Aşk İlişkileri 74 kg kiz arkadasinizi kaldırıp çevirebilir misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Size uçarak koşuyor, sarılıyor boyu 178 kilosu74Ne yaparsınız? 74 kg kiz arkadasinizi kaldırıp çevirebilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Arkama bakmadan kaçarım. Çarparsa kamyon gibi üstümden geçer maazallah.. 🤣🤣 0 0 Yorumla
Diyarbakıırlı_21 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İş yerinde 100 kğ Luk parça kaldırıyoruz o ne ya istediğğ kadar koşsun 🥰 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Benzetmene bayıldım Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl Hahahaha 😂 Fark etmez yani ruhumu teslim edene kadar çabalarım pes etmeyi sevmem hemen hemen ☺️😏 Yorumla Soran +1 yıl Anliyorum Yorumla Diyarbakıırlı_21 +1 yıl De senin aklına nerden geldi şimdi Oyle bir soru 😂🤭 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. tam sarılacakken kenara çekilirim yere kapaklansın sümük gibi :FD 0 6 Yorumla Soran +1 yıl K a l p s i z Yorumla Jagras +1 yıl Bence gayet komik olur :D Yorumla Soran +1 yıl Ama son görüşün olur Yorumla Jagras +1 yıl Çokta zkimde. Bana hatun mu yok. Diğerini de yapıştırırım :D :D Yorumla Soran +1 yıl Sana da yapistirirlar inş amin Yorumla Jagras +1 yıl Oda komik olur :D :D Yorumla
SoliFa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl 100 kiloya kadar kaldırabilirim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Eşya taşıyor sanki afags Yorumla SoliFa +1 yıl 65 kiloyum 100 kiloluk asansör paleti tasıyordum Yorumla Soran +1 yıl Helal len yusufi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl o kilo kıza farklı yollar kullanıp mutlu edilmeli 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hamburgere benzeyen kızları üzmeyin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl üzmek olur mu bir çok şeyler karşılığıyla mükemmel olurken o kızlar şahane bence ve hakettiğini yaşamalı Yorumla Soran +1 yıl Anladım, şimdi libidonu da alıp uzaklara kosabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aklında her yazı o şeye mi gider Yorumla Cevap sahibi +1 yıl her insan kusurlar taşır kusurlarını da örten özellikler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hepimiz mutlu olmayı hakederiz Yorumla
linley Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı. Eski kız arkadaşım 0 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Kalkar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne kalkar ayol Yorumla GameOf_KS +1 yıl Sen kızz ne olcak başka xd Yorumla Soran +1 yıl Hoaaaydaaa Yorumla GameOf_KS +1 yıl Noldu ya. Kalkarsın basit diyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Arkama bakmadan kaçarım. Çarparsa kamyon gibi üstümden geçer maazallah.. 🤣🤣
İş yerinde 100 kğ Luk parça kaldırıyoruz o ne ya istediğğ kadar koşsun 🥰
Benzetmene bayıldım
Hahahaha 😂
Fark etmez yani ruhumu teslim edene kadar çabalarım pes etmeyi sevmem hemen hemen ☺️😏
Anliyorum
De senin aklına nerden geldi şimdi Oyle bir soru 😂🤭
tam sarılacakken kenara çekilirim yere kapaklansın sümük gibi :FD
K a l p s i z
Bence gayet komik olur :D
Ama son görüşün olur
Çokta zkimde. Bana hatun mu yok. Diğerini de yapıştırırım :D :D
Sana da yapistirirlar inş amin
Oda komik olur :D :D
100 kiloya kadar kaldırabilirim
Eşya taşıyor sanki afags
65 kiloyum 100 kiloluk asansör paleti tasıyordum
Helal len yusufi
o kilo kıza farklı yollar kullanıp mutlu edilmeli
Hamburgere benzeyen kızları üzmeyin
üzmek olur mu bir çok şeyler karşılığıyla mükemmel olurken o kızlar şahane bence ve hakettiğini yaşamalı
Anladım, şimdi libidonu da alıp uzaklara kosabilirsin
aklında her yazı o şeye mi gider
her insan kusurlar taşır kusurlarını da örten özellikler
hepimiz mutlu olmayı hakederiz
Eski kız arkadaşım
Evet
Kaçarım.
Ahah sende terse kosuyormussun
Kalkar
Ne kalkar ayol
Sen kızz ne olcak başka xd
Hoaaaydaaa