Genellikle erkekler geç büyüdüğü için kafa yapısının tutması ve yaş farkının olması çok normal bir durum. annenle baban arasındaki yaş farkıda bu yüzden veya etraftaki evliliklerde erkeğin yaşının genellikle büyük olmaının sebebide bu yüzden. Yaş farkında bir uçurum yok. Sevdiğiniz sürece anlaşabildiğiniz sürece herhangi bir problem olmayacaktır. Hakkınızda hayırlısı olsun. Bol şans :)
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkür ederimm :D
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılBirbirinizi iyice tanıyın inşallah hakkınızda herşeyin hayırlısı olur. Aile ile tanışmak en son adım :)
Kolay kolay kimseyi ailemle tanıştırmam tanıştıracağım kişinin eşim olacağından emin olmam lazım.
Ailenizin tek düşüncesi kızım güvende olacak mı, ve hayatının geri kalanında mutlu olacak mı?
Hele ki kız çocukları çok titiz davranmalı !15 Yorumla
Soran+1 yılcok guzel yazmıssınız tesekkur ederım aslında tamda duygularımı tarıf etmıssınız :)
- +1 yıl
Rica ederim arkadasım insallah yüzünüz hep gülümser mutlu olursunuz :)
Soran+1 yılAmin inşallah :)
- +1 yıl
Hem de en kocamanından bir AMİN :) Dikkatli ve emin adımlarla unutma ;)
Soran+1 yılKesinlikle :)
biraz fazla aranızdaki fark şimdi iyi gelebilir ama ne sen onun istediklerini ne de o senin istediklerini yerine getiremez aranızda fazla sorun çıkar senin istediğin bazı şeyler ona çocuksu gelebilir ya da onun istediği şeyler sana ağır ve çok saçma gelebilr birbirinizi anlamkta zorlanmırsınız bakış açılarınız çok farklı olur
03 Yorumla
Soran+1 yılyanlıs anlama bunlar klise laflar alakası dahi yok oyle olsa beraber 2 seneyı kavgasız gecirmis olmazdık
Soran+1 yılsagol amin :)
bende 20 yaşındayım sevgilimde 27 yaşında bnce gayet normal bnde anneme söylemeye çekiniyodum bşlarda ama snradan söyledim oda normal karşıladı hatta allha nasip ederse babama söylücek bir kaç gün içinde önümzdeki ay falan istemeye gelebilrler yaşı geçiyo çnkü artık sevgilimn :)
513 Yorumla
Soran+1 yılIste goruyor musun ne guzel insallah mutlu olursunuz sevındım bende 20 olunca soylıcem :)
Soran+1 yılbende onu diyorum zaten biz gayet ıyıyız baskaları gercekten umrumda degıl ailemın rızası onemli sadece cokta tepki vermezler ama insan korkuyor
Soran+1 yılannem eskiden farklıydı diyor o yuzden ama ben 7 veya 8 yası cok buyuk gormuyorum karsımda kı cocuk gibi zaten 22 desem inanırlar
Soran+1 yılburada cogu kısı sankı babam gıbı gozukuyor sanıyor :D
Soran+1 yılYani dimi cok saol cevap ıcın :D
Soran+1 yılEksilemeyin benim arkadaşımı beğenmeyen sorumu terk etsin :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
153Cevap
Sevgilimle aramızda 5 yaş var, kafa ve kalp uyuyosa normal evet.. Ailen ne der bilemiyorum aileden aileye değişir bizimkiler sorun yapmıyor misal ama bir arkadaşım neredeyse ilişkisini bitirecekti kızla aralarında 9 yaş var diye
12 Yorumla
Soran+1 yılben sorun olarak gormuyorum zaten hep bu cevrenın yargıları yuzunden kendi hayatımızı yasayamıyoruz
+1 yılbence arada çok fark var ama 19-27 yaş için tabi, 30-38 filan olsa sorun olmaz derdim ama sen daha ergenliği yeni yeni bitirmeye başlamışsın sevgilin ise orta yaş grubuna yaklaşıyor. Yani biriniz erişkin birinizin ise ayakları henüz yere basmıyor. Biriniz diğerine göre çok daha deneyimli ve olgun hangi ortak noktada buluştunuz merak ediyorum doğrusu
12 Yorumla
Soran+1 yılDısardan dedıgınız gıbı gozukuyor yanı ben 19 um o 27 olcak dedıgımde herkesın yorumu aynı oluyor ama sonucta bırbırımızı en ıyı tanıyan bızlerız ortak o kadar cok noktamız var kı.
- +1 yıl
o zaman sorun yok mutluluğunuz daim olur umarım :)
Kaç yaşında evlenmeyi ve çocuk yapmayı düşünüyorsun? Adam 3 yıl sonra 30 yaşına basacak, çok fazla bekleyebileceğini düşünmüyorum. Ailenle tanıştırmadan önce bu konulara ağırlık ver. Erken yaşta evlendiğin için ileride pişman olabilirsin ve o zaman yaşadıklarınızın bir kıymeti kalmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasında mezun olucam bu sorunları konustuk zaten gezip tozmak gibi bir dusuncem yok bunu esimlede yapabilirim yeterince gezip tozdum zaten bu yasımda bile
Soran+1 yılColuk cocuga en gec 1 veya 2 sene sonra karısırım onun dısında zaten isim olduktan sonra gezip tozamıcam esimle bunları yapmayı tercih ederim
böyle olması daha güzel, yaş ilerledikçe kadın çöker, erkeğin gözü dışaıya gder daha genç olanlara. Bu sebeple bu şekilde aslında daha iyi
23 Yorumla
Soran+1 yılZaten gozle gorulen bir fark yok cokta iyi anlasıyoruz dedigim gibi ailemin tepkisinden korkuyorun
Soran+1 yılHıc konusmadık aslında cok anlayıslılar 20 ya da 21 imde tanıstırmayı dusunuyorum yani ne derler merak ediyorum
+1 yılSevgilin tam bir psikopat. Sırf bakire olsun diye simdide sübyanci olmuşlar.
Hic normal degil. Pisman olacaksin.
Üniversiteye gidiceksin sen orda arkadas grubunla atiyorum konsere gitmek isteyeceksin. Erkek varsa izin vermeyecek ama senin arkadaslarinda onu istemeyecek.
Gencligini yasayamayacaksin bence kafasi eski calisir onun.212 Yorumla
Soran+1 yılSubyancılıkla alakası yok ateist kız senin dusuncen cok farklı konsere giden bir insan degilim zaten erkek arkadaslarlada takılmıyorum o halde babamda subyancı
- +1 yıl
Babanin zamaninda 12 yasinda bile evlendirilirdi cunku kadinlar clismiyordu!
Soran+1 yılAnnem calısıyordu babamı sevmıs evlenmıs okulunu bile bitirdi annem senin dusunce yapın farklı aramızda daglar var yinede sagol cevap icin
- +1 yıl
2014teyiz. Ben cok acik fikirli biriyim ama senin sevgilin sapık. Bakire kız istiyor cok bariz ortada
Soran+1 yılSalak sacma dusuncelerini kendine sakla ahlaklı insan kendi yasında bakire birinide bulur dert etme sen herkes senin cevrendekiler gibi degil
- +1 yıl
Ben türk degilim. İstanbul'da okuyorum üniversitede bir derse gir bakalm o üniversiteli erkek kiz atmak icin bin takla atiyor.
Ama bakirede bakire diyor :) komik
Soran+1 yılCanısı universiteye İstanbul'da gidiyorum zaten kimsenin totosunun yanında dolanmıyorum erkek arkadasımda aynen oyle biri anlatabiliyor muyum senin tanıdıgın erkeklerle bunu kıyaslama
Soran+1 yıl@taslicali bende vallahi abuk subuk yorumlar yapiyor :D
Soran+1 yılkime asık olcagını bilemezsin ki o benım yasımı bılmıyordu bende onun
- +1 yıl
Ne diyorsun sen ya gizli. Uyardik laflara bak küçüğüm
Sen liselinin tekisin. Akıl noksanlıgi var galiba yazdigimi anlamiyorsun. Yazma cevap ugrasma benimle
benim de eşimle aramda 10 yaş fark var sorun olmadı o kadar güzel güzel geçinip gidiyoruz.
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah mutlulugunuzu daım etsn :)
Soran+1 yılAminnn
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılkarşılıklı ilişkilerde sevgiyi koruduğun sürece hiç önemi yoktur diye düşünüyorum...
11 Yorumla
Soran+1 yılbencede
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılAilen kimlik kontrolumu yapacak 23 de gitsin uada kimlikte buyuk yazdirmislar dersin
11 Yorumla
Soran+1 yılhahah mantıklı :D
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bence cok fark yok allah mutlulugunu daim etsin inş
21 Yorumla
Soran+1 yılAmin insaallah
+1 yılErkek her zaman olgun olmalı ya ne kadar büyük o kadar anlayışlı saygılı. Allah mutlu etsin cinim
11 Yorumla
Soran+1 yılSagol amin canım
Normal bence:) Takma kafana. Çok değilki niye istemesinler çekinme
14 Yorumla
Soran+1 yılbende oyle dusunuyorum ya :)
Soran+1 yılvazgecmem zaten ya :D
+1 yılyaş farkı dıye bırsey yok.. hangı yaşta hıssedıyorsanız osunuzdur.. kı sevgide yaş önemsızdır!
13 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle zaten sadece kımlıkte yazıyor onun dısında bir fark yok
- +1 yıl
aynen! kımlıkte yazıyor.. bunu bırılerı cok soyluyor (ilkdefa düşüncelerine aşık oldugum biri ve yaşı küçük fakat kendi 25lik kızlardan daha olgun düşünceleri var) ama söylediği kelimeyi anlayamıyor sevginin yaşı var sanıyor!
Soran+1 yılCevap ıcın tesekkurler :)
kafa yapınız uyuyosa hiç bir sorun yok bence gayette normal
21 Yorumla
Soran+1 yılBencede
+1 yıl:D normal valla erkek büyük olsun biraz yarında beni istemeye geliyolar ben 20 erkek arkadaşımda 21 :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah mutlu mesut etsın :D
- +1 yıl
sağolasın inşallah :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten sen kafamda bitirmissin olayı bana göre aranizdaki yas farki fazla ama mutlu olacagim gerçekten aşığım diyorsan git evlen ama iki gün sonra bir kaç sene sonra genç birinden hoslanirsan asik olursan kötü olur neyse aileye gelince biz senin ailenin tanimiyoruz ne diyeceklerini de tahmin edemeyiz ama annene mesela arkadasini ornek var sevgilisi 10 yas buyukmus gibi cevabina gore söylersin ama dediğim gibi daha gencsin fikrin değişebilir çok iyi düşün...
09 Yorumla
Soran+1 yılBen asık oldugum adama bir omur asık ve sadık kalırım benim dusunce yapım farklı kendısıde gayet temiz kalplı iyi biri gerektiginde cocuklasıyoruz pısman olacagım birsey yapmıyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılBüyük konuşmamalısın ama sen bilirsin bize birşey demek düşmez ve dünden beri bunu soruyorsun galiba 3 tane soru gördüm sormayı kes zaten kimsenin fikrini onemsemiyorsun kırılmaz sadece gerçekler.
Soran+1 yılılk defa boyle bir soru sordum onyargıda bulunmayı kesin bence
Cevap sahibi+1 yılHaklısın tabi ama kız gençken erkek yaşlanicak örneğin bir yere gitmek isticek enerjisi felan olmicak her şekilde olabilir bilmiyorum
Soran+1 yılO gayette enerji dolu zaten benden bile cılgın :D
Soran+1 yılAynen :D
+1 yılbence gayet iyi süper hatta
bende sevgilimin benden 6-8 yaş büyük olmaını istiyorum
çünkü olgundur ciddidir hayata bakış açısı farklıdır
her açıdan farklıdır yani10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizde sevgilimle aynı yaşlardayız. Anlaştıktan sonra sorun olmuyor. Hem erkekler daha geç olgunlaştıkları için böylesi daha iyi
11 Yorumla
Soran+1 yılyerine gore olgun yerine gore cocuk olması gerektıgı gıbı zaten
+1 yılBence görünüşte ucuk bir fark yoksa eğer yaştada sıkıntı olmaz bence. Çünkü kadınlar erkeklere oranla daha çabuk olgun davranırlar. şu an olgunluk seviyeniz aynı düzeyde olabildiğinden dolayı çok sıkıntı olmaz bence ama ailen elalem ne der gibi laflara çok bağlı kalıyorsa tepki verebilirler.
021 Yorumla
Soran+1 yılne dusuncelerde nede gorunuste sıkıntı yok anneme soyledım normal karsıladı mutluyum :D
- +1 yıl
Daha ne böyle saçma sorular soruyorsun ki? Boş boş ekrana bakma, bak hala bakıyor git bir mesaj at "seni çok seviyorum" diye. ;)
Soran+1 yıluyuyo şu an zırt pırt senı sevıyorum mesajı atamam hıc bı degerı kalmıyo sonra :D
- +1 yıl
Bak ya... ulan sevgilim olsun mesaj atmasa da olur. Tamam hadi telefonu olmasa da olur :D Yeter ki şu utangaçlık ve asosyallik den kurtulabileyim :D :D
Soran+1 yılsevgılın oluyoda noluyo her an kaybetme korkusu acaba sıkılır mı acaba bırakır mı :D
- +1 yıl
Ne kadardır berabersiniz?
Soran+1 yıl2 senedir 3 olcak
- +1 yıl
Oooo tamam hiç sıkıntı yok o zaman, sen ona güvendikçe, o sana güvendikçe bu ilişki bitmez herhalde. Çocuğunuzun ismini "Mutlu" koyarsanız sevinirim :P :P
Soran+1 yılsıkılmasından korkuyorum sonucta bı kac sene sonra olcak 30 tamam zaten 30 unda evlenırızde 30 dan once evlenmek isterse? :(
- +1 yıl
Sıkıntı yapma, sevginiz kuvvetli ise sorun yok.
Soran+1 yılonemlı olanda o ıste herkes sevgısını koruyamıyor ozguven eksıklıgı olunca karsı tarafada guvenemıyorsun
- +1 yıl
İşte sizde birbirinizde gördüğünüz eksiklikleri kabul ederek güven depolamalısınız.
Soran+1 yıloyle yapmaya calısıyorumda bu korku hep uzerımde olucak yuzugu takana kadar :D
- +1 yıl
Ya tamam gitti bitti yetti la uzatma daha boşa endişelenme , çocuk suratındaki korkuyu fark ederse geri adım atabilir veya çekinebilir bak söyliyeyim şimdiden !
Soran+1 yılevet arada bellı edince sinir oluyo zaten ama oda ona gore davransın o zaman korkutmasın benı :D
- +1 yıl
Odun ise öyle davranmasını bekleme :D
Soran+1 yılvallahi cok odun yaa kırıp sobada yakasım geliyo :D
- +1 yıl
Ona biraz şevkat göster o zaman, sevildiğini çok iyi anlarsa eğer odun olmaz.
Soran+1 yılyeterince gosterıyorum zaten afedersın totosu kalkıyo sonra bılsen onu
- +1 yıl
:D neyse tamam kararını verdin sanırsam sıkıntı yok o zaman, hadi iyi geceler :)
Soran+1 yılSanada :D
+1 yılNormal heralde artık ciddi düşünüyormuşunuz sonuçta
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D
Ben 32 yaşındayım.. En genç sevgilim sanırım 6 yaş küçüktü... Daha küçüğüne denk gelmedim..
Halamla kocası arasında 15 yaş fark var.. Yaşları şu an 70-55 İnanır mısın Eniştem artık halama yetişemiyor.. Yani yaşlılıkta çok belli oluyor yaş farkı01 Yorumla
Soran+1 yılo 70 olunca 62 - 70 olur sorun yok :D
+1 yılUygun bence karşındaki yaşlı adam değil ki sonuçta gencecik insan niye sıkıntı olsun aksine olgun olduğu için çok şanslısın
11 Yorumla
Soran+1 yılOlgunluktan yana sıkıntımız yok gerektiginde cocuklasıyoruz birbirimize cok benziyoruz hic kavga etmedik kucuk tartısmalar dısında ayrıca zaten asırı genc gosteriyor ailemin tepkisinden korkuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevdikten sonra kimene bende erkek arkadaşımdan 7 yaş büyüğüm göstermiyorum yaşımı sizinde öyleyse sorun yok
21 Yorumla
Soran+1 yılYa anormal bir goruntu yok zaten kimse bir sey demedi suana kadar ailem soz konusu sadece
Olur panpi ben 28 iken 18 kızla çıkıyodum gayet iyidi sonradan taklaya geldik o ayrı: D
13 Yorumla
Soran+1 yılneden olmasın ki zaten
Soran+1 yılamin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılben 30'dum, sevgilim 21, evlendik,
bir kız bir erkek çocuk var...
15 yıl oldu hala mutluyuz şükür22 Yorumla
Soran+1 yıloh masallah Allah mutlulugunuzu daım etsın
Cevap sahibi+1 yılamin
aşkınn yaşıı olmazz seviyorsan allahına kadar sevmiyorsann bay bayyyy..
18 Yorumla
Soran+1 yılAllahınaaa :D
Soran+1 yılsevdam icin canımı verırım beaa :D
Soran+1 yıldua et :D
Soran+1 yılAmiinn :)
ne çok takıntınız var şu yaşa seviyormusun kardeşim bitti isterse 15 yas fark olsun
110 Yorumla
Soran+1 yıltakıntıdan sormadım zaten ailemin tepkisi ne olabilir diye fikir sordum sadece yoksa askımdan suphem yok :D
Soran+1 yılAllahr rahmet eylesin mekanı cennet olsun. cok temız kalplı ahlaklı bırı o konuda suphem yok
Soran+1 yılİnşallah :)
Soran+1 yılasla baskalarının dedıklerın kulak asmıyorum benım ıcın hayırlı olana manı olamazlar :)
Soran+1 yılSizede :)
8 yaş yine iyi pınar altuğ nun sevgilisiyle arasında 19 yaş var :D
15 Yorumla
Soran+1 yılsevgili ne ya kocası kocasııı :D
Soran+1 yılgunaydın :D cocukları bıle oldu kac yıllık evlıler :D
Soran+1 yılvalla bende onu dicektim :D
+1 yılNormalnolcak zaten bir 10yaş olması lazım kadınlar erken çöküyor :)
13 Yorumla
Soran+1 yılzaten oda cok genc gosterıyor 2 yıldır beraberız gayet ıyı anlasıyoruz
- +1 yıl
Allah ayırmasın :)
Soran+1 yılamiiin
Bence mikemmel
Olması gerektiği gibi ve genç gözüküyormuş.. Adam yıllandıkça daha iyi olur10 Yorumla
+1 yılDersanede vardı senin gibi bir kız. Sevgilisini tanıtmadan gösterse fotoğrafını babası zannederdim.
12 Yorumla
Soran+1 yılbenım canım 20 gosterıyor sorun yok :D
- +1 yıl
Hadi bakalım. siz anlaştıktan sonra kimin ne dediği önemli değil. Ama radikal bir karar alırken dikkat etmek gerek.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılask bu canim yasa basa bakmiyor siz iyi anlastiktan sonra yasin önemi yok ha tabi 15-20 yas fark ayri konu ama 10 yasa kadar bence normal Allah tamamina erdirsin :)
10 Yorumla8 yas gayet edeal. Aslinda bana gore kadinla erkek arasinda 10 yas olmasi daha uygun. Yani evlilikte.
10 Yorumlakalpler severse, yaşlara takılmamalı.. ki yaş farkıda çok normal..
10 Yorumlanormal değil desem sevginden vazgeçecen mi önemli olan sevmek aşk bulmuşsun senden daha bahtiyarı var mı
11 Yorumla
Soran+1 yılzaten anormal desenızde vazgecmem o yuzden sormadım acaba var mı boylelerı diye
- Aşk İlişkileri konusunda 916 cevap paylaştı.
+1 yılBence iyi erkeklerin geneli geç olgunlaşıyor zaten.
20 Yorumla 8 yaş büyük bir sevgilim vardı, yanında kendimi olgun hissederdim falan ama 1 sene sürdü jenerasyon farkını atlamamak lazım bu yaşlarda.
03 Yorumla
Soran+1 yılbızım 3. senemız olcak aılemle tanıstırmak ıstıyorum artık bu yuzden sordum
- +1 yıl
Yaş farkının elbet önemi yok, ama toleransın zayıf olduğu yaş aralıkları var demek istedim. Ben 18 yaşındaydım o zaman ve 8 yaş ağır geldi, anlaşılmıyor uzun vadede. 25ten sonra yaş farkının önemi olmadıgını düşünüyorum. Çünkü kafalar rayına oturmuş oluyor, algılar açık oluyor. Sana mutluluklar dilerim bu arada.
Soran+1 yıltesekkurler :)
+1 yılbence normal değil sen daha çocuksun o ise adam olmaz çok zor. ve olmazsa da üzülen taraf sen olacaksın ne yazık ki
07 Yorumla
Soran+1 yılCocuk mu gayet iyi anlasıyoruz
- +1 yıl
evet çocuksun tabi daha elin para tutmamış hayatı yeni tanıyacaksın o ise çok farklı 10 yaş fark şöyle olur anlarım sen 27 o 37 olur tamam ama sen daha ailenin kuzususun yapma derim. şimdi anlaşıyorsun ama yarın üzülme ihtimalin çok fazla benden uyarması şimdi mutlu olduğun için yaşanında gereği anlamayacaksın ama söylüyorum yinede
Soran+1 yıl10 yas degil 7 yas var aramızda annem ve babam arasında 10 yas var. Elimin para tutmuyor olması buna engel degil zaten okuyorum ve okulum biticek biz anlastıktan sonra sorun yok ailem 7 yası cok gorur mu merak ediyorum
- +1 yıl
ben zaten babanlar için örnek vermiştim. elinin para tutmuyor olması şu demek sen daha ayaklarının üstünde durmuyorsun. ailene bağımlısın demek. hayatı daha tanımadın demek ve ben olsam ailenin yerinde sıcak bakmam bu duruma
Soran+1 yılBen mutluyum okulum 2 sene sonra biticek ne ben cocugum nede o koskoca adam yinede sagol yorumun icin
- +1 yıl
tamam zaten dediğim gibi bu yaşta bana hak vermeni beklemiyorum ama dediğim yere gelmezsin umarım
Soran+1 yılGelmemeyi umuyorum
Bende 19 erkek arkadaşımda 27 yaşında aynen sizin gibi benim ailem biliyor, tanıyor hatta çok seviyolar fazla tepki göstericeklerini sanmıyorum netice de sende olgun bir insansın anlayışla karşılarlar tabi bu aile yapısınada bağlı.
03 Yorumla
Soran+1 yılailem cok acık goruslu ama korkuyordum ıste anneme soyledım normal karsıladı bende sevındım adına :)
Soran+1 yılBende size :)
+1 yılyaş bir rakamdır sadece takılma o kadar mutluysan mesele yok kim nasıl karşılarsa karşılasın
10 YorumlaTakma ya akışınaa bırak yaş sıkıntı olmaz ama ilerde belki olabilir bak :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel ciddide düşünüyormuşsunuz anlaşabildikten sonra yaş sorun değil bence
22 Yorumla- +1 yıl
Evet öyle @onur_aşk
Bence değil, 19 yaşındaki bir kız için yaş farkı çook önemli. Öyle erkeklerden hoşlanmıyorum ya..
110 Yorumla
Soran+1 yılBenim icin degil ama sozle size oyle geliyor ama yasadıktan sonra oyle denmiyor
Soran+1 yılBunların bende farkındayım ama dusunce yapım cok daha farklı oldugu icin sorunum yok bu konuda onemli olan ailem zaten onlarla hicbir konuda dusuncelerimiz uyusmuyor
Soran+1 yılAynen oyle tamda aradıgım kısı zaten ailemi ikna etmekten baska istegim yok
Soran+1 yılTesekkur ederim amin insallah diledigin gibi olur :)
Soran+1 yılInanıyorum zaten guzel ahlakı olan bırıyle oldugum icinde mutluyum
Ben doğduğumda annem 20 babam 28'miş. Yaş farkı aynı. şu an bizi görenler annemin benim ablam, babamında annemle benim babamız olduğunu sanıyorlar. Anlatabildim mi bilmem :D
02 Yorumla
Soran+1 yılsevmısler sorun yok :D bu arada benım annemle babam arasında 10 yas fark var ama hala ikiside cıtırlar :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gayet normal zaten böylede olmalı diye düşünüyorum ama ortada bir sorun varsa bu senin yaşın keşke 13 olsaydında karşı taraf 30 olsaydı daha iyi olurdu.
18 Yorumla
Soran+1 yılcevabinda yuruttugun o mantıgı istiyorum :D
Soran+1 yılnasil olsa 23 olmayacakyim zaten :D
Soran+1 yılbenden yana sorun yok ben hep aynıyım ama o fikrini degıstırebılır ve bu benı korkutuyor :D gercı 3. Yılımıza gırcez
Soran+1 yılumarım öyle olur bende biterse eğer nikahta ayağına bastığımda biter :D
Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı. Kendimden küçük aptal saptal fikirleri olan kızlarla çıkmam. En az ben 2 yaş büyük olur umarım da fikirleri vs bana ayak uydura bilir. Boş beleş salak çok insan var
17 Yorumla
Soran+1 yılherkes aptal saptal degil
Soran+1 yılKusuruma bakmada o senin ahlaksızlığın senin bakış açın iğrenç
Soran+1 yılherkes senin gibi değil insan varr insan var :)
Soran+1 yılOk :D
Aşk, mutluluk ve huzur olduktan sonra gerisinin pek önemi yoktur. Kafanda sıkıntı etme hiçbir mahsuru yok.
10 Yorumla
+1 yılAdam gıbı adamsa sorun yok bence cunku neler var 10 yaş 15 yaş fark olanlar mutlularmı mutlular gerısı muhım degıl Peygamber efendımız 25 yaşında iken Hz. Hatice anamız 40 yaşında idi
01 Yorumla
Soran+1 yılbızım dusunce yapımızda bu zaten dını butun gayet aklı basında cocuksu genc sevgının anlamını bilen biri
+1 yılNormal hatta daha iyi. Erkeğin yaşça büyük olması sorumluluk duygularını geliştiriyor. Kadınlar daha erken sorumluluk sahini oluyorlar ama erkekler daha geç.
20 Yorumlanerdeyse kuşak farkı.. normalden fazlaca bir yaş farkı.
11 Yorumla
Soran+1 yılyok devenın nalı dedemle evlenıcem demedım
Önemli olan kafalar bir olsun.. Arada jenerasyon farkı olduğunu düşünüyorsan eğer bu size ileriki zamanlarda sorunlar yaşatabilir.. Benim de eski sevgilimle aramanda 8 yaş fark vardı ve jenerasyon farkını hisstmeye başlayınca sevgi de azaldı ayrıldık
01 Yorumla
Soran+1 yılbızde oyle bır sorun yok ıste 2 yıldır beraberız ve hıc kavga etmedık kucuk tartısmalar dısında oda normal
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Abi diyeceğiniz yaştaki insanlarla niye evlenmeye meraklısınız anlamıyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılOrtada anormal bir durum goremiyorum ben sadece ailem nasıl karsılar acaba merak ettim
Soran+1 yıl2. Secenek imkansız 1. Secenek olabilir ama bu duruma alısmaları lazım
Annenle baban tepki gösterirse onlara da aralarındaki yaş farkını yüzlerine vur :D
10 YorumlaSeni beden ve ruhen tasiyorsa ki fikirler uyum sagliyorsa. Skntı yok derim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kalpler ortak olsun da yaşlar o kadar önemli degil.
10 Yorumlanormal tabıkı 60 yasındakı adamlar 20 yasındakı kızları alıyolar bu abest gelmıyoda bu yasmı abest gelıyo
10 Yorumla
+1 yılAnnene söyle ilk bence anneler anlayışlıdır babandan başlarsan o hemen sanki annenle babanın arasında o yaş yokmuş gibi gözükür ve sorsan o zamanlar farklı bu zamanlar farklı der :)
07 Yorumla
Soran+1 yılaynen oyle ya zaten sımdı demıcem 1 sene sonra soylerım :)
- +1 yıl
Ohoooo 1 seneye kim öyle kim kala ozaman durum 20 ye 28 olacak :)
Soran+1 yılsımdı soylersem olmaz 20 olunca daha ıyı :D
- +1 yıl
Aynen 20 baraj altı sen daha çocuksun a giriyor :)
Soran+1 yılaynen oyle dıyorlar :D
- +1 yıl
Ama kaç yaşında olursan ol sen halen ailenin gözünde çocuksun :)
Soran+1 yıloda bı gercek kabullenemıyorlar :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin için sorun yoksa kendini mutlu hissediyorsan olabilir zaten daha küçükleri genelde dalga peşinde ciddi düşünen yok..
10 Yorumlaerkek geç olgunlaşır. bazılarına göre abartı olabilir ama bnce normal :))
20 YorumlaSıkıntı yok bende 10 yasayasa sanki sinirmis gibi bakarim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden olmasın, benim kızkardeşim 18 yaşındayken damat 27 idi. geçenlerde ikinci yeğen geldi dünyaya. mutlular. ama ben gibi yapmanı tavsiye ederim: yaşım 30, eşim 33. ona her türlü ve her zaman yeterim ;) çıtır olan benim
08 Yorumla
Soran+1 yılkız kardesıne karsı cıkmadın dımı oncelerde :D
Cevap sahibi+1 yılaslında hala endişeliyim. şimdi herşey yolunda. ama bundan 15-20 yıl sonra bu moruğu ne diye aldım demez inşallah
Soran+1 yıldemez bence senı tanıstırdıgında kızmadın mı :D
Cevap sahibi+1 yılyok yaa. ne kızacam, olması gerekene karşı gelinmez ki. ben erkek olarak nasıl bir kadına ihtiyaç duyuyorsam onlar da bir erkeğe ihtiyaç duyuyor elbet, haklarıdır. aşkı sevgiyi cinselliği yaşayacaklar pek tabii. karşı çıkanlar yanlış yapıyor
Cevap sahibi+1 yılbu arada iki damadı da tanıyordum zaten :) arkadaş değildik ama tanışıyorduk
Soran+1 yılvay be super :D benım iki abim var bakalım ne dicekler :D
Cevap sahibi+1 yılgenelde abiler benim kadar anlayışlı yaklaşmazlar. o zaman abinlere de ki size de kız yok, abileri ya da babaları kızabilir :)
Soran+1 yılevet ama onlar oyle dusunmuyo ıste :D
- Devamını Gör (146)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne