Güncellemeler
+1 yıl
Böyle sorular sorulduğunda erkeklerin niye zoruna gidiyor ben zengin istiyorum abi yadırgamadan doğru düzgün yorumlar gelse sevinirim
Öyle kızlar var ki adamla bi kaç ay arkadaşlık edip araba ev falan aldıtıyolar adama onlar nerden buluyorsunuz ya çokkkk merak ediyorum?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beni bulamazlar çünkü param içn yaklaşmasını istemediğim için asgari ücretli biriyim diyorum niyeti direkt belli oluyor zaten: )
Sanayi sitelerinden ve galericilerden
Ahahaha gidip ne yazcam ya
Fabrıka duvarlarına zengin koca ya da sevgili arıyorum yaz.
Yakısklı olursa iyi olur ( opsiyonel ) de ekleyebilirsin
Sanayi de
Ay evet bulursan bana da söyle
Kız valla ya
Kız olmak= Vücudunu sergilemek, zengin koca bulmak. Sizce o parayı kazanlar size bakar mı?
Bana daha zenginleri bile bakti guzel olmasam bu yorumu anlarim ama hem guzelim hem fizigim guzel daha ne @Smh_ngs
boş ver böyle yorum yapanlar bizim gibi kızları elde edemeyeceğini bildiği için böyle konuşuyor 🤣 cebinde tek kuruşu olmayanlar bunlar
Kuyumcuyum fakir kız.
İstersen dm gel sana altınların fotosunu atayım benle beraber.
Gözünün göremeyeceği altınlarla oynuyorum.
Sen köyden birini bul, anca sana ordan insanlar bakar.
İstanbul'da yaşıyorum, senin givi andolunun ücra köşesinde babanın cesaret edemeyip çıkamadığı köy yerinde değilim.
Eğitimsizliğini ve vizyonsuzluğunu burada sergileyeceğine, git insan gibi soru sormayı, talepte bulunmayı, isteklerde bulunmayı öğren.
Ömrün boyunca kocanın parasının altında edileceksin bu kafayla.
Tıpkı değersiz annen gibi olacaksın.
Her kızın hayali zengin koca olabilir, çok normal. Senin kaderin de annen gibi çulsuz bir erkek olacak.
Aw çocuğu, eziklik duygusunu şu an yaşadığını hissedebiliyorum
Üniversiteden.
He Eeeee
bulayım sana
Bul parayı bölüşekçlim
hangi şehir