AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
Aslında olması gereken de bu erkeğin yaşı biraz fazla olacak ki sözünü geçirebilsin :)) Yaşıt olduğu zaman büyük sıkıntılar yaşanıyor.
evet bu farkıda yasayarak gormus oldum
Olabilir bizimde öyle evliyiz çocuk iyiyse aile yasi dert etmez merak etme kizima nasil bakar onu dusunur
bırsey olmaz ama yasın ufak aradakı yas farkını demıyorum sorun degıl o ılerde pışmanlık yasama ıhtımalınıde dusunmelısın
Sen bile normal karşılamıyorsun anlaşılan bunu kafaya takıp sormandan belli.. önce kendin benimsemelisin milletin doğrusu senin yalnışın olabilir
detayı iyi okumamıssın galıba normal bulmasam 2 senedır onunla beraber olmazdım aılemın tepkısı nasıl olabılır dıye sormak ıstedım burdakı yorumlara gore ılıskımı degerlendırmek ıcın sormadım
he he :D
Biraz daha bekle bence daha çok erken senin için. Ama ozamanda adam kartlaşıyor :D
sımdı evlenmıcem zaten :D ayrıca cok genc :D
Hıhı çok genç :D
genc zaten :D
en doğrusu kadınlar erkeklerden cabuk yaslanır :) yas farkı olmalı :)
erkeğin yaşı normal kuzum da daha gençsin zevklerin fikirlerin değişecek kendini erken yasta feda etme ;)
sanmıyorum :)
vallah ne diyeyim evlenirsen adam kartlasada hatun hala sağlam olcak şanslı erkekmiş diyiym :D
oda böyle düşünüyosa süper :D kendide 20 lik adam ben sorun etmiyorum :D
sen bak adam erken yaşta prostat olmasın :D
Allah korusun :D
19 luk sevgili yapsaydım keşke çıtır çıtır :D
inşallah oda boyle dıyodur :D
tabi evlenmek icin yani oyle dıyoda fikri degısmesın :D
açık sözlü olayım mı ben şahsen 19 yaşında bir kızda mantık ve ciddi adım atacak kapasite aramam :)
buda kıza ve erkege baglı iste yatak konularına gırmeyın hemen tovbe tovbee bızım bakıs acımız cok farklı zaten
yatak konusuna girmiyorum ben diyorum ki sende bakış açısı denen kavram olusmadı daha evlenceksen 22 23 ten sonra karar ver onu diyom
bakış açık tamamen dini yönden bu yüzden fikirlerim sabit kalıcak bundan eminim çoğu kişi kullanıp atmaktan bahsediyor bu karakter meselesi herkes aynı değil işte
iyi be nabarsan yap ne diyim sana :D
Allah mutlu mesut etsin de geç :D
allah akıl vermiş kullan mesut ol :D
kullandıgım ıcın mesudum :D
benden başka delilerde varmış :D
olabiler :D
Herşeyin dengi makbuldür. Aradaki 8 sene fikir bazında sorunlar çıkarabilir.
Erkeğin büyüğü iyi olur düşüncesine katılmıyorum.
bende illa oyle dusunmuyorum ama bız anlasıyoruz yanı
Kardeşim şimdi tabi anlaşacaksınız, ortada evlilik yok. Genelde aşkın yaşı yok derler, evet aşkın yaşı yok ama evliliğin var.
ben 17 yaşındayken sevgilim 27ydi. sonra reşit oldum, o 28 oldu. "hayatımın kadını olmana nerden baksan 10 sene var"dedi bir gün apışıp kaldım bana göre her şey güllük gülistanlıktı ama erkekler pek öyle düşünmüyor galiba
ne yalan soylıyım bende cok korkuyorum bundan.
ailende o da sorun olarak görmeyebilir ama yaşça büyük erkekler sevgililernden anne şefkati de bekliyorlar, yani epeyce olgun olman lazım. bir hareketin baya küçükmüşsün gibi hissettirebilir ona :/
olgunluk acısından sorunumuz yok ama dedıgın gıbı korkum var bı yastan sonra evlenmek ıstıcektır sıkılabılırde o her ne kadar oyle demesede
Bence normal önemli olan kalp. Sevdikten sonra gerisi boş :)
yaşa deyil aşk a bakmak lazım zengin olanlar kendinden 20 25 yaş küçüklerle evleniyor :)))
Aşkın yaşı olmaz birde senin oyaşta onun senin yaşında olsa sen istemicekmiydin anlaşabiliyosanız hic sorun deyil nediyeyim Allha tamamını erdirsin
Seviyorsan, anlaşıyorsan, ailen de olur diyorsa neden olmasın. Ama ben yaşıma denk biri ile birlikte olmak isterim.
Her bakımdan sıkıntı yaratıcaktır. Kurtulmalısın :)
bugüne kadar yaratmadı sımdı mı yaratıcak :D
Dahada ilerde neler neler çıkıcak merak etme sen :))
bir nikah memuru cıkar bizi evlendırır bu kadar :D
canın yanmasın yeter :)
insallah yanmaz
bn 21 eşim 28 ve gayet mutluyuz önemli olan kafaların uyuşması :)
nerde yaşadığına bağlı diyebilirm normalde sorun değil tam ideal yaşlar
Eğer Hemen Evlilik Düşünüyorsanız Sıkıntı Yok Erkeğin Büyük Olması İyidir Ama Çok Bekliyecekseniz Sıkıntı Olabilir
2 3 sene beklıcek 2 senedır beraberız zaten
Kafa yapınız uyuyor mu? İlerlesin ilişkinin boyutu görürüm ben o kafa yapınızın uyumunu.
3. Senemize giricez gayet iyi anlasıyoruz :D
Zaten bu senelerde patlak veriyor merak etme. İleride dediğimi anlarsın. Şimdi boşa laf anlatmayayım.
tamam :)
Umarım nankörlük yapmazsınız birbirinize. İyi geceler.
Sizede
bence normal değil maksimum yaş farkı 5 olmalı diye düşünüyorum.
he 2 yas cok geldı zaten 200 yıl var aramızda :D
Bu soruyu 2 yıl önce soruyor olsaydın. Erkek arkadaşın cinsel istismardan yargılanabilirdi :) 2 yıl büyük bir zaman dilimi.
9 yasında zorla 50 yasında adamlarla evlendırılen gerdek gecesınde olen kızlar oldugu surece bu ulkede hıc bısı olmaz
Sen öyle san
ıc savas cıkmıs adam benım sevgılım subyancı mı degıl mı dıye ugrasmaz merak etme :D
Neyse yırtmış zaten tabi eğer yaşın gerçekten 18 ve üzeriyse :)
19 um dedım ya ilk basladıgımızda 17 ıdım ve haberı yoktu 1 ay konustuktan sonra haberı oldu zaten bende onu kucuk sanıyodum normalde oda bana bakmazdı bılseydı :D
Erkegin her zaman buyuk olani makbuldur. Dusunce ayniysa gayette iyi olur
dusunce goruntu super sadece o 27 olcak dedıgımde sasırabılırler
bence yanlısda gonul bu yas dınlemıyor ama kendıne dkkat et senı kotu seylerde kullanıp atmasın
oyle biri degil gayet guzel ahlaklı temiz kalpli
oyle dıyorsan sıkıntı yok ama sen gene dıkkat et insanoglu iç süt emmiştir
oylede bakıs acılarımız farklı burada ki cogu kisiyle
her ınsanın bakıs acısı yetıstıgı kulture aılsel yapıya baglı o dedıgım gıbı kulturel yanı kultur derken bakıs acısı kulturu :)
ben dını acıdan baktıgım ıcın sorun yok
o da senın gorusun dıyorum ya senın bulundugun ortam dınsel yaklasıyor kımısı farklı yetısdıgı ortamın farklılıgı :)
Aynen :)
allah mutlu etsın :)
amin :)
yaş farkı çok sen 20 yaşında br erkek bul kendine bence
bul demekle mi olur oyle seyler Allah karsıma cıkarmıs gonlume dusurmus onu
başlatma gönlünden sana 20 yaşında bulacaksın dedim :D:D:D
hayır bulmucam onunla evlencem o kadar
abisi biraz yanlış olur ya, yaşlanınca bile farkedersin
dedemle evlenmicem arkadasım
aranızda 8 yaş var 5-6 olsa neyse
cok fark varmıs gibi
he gardaş git evlen ya banane
evlenicem zaten
+1 @feyzuhh. Simdi farketmezsin ama yaslaninca daha cok anlasilir
arkadaşa dinletemedim ama Allah mutlu mesut etsin İnşallah istediği hayatı yaşar bizde seviniriz duamız tuttu diye
yaslanınca daha ıyı anlasılır zaten su an nasıl anlasıyorsak o zamanda anlasırız :)
normal bence hiç abartı değil aşkın sınırı yoktur 2 kişi birbirini sevdikten sonra
kızın küçük olması büyük olmasından iyidir derim hep
hayır tabiikide benim annem le babam arasında 8 yaş fark var
Bence gayet normal. Hatta ideal.
tesekkurler :D
Rica ederim hadi hayırlısıı
Normal ve aranız da 8 yaş fark var..
Normal mi degil mi yani ben bunu sorun olarak gormuyorum benim icin onemli olan cok iyi anlasmamız ailemin tepkisi beni urkutuyor
Tabii ki duygularınız düşünceleriniz birbirinize uyum olması.. Yaştan daha önemlidir.. Yaş isterse aynı yaşıt olsun farketmez.. O duygular düşünceler anlayış sevgi saygı güven olmadıktan sonra yaşın zaten önemi yok.. Ama ne isteyebiliriz yaşıtımıza yakın olsun... Çünkü hayat çok kısa en azından eşimin kendim gibi genç görebileyim yani yaşıtım gibi görebileyim. Aramız da 15-20 olunca ister istemez aa yaşlı bu.. Bakıyorum sevdiklerime genç görünüyorlar, birbirlerine yakışıyorlar kendi eşime bakıyorum yaşlı.. Bu sefer de üzülmeye başlar insan..
Kendi zaten yeterince genc gosteriyor ama aradada cok buyuk bir fark oldugunu dusunmuyor hersey normal goruntu ve dusuncelerimiz. Soze gelince 7 yas fark var bu insanları hemen onyargıya dusuruyor
Yani.. Rakamın kendine göre özelliği vardır.. Rakam ile herşeyin kanıtı olmaz..! 1 ile 2 nin arasında da büyük uçurum vardır, düşünürsek.. Mesela bu da bana garip geliyor.. Neymiş kız, erkekten büyük olamazmış.. Sanki dünya sona eriyor.. Ne kadar saçmalık bir düşünce bu..
Ananem dedemden buyuk ve 40 yıllık evliler zamani cok farklı dusunuyor ben o kafada degilim o yuzden sorun gormuyorum
Hayat senin yaşamın, kendi kararını kendin karar verirsin kimsenin karışmasına müdahale etmesine izin verme.. Bugün varız yarın yokuz. Doğru ya da yanlışı kendin karar vermen daha iyi olur. Elbette fikir alırsın herkesin. Ama başkasına göre haraket edersek yaşarsak. Kendi duygularımıza düşüncelerimize haksızlık etmiş oluruz ve kendini yok etmiş olursun. Başkası için yaşar hale gelirsin. O zaman da anlamsız oluyor dünya..
Zaten buraya sorma amacım baskalarının fikirlerine gore hareket etmek degildi benim icin sorun yok insallah diledigim gibi olur
Erken evleneceğin için pişman olacaksın ve 1-2 sene sonra sorunlar başgöstermeye başlayacak. Benden söylemesi, hayat senin hayatın.
pisman olmayacagım sımdı evlenmeyecegım icin sorun yok
Dedim ya, benden söylemesi.
Aranızdaki yaş farkı çok fazla, 5-6 yaş olsa sıkıntı olmayabilirdi ama bu adam gençliğinde herşeyi yaşamış olacak ve seni de yatırım olarak görüyor.
5 6 yas cok mu az ilahi cok komıksınız :) onu tanımasam suphelerim olurdu merak etmeyin
Hayat senin seçim senin ;) Şüphen olmasaydı ondan gelip burada konu açmazdın. Ailenin kabul edip etmeyeceğini bilirdin.
belkı boyle bır sey yasayan olmusturda ıkna yontemı vardır dıye sordum yoksa ondan ayrılcagımdan degıl :D
Dilerim kararın doğrudur ne diyim.
Benim arkadaşlarım vardı erken evlenen ve sonra çok pişman olduklarını söylediler.
bakıs acısı cok onemlı ıste
hiç sevmem çok yaş aralığını ama normal yaş diyorlar benim için 4-5 yaş olmalı en fazla
Bence hiç normal değil kendi yaşlarına yakın kişilerle ilişki yaşamak daha mantıklı ayak uydurması zor olur bide bence goruntu açısından çok itici oluyor yaş farkı olan çiftler
ne acayıp yorumlarınız var ya :) sordugum soru baska cevap baska gayet guzelız mutluyuz annemede soyledım hersey tamamdır cevaba gerek kalmadı :D
Neresi acayip arkadaşım senn kendinden 8 yaş buyuk birisiyle arkadaş olman acayip bence mutluysan soru sormana gerek yoktu madem cevap beğenmeyeceksin soru sorma o zaman enteresansın
sordugum soru ailemin tepkısı ne olabılır
bende ailenmiş gibi cevap verdim zaten senn aileni nerden bilcez
goruntu acısından demissin ama goruntu olarak buyuk bı fark olsaydı zaten ona ılgı duymazdım sanırım yasını bıle bılmıyodum
neyse mutlu olunda ben hala aynı düşüncedeyim 5 yaş neysede fazlası söylerken bile bana itici geliyor benm düşüncem sadece bu :S yani kendi adımada söylüyorum 27 yaşına gelince 19 yaşında kızla olmaz erkek için farketmez kız olsunda diye bakıyor çoğu anlatamadım neyse :D:D
bakıs acına gore degısıyor ıste
iyi işte bende diyorum ki bu soruyu sorduysan her cevabı anlayışla karşılayacaksın demektir eğer kabullenemiyorsan soruyu sorman saçma olur
kabullenmiyorum demedim herkesın fikri kendine sadece abartmaya gerek yok
abartmadım ki kendime göre yorumladım sadece yaş farkını ilerde anlarsın zaten şu an yaşın 19 olduğu için birisine aşık olmayı istiyorsun 27 yaşında birisine denk gelmişsin neyse kendine dikkat et sadece yoksa beni ilgilendirdiğinden değil yorumum kimseyi kıskanmamda
aradaki yaş farkı çokkk amaa tabi bizenee mutluysanız sorun yukkk :D:DDD
mutluyuz :D
gayet normal yaş farkı Allah mutluluğunuzu daim etsin
tesekkurler amin :)
çok da diyemiyorum aşk bu sanırım
evet aşk bu aşıkım aşıkkkk :D
Aşkın yaşı yoktur :) sevdiysen onemli degil
Git o zaman 50 yaşında adamla evlen.
@manmodel alakasız yorum yapma
ben 36 kız ise 19 ... seviyordu da... başlamadan bitmesi gerekir diye düşünmüştün... haklı görüyorum kendimi..
O kadarda degil
ben de aynen öyle dedim
türkiyede her bölgenin gelenek görenegi farklıdır bulundugun bölgeye baglı
özentilikten başka bişey değil soruda normalmi diye sormuşun normal değil anormal..
hee evet cok ozendım dur ben bir dedem yasında adamla denıyım Allahım mantıga bakar mısın ya sızde kı kalpse bende kı ne
sendekini ne onu bilemem.. cevaplara katlanamıyosan soru sorma kardeş. benim görüşüm sen arada sekiz yaştan bahsediyorsun ben erkeğin açısından olaya baktım. arada 8 yaş var örnek verecek olursak 50 yaşında 58 yaşında arada fark var bence benim fikrim. ama seviyosanız birbirinizi orası sizin bileceğiniz iş Allah mutlu etsin..
sızın bakıs acınız cok farklı bir kere yas dedıgın lafta kalıyor onemlı olan beyın ve kalp. her neyse yinede sağol amin
Uzun zamandr cikiyoz demissin sen bebeyken mi cikmaya basladnz
2 sene oldu bee :D
Cok garip ya ben 25 yasnda olsam 17 yasinda biriyle cikmam ztn arkadaslar da subyanci damgasini vurur :D
haberı yoktu zaten sonradan ogrendı :D
ya ben 19 yaşındayım gidip 12 yaşında kızla takılsam sevgili olsam hoş olurmu sübyancı demezlermi adama kız büyükse sorun yok ya isterse adam 45 yaşında olsun o zaman sübyancı olmuyo demi cibilliyetini senin...
öncelikle düzgün konuş saçma cevabını kendine sakla arada 5 yaş olsa 18 yaşında ki 13 yaşında olarak mı değerlendiricektin ne kadar saçma bir bakış açısı 60 yaşına geldiğinde hala böyle mi düşünceksin acaba
herhalde böyle düşüncem ben 60 yaşında seviglim 40 yaşında olcak işmi herhalde öyle değerlendircem biri birine göre çocuk kalıyor yalanmı babamı dicen hayatım mı dicen kızım çocuğum mu dicem canım tatlımmı dicem senin fikirlerin bozuksa ben ne yapıyım
Ulan aramızda sanki 20 yas var 7 yas var beynimiz gelisiyor dimi ne anlatıyorum ki acaba burada sonra neden kızlar kabalaşıyor aha bunun gibiler yuzunden iste
7 yaşdan bahsediyosun ya 7 be insaf hadi 1-2 tamam 7 nedir ya öyle bir anlatıyosunki sanki ay farkı var ben gitsem şimdi benden 7 yaş küçük çocuğa teklif etsem ne düşürünürsün ya 1 i geçti diye adammı oldu o kız bu ne kafası bonzai kafasımı ne bu
senin dusundugun gibi dusunse herkes kimse evlenemez :D kafalarımız hıc uyusmuyor cevaplama daha fazla :D
bencede kafalar uyuşmuyor :D ama evlenrisen evlen banane :D ben zaten evde kalırım o kesinde :D başkaalrı ne yapıyosa yapsın başkan
evde kalıcagın kesın zaten bu gıdısle sen herhalde aynı yılda aynı gunde aynı dakıkada aynı sanıyede aynı salısede dogdugun bırını beklıyosun :D
:D bu güzeldi ben kimseyi beklemiyorum :) tip zero one yani :D şaka bir yana kimseye karşı umut yok byıklı kızlar bakabilir belki :D
bıyıklı kızlar erkeklere bakmaz ben korkuyom onlardan :D
bakanlara bizzat şahit oldum :D asdasd
İnş sana bakarlarda onlardan biriyle evlenirsin bıyıklı cocuklarınız olur :D
:D haha olurmu olur :D asdas ya bıyıklı mıyıklı olsun bir tanede gerekirse birlikte traş oluruz sabahları :Dasdasdas
ahsjajd :D o zaman küçüğünede razı olmalısın bıyıklı aynı yaşta mı olsun yoksa küçük olupta güzel mi olsun :D
valla küçük olsun dicemde 7 yaş olamsın ya bari 3 yaş filab fark olsun
yasamadan buyuk konusma niye bu kadar abartıyorsun ki bakıs acında cok mu ama cok sacma yanı kusura bakma :) bı gun asık olursun gorursun o zaman
gördüğüm en saçma yorum
Ne biliyim beklicez
Bizimde aramizda 8 yas fark var canim yanindayim:)
demek ki anormal degilmıs :D
Degil tabi canim bu arada benimde annemle babam arasinda 10 yas fark var:)
bızımkıler arasındada oyle :D
10 yaşa kadar normal ama kız en az 20 yaşında olcak
olmaz gerçekten denedik olmadı yani belkide biz yapamadık
sız yapamamıssınız
belki de
önemli değil bence yerine göre 15 yaş bile olabilir yeter ki sev
15 yas fazla tabı ama 7 yas benım ıcın hıc bisi degıl
7 yaş çok normal zaten
bencede
Bence bir sorun yok yani cocugun sana anne sevgiline dede der sadece :D
yok artık abartma :D
Oyle yani turk erkeginin geneli 70 yasini zor goruyor kaba taslak bir hesap yaparsak eger erkek cocugunuz olursa askere gittigini gorur ama evlendigi gunu gorecegini sanmiyorum :D
babam gordu abımın askerlıgınıde evlılıgınde :D
ben yenı nesılden bahsedıyorum :D
ben yenı nesılden degılım :D
evet eskımıssınız cok :D
Hayirlisi kardes alinda ne yaziyorsa i 😜😜😜😜
20 yaş olsa ne fark edecek? Mutluysanız devam :)
Anlaşamama sıkıntıları görünüyor bu kadar yaş farkında aman dikkat. Evlendikten sonra sıkıntılar başlamasın.
normal normal... erkek dediğin şarap gibidir. ilerleyen senelerde dengelersiniz durumu.
15 yaşa kadar en fazla olmalı
10 a kadar yolu var bence :-D
11 yaşındaki bir çocukla 19 yaşında ki bir erkeğin sevgililiği kadar normal ya
boyle bı bakıs acısıyla cevaplaman cok sacma
Neden sen daha yetişkinlik temellerini atarken o neredeyse orta yaş sınıfına giriyor. Ha tabiki seviyorsan mesele başka ama mantık olarak arada hayatı algılayış farkı var bence. İlerde daha da belirginleşir.
oncelikle ben 19 yasında gayette olgun davranan bı kızım kendısıde 27 olucak babam gıbı gosterdıgıde yok yanı fıkırlerımızde her zaman uyustu hep uyusucak
normal. ama fikir ayrılıkları olur.
hıc olmadı bugune kadar
Gayet normal ve olmasi gerektiği gibi
Hiç bişey olmaz devammm
Sizinkisi sevdiğim kız bana abi deyince olmuş)))
abi demiyorum :D
Bende çok zorluklar yaşadım kızın ailesi karşı cikinca kız ailesini seçti bans resti cekti. neymiş benim yaşım büyük. Polat Alemdar 42 yaşında eşi 20 yaşında
sizin aranızda kac yas vardı :D ben ailemle cok anlasamıyorum zaten
8 yas vardı. Şimdi bir başkası ile konuşuyorum rus kendisi. Aramızda yine 8 yaş fark var. Ama bu defa o benden büyük )))
ben erkegin daha buyuk olması gerektigini dusunuyorum o yuzden benden kucuk bırıne bakamazdım herhalde :D
Kızın yaşı büyük olunca farklı şeyler oluyo yaşa ve gör
Seviyosanız gerisi boş... :)
Sevginin yasi yok karakterine gore karar ver derim
Max. 10 yaşa kadar sorun olmaz bence.
Normal. Askin yasi yoktur (klasik oldu ama oyle)