Artık dayanamıyorum bak saat kaç oldu hala uyumadım ve gram uykum yok çünkü mutsuzum. Dünyamı onun üstüne kurdum sanki ve 30 yaşındayim bu yaptıklarım hiç sağlıklı değil ararsa da zaten benimle iki dakika 5 dakika konuşup kapatıyor. Çok seviyorum onun yüzünden isimden çevremden oldum. Ama hala hala hala aklımda o var bir haftadır aramadı her gün ara yazmama rağmen bu akşamda aradı benimle sadece 2:13 Saniye konuştu yani ben uykulu açtım oda kapat kapat dediği için konuşacak konu bulamadım. Çünkü maç varmış beni aradıktan sonra zaten 3-1 olan maç berabere bitmiş çok üzüldüm. Neden böyle yapıyor bunu değiştirmenin bir yolu yok mu tamam mesajlarıma yanıt veriyor dün akşam Instagram'dan bile yazdı onun numarasını engellemişim de yanlışlıkla ama ben çok üzülüyorum çok ilgisiz.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Maç harbiden fenaydı ya :d
Hım beni aradıktan sonra iki tane yemişler
Birini adam kendi kalesine attı diğeri de penaltı :d
Benim yüzümden 😢
Asdggj niye be
Beni aradı sesimi duydu o yüzden
Yaw he he 😂
Neden gülüyorsun öyle
Alakasız şeyler diyosun çünkü 😂
Neden beni aradı gol yediler
Üzüntüsünü paylaşmak istemiştir :d
Daha aradığında yememişlerdi
Tamam serbest vuruşun üzüntüsüdür o zaman :d
Hayır beni zaten sevmiyor sevinçten yemiyoruz diye aradı kapattı ya geleli bir hafta oldu 10 dakika aramadı hadi ben yanlışlıkla bunu engellemişim o yüzden aramadı ama yani dün akşam aradı 5 dakika bile konuşmadı zaten ondan sonrada gol yemişler
Yanlışlıkla engellemek ne la
Aramalardan sinir olmuşum senden bir fikir alabilir miyim?
Lütfen çok önemli bunu bir erkeğe yazsam ne der
Neyi bir erkeğe yazsan ne der anlamadım ki
Yeter artık aramayı da geçtim sevişmek istiyorum desem bir erkek kızar mı bak hiç bir erkeği istemiyorum istesem bulurum bu kadar umursamaz. olma sadece seni arzuluyorum diye ses kaydı göndersem bir erkek bu mesaja kızar mı
Karşındakinin gözünde basitleşmiş olursun istediğin olur ama saplar geçer sana ortada kalırsın :d
Ya zaten sadece onu yapıyor o zaman şey yazayım neden beni bu kadar sevmiyorsun yeter 1 ay oldu ben dayanamıyorum artık bir kerede sözünü tut geldiğinden beri ne görüştük ne aradın benim bu kadar büyük sevgime karşı neden bu kadar ilgisizsin desem
Ya git ne yazıyosan yaz abla hem kendini kullandırtıyosun hem peşinde köpek olmuşsun siz kadınlar cidden acayipsiniz sonra da çıkıp erkekler şöyle erkekler böyle diyosunuz hadi ablacım hadi
Okuyunca anladım buda çok saçma olmuş en iyisi ben direkt neden ben bu kadar büyük severken sen bu kadar ilgisizsin yazayım kısa ve öz dur bakalım on dakika sonra buda saçma gelecek mi
Ama ne yapayım bir sürü param gitti her kadın öyle değil ya ben öyleyim.
Sen cidden akıllanmazsın zeka yaşın sıfır ya
Ya tamam haklısın çok duygusalim ama bir şey daha soracağım bir erkek olduğun için soruyorum cevap verirseniz çok sevinirim neden madem o kadar beni sevmiyor ilgisiz erkek neden sevmediği ilgisiz bıraktığı kızla yatmak ister
Çünkü işini görüyor seni kullanıyor anlamıyon mu ablam
Bu kadar değer vermemen
Nasıl yani
Yani onu çok onemsiyorsun üzerine gidiyorsun yapma kısacası
Hayatta hiç kazık yememissin sen
O kadar çok yedim ki bu bahsettiğim kişi benden bin lira aldı
Böyle böyle öğreneceksin maalesef kolay yolu yok
Yok ya ben seviyorum onu yine veririm ki
Seni sevmiyor sadece senin sevgin yüzünden berabersiniz
Kullanıyor çok safsin
Kullanmıyor da keşke kullansa kullansa arar umursar
İşi düştüğünde arar ve umursamaz
😢 Allah belasını versin o zaman.
maalesef bela okumakla olmuyor biseyler yapmalisin mesela ondan ayrılmak gibi
O zaman istediğini vermiş olurum
Aci çekmemiş olursun 😒 sen gerçekten safsin ha
Ben onu seviyorum acı çekmek istiyorum
Neden ozaman çözüm arıyorsun devam et en dibi görene kadar
Safsin diyorum belki zoruna gidiyor ama gerçekten bu tarz şeyler yaşadığım için bunu soyleyebiliyorum
Onunla sevişmek çok hoşuma gidiyor haz alıyorum o içimde iken dünyamı tüm sorunlarımı unutuyorum ama beni aranmıyor ya çok canım yanıyor umursamaz tavırları çok üzüyor
Sadece içine girmek için seni istiyor