Kızlar nasıl parasi olsn zengin erkekleri buluyorsunuz benim her tanıştığım cimrinin teki oluyor

Kızlar nasıl parasi olsn zengin erkekleri buluyorsunuz benim her tanıştığım cimrinin teki oluyor
Zengin adam zaten parayı tuttuğu için zengin oluyor önüne gelen kıza yedirse nasıl para kazanacak ben yemek bile ısmarlamam alman usulü öderim aklı başında erkekler de para yedirmez
Ben saçma buluyorum alman usulü hesabı çok hemde
Cevap
6Cevap

Yetermi güzelim
O fazlaymış baya 😂
Şaka mı
Değil tabikide 500 TL olsa yeterdi yarın havuz planı için elde olan 100tl okuyorum bu kadar para görmedim öğrenciyim şaşırmam normal
Vereyimmi sana birazcık ucundan azcıcık
Olur ver 😂😂
testomurat Instagram yaz
Yok istemiyroum saka saçma bişi istersun ben kendimi para ile satmam!
Lan yok yanlis anladin gel bi sen oyle olmucak
Fakirdir senin buldugun fakir zengin numarası yaparak avlanıyorlar😂🌼
çok basit mesele :d
bu kadar büyütmene gerek yok
Aramiyoruz ki bulalim
Zenginlerin bulunduğu ortama gir
Istediklerini veriyorlar cunku
Seçim meselesi..
Taktik ver nasıl bulcam
Tamam sana zengin sayılabilecek birinden altın bir tavsiye verim.. gözlemlemelisin o erkeği, lüx giyiniyorsa düşündüğün kadar parası yoktur parayı çok çar çur ediyordur.. çok dandik giyiniyorsa cimridir ya da parası yoktur. Şahsen kendimi kanıtlama ihtiyacı duymadığım için kaliteli ama gereksiz pahalı takılmıyorum.. karşı tarafta dinlemesini bilip, dikkatli, düzenli zeki kişilikleri beğenirim.. bir erkek değer verdiği birinin yanında paranın hesabını yapmaz..
Eğer sevmiyorsa hiçbir erkek ozmn napcan sinir kirizimi gecircem
Neden sevmiyorlar kendine bakmayan birimisin, konuşma tarzın mı itici görülüyor... Bunları bir düşünmeli..
İtici değilim bikere enerjik sıcakkanlı zayıf bir kızım birde kendime bakarım makyaj olsun duş alırım sık sık ama nedense fındık için yaklaşırlar bende sg diyunce bitiyor seven olmuyo yanı
Cnslk dicektim
Parası olduğu için özgüvenli olduğunu düşünerek cinsellik ile yaklaşandan hayır gelmez.. seven ciddi niyetini açıkca belli eder.. kişilik analizi yapamam ama bazı güzel kızlarda sosyal statü ve maddi durumları çok iyi gözlemleyip insanın aklına sızıyor resmen..
Lüks mekanlar da
Ben gidiyorum yinede tanışmiyolr benle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?