Erkek arkadaşım çok değişik düşüncelere sahip ama onu bırakmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Uzun zamandır konuşuyorduk ama sevgili değildik dün buluştuk ve ben hayatımda ilk defa bu kadar mutlu olduğumu hissettim derdim felan kalmadı onunlayken özgüvenim artti. İlk defa düşüncelerime sonuna kadar saygı duyan biriyle karşılaştım asla beni yargılamıyordu. Çok eğlendik kafa yapımızda baya uyuşuyor ve öpüştük buluştuğumuzda.. Ben sonrasında sevgili olduk diye düşündüm ve akşam eve geldim mesaj attım benimleyken başka kızlarla muhattap olmanı istemem dedim zamana bağlı bu dedi.. bana bağlanma üzülmeni istemem sadece gezip eğlenelim mutlu olalım felan dedi ama sakın bağlanma dedi.. yani benimle takılmak istiyordu ve baya da yakışıklı düşünceleri de çok güzel. Fakat napicagimi bilmiyorum başkaları gibi umut verip terk etmektense açık açık bağlanma diyor eğlenelim gezelim diyor ve şimdiden çok güzel hayaller kurduk hepsini teker teker gerceklestiricez acaba ondan uzak mi durmalıyım yoksa dünyaya bi kere geliyorum diyip eglenmeme mi bakmalıyım?

Erkek arkadaşım çok değişik düşüncelere sahip ama onu bırakmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?