Balayi problemi?

Arkadaslar ben ve nisanlim bi avrupa ulkesinde dogma buyume orada yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
Ve Allah izin verirse 4 ay sonra evlenicez, 1 ay sonra resmi nikahimiz olucak. Onun kendi evi var kredisini öduyor isi gayet iyi. Benimde borcunu bitirdigim audi a4 2014 model var sukur bende calisiyorum. Balayi kisin olucagi icin Şu an paramiz yok ona ve o ben belki ablamdan borc alirim dedi bende bekledim. Maldivler, meksika gibi alternatifler bakiyoduk. Bugun isyerimdeyen garip bi mesaj atti iste ajentayla konusuyodu o bi kac haftadir, istiyosan yapalim rezerveyi gibi böyle bi tavir dedim tek benim istememle degil. Daha sonra dedim benim fikrim ikimizin adina kredi alip sonra dugun sonrasi kapatiriz falan birden yok ben alamam ev kredim var diye cikisti cok tuhafima gitti ki o ben kendi payima cikani öderim diye dedim. Baska cimri hareketleridr cok oldu sevgililer gununu unuttu buyuk hayal kirikligi oldu, dogum gunumde yemege göturdu vs hediyeler aldi ama iyi maasi oldugu halde benim ona yaptigimin yakininda degil. Simdi daha cok duzeliyor derken bu balayi parasi sorun oldu. Kadinlik gururuma krediyi kendi adima almak sacma geliyoki hele bizim örf adetlerde erkek hem kendi payini hem kadininn payini Öderken. Haksizmiyim? Ustelik tum yildir ben onu gezdiriyorum herzaman arabam oldugu icin.

Güncellemeler
+1 yıl
Baska görusleri olan?
Balayi problemi?