Sizce bu cin mi?

Merhaba benim ismim arya şimdi size çok kısa bir zamanda yaşadıklarımı anlatıcam öncelikle en baştan başlamak apartmanda yaşıyorum 3 üncü katta giris katının altında aşağıya giden merdivenler var ve orada eski bodrum var bodrum dediysem 20 odalık ama eski yıkılmış nasıl yıkıldı bilmiyorum daha önce girmedim yani 30 yaşında komşumuz var o da girmemiş korkmuş baya karanlık banada girme demişti ne olduğu belli değil gibi şeyler dedi ve telefon çekmiyor orada bodrum kapısından itibaren hic çekmiyor benim kedim var oraya kaçtı ama korkuyorda ordan yani şöyle söylim kapıyı açarken aradan kaçtı oraya girdi bende girdim arkasından sonuçta yalnız birakamazdim onu tereddüt etmiştim ilk ama gelmedi sadece kendini kapıda gösteriyordu onu yakalamak için içeri girdim ama sürekli ileri gidiyordu saat o zaman gecenin 12 si flndı el feneriyle girdim evde kimse yok sonuçta kedimide birakamazdim korkarak zeox gel diyordum ama koştu ileriye doğru korkudan olduğum yerde kaldım tasma sesi geldi 2 farklı yerden birisi uzaktan diğeri kapı tarafından birisi arya diye 2 3 defa farklı yerlerden ismimi söyledi ilk başta bunun halusunasyon olduğunu düşündüm sonuçta baya korkuyordum o anda normal diye düşündüm kapıya doğru kaçtım o anda kedi bile umurumda olmadi sonra Bi baktım kapinin orada saklanıyor korkmuş baya hemen onu alıp yukarı çıktım bir süre geçti olayı unuttum çoktan yine saat10 11 gibi annem kapıyı açtı çöpü kapıya koymak için o anda kedi yine kaçtı annemlede kavgaliyiz tabi o kaçarsa kaçsın dedi bende sinirle bırak ya diyip kedinin arkasından gittim koltuk koymuşlar oraya kedi kapıda durmuş hrlıyordu karanlıktı baya içerisi gözüküyordu yanıma gelmeye çalıştı koltuğa sıkıştı ben baya korktum çünkü karanlıkta birisi vardı yani baya benim boyumda birisini gördüm ama gözü gözükmüyordu panikledim kedimi çıkarmak için koltuğun diğer tarafına geçersem alan yoktu çıkamazdım orada bir şeyde vardı hareket etti biraz çıkarmaya çalıştım çıkaramadım korkudan ağlamaya başladım fener almaya gittim hemen evden feneri bulamadım geri döndüm koltuğun altına girmiş kedi kurtulmuş koltuğu hemen kaldırdım kedi yukarı eve kaçtı bende korkudan hemen kaçtım merdivenden tam giderken arya diye yine ses duydum korktum halusunasyon sandım ses olarak korkudan duydum sandım ama annem o kim dedi yani kiminle konuşuyordun dedi o da duymuş sesi olanları anlatmadım hepsini bir şey demedi sadece baktı sonra konu dağıldı ama oradaki şeyin insan olduğunu düşünmüyorum ya da hayvan hayvan ya da insan olsa bence anlardım ayrica benim boyumdaydı yüzünü göremiyordum hareket ediyordu sadece onu görüyordum ve hani cin falan olsa öldürmek istese dicem o pis yerde iyi bir cinin olduğunu düşünmüyorum öldürmek istesede orada öldürse ciddi diyorum kimse bulamaz telefon çekmiyor kimse girmiyor harabe yani bu apartmanda nasıl öyle bir yer var cidden bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz hani insan desem ismimi nerden bilsin açıkçası insan olması içimi rahatlatır

Sizce bu cin mi?