Evlenen erkeklerin kısmeti neden bir anda açılır?

#orkide
Evlenen erkeklerin kısmeti neden bir anda açılır?

#orkide
Evlenmelerine gerek yok kxjxjx
Yine de şöyle bir şey var mesela bir adam görüyorlar Bu adam eğer ki birisi tarafından seviliyorsa heleki gerçekten seviliyorsa bazı işsizler var mesela Bu adamı ayartırım bu ilişkiyi bozarım kafasında kdjdjd ne bileyim değişikler ya ama kızların suçu bu
Galiba şey var insanlar yasak olan şeyleri seviyor yani şöyle küçük çocuğa bisiklete binmek sana yasak diyorsun sem orada olmadığın zaman o çocuk ona biniyor yani yasagi ihlal etmiş oluyor.
Bizim insanlarin genel fitratinda var gibi ama tabiki nefis irade meselesine de giriyor. Kurallar topluma düzen getirmek içindir ama biz çiğniyoruz yani bazen onun gibi düşünebilirsin.
Bazıları da işte yasaklar çiğnenmek içindir adı altında yasak şeylere ilgi duyuyor aslında çok yanlış bir şey. Yuva bozunca da ne oluyor sanki için rahatlamış mi oluyor hiç işte boş bisi.
Evet var bu nişanlanırken başlıyor, nişanlanan arkadaşlara diyorum bu durumu evet bir kaç kız ciddi ciddi kesti, yanaştı diyorlar. Bu durum çıkmalarda da var. Burada yıllar önce bir kız sormuştu kendi halinde kimseyle çıkmayan bir oğlanı ayarladım, ayrıldıktan sonra çoğu kız peşinden koşar oldu sinir oldum demişti. Demek ki bunda iş var demeye başlıyorlar herhalde. Bu işler biraz tesadüf, biraz da kadınların çoğunun rekabet ve yasak sevmesiyle alakalı. Bu konuları konuşursan namuslu kesilir çoğu ama iç dünyasında var.
Sorumsuzluk. Hiç bir şekilde sana sorumluluk getirmeyecek bir erkek ideal bir oyuncak değil midir sence de?
Cevap
68Cevap
Selam gadası 🙃
Evli merakı yüzünden olduğunu düşünüyorum.
Evli olan değere biner gibi saçma sapan düşünce var.
Çünkü kadın hemcinsinin erkekte ne bulduğunu merak eder.
Neden beni tercih etti ya da ben niye fark edemedim diye kendini yer birazda kiskanlik basar üstüne.
Evli erkeklerin tercih edilmeleri bundandır.
Gerçi çoğu kadın bunu kabul etmez ama görünen köy kılavuz istemez özlü sozumuzle destekleyebilirim.
Kalitenin kanıtı,
Elden kapma fantezisi,
Elde etme fantezisi,
İntikam fantezisi vb…
Kadınlarda 1001 türlü fesatlık, nefs hareketleri, şehvet kıpırtıları biter mi 😂😂 Tehlikeli yaratıklar, gerektiği kadar yaklaşıp; fazla yanlarında kalmamak lazım kadınların 😀😀😅😅
Sadece evli değil, ilişkisi olan erkek kıymete biner. Bir erkek ilişki yaşıyorsa, bir kadın tarafından beğenilebildiği gibi bir düşünce oluşuyor kadınların kafasında. Bilinmezden ziyada daha mantıklı bir tercih gibi geliyor kimisine. Temel sebep bu. Ha tabi bir de başına dert olma olasılığı daha düşük oluyor...
Bir kadın tarafından tercih edilmiş bir erkeğin kutsallığına, çekiciliğine, olgunluğuna inanan bir anlayış var milletimde.
Bekar bir erkeği elde etmekle, hali hazırda bir dişiye sahip olan erkeği elde etmek farklı başarımlar olarak algılanıyor kadınlar tarafından.
Bunun araştırmasını okumuştum ilk sebep diğer kadınların bir başka kadın tarafından seçildiği için tercih ettikleri, diğeri ise kaçamak niyetindeki kadınların adam evli olduğu için ses çıkaramaması olduğuydu. Yani bir adam bir kadın tarafından tercih edilmişse iyidir. İşi olanların işsizlerin daha kolay iş bulması gibi🙂
Ve bence ayrıca evli erkeklerin eşleri ne biçim karısı var adamın haline bak denmesin diye üstelik bir kadın gözüyle kocasına iyi bakmaları , dışarıya daha bakımlı ve şık göndermeleri sayesinde evli erkekler prim yapıyor🤣🤣🤣
Sadece evlenince degil bi ilişkş yapınca da açılıyor bi erkek bi kıza yürüyor kız takmıyor onu mesela bu kızlar birikiyo iliiki yapınca kıskançlıktan beni naısl unutabilir diye fesatlıgından öyle olmadıgı halde o kızdsn ayırmak için kadınlıgını kullanmaya kadsr çiekinleşiyor sekmez bu erkek kardeşimlerim de katılcaktır sonra senin kanına girer sen bırakır ona gidersin yüzüne bakmaz
Fotoğrafta ki şahıs... Ah David, ah 🙂 soruya gelecek olursam, aura denen bir şey var ve bu doğru. Kız erkek fark etmez, bir kişinin ilişkisi oldu mu etrafında onunla beraber olmak isteyen kişi sayısı çoğalır. İlişki içinde olan kişi kendini tamamladığı için ve biz insanlar tamamlanan insanları tercih ettiğimiz için hiç fark etmeden o şahısa yöneliriz. Burada karakter devreye girer, ilişkisi olan birine yürümek mi yoksa o yola adımını atmamak mı?
Çünkü kadınlar kendilerine zarar verme riski düşük olan evli erkeklere rağbet gösterirler. Bekar erkek kıskanır, gecenin bir yarısı arar, kapısına dayanır vs vs.. Evli erkek zor bulduğu fırsatı değerlendirip sevişir, evine geri döner
Benim açılmadı, hic talibim yok, bence karimk gören cesaret edemiyor 🤣🥰
😂😂
Öyle saçma bir düzen var. Bekarken kısmetim iki kat açıksa, sevgili yapınca 4 katına çıkıyor. Başı bağlı erkekler yasak meyve değildir arkadaşlar.
Senden çok iyi siyasetçi olur bravo🤣
Sevmiyorum. Her kelimesi yalan olan bir dal 😄
🙂🙂🙂
senin 2 kat diyosun 2 kat ne demek bazıları için biliyon mu? 😂
Bilmiyorum Hacı 😄
Yalnızken evrene yalnız biri enerjisi yayılır. Çiftileyken de çift frekansına girdiği için, o frekanstakileri çeker ve patır patır akmaya başlar..
Sakınan göze çöp batar derler ya mesele o olmayacak zamanda kıymete binmek... Aslında daha önceden vardirda gözükmez evlendiği zaman elden kaçmış diye kiymetlenir.
Evlenmeye gerek yok, dışarıda yürürken yanımda bir kadın olsun yeter. Aşırı bakıyorlar ya da bir mekandaysak dikkat çekmek için elinden geleni yapıyorlar.
Genelde hayattın böyle acı bi tarafı var… bir şeye karar verdiğimizde gerek iş gerek aşk gerekse… bi çok fırsat ve kısmet önümüze çıkıyor sanırım sınamak için oluyor bizi…
Eskiden gençlik zamanımda aynı günde 3 kızla aynı pub da buluştuğum oluyordu.
şimdi cesaret edemem. Yemediğim nane kalmadı.
Neyseki yaşlandık, kurtulduk bu illetten.
Çünkü kadınlar kararsız varlıklar ama bi hemcinsleri bi adamı seçerse bunda bişey var mantığı sanırım ilgi duyuyorlar, o yüzden evli erkeklere ilgi duyan kadınlar fazla. Veya sevgilisi olanlara
Bir kadın bir erkeği evlenecek kalitede gördüğü zaman diğerleri de kesin bunda iyi kumaş var diye düşünürler.
Elbise aldıktan sonra karşına hep daha güzel ve uygun fiyatlıların çıkması gibi. Murphy...
Cevabını hep düşündüğüm ama nedenini bir türlü bulamadığım ironi bir soru.. bıraktım öyle kalsın zira sinir bozucu..
İlk insandan itibaren hep yasak şeylere ilgi duyan bir yaratılışı var insanın. Bundan dolayıdır sanıyorum.
Bunu ben de merak ediyorum, bi anda sanki sırada bekliyorlarmış da cesaretini toplayan gelmiş gibi oluyor ama hepsine mesafeli duruyorum
Bu soru cok özel ve gizli bilinmezlik içeren soru neden bekarlar dururken neden baskası karısı varken o adama asık olur nedennn
Evli erkekleri tercih eden bayanlar çok. Sebebi baglanmaz lar ve rahatsizlik olmaz. aksine evli erkek korkar😂😂
Kadınlar açısından evli erkeği elde etmek daha zordur kadınlar da evli erkekleri tavlamaya çalışır ki kendini kanıtlasın diğer hemcinslerine
Evli erkeklere ilgi duyan tipler oldukları için işsizlik kısaca tuhaf onca bekâr erkek varken böylede midesizlik yapıyorlar.
Sadece erkeklerin değil kadınların da kısmeti ilişki sonrası açılıyor. İlginç gerçekten.
Seçilmiş erkek iyidir diye düşünüyorlar. Ayrıca düzenli seviştiği için yatak formu iyidir. Bir de darlamaz para verir, hediye alır sevişir.
Etrafta haysiyetsiz namussuz gurursuz onursuz pislik çok o yüzden
paranın parayı çektiği gibi bir durum oluyor. biriyle konuşunca bakıyosun üç kişi daha olmuş evlendiğinde ne olur bilemiyorum. enerji çekimimidir artık ne zımbırtıysa 😂
Erkek kuyruk sallıyor kadında pesinden koşuyor
Evet bu konu benide çok düşündürmüştür.
Evlendikten sonra ne oluyodu da, geçmişteki ya da yeni bir sürü hatun bana yazılıyordu anlamıyordum.
Evliyim diyorum, daha iyi ya işte diyor.
Değişik.
Evli birinin kısmeti niye açık olsun anlamadım kısmeti zaten yanında
Evli kadın cekicidir.
Düşünsene onda bulamayıp bende buldugunu..
Para parayı çeker hesabı karı karıyı çekiyor 🙄🙄
Yahu şehir efsanesi o inanmayın. 2 yıllık evliyim tık yok😂
Evli erkeklerle takilmayi seven kadin sayisi artiyor cok ilginc bir durum bir kadindan duydum bunu evli erkek isime geliyor bunaltmiyor musallat olmuyor dedi.
Tuhaf ama kötü
diğer kadınların bu erkeği ben elde ederim inadı yüzünden
Türk kadınlarının çoğu evli erkek seviyor sanırım. Kimse demiyor ki , benim başıma gelse ben ne yaparım diye.
Evlenen erkek neden dışarıya göz0 kayar olacak
Kısmetimiz açılmıyor. Sadece kadınların aç gözlülüğü tetikleniyor. O adama ben sahip olmalıyım eşinin elinden almalıyım dürtüsü kadınları üzerimize çekiyor. Yoksa bizde değişen bir şey yok = )
Şeytanın işi bu bacım. Saptıracak ki cehenneme odun olsunlar.
Türk insanının bir evli merakı var zaten.
murphy kuralları.
gerektiği zaman yoktur.
gerekmediği zaman ise yağmur gibi yağar.
hayatımda daha saçma bir şey duymadım. böyle bir şey mı varmış?
Evet var çoğu kadına evli erkek daha çekici geliyor
Toplumca yasak olan, zor olan her ne varsa daha cazip gelir bizlere
kadınlar tecrübeli erkeklerden hoşlanır. İşi biliyoruz yani :D
Hayata saldığı enerjiden dolayı ve bizim maalesef evli erkeklere ayrı gözle bakmaları ayrı bir seviye
Kocana talip mi var ne oldu:)
Ona kimse talip olamaz :))
Kısmeti denmez sınama denir o sınav a yüzüğünü gözlük yapıp girerse sadece sorulari boş bırakırsa sınavı geçmek için bir sebep kalmaz
Aslında öyle bir şey yok bir şehir masalı der geçerim
Kadınlar acaba iyi dikiyor mu onu merak eder
Benim tam tersi. 1 aydır uğraşıyorum kimseyle ilsikiye girecek seviyeye gelemedim
Evlenmedigim için bilemiyorum, ki ben evli degilken bile kapalı daima :)
Kadınlar evli erkekleri daha çekici buluyor ve onlara karşı daha davetkar oluyor bu nedenle de erkeklerin şansı artıyor
Çoğu kadınların çekememezliğinden kaynaklı.
Artık sırası gelmiştir de ondna
Çünki evli erkek dışarıya karşı daha çekici oluyor
Kişiye göre değişir bu durum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?