Kız arkadaşım bana hiç vakit ayırmıyor ve samimi konuşmuyor?

Yaklaşık 1 senedir beraberiz ve çok güzel zamanlarımiz oldu bundan yaklaşık 2 ay önce ailesi bizim konuşmalarımız yakaladı ve bu baya etkiledi her şey bundan sonra olmaya başladı o tatile gitti il dışına ama konuşuyorduk herseden gizli ama çok az ve ne ilgi veriyordu ne zaman hep tartışıyorduk sürekli geç bakıyordu yazmıyordu ailem ile daha fazla vakit geçiriyorum diyordu cidden anlıyorum sorunlar olabilir evet ama bana bunları yansıtması nekadar doğru eskisi kadar samimi davranmıyor herşeyi anlatmıyor buluşamıyoruz bile şu an aynı semtteyiz ve int olmasına rağmen yine evde işlerim var diyor arıyorum açmıyor birisi görür sorun olur diyor yani ailesi konuşmalarımız yakaladığında okadar kötü davrandı ki o bile etkilendi eskisi kadar benimle sohbet etmiyor uzun uzun konuşmuyor ben her gün her an söylüyorum benimle boylr konuş neden yapıyorsun aam oda bunu söylüyor ve ilaç kullanıyor bunu onlara bağlıyor sinirli ve artık çok fazla böyle davranış servgiliyor ben fazla üstüne gitmesem bile sanki benimle zorla konuşuyor muş gibi hissediyorum bana seninle tartismaktan aynı şeyleri söylemekten konuşmaktan sıkıldım diyor ve bir çok kez cevap vermiyor dediğim şeylere sadece eskisi gibi vakit zaman ayırıp benimle ilgilenmesini istiyorum neyi yanlış yapıyorum anlamıyorum?
Kız arkadaşım bana hiç vakit ayırmıyor ve samimi konuşmuyor?