4 seneyi tek mesaj ile bitirdi. Aldığım beyaz eşyayı geri isterim değil mi?

4 senelik felan bi ilişkimiz vardı. Ben babamın yanında çalışıyorum. Ancak babamın yanında çalışmaya saygı duymuyor, kabul etmiyordu. Tüm bunların yanında uzun süredir de bir şeyler yapmaya çalışıyor ama tutturamadım. Yani bir şeyler hep engel oldu ve yapmak istediklerimi bir türlü yapamadım. Son zamanlarda da ne zaman bir şey olsa by by demeleri artmaya başladı. Bir şeylerden şüphelebiyor, aklıma geliyordu ara ara. Ama 4 seneyi de bu kadar çabuk silip atmaz diyordum. Yok sen adam olmazsın, yok babasının yanında çalışana saygım yok. Yok sen bana karışamazsın, kıyafetime, plajıma vs vs... Tüm bunlar yanında 4 ay önce işe girdim, yapılan mobing uygulamasından dolayı, ekip liderin baskısından dolayı beni işten çıkarttılar ve bu durumu anlattığımda kim bilir ne yaptın adama da seni işten çıkarttılar falan falan demeye başladı, dinlemedi merak bile etmedi. Yok ben her hafta alışveriş yaparım, sürekli bir şeyler alırım,, ben bunları almak için tıklayın okudum, en son ne zaman 👕 aldın, en son ne zaman tatile gittin vs vs... Filası 4 seneyi " tamamen bitiyorum yazma" deyip gitti. Beni dinlemeden, düzgünce konuşmadan...

İşin özü üzüldüm ama sanki ciddi anlamda da üstümden bir yük kalktı gibi. Aldığım beyaz eşyayı da eve getrr evde kullanırım artık. :)

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada evli değilim. :)

4 seneyi tek mesaj ile bitirdi. Aldığım beyaz eşyayı geri isterim değil mi?