Sizce bu t*ciz mi?

Benim 6 yıl önce face de tanıştığım bir çocuk vardı. Aynı gün tanıştık ve buluştuk. İlk bulusmamizda anahtarim olmadığı için dışarı cikamamistim ve mecburen eve çağırmıştım güvenerek. Ben arkadaş gibi oluruz diye düşünmüştüm ama geldiğinde bana sarıldı sonra kardeşim anaokulundan gelmişti hep beraber salona geçtik öyle konuştuk biraz sonra o kalktı bende peşine gittim evde dolandık ve ben fark etmeden bizim odaya geldik. Oturduk konuştuk arada sarıldı bana ben de sarıldım sonra bana çıkma teklifi etti kabul ettim ve kabul eder etmez dudağıma yapıştı. Ben hiç beklemiyodum sonra tekrar öpmeye kalktı dudağımı geri çekince durdu, ama yine ısrar etti sürekli öpmeye calisti ben de geri çektim sadece 1 kere falan dedi gözlerimi kapatmami istedi ben de yaptım ve öptü daha da opturmedim sonra giderken yanağından opucektim dudağını çevirdi. Akşam mesajlastik ben napiyosun dediğimde yatiyorum sen de gel dedi ben de saçmalama deyip güldüm bidahaki buluşmada apartmanda buluşmak istedi. Ama asla onunla bir şey yapma gibi amacım yoktu. Sonra o sıra sınavlarım vardı dönem sonuna kadar hesabımı kapadım ona bir şey demeden çünkü diyecek kadar önemsemiyordum. Bir gün ona aşık oldum 2 ay sonra yazdım o da çok özlediğini buluşmak istediğini söyledi ben de dönem sonuna kadar burada olmicami belirttim o da tamam dedi. Dönem sonunda hesabı açar açmaz 5 dakikada yazdı Konuştuk ve günü belirleyip buluştuk. Çok ısrar etti bizim evde buluşmak icin ama ben uygun bulmadım bu sefer parkta buluşmak istedim. orada hep söylendi burada ne yapacağız diye ben de parkta ne yapılır dedim. Sonra parktan çıktık yuruyoduk apartmana gidicez dedi ben de hayır dedim ısrar etti hep hayır dedim bir şey yapmicam deyince sustum. Bı apartmana girdik onu çok özlediğim için öptüm o da beni öptü bir süre öpüştük sonra ellerini kalcamda hissediyor gibi oldum ama psikolojik olduğunu dusundum. Daha sonra elimi aldı malum yerine götürüp dokunmami istedi ben ilk başta anlamadım çünkü onun böyle bir şey yapacağına inanmadım başka bir şey istediğini dusunuyodum o an ne yapıyorsun falan dedim güldü ve "hoşuma gidiyor" deyip tekrar ısrar etti. sonra çıktık kenarda oturduk bana "keşke önceden gelseydim" dedi o gün böyle geçti. sonra bana yazdı buluşmak istedi ben istemedim ve bir an konuşmamız kesildi hatta ben onu engelledim bir ara ve 3 ay konuşmadık. Sonra bir gün beni aradı ben de engeli kaldırdım ne oldu dedim engelleme dedi ben de engellemedim daha. Sonra buluşmak istedi 5 dk göriyim dedi ben olmaz dedim çok ısrar etti en sonunda kabul ettim kalp

Güncellemeler
+1 yıl
attı. Sonra nerde bulusalim dedi. Ben ona güvendiim için eve çagirdim ama öpmesine bile izin vermeyecektim onun da önceki gibi zorlamayacagini düşündüm o düşünceyle eve davet ettim. Aradı kapıyı aç dedi ve geldi ben evi toplamaktan üstümü giyinmemistim üzerimde bol ve kapalı pijamalar vardı bekle değiştireyim dedim ve kolumdan tutup gerek yok dedi sonra beni öpmek için dudağını getirince geri çektim ben çektikçe o yanaştı 5 dk boyunca öpmeye çalıştı ve en sonunda müsade etmediğim halde öptü. O ö
Sizce bu t*ciz mi?