Asıl kendisi beni test ediyor baan güvenini göre biliyorum bravo.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Her ilişkinin temeli güvendir, temeli olmayan ilişki kolay yıkılır. Temeli sağlam olmayacaksa hiç başlamaya gerek bile yok.
Ben ömrüm boyunca kimseyi aldatmadım aam çok aldatıldım.
Kimse yaşattığını yaşamadan ölmez, merak etmeyin.
Buna inancım yok.
Lakin inanmalısınız, doğru olan bu.
Ben bu hayattan şunu anladım gururunu paspasta yapsan tuvalet kağıdıda sevmeyen sevmiyor benim zoruma giden Allahın hep bunları benim karşıma çıkar ması ulan bende insanın taş değilim be
Sevmeyen insan her halükarda zaten sevmez sizinde dediğiniz gibi. Lakin gururu paspas yapmaya veyahut tuvalet kağıdı yapmaya değecek hiç kimse yok. Zorunuza gitmesi çok normal sürekli başınıza geldiği için neden hep ben diye düşünüyosunuz, ancak Allah sizi imtihan ediyor olabilir, sizde bu zorluklar karşısında Allah'a isyan etmek yerine iradenize sahip çıkıp güçlü durmaya devam ettiğiniz sürece hayatınız düzene girecektir.
Ne düzenini dostum daha boka gidiyor her şeyden yaşantımda bile ümidimi kestim artık net
Bu şekilde düşündüğünüz için hayatınız yolunda gitmiyor, emin olun.
29 yaşıma girğcem her şey yalama olmuş dikiş tutmuyor varsın gitmesin alıştık artık her şeyi kabullendim okeyşm artık netim eminim insanlarım hayatlarını kendi hayatımın olumsuzluklarıyla daha fazla meşkul etmek istemiyorum
Herşeyi zaten kabullenmek zorundayız, insanların olumsuzluklarıyla tabiki de kendinizi meşgul etmemeniz olması gereken en önemli şey. Lakin benim demek istediğim insanlarla uğraşmanız değil, kendinizle uğraşmanızdır. Herşeyden ümidimi kestim diyorsunuz ya, kesmemenizdir.
Bu laf bana hikaye gibi geliyor bu yaşıma kadar kesmedimde ne oldu hiç bir bok artık her şeyi salıyorum
Herkes kendi hayatına baksın kendi düzenine dönsün benim gib i bir ruh hatasıyla çok fazla yğzgöz oldular yorulmalaro bunalmaları normal
Hikaye olarak algılıyosanız siz bilirsiniz tabiki, lakin ben insanı boşa avutmak yerine gerçeği söylüyorum. Bu zamana kadar olmadı diye bundan sonra da olmayacak diye bi kural yok. Bu tamamen sizin elinizdedir.
Ben size böyle konuşuyorum fakat beni yanlış anlamayın hayatınıza karışmak laf etmek gibi bi amacım kesinlikle yok. Veyahut nasihat vermek gibi felan anlamayın lütfen söylemek istediğim için söylüyorum sadece.
Ya bak anlamıyorsun her şeyi en son demine kadar zorluyorum hayatımdaki herşeyi olmayınca olmuyor bende yoruldum daha fazla yorulmak istemiyorum
Hayır ben sizi çok iyi anlıyorum, siz zorladıkça olmadığı için artık çaba sarf edip kendinizi yormak istemiyosunuz çok haklısınız. Lakin şöyle bir durum var bide şu yandan düşünün, belkide olmayan şeyler sizin iyiliğiniz için veyahut o şey size iyi gelmeyecek sizi daha çok yorup yıpratacak, o yüzden olmuyor belkide. Ben tabiki daha çok zorlayın kendinizi yorun demiyorum size fakat ümidinizi kesmemeniz sizin için çok daha iyi olacaktır. Kalbinizi ferah ve iyi tutmanız öncelikte geliyor her zaman sabrederseniz hakkınızda iyisi olan her şey döner gelir sizi bulur.
Ben buna inanmıyorum ben herzaman pozitif bakıyorum bütün olumsuzluklara ama hep olumsuz olarak geliyor bana ben artık her şeyden ümidi kesmeyi seçip birde böyle denemek istiyorum çok yıprandım insanlardan zorla güzellik de olmuyor hiç bir şey doğru Düzgün de gitmiyor bi kadın var yaptığı meslek umrumda değil o kendi çapında yardım etmek istedi belkide bana ben tam anlamadım ne yapmaya çalıştığını çabasını gördüm takdir ediyorum onuda çok yordum üzdüm sanırım daha fazla kimseyi kırmak istemiyorum kendi kabuğuna çekilip hayatımı bir şekilde idame ettirmek istiyorum daha fazla benim için çabalamayın benden ne köy olur nede kasaba boşuna kendinizi yormayın üzmeyin hayatınıza bakın beni bana bırakın ben sizi size bıraktım
Haklısınız yaşadıklarınız size tabiki ağır geliyo olabilir, insan oğluyuz hepimiz bi yerden sonra yorulup, yıpranıyoruz aynı şeylere mecalimiz kalmıyor. Fakat kendiniz için böyle düşünmeyin siz istediğiniz sürece sizden her şey olur.