• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evlenen erkeklerin kısmeti neden bir anda açılır?

PiLLy_BheBek
PiLLy_BheBek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
626
Yapay Zekaya Sor
Evlenen erkeğin cazibesi neden artar?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
32 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • persordinary
    persordinary Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Yasaklar tatlıdır çünkü biz kadınlar şöyle düşünüyoruz yani o kişi evlenmiş demek ki gerçekten iyi bir erkek aslında bilmiyoruz ki oda evlendiği kişi ile zor yollardan geçti ve buralara geldi.

Evli erkeklerle olan kızlar genelde aldatılan kızlar olur şu kafadadırlar zaten aldatıldım ne olursa olsun derler ve karşıdaki kişinin evli olup ya da olmamasının önemi kalmaz.

Kaçan kovalanır var birde tabiki 🤪

O yüzden birini gerçekten severseniz ona uyarıları baştan kesin gidip kimseyle evlenme sonra beni zina yapmak zorunda bırakma diyin hsjjdjdhshd kasmayın ya bırakın her şey olacağına varır korkmayın çünkü eğer korku varsa sevgi sahici olmayabilir korku o yüzden ortaya çıkar oluruna bırakın ve sevmeye devam edin unutmayın herkes sevdiğine kavuşmuyor maalesef hayat o konuda çok cimri.

Ama şu konuda korkulabilir
    Bir söz var

"Gönlümün gördüğünü gözümün gördüğüne değişmem" 🌻Zaten ödüm kopuyor benim onda gördüğümü başkasıda görecek diye herkes kör olsun istiyorum sadece ben göreyim sonra aklıma şu gerçek geliyor hani herkes birini seviyor aslında herkesin hayalinde aklında olan biri var mutlaka onunda vardır kalbinde biri diyorum kendime o kişinin ben olmadığımıda adımdan daha iyi biliyorum sonra geri vazgeçiyorum dünya değilde ben kör olayım o sevdiğini görsün ben onu bir kez göreyim beynime kazınır zaten aklımda öyle kalsın oda varsın gitsin inşallah belkide en büyük dileğim bir yerlerde bir şekilde mutlu olsun umarım onun sevdiği insanda onu sevsin değerini bilsin…

Biri senin olacaksa her şartta her koşulda bir şekilde senin olur sen sadece en içten sev yeter önüne taşlar çıkacak üstüne bas yanından dolaş ve unutma mutsuzluk sevgiye dahildir.😇

10
    1 Yorumla
    • schrodçg
      schrodçg
      +1 yıl

Ne güzel bir yorum 😊

Yorumla

En İyi Cevaplar

• _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı.

Evlenen erkekler karı kız kovalamaya devam ediyor sjsj kısmeti açıldığından değil yani :d

9
    2 Yorumla
    • Atlas_du
      Atlas_du
      +1 yıl

Haha valla eg yorum bu

Yorumla
    • feyziiihüsnü
      feyziiihüsnü
      +1 yıl

Allah muhafaza

Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.

Evlenen erkeklerin kısmet kapısı neden bir anda açılır. Bazı kızlarımız evli erkeklerin olgun ve dolgun bir tecrübeye sahip olduğunu düşünür. Derler ki: evli erkek ciddi erkek, ağırbaşlı, ne yapacağını, nerede duracağını iyi bilen, kendi kişisel gelişimini tamamlayıp olgun düşünceleri mantığı ile harmanlayıp evlenmiş. Kalbi de güzel ki evlendiği kişiyi etkilemiş derler ve iletişim kurmayı da başarır iseler evli erkeklerin gözüne girmeye çalışırlar. Sonra tabii ki erkeklerin doğası gereği de aldatma meyili gösterir. Sonuç hüsranla sonuçlanır. Tabi bu her zaman geçerli değildir. Evli erkeklerin farklı bir aura, karizma, albeni kazandığı aşikar. Kimi sevsem kısmeti açıldının farklı bir versiyonudur.

Bu sadece evli erkeklerin başına gelmez. Sevgili yapmış erkeklerin de başına gelir. Sevgilisi olmadan önce kimsenin uğramadığı kalbi birden sevgili yapınca, benimle sevgili olur musun talepleri ile karşı karşıya kalır. Burada kadının psikolojisi devreye giriyor ve genlerine işlemiş olan rekabet duygusu onları ele geçirebiliyor. Tabii bir de duygusal hisler beslediği an fiş prizden çekilir. Elektrikler gelmez kalbe ve sonra karanlık düşünceler başlar. Sonuç yine karmaşıklık olur. Neyse fazla uzatmayayım durum bu ve bunun türevleri şeklinde şekillenir. :) :)

12
    3 Yorumla
    • HYnksz
      HYnksz
      +1 yıl

Aradığım yorum 👍

Yorumla
    • tatlibelancxk
      tatlibelancxk
      +1 yıl

irenc bisey erkekler her konuda yine sansli

Yorumla
    • theumbrellaacedemy
      theumbrellaacedemy
      +1 yıl

@tatlibelancxk Aslında değil. Kadın istediği zaman rahatlıkla partner bulabilir eğlenebilir güzel ilişkiler yaşayabilir. Erkeğin ise bunlar için hep uğraşması gerekir. Biriyle sevgiliyken veya evlendikten sonra kısmetinin açılması ise sadece hayatındaki insanı aldatmasıyla sonuçlanır bu da bir işine yaramaz. Çünkü kadın ya çekip gider ya da o da aldatır. Kocasını ve sevgilisini aldatan kadınların sayısı aşırı derece de arttı. Çünkü dediğim gibi kadın istediği kişiyi rahatlıkla elde edebilir. Erkek bakış açısından da biz şanslı oluyoruz. Hatta derinden bakarsan konuya o kadar şanslı o kadar avantajlıyız ki kadına yapılan baskının sebebi bile bu. Kadın hep erkekler tarafından baskılanmak istenmiş tarih boyunca. Özgür olup kendi hayatını yaşarsan bir kadın olarak tüm iplerin senin elinde olduğunu görürsün.

Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl

Bence bunun tek bir sebebi var. Kadınlar arasında yaratılıştan gelen rekabet dürtüsü. Evli bir erkeği ayartabilirlerse; bir çok kadın arasından birini seçmiş ve onunla evlenmiş bir erkeği, o kadının elinden alarak zafer kazanmış gibi hissediyor olabilirler. Bu da onların öz güvenini artırıcı etki yapıyor bence.

15
    4 Yorumla
    • Sinsirella0_
      Sinsirella0_
      +1 yıl

Aynı zamanda kişinin bu yaptığı bitchlik

Yorumla
    • Need4Read
      Need4Read
      +1 yıl

Ben sadece nedenini açıklamaya çalıştım. Yapıp yapmamak karakter meselesi elbette..

Yorumla
    • Sinsirella0_
      Sinsirella0_
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
    • Kalabalıkveyalnızlık
      Kalabalıkveyalnızlık
      +1 yıl

Daha akla yatkın 🤔

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

81

Cevap

165

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.

Evli erkekler çekici gelmiyor, aptal oluyor :D Gizli saklı bir şeyler yapacaz diye metresleri yoluyorlar bi güzel. Bu aptallık değil de ne vesselam

5
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Evli olduğum zamanlarda yaşadığım bir durumdu 🙄

2
    7 Yorumla
    • Yomeyamo
      Yomeyamo
      +1 yıl

Öyle mi

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

@Yomeyamo Maalesef

Yorumla
    • Yomeyamo
      Yomeyamo
      +1 yıl

Geçmiş olsun

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

@Yomeyamo sağol

Yorumla
    • ybylmbz02
      ybylmbz02
      +1 yıl

YaŞimdi kapını calan falan yokmu eskiye nisbeten

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

@ybylmbz02
      Kısmetim kapalı

Yorumla
    • ybylmbz02
      ybylmbz02
      +1 yıl

Yapma yaa üzüldüm sende çakma alyans taki ver genede

Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

acıkcası ben kız olsam ve erkek istesem evliyi secerdim cogu zamanda. yani kızları anlyıorum. kadın gözünden erkekler kaca ayrılır ki. bence 3 e
    1. seks amaclı erkekler. evli mis gibi. yapısmaz işini yapar gider. hem bilgili tecrübeli de hayatında hiç vajına görmemiş değil. ona öğretmenlik yapmıcan. nasıl davranması gerektiğini de bilir. sonrada gider. başına bela olmaz. ama tabi karısını seven ve evliliğinin bozulmasını istemeyeni bulmak en risksizi ve en iyisi
    2. eğlencelik erkekler. eğer evliysen tabi olmaz ama bekarsan modernite sembolü ne var biz arkadasız ya evli de olabilir dersin. hatta artık kimse kimseyi umursamıyor. gezmeye gidersin il dısına saga sola. ayrı bi hazzı olur. dedikodu yapılcak bir eş konusu olabilir. ama bu iş sırat köprüsü sonu sekse gelebilir artık o ipte oynamanın hazzıda düşünsenize ayrı bir hazdır. kadınlıgını test edebilme yeri adeta. en zor alan. o ince cizgiyi korucan. gizlide takılcanki arkadasınızın evliliği riske girmesin ve o korkuyu yasamasın yoksa sizi şutlayabilir. bekarla yapsan bir riski yok heyecanıda. olcak sey belli adam seks dicek yoksa evllilik dicek yüksek ihtimal. evli ise ama evlilik demeyecek. seks der o dengede sizin maharetiniz
    3. evlenmelik erkekler. bu kategoride zaten olmaz. evli adamla nasıl evlencen. tabi bu artık absürb bir macera olur. evli adamı ayartıp dalından kopartıp sonra kendin evlenmek tabi gayri ahlaki ama bir yandan en büyük hazdır da. evli adamı ayartan kadın vay be ne dişiyim be diye gururlanır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Her kadın boyle degil. Ve boyle olanların bir sebebi var. Psikolojik sebebi. bir psikoloji kitabinda okumustum. Şu an tam animsayamiyorum neden boyle oldugunu ama o kitapta acikca bunun nedeni anlatılıyordu. Özellikle kucuklugunde anne babasi arasinda kalan, sevilmemis, babasi tarafindan kabul görmemiş kadinlarda boyle oldugunu hatirliyorum yazan kitapta. Ozellikle annesiyle gecmisinde, kucuklugunde iyi iletisim kuramamis kadinlar yapiyor bunu yaziyordu. Yazar bekar bir kadin evli erkekle olunca sanki intikam aldıgıni dusunuyor baska bir kadina karsi, gecmisindeki intikamini aliyor ve bu onu rahatlatiyor yaziyordu. Ve bu tarz kadinlarin baglanmaktan korkan yapilari oldugu soyleniyordu. O erkekten beklentisi cok düşük bu tarz kadinlarin. Hem evli erkek hemde bekar kadin istedigi an birbirlerini baglanmadan birakabilecekleri lukse sahipler. Kadin hem gecmisinin annesinin intikamini aliyor hemde baglanmaktan korkan yanını o iliskide baska bir kadının varligiyla rahatlatliyor. Yani bu olayin kadinlar icin ilgi cekici olmasinin altinda yatan psikolojik sebepler var. Kitapta daha detayliydi. Hatirladigim kadariyla yazdim.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

burada evli olduğu halde, arkadaş olarak konuştuğum oldu. İnsanın üstüne atlamıyorlar. Cinsellik te doydukları için üçüncü Konuşmada hadi yatalım demiyorlar. Bu onlara kadınlar gözünde kocaman bir artı. Zira çoğu kadın bir erkeğin önce ona ne kadar değer verip konuşabildiği ile ilgileniyor ve zamanla istemsizce ilgi oluşuyor. Ben engellerim. Benim halis muhlis benim gibi besbekar sevgilim var zaten. Arkadaştan gayrı konuşamam kendim adına zaten. Ama bekarlar hemen üstünde ne var demeye başladıkları için kaybediyorlar 😂😂😂😂

9
    0 Yorumla
  • kalpmimarı
    kalpmimarı Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 29
    +1 yıl

Bir insanla evlenmek, yer yüzündeki bütün karşı cins insana yüz çevirmek ve vazgeçmek demektir ve hayat insanları vazgeçtiği şeylerle sık sık sınar.

24
    1 Yorumla
    • NudistBuddha
      NudistBuddha
      +1 yıl

Güzel bakış açısı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Birşeyin olmasını istersen olmaz yüz çevirir umursamazsan olur evli kadın ya da erkek başı bağlıdır birilerini bulma hedefi yoktur karşısına çıkar durur. Kemal Sunal'ın bir filmi vardır hatırlar mısınız az bir ömrü kaldığını öğrendiğinde her zaman oynadığı ve bir türlü tutturamadigi şans oyunundan büyük ikramiye kazanır o parayla umimiyet tuvalet yaptırıp açılışını yapıyor neden bu kadar karsız işe parayı yatirdin diye sorduklarında o efsane sözü söylüyor :" efendim ben zamansız gelen paranın üstüne ssicarim siz de ssicin " 😅

5
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Türkiye'nin abazalik yüzdesi şuraya bir samimi yorum yazdım sürekli takip isteği alıyorum ne kadar ssalaksiniz

Yorumla
    • bildiginbekar
      bildiginbekar
      +1 yıl

Ben biliyorum o filmi yani hatırlıyorum korkusuz korkak filmi olması lazım hatta gördüğü bombaları da kaldırıp atıyordu

Yorumla
    • bildiginbekar
      bildiginbekar
      +1 yıl

Tespitinin ve bunu belirtme tarzınız çok güzel teşekkür ediyorum size de ve ben bu sitede hatta bu hayatta hiç kimseye istemediği zaman mesaj yazmam veya konuşmaya çalışmam yani benim de bir saygım, edebim var... iyi günler

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@bildiginbekar sen mi takip attın bilmiyorum ama bu mesajı yazınca binlerce Pembe profil takipçisi erkek takip atmaya başladı birkaçını kabul ettim silip tekrar takip atıyor hayır yani çok anormal ya da cinsel içerikli bir şey yazmadım ki sen öyle değilsen sözüm sana değil fakat bu üslubu heryerde görüyorum birine biraz samimi yaklaşsan babam yaşında olsa bile acaba bana verir mi kafasını tasiyor kimsenin namusu ortalık değil nikahsız birlikteliğe karşıyım ama olmasam bile kadın bekâret kavramı yok diye önüne gelenle yatmaz gel de bunu comarlara anlat

Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Bence suçu kızlara atmamak gerek. Evli erkeklerin öz güveni daha yüksek oluyor. Ayrıca düzenli cinsel hayatın getirisi olarak işi bilmek ve bir kadınla aynı evde yaşayıp daha iyi anlamalarından ötürü ekstra bir çekicilik katıyor. Onun dışında çok istenen şeye herkes sahip olmak ister.

1
    0 Yorumla
  • burock123
    burock123 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

umursamaz tavırları olur öncelikle...(ihtiyaclarini eşleriyle giderdigi icin tok alıcı daha rahat ve sakin olur... avını daha kolay elde eder...)
    bu da bekar kizlarin ilgisini ceker... cunku bekar erkekler hic kadin görmemis gibi yaklastiklari icin...
    ilgi cekmeler tamamsa geriye evli erkeklerin bekar kizlardan sadece cinsellik ve gezip tozma istemelerinde saklıdır... bu da bekar kizlarin hayattan en cok istedigi şeydir... yani gezip tozdugu ve cinsellik yasadigi adam onlarin baska erkeklerle munasebetine takilmaz karismaz ve bekar erkek gibi korumaya calistigi her dakika napiosun nerdesin askm diye de canını sıkmaz...
    bekar erkeklerse evlenmek istedigi icin merak eder attigi her adımi... kiskanir sever ve bunlar bekar kiz icin sadece can sıkıcı ve itici gelir...
    kazanansa evli adamlar olur...

1
    0 Yorumla
  • ananas4334
    ananas4334 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Nedenini bilmiyorum yalnız bildiğim tek bişey var bunları yapanlar, eşlerine ihanet eden erkek olsun kadın olsun Allah iki cihanda cezasız bırakmasın eğer bir bk yicekseniz boşanın ya da hiç evlenmeyin ne yaparsanız yapın öbür tarafta siz ödiceksinz hesabını ama evliyken bunu yapmaya hakkınız yok bu özgürlük degil bu khplk kanı bozukluk çoluğunun çocuğunun rızkını başka karılarla yiyemezsin veya erkekle. kardeşim yüzüne nasıl bakabiliyorlar merak ediyorum. ihanetin nedeni olmaz böylelerini gördükçe insanlıga olan inancımı kaybediyorum yuva kurmaya tereddüt ediyorum (daha 19 yaşındayım )

1
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Evli erkeklerin hazır kurulu düzeni oluyor. Ev araba iş para gibi hem bir de sevgili olunca evli erkeğe güzel şantaj yapılır diye. İstediğimi yapmazsa ailesini yıkmakla tehdit eder. Yani insanı güzel kullanır.
    Taki eline istediği koz geçene kadar yüzüne güler. Eline o koz geçtimi artık seni istediği gibi parmağında oynatır..
    Yani evli erkeklere şantaj yapmak daha kolay.
    İnsan rezil olmak istemez diye her isteneni yapmaya çalışır.
    Kızlar Başka sebepten dolayı evli erkeklerin peşine düşmez..

1
    0 Yorumla
  • Hayatİstanbul77 u
    Hayatİstanbul77 Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

Evli erkeklerin hazır kurulu düzeni oluyor. Ev araba iş para gibi birde evli erkek sevgiliye daha iyi hoş görülü oluyor. Bazı kadınlarda bağlanmak evlenmek istemiyor ve evli erkek işlerine geliyor. Birde evli erkekler kolay av oluyor. Avcı kadın evli erkeğe her istediğini yaptırabilir, yapmazsa şantaj ile istediklerine ulaşırlar yani paraya...
    Ve istediklerinde evli erkekten rahat ayrılıp kurtulurlar...

6
    1 Yorumla
    • softpowerr
      softpowerr
      +1 yıl

Harika bir yorum. Tespit gibi tespit

Yorumla
  • TheOrcWithNoName
    TheOrcWithNoName Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Birincisi sebeb hatunların kendi aralarındaki sanırım temeli ego olan çekişmeleri. “Senden daha iyiyim, daha çekiciyim, daha seksiyim” in ve “kimi istersem elde edebilirim”in kendi içlerindeki ispat çabası.

İkinci sebepse baş ağrısız, karın ağrısız ve kuralları tamamen hatunun belirlediği ucu açık, özgür ilişki. Adamın başının bağlı olması sebebiyle hareket kabiliyetinin minimum seviyede olması kadına maksimum hareket alanı bırakır. Ki bu da cezebedici bi sebep kadın için.

İlk neden için kadının yamyamlığı yeterli olurken, ikinci neden için erkeğin de buna çanak tutuyo olması gerek.

0
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Bir ekek evlendiğinde kısmeti açılır çünkü; birtakım kadınımsıya göre evli adam iyi adamdır, sahibi varsa mutlaka buna layık bit şeyler yapıyordur. Bu da bekar kadınlar için bir çekicilik yaratıyor.
    Bekarsa adamın bir falsosu kesin vardır diyorlar
    Nasıl bir kafaysa artık yaşadıkları...

3
    0 Yorumla
  • Ispectraaaa07
    Ispectraaaa07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Öyle bir şey yok. Kadınlar yakışıklı erkeklere ilgi duyarlar. Benim komşum Mehmet amca var mesela evli , sırf evli diye bakan var mı? Yok. Tezin çürüdü. Ama yakışıklı adam olunca bakıyorlar yakışıklıların da zaten genelde sevgilisi veya eşi oluyor o sebeple size sevgilisi ya da eşi olan adamlara ilgi daha çok gibi geliyor halbu ki o adamın ilgi çekme sebebi yakışıklı olması. Evli olması o adamın çekiciliğine bişey katmıyor veya bişey almıyor.

2
    0 Yorumla
  • sevdayadahilacılar
    sevdayadahilacılar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 71%
    +1 yıl

cunku ladinlar her konuda birbiriyle yarismakdan gereksiz bi zevk aldiklari icin bi erkegin evlendigini duyunca aa demekki bu bunda bisey bulmus diye merak edio ayni seyi bulmaya calisiyolar birinde olup oburunde olmamasi zorlarina gidiyo zaaarr 😏 ayrica evlenen erkek de ben bunu kandirdim demekki oburinu de kandira bilirim papaz hergun pilav yemez teorisiyle ve bunyesinde hissetmek istedigi adrenalin ihtiyacini karsilamayi bu sekilde tercih etmek daha kolaylarina gittigi icin boyle oluyor iste

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bence bu tamamen kadınlarla alakalı bir şey. Evli erkekler onlar için ayrı çekici oluyor hele parmakta o yüzüğü görünce bile bile üstüne gidiyorlar. 1.5 sene önce boşandım bu sebepten değil ama buna benzer bir sebepti. Eşimin en yakın arkadaşı ile geçmişimiz vardı biz evlendikten sonra bana yakınlaşmaya çalıştı vs.

2
    0 Yorumla
  • Yâvheheeya
    Yâvheheeya Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bu soruyu ben de çok soruyorum. Parmağında yüzük olan adama neden ilgi duyarlar anlamıyorum. 🙄

8
    0 Yorumla
  • Bahçekızı
    Bahçekızı Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Bunun en önemli sebebi kadınların arasındaki ego ve üstünlük savaşı bence. Ben onun karısından daha güzelim, ben tercih ediliyorum diye ego tatmini yapıyor kadınlar. Bir de erkeğin evlenebilmesi için genelde iyi bir işi gücü, belli bir maddi düzeyi oluyor. Kadınlar için de çoğunlukla para en önemli şey şu hayatta. Bir de genç yaşta hormonal etkilerle evlenen ama 30’larına gelince ben ne yaptım diyen erkeklerin doyumsuzluğu da eklenince evli erkeklerin ilgi çekmesi durumu oluşuyor bence.

4
    0 Yorumla
  • ta00ta
    ta00ta Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 89%
    +1 yıl

Evli erkeklerden hoşlanan çok kadın var ne yazık ki. Yasak aşk yaşamaktan keyif alacak hemcinslerim var. Bunu bir çeşit heyecan olarak görüyor olmalılar. Adrenalin yüksekliği.
    Kadınlar arasındaki rekabeti de yok sayamayız.

2
    0 Yorumla
  • Blandus
    Blandus Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Evlilik olgunluk ila alakalı değil. Kadın verecek yer arıyor bekara verse sorun evli en mantıklısı diyor o evli ben evli başıma bela olmaz oda gizli ister bende gizli isterim diyor. Bekarda sorun olur felan. Evli ona göre biraz daha olgun ve tecrübeli olması da etkili yoksa hikayeye gerek yok filozof olmayda gerek yok. İş böyle yürüyor türkiyede.
    çevrende sana verecek kadın vardır 5 senedir tanışıksındır evlenirsin o sene yanaşır verir sana.
    Veya cevrende kız vardır sen evlisindir o bekar oda evlenince direk vurmak İcin yanaşırsın vs vs gibi şeyler işte.
    bunları böyle yazmamda aldatma çok yaygın evliler arasında. Az buz değil

0
    0 Yorumla
  • kalpsizsinzalim
    kalpsizsinzalim Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 59%
    +1 yıl

Yasak her zaman tatlı gelir insana o yüzden

Aşkı memnu dizisinde bihterle Behlül gibi

Bihter adnan beyle evli olmasaydı bu kadar tutkulu aşk yasamazlardi

Ha bu durum doğru mu dersen bence yanlış bazı karakterisiz kişiler şeytana uyuyor

Uymayın dünyada olan dünyada kalmıyor bunun öteki tarafi da var

Boşuna günaha girmeye değmez

0
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

sadece evlenen erkek için değil sevgilisi olan erkek evlenmek üzere olan erkek içinde aynısı geçerli nişanlıyken peşimde bir sürü kız vardı. :D hepsini geri çevirdim haliyle sonra nişanlımla ayrıldık şimdi bir tane kız yok nerdesiniz mk asıl şimdi lazımsınız :D

0
    0 Yorumla
  • pataplata
    pataplata Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 86%
    +1 yıl

Hanfendilerin can sıkıntısı üzerine yaşanan durumlardır. Boncuk dağıtan İrkek canlınında payı yok denemez, az şerefsiz değillerdir. Bide bir şeyin ulaşılamaz olması insanı fazlasıyla cezbeder.
    Küçükken yaşadığım platonik aşk mevzusundan kendimi kişi evlenince kurtarabildim. Şükür artık kontrol bende.

0
    0 Yorumla
  • ZodiacK
    ZodiacK Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Bunun bir diğer versiyonu ise erkeğin sevgilisi olunca;

• Davetler artar.
    • Teklifler artar.
    • Hayatına yeni insanlar girmek ister.

Bu oyunun bir parçası mı yoksa..

1
    0 Yorumla
  • marjinalgirl2367
    marjinalgirl2367 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Evlenen erkeklerin cazibesine değil, erkeğin parmağında yüzük görmesine rağmen libidosu tavan yapan 2. Kadın olmayı kabul eden fazlasıyla namuslu hem cinslerimizin iradesine çözüm bulmak lazım.
    Not: Yazdıklarım erkekler için de geçerli.

1
    0 Yorumla
  • Ayuboğanxxl
    Ayuboğanxxl Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınların karaktersizliği yüzünden çok severler yuva yıkmayı

1
    2 Yorumla
    • PiLLy_BheBek
      PiLLy_BheBek
      +1 yıl

Bu kadınlarla beraber olan evli erkekler nedir peki!

Yorumla
    • Ayuboğanxxl
      Ayuboğanxxl
      +1 yıl

O da erkeklerin karaktersizliği olurdu

Yorumla
  • statiQ
    statiQ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 89%
    +1 yıl

Kadinlarinn evli erkekleri daha bi guvenilir buldugunu dusunuyorum. Cok sacma bir yaklasim ama bir kadin onu tercih ettiyse bende etmeliyim furyasina kapiliyorlar. Sana ne oluyorsa anlamadim gitti yani sahsen

1
    0 Yorumla
  • Belirsizprens
    Belirsizprens Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

Sadece evli erkeklerin değil, sevgilisi olan kişilerinde bir anda kısmeti artıyor. Yani en azından bende böyle. Yalnızlıktan geberiyoken kimse olmaz etrafımda ama ne zaman birine ilgi duysam ya da bi ilişki yapsam doluşuyolar etrafıma.

1
    0 Yorumla
  • zsxdcfvgbhnjmk
    zsxdcfvgbhnjmk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Benim evli arkadaşlarım var hepsinin bir konuştuğu kız var ve ben bekarım suanda hiç vir kızla konuşmuyorum
    Evli olunca daha bir ac gözlülük oluyor sanırım...

3
    0 Yorumla
  • Zubuti
    Zubuti Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

Bir kadın bunu beğendiyse bir nedeni vardır diye düşünüyor olabilirler.

5
    0 Yorumla
  • BuseDesuu
    BuseDesuu Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 38%
    +1 yıl

Sahipli olması ilgi çekiyor herhalde bir sevgili yaptık Kıvanç Tatlıtuğ bu kadar tanışmak için dm almıyordur.

3
    2 Yorumla
    • emre_tatlıtuğ
      emre_tatlıtuğ
      +1 yıl

İlginç

Yorumla
    • BuseDesuu
      BuseDesuu
      +1 yıl

O kadar da değil. d

Yorumla
  • 48382727
    48382727 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl

Erkek olsaydım bekar olduğum halde yüzük takardım herhalde şerefsiz olsaydım eğer. Fakat bir erkeği evli zannedip ilgilenen ahlaksız bir kadından veya insandan diyim hayır gelmez.

1
    0 Yorumla
  • Bilirkişi_M_
    Bilirkişi_M_ Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü diğer kadınlar tarafından şöyle algılanır. Demek ki iyi biri ki tercih edilmiş ve bir kadın onu almış. Bu yüzden bende onu elde etmeliyim düşüncesi oluşur.

1
    0 Yorumla
  • muratby
    muratby Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 34%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Kizlarin evli erkeklere zaafi ve karisini sevmiyormus mutsuzmus beni seviyor gibi dunyanin en klasik yalanina inanacak kadar appptal olmasi veya inanmis gibi yapmasindan kaynaklanan bir durum.

1
    0 Yorumla
  • Kemaltangunes
    Kemaltangunes Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42 , eic 99%
    +1 yıl

Karısı yaşadığı iliskiyi kocam soyle skyor böyle skiyor yok 15 dakka yalıyor diye orada burada anlatirsa tabi diger kadinlarinda a... mının suyu akar pesinde kosarlar baska neden olabilir ki

1
    0 Yorumla
  • çılgınaura
    çılgınaura Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 48%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Evlilik kişileri olgunlaştırır malum sebze meyvelerde olgunken alıcı bulur gibi bişey herhalde

4
    2 Yorumla
    • burock123
      burock123
      +1 yıl

aynen kank

Yorumla
    • çılgınaura
      çılgınaura
      +1 yıl

Eyvallah 👍👍

Yorumla
  • BiBusesin
    BiBusesin Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kısmeti değil gözü açılır. Sıkıntıya sorumluluğa gelemez aldatır. Karaktersiz. Bencil herifler

4
    0 Yorumla
  • edadmir
    edadmir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınların daha çok ilgisini çekiyor nedenini bilmiyorum

4
    0 Yorumla
  • HandeBjk1903_
    HandeBjk1903_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Ahlaksızlıktan olsa gerek..
    Çok şey yazardım da neyse..

4
    0 Yorumla
  • cagınkaraman
    cagınkaraman Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Evli erkeğin ağzı bağlıdır
    Evli kadının ağzı bağlıdır
    İkisininde kısmeti evli olunca daha iyi olur

2
    0 Yorumla
  • Bagımlı_asık
    Bagımlı_asık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.

evlenen erkek degisir cunku baglilik sadakat ve ozguven gelir bu yuzden de maalesef kadinlarin dikkatini ceker..

2
    0 Yorumla
  • Thalia27
    Thalia27 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

öyle bişey mi varmış ne saçma ayol Türk erkeklerinin durumu ortada çalıştıkları ettikleri yok kadına şiddet onlarda çok mu iyilermiş de kısmetleri açılıcak bırakın bu işleri.

3
    1 Yorumla
    • Atlas_du
      Atlas_du
      +1 yıl

Bıraktık bu işleri 😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Evli adam evlendiyse biri aldıysa başkaları da beğenir açık ve net genel olarak her evli erkeğin açılmaz kısmeti sadece yakışıklı ve zenginlerin

5
    1 Yorumla
    • Tiryaki1984
      Tiryaki1984
      +1 yıl

Onların her zaman açık :)

Yorumla
  • theumbrellaacedemy
    theumbrellaacedemy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 90%
    +1 yıl

Başka bir acı gerçek de şu ki "ulaşılmaz olan çekici olur!" :(

3
    0 Yorumla
  • suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Sanırım evli erkekler çekici geliyor. Yasak olan hep çekici olur

3
    0 Yorumla
  • Oryantalhanim
    Oryantalhanim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51 , eic 74%
    +1 yıl

Evlilik tercih edilme sebebi biraz da iş yasak ve fanteziye kayıyor galiba

3
    3 Yorumla
    • Oryantalhanim
      Oryantalhanim
      +1 yıl

Yanlış yazdım yani evlilik yapan kişi seçilmiş tercih edilmiş diyecektim

Yorumla
    • Babilofalexandrea
      Babilofalexandrea
      +1 yıl

Bi sen tutturdun

Yorumla
    • The_Serkan2
      The_Serkan2
      +1 yıl

Oo oryantal hanım

Yorumla
  • BALAT34
    BALAT34 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 79%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Hemcinsleriyle anlamsız ve ucuz bir rekabet içine giren, zedelenen özgüvenini ''bak eşine rağmen bana karşı koyamadı'' ahlaksızlığıyla besleyen ruh hastası kadınların yarattığı bir durumdur aynı zamanda. Var böyle hasta tipler inanın bana.

1
    0 Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Kadınlar için aşk virüs gibi bir şey olsa gerek. Önce biri hastalanıyor, sonra diğerlerine bulaştırıyor :))

1
    0 Yorumla
  • Makınelıtufek
    Makınelıtufek Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Saf kızlar olduğu sürece evlı erkekler cok Antep fıstığı yer 18lık komşumuz babası yaşındakı adamdan cocuk aldırdı bın kere uyardığım halde

1
    0 Yorumla
  • Metkbarr
    Metkbarr Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 91%
    +1 yıl

Evli ye bidaha bekara sabır demişler temkinli olmaları başa bela. olmazlar kurtulması ya da gili kaması nin yukselinden

1
    0 Yorumla
  • TevfkAydn
    TevfkAydn Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Aklıma bir WhatsApp stickerı geldi

"Eyeliner gibiyiz çekemiyolar" 😄😄
    Gerçi ben bekarım ama olsun 😁

1
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Çünkü kullanılmış ve denenmiş malzeme gibi ölür.. Çoğu zaman senin gibi kocam olsaydı sözünü duyarım..

1
    0 Yorumla
  • Uzaklarda34
    Uzaklarda34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

evli birinin neresi cazibeli bende onu anlamıyorum.. herhalde gizli saklı tehlikeyi çok seviyorlar..
    bana evli hiç bir kadın cazibeli gelmez..

1
    0 Yorumla
  • oyunadamı2
    oyunadamı2 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Kendini kanıtlamış oluyor bir nevi.. kadınlar ona yöneliyor hemen.

2
    0 Yorumla
  • _Slash_
    _Slash_ Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Murphy Kanunları oluyor bu işte. Tam tersi her zaman.

2
    0 Yorumla
  • cafecrown
    cafecrown Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Yaklaşık 25 yıldır kısmetimiz kapalı. Olurda bir gün evlenirsem ve kısmetim açılırsa tüm bekar kadınlara lanet okurum :D

1
    0 Yorumla
  • K__Li1983
    K__Li1983 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Öyle miymiş? Benim için dünya ahiret bacımdır evli erkekler 😄

2
    0 Yorumla
  • YLVKZ
    YLVKZ Takip Et
    Bilge Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Evlilik alakalı bir durum değil yanında güzel bir kız varsa teklifler yağmaya başlıyor

2
    0 Yorumla
  • MarsKadini1
    MarsKadini1 Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Bir söz var ama benim değil Erkekler tuvalet gibidir iyi olan kapılır gerisi. ..

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (186)
Devamını Gör(231)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlenen erkeklerin kısmeti neden bir anda açılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Evlenen erkeklerin kısmeti neden bir anda açılır? 99 cevap verildi
Her evlilikte zamanla erkeklerin gözü disari mi kayar? 9 cevap verildi
Evli erkeklerin neden gözü dışarıdadır? 51 cevap verildi
Evli erkeklerin gözü neden dışardadır? 25 cevap verildi
Evli erkeklerin neden gözü dışarda? 12 cevap verildi
Evli erkeklerin neden gözü dışarda? 25 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hiç sizi sarhoş eden biri oldu mu?
  • Özel sektörde veya devlette ne gibi zorluklar yaşıyorsunuz?
  • Uyku saatleriniz düzenli midir?
  • Bir duruşunuz var mı, ne istediğinizi bilir misiniz?
  • Kalbinizi mi daha çok dinlersiniz mantığınızı mı?
  • İlişkiler eskisi kadar kalıcı mı?
  • Saf mısın, uyanık mı?
  • Aşk mı, intikam mı?
  • Folik asitiniz düşük mü?
  • Seçtiğiniz sayıya göre şarkı göndereyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨