Eski sevgilim ınstagramda iş hesabıma bakmış ne düşünmeliyim?

1 senelik ilişki beni yıldırmasıyla bitti. 3 ay olacak neredeyse. Çok seviyordum ilişkiyi ben yüklenmiştim o da bunu söylüyordu. En sonunda ilişkinin bitmesini sağladı bende bitirdim. O gün bugündür ınstagramdan birbirimizi silmedik. Story attığımda bakar. Kendi hiçbir şey atmazdı doğru düzgüm hala öyle. Karı kız ekliyor. Ben çok kıskanç biri olmama rağmen ağzımı açıp ne yapıyorsun sen bile demedim. Kaç kez sinir krizi geçirdim bilmiyorum. Kendisi doktor ailesiyle tanışmıştım. Tüm olumlu izlenimlerime rağmen doktor birini bulmasını istemişlerdi. ayrılmadan 1 gün önce söyledi bunu :))) her neyse bende ayrılıktan beri güçlü durmaya çalışıyorum. 1 kez bile göndermeli bir şey atmadım. Zaten çok güzel bir kız olduğumu herkes söyler iyi niyetli de bir insanım.1 hafta önce de kendime iş hesabı açtım. Anaokulu öğretmeniyim. orada açıp 1 storyme bakmış. O hesabı takip etmiyordu ama. Açıp bakmasına şaşırdım. Hiçbir ses seda yok. Umurunda değilim diye düşünüyorum hala. Sizce ne yapmaya çalıştı. Her şeye rağmen susuyorum çizgimi bozmamaya çalışıyorum. Güçlü mutlu imajı vermeye çalışıyorum ama çok yoruldum... lütfen yardımcı olur musunuz...
Eski sevgilim ınstagramda iş hesabıma bakmış ne düşünmeliyim?