleşti her şey. Sen bildiğinden şaşma…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yıl23 yaşındayım, hiç sevgili yapmadım ve hiçbir bir şey yaşamadım.
00 Yorumla
+1 yılHata degil olmasi gereken bir ahlak kisilik
Keske evlenenekadarda olmasin00 Yorumla
+1 yılsana kalmış bişey yaşayınca da çok bişey değişmiyo
00 Yorumla
+1 yılKuran evliya çarpsın kendimi okudum gek delikanlı gibi tanışalim
00 YorumlaBen kendimi sakalamıştım doğru insan bulunca yap şimd yaşarsan hiç heves kalmaz sana diyim maraton olur hayatın heycanı kalmaz senin için iyki saklamışım yaşadıgım insanla evleniyorum çok şükür
110 Yorumla
Soran+1 yılSen şimdi evlendin mi o şeyleri yaşadığın insanla sen kaç o kaç yaşında
Ah canım benim seni güzel gözlerinden kalbinden öperim en güzelini en doğrusunu yapmışsın kendini nasibine sakla kalbini ruhunu boş insanlar için yorma sabret güzelim inşallah en güzeli seni bulur insanların laflarına aldırış etme doğru olan bu
00 Yorumla
+1 yılSenin kararın aşık olmak istiyorsun olursun bir gün inşallah güzel bir insan çıkar üzmez seni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de hiç yapmadım ama yapmam be kkzlara füven yok
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum kafam karışık ben guvenmek isterim ama şansima benim gibi biri çıkmaz karşıma
Gizli Üye(25-29)+1 yılMillet çok normalleştirmiş ama o kadar da normal değil. Boş ver takılma onlara sen
00 Yorumla
+1 yılHata yapmıyorsun. Bu tamamen kişisel bir tercih. Kendini hazır hissettiğinde zaten olur. Yorma kendini böyle şeyler için.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ♥️
- +1 yıl
ne demek ❤️
+1 yılDogru zaman dogru insan gelince herşeyi yaşarsın hata degil böylesi de güzel sıkma canını gayet iyi gidiyorsun
00 YorumlaGerçekten seven birini bulmak lazım. Zaman geçirmek için sevgili falan olunmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın inşallah bulurum
+1 yılerkek versiyonunum, tek fark elime imkan geçmedi, boş ver nasıl mutluysan öyle takıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet, kesinlikle ediyorsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇevrendekiler de yani…
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama
- +1 yıl
Doyamadım ama
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
Şakı ya. Çok severim.
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Nasıl mutlu hissediyorsan.
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Nasıl rahat ediyorsan öyle davran
06 Yorumla
Soran+1 yılDiyelim sevgilim oldu ama onla da bunları yapmak istemem herhalde komik mi olur
Soran+1 yılBilmem öpüşme falan olsun istemem ama karşı taraf isteyebilir
Yaptida noldu başı göğe mi erdi
00 Yorumla
+1 yılHata yapmiyorsun tabi
00 Yorumlavah vah canlı canlı gömülmek bu olsa gerek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılMilletin dediği ile yol yürüme
00 Yorumla Bilmem ki hangimizinki doğru benimde hatalarım var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılO iyi ben 26 yum benim de olmadı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkalarının dediklerine bakma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende öyleyim el ele bile tutuşmak istemem
010 Yorumla
Soran+1 yılBak o belki olabilir
Soran+1 yılAma o kadar
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi manit yapmama n4mrjr
Soran+1 yılBilmiyorum aşık olmak isterim sevgilim de olsun isterim isteyen de çok ama hepsi güzel kardeşim istemiyorum onları
Soran+1 yılKardeşim değil ya p*Z*v*n*k
Cevap sahibi+1 yılDoğru diyon bu zamanda normal insan zar zor bulunur
Soran+1 yılÖyle deme belki kıyıda köşede kalmıştır
Soran+1 yılO da bana denk gelsin aminnn
Cevap sahibi+1 yılAmin 😅
Soran+1 yılAminnn 🤲🤲🤲🤲🤲🤲
+1 yılhata demeyelim tercih diyelim..
00 Yorumla
+1 yılİyiki yaşamamışsın ben çok pişman oldum 🥺
20 Yorumla
+1 yılYasin küçük olur yinede
09 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok ben istesem 18-20 yani en çok bunların yaşandığı zamanda yapardım o zaman yapmadım şimdi de yapmıyorum yarın öbür gün sevgili yapsam da yapmamayı düşünüyorum eşimle olsun istiyorum
- +1 yıl
Ozansn beklicez canım
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
var mı aday barı
Soran+1 yılEden var ama ben onları istemiyorum kaç kızla neler yaşadılar ben istemem
- +1 yıl
Peki senin istediğin biri var mı
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Hayırlısı artık
Soran+1 yılAminnnnnm
+1 yılhata
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. En iyisini yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılDoğru yoldasın bende hiç yapmadım
00 Yorumla
+1 yılSana kalmis
00 Yorumla
+1 yılAynı ben
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılhayir
00 Yorumla - Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 21 yaşındayım, hiç sevgili yapmadım ve hiçbir bir şey yaşamadım. Hata mı ediyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler