Eşimden boşanmak istiyorum sizce mantıklı bir karar mı yoksa biraz daha düşünülmeli mi?

eşimi çok seviyorum güvensizlik sadakatsizlik vs söz konusu dahi değil fakat ben çok alıngan, kinci ve asla affedici olmayan biriyim. benim aksime çok iyi olduğunu düşünüyorum. eğer evli kalmaya devam edersek yıllar da geçse üstünden geçmişte kalmış yaşanmış bitmiş şeyleri konuşmaya devam edicek ve ben yine asla onu ve ailesini affetmeyeceğim.

"ufacık şeylerle mutlu olanlardan ufacık şeyler esirgenir, hiçbir şeyle yetinmeyenlerin önüne dünyalar serilir." diye bir söz vardır belki duymuşsunuzdur bu sözü iliklerime kadar yaşadım 10 aylık sürecimde. birde hani derler ya ailesi sevmemiş kızı hiç kimse sevmez diye ben onu da yaşadım fazlasıyla galiba. mesela birkaç gün sonra kardeşinin eşinin kınasına gideceğim. kız bütün bu süreçte benimde hayalini kurduğum ne varsa yaptırdı. bana gelince herkes saçma öyle şey mi olur demişti ama, ailemde hiçbir zaman arkamda durmamıştı.

ben son görevimi yapıp ailenin düğünlerine gidip daha sonrasında İstanbul'a ailemin yanına gideceğim, aileme de bu süreçten bahsetmeyeceğim. 16 eylül yani bizim evlilik yıldönümüzden sonra anlaşmalı boşanma için avukata başvuracağım...

çünkü artık sevsemde yoruldum. kafamdaki sorularla yoruldum. değersizleştirilmekle yoruldum. elalem ne der ile yaşamaktan yoruldum.

eşimi iyi tanısaydım evlenmezdim bu da sözün bittiği nokta.

Eşimden boşanmak istiyorum sizce mantıklı bir karar mı yoksa biraz daha düşünülmeli mi?