Merhaba benim ismim arya şimdi size çok kısa bir zamanda yaşadıklarımı anlatıcam öncelikle en baştan başlamak apartmanda yaşıyorum 3 üncü katta giris katının altında aşağıya giden merdivenler var ve orada eski bodrum var bodrum dediysem 20 odalık ama eski yıkılmış nasıl yıkıldı bilmiyorum daha önce girmedim yani 30 yaşında komşumuz var o da girmemiş korkmuş baya karanlık banada girme demişti ne olduğu belli değil gibi şeyler dedi ve telefon çekmiyor orada bodrum kapısından itibaren hic çekmiyor benim kedim var oraya kaçtı ama korkuyorda ordan yani şöyle söylim kapıyı açarken aradan kaçtı oraya girdi bende girdim arkasından sonuçta yalnız birakamazdim onu tereddüt etmiştim ilk ama gelmedi sadece kendini kapıda gösteriyordu onu yakalamak için içeri girdim ama sürekli ileri gidiyordu saat o zaman gecenin 12 si flndı el feneriyle girdim evde kimse yok sonuçta kedimide birakamazdim korkarak zeox gel diyordum ama koştu ileriye doğru korkudan olduğum yerde kaldım tasma sesi geldi 2 farklı yerden birisi uzaktan diğeri kapı tarafından birisi arya diye 2 3 defa farklı yerlerden ismimi söyledi ilk başta bunun halusunasyon olduğunu düşündüm sonuçta baya korkuyordum o anda normal diye düşündüm kapıya doğru kaçtım o anda kedi bile umurumda olmadi sonra Bi baktım kapinin orada saklanıyor korkmuş baya hemen onu alıp yukarı çıktım bir süre geçti olayı unuttum çoktan yine saat10 11 gibi annem kapıyı açtı çöpü kapıya koymak için o anda kedi yine kaçtı annemlede kavgaliyiz tabi o kaçarsa kaçsın dedi bende sinirle bırak ya diyip kedinin arkasından gittim koltuk koymuşlar oraya kedi kapıda durmuş hrlıyordu karanlıktı baya içerisi gözüküyordu yanıma gelmeye çalıştı koltuğa sıkıştı ben baya korktum çünkü karanlıkta birisi vardı yani baya benim boyumda birisini gördüm ama gözü gözükmüyordu panikledim kedimi çıkarmak için koltuğun diğer tarafına geçersem alan yoktu çıkamazdım orada bir şeyde vardı hareket etti biraz çıkarmaya çalıştım çıkaramadım korkudan ağlamaya başladım fener almaya gittim hemen evden feneri bulamadım geri döndüm koltuğun altına girmiş kedi kurtulmuş koltuğu hemen kaldırdım kedi yukarı eve kaçtı bende korkudan hemen kaçtım merdivenden tam giderken arya diye yine ses duydum korktum halusunasyon sandım ses olarak korkudan duydum sandım ama annem o kim dedi yani kiminle konuşuyordun dedi o da duymuş sesi olanları anlatmadım hepsini bir şey demedi sadece baktı sonra konu dağıldı ama oradaki şeyin insan olduğunu düşünmüyorum ya da hayvan hayvan ya da insan olsa bence anlardım ayrica benim boyumdaydı yüzünü göremiyordum hareket ediyordu sadece onu görüyordum ve hani cin falan olsa öldürmek istese dicem o pis yerde iyi bir cinin olduğunu düşünmüyorum öldürmek istesede orada öldürse ciddi diyorum kimse bulamaz telefon çekmiyor kimse girmiyor harabe yani bu apartmanda nasıl öyle bir yer var cidden bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz hani insan desem ismimi nerden bilsin açıkçası insan olması içimi rahatlatır
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Oradan uzak dur korktuğunda falan dua oku bir süre yalnız kalmamaya çalış. Duyduğun ses kalın ve tok bir sesti demi ya da biraz kulak tırnalayıcı
Tam olarak tarif edemiyorum sesi ayrıca dua biliyorum ama korkudan o anda ne yapacağımı bilmiyordum yani konuşamadım donup kalıyordum
Şu an nasılsın?
Ve uzak durmaya çalışsamda kedim korkmasına rağmen oraya gidiyor sürekli ve gittiğinde sürekli uzağa gidiyor ben geri döndüğümde bana geri geliyor tam yakalamak için gittiğimde daha uzağa gidiyor demek istediğim elimde değil ben dikkatli olsamda evden birisi kaçırıyor kediyi ve bu olayların arasında 2 ay var yani birisi 2 ay önce olmuştu diğeri dün yaşandı
Açıkçası hâlâ istemsiz aklıma geliyor ürkütüyor elim ayağım titriyor hâlâ
Mesaj atamıyorum sana 3 rozetmi olmak gerekiyor öyle şeyler yazıyor ben anlamıyorum bu soruyu sormak için az önce açtım burayı
Hikâyenin ortasında kapattım, nereden buluyorsunuz böyle yazıları anlamıyorum, amaç ney amaç
orayı görmeyi çok isterdim. ilgi alanım bu konu
Hangi şehirde yaşıyorsun ki ev nerede issiz yerdemi ki bodrum sizin daireye yakinmi ki
3 üncü katta kalıyoruz bodrum giriş katının aşağısı harabe bursada yaşıyorum
Korktum ben ya kendine dikkat et ama Uzakmiş
Olabilir gerçekten bence uzak dur
Deniyorum ama sürekli kedim oraya gidiyor istemsiz onu bırakamıyorum bende gidiyorum onu almak için
Kediler o varlıkları görür belkide seni çekmek için onu cagiriyorlar bence uzak durmalısin
Arya dan sonrasını okumadım. Pick me kız ismi
cok uzun özet gecer misin bana
okudum şimdi hepsini cin olma ihtimali var ama cinlerin seni öldürmek gibi bir güçleri yok sana öyle bir zarar veremezler o konuda için rahat olsun, öldürse kimse bulamaz falan demşsin cinler öyle bir şey yapamaz.
Ben pek Allaha bağlı bir insan değilim ama bunlarada inanıyorum orada kimse bulamaz dememin sebebi kimse girmiyor oraya heryer örümcek ağı ya da fare dolu böcek falan yani uzun süre bulunmam orada onu demek istedim eğer cinse hani neden sürekli beni korkutuyorlar onu anlamıyorum bir iki kişi gitmişti daha önce oraya ama bir şey olmamış annemde girdi 1 defa onada bir şey olmadı ben 17 yaşındayım 2 defa falan girdim 2 sindede bunları yaşadım bir iki kişiye anlattım seni korkutmuşlardır dediler ama ilkte beni uzağa götürmeye çalıştılar tasma sesiyle 2 incide ordan uzak durmam için uğraştılar kediminde benimde yani anlamıyorum cidden açıklayamıyorum bunları
Müslümansan eğer bil ki cinler var Kuran'da yazıyor zaten dediğim gibi cinlerle alakalı olabilir basina gelen durum ama seni olduremezler korkma cinlerin öyle bir gücü yok bilgiliyim cinler hakkında, naz, Felak, ayetelkursi bunları ezberle ve oku senden uzak dururlar o zaman
Kedidir kedi
Olmasın
Olabilir