Merhabalar
Eski sevgilim beni evlilik adına ümitlendirip birçok kez yarıyolda bıraktı. Ona iyi bir ders vermek istiyorum. Onu çılgına çevirecek derecede kıskandırmak istiyorum. Bana yardım edebilecek biri var mıdır?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bunlar boş işler böyle saçma sapan için intikam almak kıskandırmak bile vakit kaybidir değerli zamanınızı kendinize yatırım yaparak harcayın.
Denedim ama unutamıyorum beni herseyi yaparak defalarca evlilik adına ümitlendirdi sonra dalga gecer gibi yarı yolda bıraktı
Çünkü hala onun yaptıklarına takılı kalmışsınız bakın her ne olursa olsun onun gerçek yüzünü gördünüz ve bitti oninsan hayatınızdan çıktı öyle veya böyle. İntikam alarak hala ona vakit ayırıyor enerjinizi onun için dökuyorsunuz değer mi? Pişman oldu diyelim yalvardı eeee ne değişecek dönecek misiniz o insana hayır, sadefe oh iyi olmuş diyeceksiniz o kadar. Mutku olun önünüze bakın o zaman pişman olur zaten gerisi boş, siz sırf ondan intikam için değil gerçekten kendinizi iyilestirip doğru insanla olun bunun ona inat olmasına gerek yok
Ugrasdigina degmez, gidene by by, gene hey hey... hayat kisa gercekten bi oglan cocugu icin bu kadar yorulmaya degmez
Nasıl kıskandırmak istiyorsun?
Gerçekten kıskanabilecegi bir erkekle flört ettiğimi düşünmesini istiyorum bana acının dibini yaşattı çünkü
Sosyal medyadan engellemiştim engeli açıp o erkekle arkadas mı flört mü merak etsin cıldırdın istiyorum resim koymak istiyorum
Fotoğraf mı çekmek istiyorsun?
Nerede ne zaman istiyorsun?
Dışardan gerçek görünsün istiyorum fotoğraf bir örnekti tabi
Nerede yaşıyorsun?
İstanbul
Kadıköy Modadayım yakın mı
Evette sizi tanımıyorum işte sıkıntı o
Tanırsınız istedikten sonra bugün yapacak değiliz de
Siz neredesiniz Kadıköyde?
Kadıköy’de değilim ama değer mi ondan da emin olamıyorum. Neden bir erkek evliliği isterken aniden vazgeçer ilişkiden defalarca anlamıyorum
Sevmemiş demek ki boş ver önüne bak sen
Yardım istersen söylersin karşılık beklemeden yaparım
Canım acıyor annesine bile söylemişti evleneceğimiz i. Ne oldu da böyle oldu bilmiyorum. Bir kadını yarı yolda bırakan erkeğe ne denir sizin lügatınızda? bu kadar basit mi ya
Sevmeyen insan neden yıllarca peşimde koştu o zaman? Neden ailesine arkadaşlarına benden bahsetti?
Ne istediğini bilmeyen adı insanın teki
Dediğim gibi yardım istiyorsan karşılık beklemiyorum istediğin şeyi yaparız sonra sen yoluna ben yoluma
İstersen gizliden çıkarım
Gerçekten morelim çok bozuk 😔
Konuşsak olur mu biraz gizliden çıkarsanız daha iyi olur
Anlıyorum seni üzülme
Sorunda buradayım isteyince yazarsın
Moral olmak isterdim ama moral olmak için de çok yorgunum özür dilerim yoksa yazardım sana uzun uzun
Tamam mesaj at çıkıyorum ya da istek at
Sorun degil sağolun
Çıktım gizliden yazın
Buyur elimden geldiği kadar yardım edebilirim size
Acı vermek istiyorum bir erkekle benim mutluluğumu uzaktan izlesin istiyorum
Tamam ama ben ne yapabilirim
Buyur
Nasıl olacak
Arkadaşım mı flörtüm mü bilemesin kaybettiğini beni dibine kadar yaşasın. Bana çektirdiği acı belki kafasına dank eder
Resimler atıcam sosyal medyaya bu kişiyle
Bunun için başkasını kullanmak o kişiye saygısızlık ama
Yok karşımdaki zaten bunu biliyor olacak
Gerçek olmayan bişiden bahsediyorum
Tamam kim olduğu belli mi
Kim derken hayır belli değil
Bu ne hirs azizim
Aynısını yasadaydık emin ol düşünürdüm bunu bir kadın olarak
Düşünürdüm sende yaşasaydın bunu
Düşünürdün
Ne yasadigini bilmiyorum. Ama senin yasadigin kadar benim de yasanmisliklarim var. Yerinde olsam Allaha birakir gecerdim oyle intikam pesine dusme
Birkac kere yaptım bunu sonra tekrar hayatıma girdi tekrar aynı şeyleri yaptı benimde ona ödetmem gereken bedeller var diye düşünüyorum
Yaptım dediğim şey unuttum ama buna izin vermedi hep yeniden girdi hayatıma ve evet ben izin verdim düzelir diye ama pişkin pişkin yine yaptı aynı seyi
O zaman kendi yoluna bakip onu bir daha hayatina alma bu ona iyi bir ders olur
Kendimi aptal gibi hissediyorum onurumla oynadı
Aslinda senin sucun cunku onu hayatina alan sensin kac defa affeden sensin bence ona degilde kendine kizman gerekiyor.
Haklısın çok haklısın ama inandım inandırdı kendine. Benim kadar o da suçlu
burada asil suclu sensin canim. Gecmisi geride birakip gelecegine odaklanman lazim. Ve bi daha ayni yerden darbe almaman icjnde bir daha ona guvenmemen lazim. Bir hata yapmissa biri emin ol aynisini yine yapar ya bugun ya yarin ama yapar
Acısı nasıl gecicek peki aptal yerine konma hissi mesela
Valla canim kendini o duruma getiren sensin. Oncelikle silkelen ve kendine gel dunyanin sonu degil. Gecmis gecmiste kaldi deyip onune bakman gerekiyor. Elbet o da bir yerden o aciyi tadacak Allah ona yasatacak bunu gonul rahatligiyla soyleyebilirim. Sadeceondan uzak durup unutman gerekiyor ofkeyle kalkan zararla oturur demisler. Ofkeni bir tarafa itip yerinde otur. Yoska bu is uzar
boş ver bence direk
Ben yaparım
Öneriniz nedir bu konuda
Buluşalım birlikte resimler çekinelim