Ayrılık süreci?

Merhaba arkadaşlar 3.5 yıllık tüm ilklerini benimle yaşayan kız arkadaşımla çok saçma çocukça sebeplerden ayrıldık aynı şeylerden ara sıra kavga ederdik ben böyle durumlarda biraz agresif davranırdım ama sonrasında gönlünü alırdım ve eskiye dönerdik. Bu sefer daha hararetli tartışıp ayrıldık ve hala umut vardı ben değişik bir kafaya girip ara sıra kabalaştım hakaret küfür boyutuna vardı tekrar düzelir gibi olduk tekrar bozulduk bir kaç kez böyle devam etti 2 haftalık süreçte. o ara biraz işleri vardı biraz da çevresindekilerin gazına gelip süründürmeye çalıştı erteledi konuşmak için ben de öyle tepki verince iyice bozulduk konuşacaktık ama umursamaz davranınca çok üstüne gittim ve dil dökmeme rağmen kesinlikle barışmayacağını beni artık sevmediğini istemediğini vs ciddi şekilde dile getirdi. Onda bir eşyam vardı onu gönderecekti engeli kaldırıp onun hakkında bilgi verdi ben cevap vermeyince engelledi 1 haftadır konuşmuyoruz sosyal medyalardan beni engelledi. Ben de kaybetme korkusu ve yaptığım hataları daha net gördüm o veya başkası olsun artık daha dikkatli olacağım. Sizce mesaj atmalı mıyım ondan mı bir adım beklemeliyim sorum özellikle kızlara

Ayrılık süreci?