Kızlar siZden 4 yaş küçük bir erkekle evlenir misiniz o 25 ben 29 ?

boşanma aşamasındayken tanıştık maddi manevi tüm desteğini esirgemedi çok yardımcı oldu avukat bile tuttu çocuklarımı alabilmem için ve o dönem asla olmaz dediğim kişiye şu an çok aşığım maddi olarak durumu çok iyi her koşulu sağlayabileceğine inanıyorum eski eşim de çok zengindi ama huzur mutluluk yoktu ihanet dolu bir evlilikti ihaneti affedemiyorum diye ayrıldım birde şöyle bir durum var beni ailesi ile tanıştırmak İçin çabalıyor ailesine resimlerimi gösterdi sürekli hediyeler gönderiyor ailesi annesi el emeği yaptığı şeyleri dahi gönderiyor daha tanışmadan beni çok sevdiler ama hazır değilim tanışmak İçin ve şunu anladım bunun da gözü dışarda bana kendini çok sadık gösterdi o kadar emindim ki aldatmayacağından ama bir kaç kez işlettim tamamen emin olabilmek için sonuçta ikinci evliliğimi onunla yapmayı planlıyorum be yanılttı beni sonra yüzleştik onunla ve affettim oda hata yaptığını ve köpekler gibi pişman olduğunu söyledi adım gibi eminim aldatıyor beni ve vazgeçmeyecek sanırım bütün erkeklerin fıtratında var biriyle ciddi düşünür yuva kurar diğer kadınlardan da vazgeçmezler çok aşık olduğunu söylüyor ama neden başka kadınlara ihtiyaç duyar anlamıyorum çok seviyorum kaç defa ayrıldım ama onsuzda yapamıyorum mutsuz oluyorum onsuz yaşam çok Tatsız lütfen bir kaç tavsiye verinde ne yapmam gerektiği hakkında emin olayım? Birde yakan söylemeye çok meyilli resmen hastalık gibi anlattığı şeylerin yalan olduğunu ortaya çıkarıyorum kafam çok karışık

Güncellemeler
+1 yıl
Aldatması çok üzdü günlerce ağladım ama vazgeçemiyorum evlendikten sonrada kaçamakları olacak biliyorum ams bütün erkekler aldatıyor diye şansımı ondan yana denemek istiyorum
Kızlar siZden 4 yaş küçük bir erkekle evlenir misiniz o 25 ben 29 ?