Eski sevgilim arkadaşının hesabından yazmış?

3 hafta oldu ayrılalı ve benim instagram profilime sapıklar dm atmasın diye herseferinde Baş harfi yazıyorum yanına da kalp yaniki sevgilim var imajı 2 hafta olmuş ayrılalı bende profilime S❤ yazdım amacım dm almamak sanıklardan iste sonra bir baktım benim eski sevgilimin iraktaki en yakın arkadaşı dm atmış normalde kendisi türkce bilmez bende benim eski sevgilim oldugunu anladim yazdiki tanisallimmi sevgilin var mi bende yok dedim sonra biraz oyalayıp dedimki senin kim olduğunu biliyorum amacın ne felan oda tamam özür dilerim rahatsız ettiğim için ama ( S) kim merak ettim bende merak etme dedim bizim aramızdaki olay bitti sen beni tanıyorsun baş harfi yazmamın sebebi sapıklar dm atmasın diye hem birgün o Baş harfinin gerçekten bir sahibi olacak ozaman da beni bu şekil rahatsız etme bizim aramızdaki herşey bitti bizden olmaz dedim kalbim acıya acıya oda bana tamam özür dilerim seni çok özledim by yazdı yani sizce beni gerçekten hala seviyor mu ve tekrar adam gibi kapıma dayanacakmidir affetmemi isteyecekmi sizce yoksa bundan sonra birdaha asla gelmez mi?
Eski sevgilim arkadaşının hesabından yazmış?