36-37 yaşında hiç evlenmemiş bakımlı güzel milyon eğitimli bir kadın hakkında ne düşünürsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılyani bu sizin seçiminiz aslında evlenmek için evlenmemiş olmanız sizin seçiminiz en nihayetinde..
günümüzde artık 30 yaşından sonra evlilikler daha sık olmaya başladı insanlar meslek kariyer bir düzen derken zaten o yaşına geliyorlar
sonra kafasına ve kalbine uygun birisini bulmaları da birkaç yılı alıyor hiç bulamama ihtimali de var gerçi :)
hakkınızda hayırlısı
en azından ben bu yaştan sonra neyi isteyip neyi istemediğinizi bileceğiniz bir duruma geldiğinizi düşünürüm014 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Peki bu yaştaki bir bayana eğitimli kültürlü bir bey ne der aynı yaşta erkek
- +1 yıl
neyi isteyip neyi istemediğini bildiğini varsayar sanırım:)
hani ben olsaydım öyle düşünürdüm neticede belirli bir kültür seviyesine sahip bir insansınız eğitim düzeyiniz de öyle neyi isteyip neyi istemediğinizi biliyorsunuz değil mi?
Soran+1 yılTabiki bunun için de istediğim kişiler çevremde olmadığından böyle bir yalnızlık içindeyim
- +1 yıl
istediğiniz kişilerle denk bir durumdaysanız en sonunda karşınıza çıkarlar
yani bir meslek hayatınız iş hayatınız varsa
Soran+1 yılMeslek var fakat iş yok malûm ülke durumunu biliyorsunuz
- +1 yıl
o zaman sosyalleşmeye ihtiyacınız var.. sanırım
birisiyle denk düşebilmek adına
Soran+1 yılNasıl sosyalesebilirum ki bulundugum şehir gelişmiş bir yer değil daha doğrusu çok bi sosyal aktivite yok nerede takilacagumi da bilmiyorum
- +1 yıl
hobby kursları filan yok mu?
Soran+1 yılVardır herhalde ama benim yaşlarımda kariyerli beyler oraya takılır mı ki
- +1 yıl
işte sizin kariyeriniz yokken kariyerli bir beye karşı şansınız biraz yok gibi:)
kendisini yetiştirmiş aklı başında bir mesleği olan birisiyle daha çok şansınız olacaktır
Soran+1 yılKariyerden kasıt nedir
- +1 yıl
bir işiniz yok..
bu yaşta kariyeri olan bir insan en azından hayatına alacağı kadının da bir işinin olmasını ister
Soran+1 yılÇalışmayan fakat eğitimli kadın isteyen doktorları çok duydum alakası yok bence adamın durumu iyi ise tam tersi çalışmayıp evine çocuklarına bakan kadını daha makul görecektir
- +1 yıl
tam tersi durum son yıllarda gititkçe artıyor üzgünüm ama gördüklerim ve insanların bekledikleri daha farklı son zamanlarda en azından
En İyi Cevaplar
+1 yılşuana kadar içindeki fırtınaları nasıl durdurmuş diye önce hayret ederim. eğitimli minyon olması da tabi güzel özellikler. aklı başında olur bu yaştan sonra. yerine göre aklı başında yerine göre çılgın olur. tam hatun mopdeli
.00 Yorumla
Ben de 45 yaşındayım, sağlıklı ve maddi - manevi hedeflerine ulaşmış biriyim.
Evliliğe hazırım ama bu ülkede kadınlardan aradığım kriterlere uygun olanı görmüyorum. Yaş geçtikçe daha da zorlaşıyor.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
50Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılO yaştan sonra kolay kolay kimse evlenmez 30 beşine kadar ister kadın olsun ister erkek olsun birisi evlenmediyse daha da evlenmez zaten genede dikkat edersen o yaşa gelmiş kadınlar ya da adamlar evlilikten korkarlar çünkü rahatlık anlayışları çok farklı ya bir de şöyle bir şey var sorumluluk almak istemezler vakit geçirirler mükemmel ilişki yaşayabilir ama evlilik yapmazlar ve evlilik olmadan da sürekli sevgililik olarak bir ilişki gitmez.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.
+1 yılİyi şeyler düşünürüz. Evlenebilirler tabi ki. İngiltere'de doğurganlık yaşı kadınlar da 36-37 yaş. Millet yumurtalıkalrını donduruyor.
31 Yorumla
Soran+1 yılDoğurganlık anlamında sormadım ki evlilikteki tek gaye çocuk yapmak değil bana göre sırf bunun için olsa ben hiç evlenmem ayrıca doğurganlık kişiseldir kimi 45 yaşında dogurabilirken kimi 20 yaşında doguramaz bunun örneklerini o kadar çok gördüm ki cevremde
+1 yılSanki beni tarif etmiş bu kız
Kader kısmet bu işler canım
Allah gönlünüze göre versin
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağol
Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı. Allah yolunu açık eylesin hayırlı , iyi bir kismet çıksın inşallah evlenir yaşa bakmayin yeter ki doğru insan çıksın.
112 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle fakat herhalde hiç çıkmayacak
Soran+1 yılDaha da geç kalmak istemiyorum keşke bir anda istediğim gibi biri çıksa hemen evlenirim öyle flörtle falan uğraşmam ama nerde nasıl çıkacak işim olmadığı için sürekli evdeyim kim görüp isteyecek
Soran+1 yılYok hiçbiri olanlarda istemez beni
Soran+1 yılİster de nerde görecek sürekli evdeyim
Soran+1 yılİnternet işi sağlam değil arkadaş yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılO yaşa kadar kişisel gelişimine önem vermiş ne güzel. Tam evlenilecek yaşta. Bir de kendine bakan bir yapıdaysa daha ne istenir ki... Keşke...
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle zaten önceden üniversite okumayıp sonradan okudum araya pandemi girdi işsizlik sonra anne kaybı şimdi de kpss derken bu işlere fırsat olmadı
Cevap sahibi+1 yılAnladım başın sağolsun. Hayat çoğu zaman planları alt üst edebiliyor. Bundan sonrası umarım hayatında çok daha iyi olur.
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. Kadinlarda genelde 30 dan wonra bu anlamda psikolojisi bozulmus goruyorum. Ne kadar inkar edende olsa evde kalma psikolojisi akil sagligini etkiliyor. Normal bakinca cok iyi anlawtigim ama zamanla sacmasapan tavur davranislar gordugum oldu.
01 Yorumla
Soran+1 yılYani
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Benim olmayacağı için düşüneceğim tek şey Allah herkesin gönlüne göre versin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvde kalmış olarak asla düşünmem. İçimden "Muhakkak bunu biri kapmıştır" diye düşünür kendimi yerdim. Bu arada evliliğin yaşı olmaz sadece çocuk için sorun sıkıntı teşkil eder. İstersen 60 yaşında evlen.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendi yaşımda beyler için diyorum hiç evlenmemiş yoksa babam abim yaşında erkek zaten ister
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. mutluluk dilerim. çok iyi ypamış diye düşünürüm
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden iyi
Soran+1 yılEvlenmedim ki soruyu okumadın galiba
Soran+1 yılTamamdır
Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. hani nerde öyle meslegini eline almış aklı başında ne istedigini bilen kadın *
00 Yorumlatanımak isterdim tabi , huyu suyu güzelse uyumlu ise işler ilerlerdi
00 YorumlaEvlenilir çok tatlı bir görüntü oluştu şu an gözümde
00 Yorumla
+1 yılHiç evlenmemiş, bakımlı, güzel ve eğitimli olduğunu düşünürüm
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 715 cevap paylaştı.
+1 yılEee gayet mumkun, ben de 36'yim ve henuz evlenmedim. Yaş işi değil kısmet işi bu.
00 Yorumla Olabilir herkes aynı yaşta evlenecek diye bir şey yok
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılToplumda çoğu zaman böyle kadınlara ya eşcinsel ya da çocuğu olmayan gibi bakıyorlar.
Ben depresif olarak bakyıorum03 Yorumla
Soran+1 yılNe alâka eşcinsel olsam erkek aramam depresif de değil inan olmayınca olmuyor
- +1 yıl
Biraz da agresiflik var galiba
Soran+1 yılÇocuk olmama gibi bir durum olamaz hiç evlenmedim çocuk olayı irsi biraz ve bizde de kısır kimse hiç olmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 28 yaşındayım hala evlenmedim sonum böyle olacak gibi
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır zaten bakire de değilim
Cevap sahibi+1 yılSeni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yıl@sewen geçmişte sevgili olduğum takıldığım erkekler bile 25 26 olunca evlendi ben kocasız kaldım kendim ettim kendim buldum zaten
Cevap sahibi+1 yıl@shshjsj bilmiyorum ya hayırlısı. Artık hayata umut dolu da bakamıyorum zaten evlendiğim insanı da mutlu edemem bir an önce ölsem de gitsem diyorum. Aklımı kullanamadım cezasını da hala çekiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla yemin ederim böyle biri varsa onu kraliçe yapar onu çok mutlu ederim. Para her şey varda Nisan attığım günden beri yalnızım.
00 Yorumla
+1 yılgüzel hayaller kurarım, tabiki neden olmasın , evliligin yaşı yoktur, dogru insanı ne zaman buluyorsan o zaman evlenmelisin, aksi halde evlenme zorunlulugumuz yok bu dünyada
00 Yorumlabu tamamen kişiden kisiye göre değişir. 35 var 35 var. mesela fiziğin nasıl, karakterin nasıl, arayışın ne, bilgi ve birikimin nasıl, düşünce yapın nasil, her şey önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAha tam benim kalemim. Bir de esmersen, tadindan yenmez. Adres ver haftaya istemeye gelicez.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoracak cok sey var.
Ben "neden" diyeyim. Sen cevapla. Neden?04 Yorumla
Soran+1 yılNasip kısmet olmayınca olmuyor güzellerin değil cirkinlerin kısmeti açılıyor
Cevap sahibi+1 yılIstedin, denemeler oldu ama olmadi..
Guzel, cirkin kismeti dalan hikaye biliyorsun. Guzelin onlarca talibi olur, sececek imkani olur. Belki de sorun senin secimlerindedir
Soran+1 yılHiç öyle değil hayatım çok farklı işledi hiç böyle şeylere fırsat olmadı
Cevap sahibi+1 yılOlabilir.. Sans herkese de gulmeyebiliyor. Bazen birisinin ameliyati kendisini kurtariyor ama yanindakinin hayatina mal olabiliyor.
Şans, kader dedigin belki boyle bisey. Nerdensin pki sen
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende o yaşlarda oldugun için olumsuz düşünme şansım yok ☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. karakteri düzgün ve mütavazi birisiyse mükemmel birisi olur :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yıltanımadıgım bırı ıcın dusunce belırtemem ama ıyı dusunurum
00 Yorumla
+1 yılNasip kısmet işi bu, geç olsun ama hayırsız olmasın
00 YorumlaEn güzel yaş evlilik için
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun
+1 yılEvlenilecek kadın bence 😊👍
07 Yorumla- +1 yıl
Eğitimli derken 🤔 kariyer sahibi misin
Soran+1 yılÜniversite eğitimi aldım ayrıca da kitap Okuyan kendini geliştiren biriyim
- +1 yıl
Ne güzel
Peki hiç talibin oldu mu şimdiye kadar - +1 yıl
Senin gibi kadınlar pek yalnız kalmaz çünkü
Soran+1 yılÇok oldu cevremden çok söyleyen var ben eğitimli onlar eğitimsiz ve kafa yapısı çok farklı kendim gibi insanlar için de bir iş hayatı lazım o da yok
- +1 yıl
X per puanın kaç?
- +1 yıl
Umarım vardır x per puanın
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılBana olmaz da 35-40 yaşında olsam belki.
011 Yorumla
Soran+1 yılSana olmaz zaten arada 10 yaş var eger sen 35-36 olsa idin ne dusunurdun
- +1 yıl
Bekarsam dusunebilirdim ben kültürlü egitimli insanları severim. Cirkinmis güzelmiş bir insan beni konuşması ile bile etkileyebilir. Tek isteğim var egolu olmaması.
Soran+1 yılEvet ben de eğitimli kendini konuşmasını bilen temiz bakımlı insanları severim
- +1 yıl
yok mu adayın?
Soran+1 yılYok evdeyim sosyal hayatım yokki olsun iş yok çünkü
- +1 yıl
Meslek ne?
- +1 yıl
Benim etrafımda trilyon tane kız var ama hiçbiri bana uymuyor ( hastane ortami bilirsin).
Soran+1 yılNeden uymuyor meslek ne senin
- +1 yıl
benim kafa yapıma uymuyorlar. Özele gelirsen yazayım neden olduğunu.
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
Mesaj atmadin olmuyorsa takip at
+1 yılBayılırım 🙂 ve tabi dişil enerjisiyle.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Aklı başında daha iyi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. İnsan evladı olarak dusunurum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Benimle evlenir misin derim ona 😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bence biraz gec gibi
00 Yorumla
+1 yılneden olmasın ki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 553 cevap paylaştı. ben bile evlenirim qwwwqsad
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçokpartnerı olup olmadıgını sorardım
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç olmamışsa
Cevap sahibi+1 yılhavada kaparım
meslek nedır=
+1 yılhiç bir şey düşünmem normal insandır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. cok secicidirr bişey bbeğenmez simdi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTeklif edeyim mi sana ne yapsam :)
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın, boy kilo kaç senin
06 Yorumla- +1 yıl
Akademisyen misin
Soran+1 yılAkademisyen değilim
- +1 yıl
Var mı bi aday
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
Evlenmemiş mi istersin yoksa evlenmiş cocuklu da olur mu
Soran+1 yılOlmaz tabiki elin çocuğuyla uğraşmam ben hiç evlenmediysem o da benim gibi olucak
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Evlenilecek kadın derim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik düşünüyor musunuz?
06 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum ama istediğim gibi birini evde oturarak bulmam bi hayal
Cevap sahibi+1 yılNasıl birini istiyorsun ve yaş kriterlerin var mı?
Soran+1 yılYaş kriterim var tabi 35-36 olmalı eğitimli kültürlü hayatını kurmuş mesleği olan temiz bakımlı
Cevap sahibi+1 yılAnladım hanımefendi
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah senin de gönlüne göre versin
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah 🙏 eğer yaş kriteriniz olmasaydı sizinle tanışmak isteyecektim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkadas olalim mi?
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasin
00 Yorumla
+1 yılhiçbir şey
00 Yorumla
+1 yılSeksi ve ilgi çekici bulurum
00 Yorumla
+1 yılSelam. Normal degıl bu pek. Iyımı kı
00 YorumlaOlabilir
00 YorumlaÇekici mi peki
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAma ben hep evdeyim ortam yok işsizim çünkü
Gizli Üye(30-35)+1 yılçirkindir kimse almamış derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDirek alınır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimle evlenir misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen gencim abla
00 YorumlaSeviyor musun
08 Yorumla
Soran+1 yılNeyi
Soran+1 yılYok adam falan
Soran+1 yılHayatım farklı işledi bu gibi şeylere imkan ve fırsat olmadı ee tâbi kriterlerim de var
Soran+1 yılHayır kafası çalışsın nasıl davranacağını konuşacağını bilsin eğitimli kültürlü temiz bakımlı
Zor biraz
00 YorumlaEvlenir
00 YorumlaBenim gibi
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?