Eskiden kiloluydum ilk defa bir erkek benimle tanışmak istedi bende duygusal boşluktaydım çünkü hiç bir erkek benimle tanışmıyor konuşmuyor arkadaşlarımın peşinden bir sürü erkek koşuyordu ilişkileri görünce özeniyordum sevgili filan. Bende kabul ettim tanıştık gayet iyi biriydi hiç bir sorun yoktu aslında sonra ben spor yapmaya karar verdim beslenmemi düzelttim. Sevgilimin bana bakışı değişmedi hatta kararlarımda bu konu olsun başka konular olsun hep destekledi motive etti. Fiziğim odaklı olmamıştı hiç. Ayrıca kilolu olduğum halde bile beğeniyordu fit halimi de beğeniyordu. Fit olunca başka erkekler ilgi göstermeye başladı.
Ondan daha yakışıklı uzun boylu erkeklerde ilgi göstermeye peşimden koşmaya başladı. Spor salonunda tanışmak isteyenler oluyordu. Bir kaç kez buluşmalara gittim sevgilimden gizli. Sonra sevgilime ilgiyi azalttım daha az konuşmaya buluşmaya başladım. O da ısrarla bir şey mi oldu, canın mı sıkkın, benimle ilgili mi hata filan m yaptım yaptıysam ne hata yaptım düzeltirim hatamı diyordu. Hatası filan yoktu terkettim onu. Terkederken de kırıcı konuştum başka erkekleri övdüm onu gömdüm kırdım iyice. Dışarıda başka erkeklerle buluşurkende bir kaç kez denk geldi gördü hatta terkettinten sonra onu. O övdüğüm erkekler beni kullandı.
Dersimi fazlasıyla aldım. Eski sevgilimden özür dileyip pişman olduğumu söylesem sizce beni affeder mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer