Bir avcı vurdu beni, bir avcı yedi beni' gibi sözlerle kendinden geçen başka millet varmıdır?💃🕺👏
Gel gel gümüle gel😄
Bir avcı vurdu beni, bir avcı yedi beni' gibi sözlerle kendinden geçen başka millet varmıdır?💃🕺👏
Gel gel gümüle gel😄
Domdom kursunu ben de kullanırım ama doğada güvenlik amaçlı tüfege sürerim sadece. Dün gittiğim yerde akrep, tarantula, yaban domuzu, kurt vs hepsi vardı. Tüfeklerin namluya ne tesadufdurki domdom kursunu suruluydu. Güvenlik dışında o kursunu kullanan insanlıktan nasibini almamistir. Kimseye sıkılmayacak bir kursundur. Bacağa sıksan komple koparır o derece büyük ve etkili
Yoktur bence.. Inanirmisin dügünlere pek gitmem ama cok sevdigim bir yigenim özelikle gelip davet etti. Ve babasi ile konusmam yani. Hafta sonu dügününe ugradim. 10 Yildir görmedigim kuzen teyze akrabaları gördüm sadece uzaktan kafami salladim selamlasmak icin. Ama sunun farkina vardim bizim Turkler batilari gecmis. Et yiginiydi yani.. yazik. 1 saat zor durdum. Giderken yigenimin dedesi ile karsilastim.. Hayirsiz dedi :) Ve inan bu laf söylediginde senin parca caliyordu dom dom filan :D
Ben sevdim eller aldı şarkısı ile de otnuyoruz 😃
Cevap
3Cevap
Gereksiz olduğu için
Sözlere bakmıyor kimse, müziğin ritimi oynak olduğu için göbek atılıyor 😂
Bizde o kültür yok
Cezayir'e falan da oynuyorlar normal bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?