Arkadaslar ben ve nisanlim bi avrupa ulkesinde dogma buyume orada yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
Ve Allah izin verirse 4 ay sonra evlenicez, 1 ay sonra resmi nikahimiz olucak. Onun kendi evi var kredisini öduyor isi gayet iyi. Benimde borcunu bitirdigim audi a4 2014 model var sukur bende calisiyorum. Balayi kisin olucagi icin Şu an paramiz yok ona ve o ben belki ablamdan borc alirim dedi bende bekledim. Maldivler, meksika gibi alternatifler bakiyoduk. Bugun isyerimdeyen garip bi mesaj atti iste ajentayla konusuyodu o bi kac haftadir, istiyosan yapalim rezerveyi gibi böyle bi tavir dedim tek benim istememle degil. Daha sonra dedim benim fikrim ikimizin adina kredi alip sonra dugun sonrasi kapatiriz falan birden yok ben alamam ev kredim var diye cikisti cok tuhafima gitti ki o ben kendi payima cikani öderim diye dedim. Baska cimri hareketleridr cok oldu sevgililer gununu unuttu buyuk hayal kirikligi oldu, dogum gunumde yemege göturdu vs hediyeler aldi ama iyi maasi oldugu halde benim ona yaptigimin yakininda degil. Simdi daha cok duzeliyor derken bu balayi parasi sorun oldu. Kadinlik gururuma krediyi kendi adima almak sacma geliyoki hele bizim örf adetlerde erkek hem kendi payini hem kadininn payini Öderken. Haksizmiyim? Ustelik tum yildir ben onu gezdiriyorum herzaman arabam oldugu icin.
Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. Merhaba kardeşim gerçekten üzücü bir durum
Sana diyecem tek bişey var
Herkesle olur cimri ile olmaz
Savasta ölen oğlunun başında ah sehidim vah sehidim diye ağlayan kadina efendimiz buyurmus
Nereden biliyorsun şehit oldunu belki boş konuşurdu belki de cimriydi09 Yorumla- Soran+1 yıl
Yani bilmiyorum dört dörtluk bi Nisan yaptim diye herkes söyledi Hic bi Masraftan kacinmadim ve Hic sormadilar bile ailesi biseye ihtyacin var mı elbiseni alalim diye herseyimi kendim hallettim bir set bile almadilar dogru duzgun ki herseyimle iyi guzel oldugmu herkes söyluyor kendileride… nisanda aldiklari hepsi parca parca bi kunye bi kupe ve kayinvalidenin eski yuzugu hic jiri uyumlu bile degildi.. kinami kendim öducem bide maasli insanim bos insanda degil. Avrupada farkli ama ailesi be kendisi beni ellerinde yok hamur yapalim diye kafami utulediler en az 3 kere ki ablasi var tek mesajla benimle ilgilendi 7 aydir bi kerede gel disarda kiz kiza kahve icelim yemek yiyelim yok hep 4 cocugu var bahanesiyle ama kendi arkadaslarina ailesine gelince vakit bol
- Soran+1 yıl
Nisanlimida cok seviyorum cok sakin anlayisli biri aslinda ve iste o kendinden vererek ben kendimden vererek. Para pul mesele degil bende herseyi yapiyorkm. Dugun olucak hem sadiclar olsun istiyor hem 3 arkadasimin kuaför makyaj parasini vermek istemiylor kendileri yapsin diye…. Gelin evi dekorlari istedim ben kiz evimde turkuyefen misafirlerim vs olucak ki cok pahali bile olmamasina ragmrn onuda ben alicam ….
- Soran+1 yıl
Sirf maddiyet icin yikmak istemiyorum ne kadar önemli olsada
- Soran+1 yıl
Yok yemek konusunda daha iyi oldu tam hersey istedigim gibi ilerliyor derken , daha önce o 2 sefer ödediyse ben 1 öduyodim altinda kalmadim fazla öyld diyim. Simdi simdi daha iyi oldu ödettirmiyor vs derken bu balayi konusunuda kendi dedi ablama soratim diye sonra bana nasil patladi Bidr ayip ben bankaciyim kac yildir bana diyo ev kredi aldim demin tadilat icinki dogru bende ev krediyle normal kredi ayni sey degil ki ben ona atma pesinde degildim ortak olsun ikimizin adina diye sonra isyerindeyfim dedim sonra grsrz kapattim saka gibi
- Soran+1 yıl
Sagolun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
- +1 yıl
Audi a4 2014 düm var cümlesinden sonrasını okumadım kral
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Nerden?
- Soran+1 yıl
Neden?
- Soran+1 yıl
Morali baya dusmus birisi icin iyi olurdu yorum alabilmek..
Detaylı bilgi