Kadın olduğuna emin miyiz? mantıklı olan da bu zaten de Türk kızları için kabul edilecek bir şey değil o merhaba diyorsun ne zaman istemeye geliyorsunuz diyorlar 🙂
05 Yorumla- +1 yıl
Kanka soru da erkek evlenmek istemiş ama sen bilirsin herkes anan bacın gibi öyle yapmıyor haberin olsun
- +1 yıl
burada erkeğin merhaba kadının da hemen ne zaman istemeye geliyorsunuz demesinden bahsetmişsin burada konuyu kadına çevirmeye çalışmışsın ben gözlerimle okudum ama sen başka yetimle yazmışsın belli
- +1 yıl
Yerinle*
En İyi Cevaplar
Sizi anlayana kadar, dengeyi kaçırmadan konuşun, kendinizi anlatın. Herkes aynı düşüncede olmaz ama ortak bir nokta bulunabilir. Size neden hayır dediğini de anlamaya çalışın çünkü bu da sizin çözümü bulmanıza yardım edebilir. Yeterince net bir duruma ulaşabilirseniz, zaten size uygun biri olup olmadığı konusunda da bir fikriniz olacaktır diye düşünüyorum...
00 Yorumla
+1 yılYa yaşanmasına yaşanırda aslında genelde erkek ister bu sefer sen istiyorsun evlenmeden aynı evde yasamak bence mantıklı olabilir 200-300 bin borca girip ayrılmaktan iyidir iyice tanımak lazım birbirinizi
12 Yorumla
Soran+1 yılSonunda benim kafadan biri 👌🏻
- +1 yıl
Yani bencede öyle olması gerekir ☺️😌
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Keramet imza da mı şimdiye kadar tanımadı iseniz ne zaman taniyacaksiniz sizin gibi burada öyle yaşayıp sonradan evlenen ve mutsuz olan çok soru gördük mühim an evleneceğiniz kişinin karakteri
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yapın evlenince aynı evde yaşarsınız. Kdkdk
01 Yorumla
Soran+1 yılBen evlenmeden daha iyi tanımak istiyorum. Konu ile alakasız görüş belirtmeyin. Olay aynı evde yaşayıp ona göre ilişkinin geleceğine karar vermek.
+1 yılKültür farkı var bu belli.
Ben olsam ilişkimi bitirirdim..
Benim daha 16 yaşındayken bi erkek arkadaşım vardı , birlikte olalım dediğimde evlenir öyle yaşarız demişti , kültür farkını anladım ve bitirdim. Şimdi 30 oldum ne kadar doğru bir karar aldığımı daha iyi anlıyorum..12 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hayatımız var bizim. Evet kültür farkı olabilir. Çünkü ailesi böyle şeylere karşı biraz.
- +1 yıl
Tamam , tahminim yine de doğru..
evlilik yaparsan bu insan ile sadece onunla değil aile ile evlenmiş olacaksın iyi düşün derim.. Muhafazakar ailesi olan bir erkeğin ailesi ilerde evlenseniz bile bunu sorun edecek sana farklı gözle bakacak. Doğru mu doğru..
Kalp susup , mantık konuşursa sonuç ortada.. Bence ev arkadaşı da olma cinsellik de yaşama bu adamla.
Çünkü böyle yetişen insan ‘ kullanıyorum ‘ mantalitesinden öteye gidemez.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok doğru düşünmüşsün. evlilik meselesine girmeden önce en az birkaç yıl aynı evde yaşayın, o zaman birbirinizi daha iyi tanıyacaksınız ve belki de anlaşamayacağınız noktalar görüp evlenme fikrinden cayacaksınız. sen buradakilere takılma bebeğim, onlar bir kör kuyuda yaşadıklarından anormal geliyor böyle yaşantılar. sevgilini al karşına, "evlilik aceleye getirilmeyecek kadar ciddi bir mesele, önce birlikte yaşayabiliyor muyuz ona bakalım. -tahmini yaşını baz alarak söylüyorum- daha genciz, bir şeyleri resmiyete dökmenin şu an anlamı yok." minvalinde bir konuşma yap. odun değilse seni anlayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılBence nişan dönemi aynı evde yaşamak lazım. Ben yaşadım sayılmaz biraz kaldım ettim. Ev ortamında vakit geçirince bile dışarıya göre ne kadar farklı bencil pis anne baba kölesi olduklarını görüp bitirdim. Erkek dediğin temiz düzenli olacak. Anne babasından korkmayacak. Bi de kişisel alanına saygı duyacak. Her saniye taciz etmeyecek.
10 Yorumlaaynı evde yaşamakla da tanıyamayabilirsin değişir o insandan insana, ama illa gideyim diosan izin alma bence direk çal kapısını gir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirinin ev hali ile sokaktaki hali farklıdır belkide evde daha pis ya da dağınık evlilik ciddi karar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkça anlatırsın. Ben kolay evlilik kararı alabilecek biri değilim. Bunun için senin 7/24 nasıl yaşadığını neler yaptığını herşeyini bilmek istiyorum dersin. Evlilik düşünmediğinin üstüne basa basa söyle. Bence birlikte yaşamyı kabul eder.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gerçekten düşünceniz çok güzel, aslında önce böyle olmalı, ama insanlar yanlış anlıyor bu durumda.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yıl8 9 yıllık ilişkiler var biliyor musun bitiyor sonra da kalkıyor ben seni tanıyamamışım diyor 8 9 yıl olmuş hala tanıyamamış ee normal türk kızı çünkü
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Olay aynı evde yaşamakla da bitmez sorumluluklar aile içi iletişimler karşılıklı anlayış hoş görü durumları v. s. v. s. sen şu an aynı evde sadece ne kadar temiz olduğunu anlarsın o kadar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 706 cevap paylaştı. Sevgilin senden daha iyi düşünüyor. O ne öyle evlenmeden aynı evde yaşamak
40 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce aynı evde yaşayanlar çoğu şeyi yitiriyor maalesef önermiyorum. Birlikteliğiniz varmış zaten onu kast etmiyorum 1 hafta birlikte kalsan tanırsın iyi analiz edince davranışlarından aslında dışarda da tanırsın küçük gibi görünen şeylerin aslında çok önemli oldugunu bence senin kuşkuların var bunları yaz bir kagıda senin isteklerin ve onun davranışları olarak.
00 Yorumla
+1 yılAslında ona direkt olarak şu anda evlenmek için hazır olmadığını, ilişkinize bir süre böyle devam etmek istediğini söyleyebilirsin. Buna rağmen hala senin üstüne gidip seni zorluyorsa, o kişiyle olan ilişkini biraz ara ver derim. Seni zaten seviyorsa, evlenmeden seninle bir ilişki içinde bulunmayı da kabul eder diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılTanımak aynı evle yaşanmakla olmuyor yeri gelir bir insanı 1 saatte tanırsın yeri gelir 10 senede tanıyamazsın karakter meselesi o aynı evde kalma meselesi değil
00 Yorumla
+1 yılO da biliyor aynı çatı altına girince sıkıntıların baş göstereceğini ve evlilik olmayacağını o yüzden acele ediyor
11 Yorumla- +1 yıl
Moralini bozar bu çomarlar bence sen bildiğini yap
+1 yılSonra kullandı attı dersin. Evlen korun çocuk yapma gör
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya? Ben kaybetmem ki o beni kaybeder. Başka adam mı kalmadı?
- +1 yıl
Yorum yok
+1 yılBacım. ya ayrıl ya da evlen aynı evde yaşamak nedir ya
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya?
Onunla aynı evde yaşamak da evlilik kadar zor bir karar bence. Onunla aynı evde yaşayabilecek kadar güveniyorsan evlenmeniz daha mantıklı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik olmadan olunca ne oluyor, sadece evlilik ve boşanma işler yok diye mi böyle düşünüyorsun? Sevgilin senden daha mantıklı düşünüyor.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin birazda derdin farklı gibi, çocuk senden daha akıllı genelde dediğin tersi oluyor, o zaman seni kullanıp atıcak evli değilsin sonuçta pişman olucaksın sonra
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBelli zaten derdin o evli olmak değil sadece cinsellik zaman geçirme senin gibi biri evlenmez zaten, derdinde o
Soran+1 yılNe alaka ben cinsellik yaşıyorum onunla istediğim zaman. Cahil cahil konuşmayın lütfen. Bu kadar beyinsiz olamaz bir insan cidden soruyuda anlamıyorsunuz. Benimle evlenmek istiyorsa aynı evde bir kaç ay yaşamam şart. Çünkü etrafımda ne severek evlenenler var hepsi boşanıyor. Demekki sevmek yetmiyor.
Cevap sahibi+1 yılSen karı koca gibi herşeyi yaşa sonra evlilik yok de ne eksiği var beyinsiz misin ver yok evlilik de cahil evliden ne farkın var, senin
Soran+1 yılSenin için evlilik cinsellikten ibaret sanırım. Sana bir şey anlatmak istemiyorum...
Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Şu devirde evlenen erkeğin ya aklı yoktur ya da parası çoktur.
015 Yorumla- +1 yıl
Hem parası çok hem de aklı da çok olan erkekler evleniyor her gün iki düğüne gidiyorum
- +1 yıl
Kanka hakiki normal insanlarız ve her gün iki düğüne gidiyorum sen parayı bahane ederek sorumluluktan kaçıyorsunuz gayet gösterişli düğünler
- +1 yıl
Onu dedim ya zaten , demekki para var ki bu tarz lüks şeyler yapılıyor.
Ben duygusuz bir varlığım ama bunu söyleme nedenim daha çok modern ilişkilerin kısa süre yaşaması , nafaka , çocuk masrafı , ülkenin ekonomisi gibi şeylerdi.
Zaten gençlerimiz 18 yaşında daha hayatta olduğunu fark etmeden evlenip kendi hayatlarını tek bir ideale bağlayarak kendilerini köleleştiriyor , sonrada parayı özgürlük olarak görüyor.
Mutluluğun para getireceğine inanmak gibi , bu gün dünyanın en zengin adamı ben olsam günde 18 saat çalışmam gerekirdi ki batmıyayım.
Dünya öyle bir sistemde işler ki sonsuz dediği para 5 yıl içinde bile bitebilir.
Savaş çıkar , kriz olur veyahut öyle şeyler olur ki parayla bir şey satın alamaz hale gelirsin.
Bu yüzden yaşamak , para sahibi olmaktan , evlenmekten daha önemlidir.
Ancak gençlerimiz bu gerçeği görebilecek durumda değil ne yazık ki. - +1 yıl
Abi sadece isteyen bir şekilde düğün yapıp evleniyor dedim insanların hayatlarından sana ne
- +1 yıl
İnsanların parası da aklı da seni alakadar etmez sen sorumluluktan kaçıyorsun diye kimseye böyle diyemezsin
Soran+1 yılMaddi durumu iyi benimde maddi durumum iyi. Ekonomik olarak sorunumuz yok.
Soran+1 yılCahil bir insandan beklediğim bir düşünce.
Soran+1 yılOk.
+1 yılBeraber yaşayıp evlenince ayrılan çiftler var orası hiç belli olmuyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence kararından dönmesin o ev olmadan da tanışabilirsiniz bahane bunlar bence
10 Yorumla Apla bu çocuk evlenince değişir ben sana diyem uzak dur bundan ayrıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bir iki beraber ol. O ona yerer. Belki evlenmekte. Vaz geçer
00 Yorumla
+1 yılTerk ederim seni köle ne diyorsam onu yap de
00 Yorumla
+1 yılEvlen sonra beraber yaşayın sevgilin doğru diyor
00 YorumlaNormalde bu soruyu bir erkek sorması lazım dı garip olmuş
01 Yorumla- +1 yıl
Aynı evde yaşamayı kolay sanıyor arkadaş galiba o yüzden böyle birsey istemiştir mantıklı düşünemiyor bazıları
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnceden olsa erkekler ikna etmek için peşinden dil dökerdi kızların şimdi maşallah kızlar ikna etmeye çalışıyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen edemiceksin ama tanıman içinde aymı evde yaşaman şart değil yani
14 Yorumla
Soran+1 yılŞart bence. Aynı evde yemek, temizlik , düzen bunları öğrenmem gerek. Onun dışında tavırlarını daha iyi öğrenebilirim. Etrafıma bakarsam birbirini severek evlenme insanlar kısa süre sonra boşanıyor. Demekki bir fark oluyor.
- +1 yıl
Ona bakarsan 30 sene aynı evi paylaşıyo ama tanıyamamışım diyo
Soran+1 yılİyi o zaman zaman bir şeye çare değil herkes görücü usulü evlensin 😅 Ben ihtimali arttırıyorum sadece. Yoksa her şey olabilir.
- +1 yıl
Hayat senin hayatın sakin ol champ 😂
Sen aynı ev diyorsunda aynı evde hersey yaşanabilir bunu göze aliyormusun
010 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir ki?
Soran+1 yılCinsel hayatımız var
Soran+1 yılEn az 6 ay düşünüyorum. Ayni evde anlaşmamız göre evlilik olabilir olmazsa ayrılırım. Her insan aynı değil Ben bu şekilde düşünüyorum.
Soran+1 yılEvet o beni çok seviyor ve güveniyor :)
Soran+1 yılEvet var öyle insanlar ben inkar etmiyorum ama şansım varken ayaklarımı daha sağlam zemine kurmak istiyorum. Öyle düşünürsek görücü usulü evlenip çok mutlu olanlarda var. Ee o zaman herkes öyle evlensin denilebilir mi? Bunlar hep ihtimalden ibaret.
- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi kızı bulmuş herifin aklı yok. İnsan hayret ediyor
00 Yorumla
+1 yılEvlilik zor diyorsun da aynı evde yaşamakta aynı değil mi sanıyorsun sen bu devirde ekonomi böyleyken kolay olacağını mı düşünüyorsun ki?
00 YorumlaAynı evde kalacaksan zaten neden evlenmiyorsun ne farkı kaldı?
114 Yorumla
Soran+1 yılNe fark mi kaldı? Evlilik çok farklı bir olay. Düğün yapıyorsun. Ev alıyorsun. Eşya alıyorsun. O kadar para harcıyorsun. Olmadı boşanma davası yıllar sürebiliyor. Bide çocuk olursa annesi babası ayrı büyüyecek. Velayet davası olacak. Belki çocuğumdan ayrı yaşayacağım. Aynı şey mi sence?
Soran+1 yılBenim için her şey mükemmel olmalı.
Soran+1 yıl24 :)
Soran+1 yılBenimle aynı fikirleri paylaşan birini görmek güzel. :) 🙏🏻
Soran+1 yılHayır teşekkürler
Sakın evlenme hemen. Oldu bittiye getirtiyorlar boşuna.
00 Yorumla
+1 yılKeşke senin gibi düşünen birisini bulabilseydim
06 Yorumla- +1 yıl
Bence erkeğin düşüncesi daha doğru ama herkes işine göre hareket ediyor nedense bende evlilik isteyen erkekle evlenmek istiyorum
- +1 yıl
İstersen tanisablrz çünkü bende tam olarak evlilik isteyen birisyim yani bu amacla konusp tanismak isterim
- +1 yıl
Tamam ok wüwöwüşrfşögidşsğsşx
- +1 yıl
Bana yazar msn
- +1 yıl
Ciddiyim
- +1 yıl
Bekliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Şeyimi kücük acaba
12 Yorumla
Soran+1 yılCinsel hayatımız var zaten...
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende öyle yapmayı düşünüyorum evlenme zamanım geldiğinde. 1-2 sene aynı evde takılmaca bekar.
00 YorumlaAynı, evde yaşamak evlenmeden mantıksız
10 Yorumla
+1 yılValla öyle sevgili bulmuşsun sev seviş sevil
00 Yorumlaİyiymiş, genelde hep tersi olur.
00 YorumlaSeks var mı seks
00 Yorumla
+1 yılSevgilin senden daha mantıklı bir insan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence en guzeli
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de
Gizli Üye(36-45)+1 yılIkna edemezsin
12 Yorumla
Soran+1 yıl:)
Cevap sahibi+1 yılNerdensin
Gizli Üye(18-24)+1 yılGereksiz bir düşünce.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİstediğin kadar tanıdım de tanıyamazsın
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCinsel hayatın mı vardı birde? Hani kadınlar evlenmeden istemiyordu? Yazık kafana. Öğğk
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırlıkte oluyor musunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılOluyoruz tabiki.
Cevap sahibi+1 yılO zaman ev tutun versin ayarıı
kim istemez senle kalmayı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlen
00 Yorumla
+1 yılKonuş ikna olur bence
00 Yorumla
+1 yılUzaklaş ondan
01 Yorumla- +1 yıl
Evlenmek istedi diye uzaklaşmak mı ne kadar vasatsınız
+1 yılikna etmeye çalışma
00 Yorumla
+1 yılTehtit tek cozum 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNafaka ile korkut