Sizden 4 yaş küçük bir erkekle evlenir misiniz?
Ve sizin kızınızın, bacınızın böyle bir evlilik yapmasına müsaade eder misiniz?
Ve sizin kızınızın, bacınızın böyle bir evlilik yapmasına müsaade eder misiniz?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
herhalde kendimden küçük birisiyle evlenseydim en fazla iki yaş küçük birisiyle evlenirdim. muhtemelen bir kadının kendisinden küçük bir erkekle evlenmesi için çok olgun oturaklı olması lazım. onun dışında kendisinden küçük olan erkeğin hareketleri çocuksu , saçma gelebilir ve tahammül edemeyebilir.
Çok ağırbaşlı ve efendiyim. Hatta çevremdekiler sen hiç cocuk olmadın hep büyük adam gibiydin derler. Böyle biriyle evlenir miydin?(4yaş küçük ama)
önemli olan biyolojik yaş değil ruhsal yaştır. herkesin hayatında herşey olabilir aşık olursam evlenedebilirdim ama onun dışında kendimden dört yaş küçük birisi ile duygusal bir ilişki yaşayıp evlenmek aklımın ucundan geçmezdi galiba.
Buyuk konusmiyim ama ben evlenmem. Erkekler gec olgunlasir bu yuzden yasca buyuk erkekler daha iyi genel olarak kizlar icin. Ama tabii olgun olanlarda oldugu icin evlenen de var.
Dusunce bakimindan uyusmayiz ve evlenip cocuk sahibi oldugumuzda ondan kat kat buyuk gozukuruz onunda gozu kayar baskalarina
İki tarafta da yaşın çok önemli olduğunu düşünmüyorum önemli olan kafaların uyuşması, anlaşabilmek bence.
Erkek küçük olmamalı bence ben kendi yasitimla bile evlenmem
Erkekler genç kızlarla evleniyosa kadınlarda genç erkeklerle evlenebilir kankilop
2000 li sevgilim vardı benden 4 yaş küççük olduğunu öğrenince engellemişti beni :D
Platonik aşk galiba
salak çocuk valla ya :D onun yüzünden aşk acısı çektim o değilde onu ben büyüttüm 2 sene felan :D
Adfadgsa platonik değilse senin büyük oldyğunu nasil anlamadi
ya bizi yengem tanıştırdı il dışında bide ama öyle böyle değil çocugun zeka seviyesi mükemmel. Ben sanıyorum üğniversiteye felan gidiyo ki zaten konuşurkende hep öyle muamele gösterdim sonra bitti işte. arada engeli açaar 'Özledim' yazar hemen engeller tekrar, psikolojisi bozuk galiba
Hayır olmaz benden büyük olsun o beni çocukluk tan kurtarsin beni mi onu büyütecem
Evet, hatta tercihim bu olur. Ne kadar genç o kadar iyi.
Yaşıtı bulduk da küçüğü kaldı 😅😅
Evlenir misin evlenmez misin?
Sen yaşıt istiyosun heraldeM
Bence uygun değil erkeğin olgun olması lazım
Hayat neler getirir bilemeyiz
Musade ederim istiyorlarsa
evlenmem en az benle yaşıt olmalı
Gayet normal yani evet
Büyük konuşmayayım ama istemezdim
Zengin misin
Değilim
Ama 1 yıl sonra çok zengin olucam