KENDIMDEN YIRMI YAS BUYUK BIR ADAMLA BIRLIKTE OLDUM VE SANIRIM ONA ASIGIM, NE YAPMALIYIM?

ben 19 yasindayim ve ailem bana pek para gondermediginden okumak icin cesitli yerlerde calisiyorum, gercekten fazla para alabilecegim icin baristelik yapmaya basladim. bir musterim ise beni derinden etkiledi... 40larina mediven dayamis, sert gorunen ama yakisikli bir adam kendisi... gelip onumdeki sandalyeye oturdugunda gozlerinde gordugum o sert ve olgunlugun yanindaki mutsuz ve urkek cocuk beni cok etkiledi. belli ki kafasi karisikti ve sinirliydi o gun. cok icti, ayaga kalktiginda hafif sendelemesine neden olacak kadar ve hatta benim eve gitme saatim gelene kadar.

biliyorum, benden faydalanmak istedi o gun, ona hayran oldugumu anladi ve bana olmamasi bir teklifte bulundu. beni evine cagirdi.

ve ben de gittim.

sabah uyandigimda yoktu, sadece kartini ve bolca para birakip gitmisti.

ona ilk goruste asik olmus olabilir miyim? aramali miyim yoksa beni hayat kadini olarak gordugu icin... ah, kafam cok karisik, yardim edin!
KENDIMDEN YIRMI YAS BUYUK BIR ADAMLA BIRLIKTE OLDUM VE SANIRIM ONA ASIGIM, NE YAPMALIYIM?