350 takipçim var instada bakıyorum hiçbir özelliği olmayan tipler resim atınca benden düşük de takipçisi olsa 100 civarı beğeni alıyor ben atıyorum resimler on numara yüz fizik on numara gelen beğeni 80 falan. Kiskaniliyorum bence bir insan niye beğenmez ki onlarınkini beğendiğim halde
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
aynen kanka çok güzel bi kızım sarışın. mavi gözlü bebek yüzlü hep erkekler fotomu beğeniyo kızlardan hiç beğeni yok hemde feci kıskanılıyorsun yani çekemiyo o.. clar
Burdada öyle bu soruyu kadın ark sorsa 50 kişi cevaplardı. Emin ol!!
Aynen aga yalamaya alışmış bizim ezikler kız olsun yeter diye diye bizim kezbanlarin da bir tarafını kaldırdılar iyice
👏👏👏👏 Eyv reis
Kanka benim bildiğim yakışıklılar daha çok beğeniliyor
Ayyy ego tavan
Yakışıklı ve kaslı olduğunu bilmek ego mu oluyor
Başkası için hiçbir özelliği olmayan tipler demen (kısaca onları küçümsemen). Muhtemelen fitness ile ilgileniyorsun. Fitness a giden erkeklerin çoğu orada biir sürü story atar farklı zamanlarda (en azından benim tanıdıklarım böyle) ve orada fotoğraf paylaşırlar. Üstünde bir şey yokken de oluyor o fotoğraflar. Genellikle kol kaslarını, vücutlarını ve yaptıkları sporu ön plana çıkarırlar ve egolarını tatmin etmeye çalışırlar. Benim de instagramımda öyle kişiler var ve çok yakın olmadıklarımın ben de beğenmem fotoğraflarını. Amacım seni yargılamak değil. Sadece başkalarını küçümseyip kendini yüceltmen canımı sıktı. Kişisel bir şey söylemedim bunun haricinde. Bu soruyu farklı yönde sorsan eminim yanlış anlaşılmazdın. Mesela şöyle olabilirdi "çirkin olduğumu düşünmüyorum, benim gibi insanlar fotoğraf paylaştığı zaman 100 küsür beğeni alıyor ama ben paylaştığım zaman 80lerde alıyorum''. Böyle söylesen eminim çoğu kişi sana daha içten ve samimi cevaplar verecektir.
boş gezenin boş kalfası olan hiçbir özelliği olmayan birine hiçbir özelliği olmayan biri diye hitap etmek kucumsemek sayılmaz fitness da yapmıyorum sadece senin gibilerin neden begenmedigini merak ettim durduk yere fitness da fotoğraf paylaşıyor demişsin begenmedigini belirtmişsin tamam sorun yok herkes senin gibi zaten güzel fiziği olan birine karşı sürekli gösterdiği zaman nefret beslemen normal, sonuçta günde 10 kişi yazıyor kızların en kotusune alismissiniz herkesi ezmeye sizden estetik birini görünce size bakmayacagini bildiğinizden nefret duyuyorsunuz olay bu
Ben lafım sana değil dedim. Ortak tanıdıklarımla takipleşiyorum ama neden beğeneyim? O bahsettiğim kişilerin vücutlarından başka övünecek bir şeyleri yok çünkü. Kendi vücutları iyi olunca başkasını da bu yönden eleştiriyorlar ve sen de öylesin. Birinin fotoğrafını beğenmemem onu kıskandığım anlamına gelmiyor. Evet fiziği güzel olabilir ama neden beğeneyim. Yüzyüze gelince sohbet konusu olursa derim fiziğin iyi diye ama neden beğeneyim? İlla beğenecem diye bir kaide mi var? Ve birisinin bana bakıp bakmaması asla umurumda değil. Nefret de duymuyorum fiziği iyi olanlara. Ben kimseye nefret duymam kolay kolay. şu an senden bile nefret etmediysem geri kalanını sen düşün
Kızlar sırf burnu güzel diye habire burnunu ön plana cikaracak resimler bile atıyor sorun yok afedersin sırf arka tarafini göstermek için kameraya k. cini dönüp fotoğraf atıyor ama hayatını spora ve sağlıklı yaşama adamış biri fiziğini atınca fiziklerinden baska ovunecek biseyleri yok oluyor :d
Ben onların yaptıklarına iyi demedim ki. Benim lafım spor yapanlara değil, gece gündüz spor fotoğrafı atanlara ve aynı şekilde kızların totolarını belirtecek fotoğraf atanlara ve senin dediğin burun vs. Spor evet harika, ben de ilgileniyordum sporla. Ama çoğu kişi bunu gösteriş için yapıyor. Fiziğim güzelse kızlar bana bakar, şunları tavlarım düşüncesindeler ve fotoğraflarına kızların yorum atmasını beklerler ve beğenmesini.
Anladım benim öyle bir gayem hiç olmadı mesela spor yapmaya çocukken çok ilgiliydim beni rahatlatıyor bağımlılık gibi bir olay yani bize çok laf attiklarindan yukseldim sana da onların yaptıklarına da yanlış diyebiliyorsan olay tamam evet gösteriş için spor yapmak da çok itici katiliyorum kalbini kırdıysam özür dilerim
Hangi sporla ilgileniyorsun
Boks yapıyorum ben 8 senedir
Vayy iyiymiş
Teşekkürler :) ben de ilgileniyordum demiştin, sen hangi sporla haşır neşirsin peki
Ben aikido yapıyordum ama bıraktım sonradan
Bokstan sonra aikido yapacağm diyordum hep ama bokstan sıra gelmedi bir türlü hep ilgimi çekmişti 😄 neden bıraktın ki
Ben hiç isteyerek başlamadım. Ablam gidecekti, tek gitmesin diye beni de yolladılar. Gittim 2 sene falan, ilk başlarda çok sıkıcı geliyor bilmediğin için ama sonrası çok eğlenceli. Sonra maymun iştahlı ablam gitmicem sıkıldım diye zırladı. Benim gittiğim yer 3 kısımdan oluşuyordu. İlki küçükler, ikincisi ortaokullular falan diğer kısım da lise ve üstü. Büyüklerin olduğu kısma alacaklardı bir süre sonra. Annem de tek gitme diyip evham yaptı. Aldı ikimizi de kurstan. Bu sporu daha çok erkekler yapıyor. Kursta da az kız vardı zaten. Sanki nolacaksa. Hala gıcık oluyorum
Üzüldüm gerçekten kötü olmuş, yanlış bir bakış açısı tabii ki spor yapmanın erkeği kadını yaşı olmaz ki. Ama içinde ukte olarak kaldıysa geç kalmış sayılmazsın bence yapabilirsin. Benim ailem de çok bırak diye zorluyor her gün özellikle yüzümde bir yer kanayinca yara olunca falan spor mu bu gibisinden kızıyorlar.
Tabii olmaz. Orada çok erkek var bir şey yaparlar diye korktu kendince. Bi de aikidoyu herkes bilmiyor. Tekvando, karete falan biliniyor. Aikido dediğim zaman insanlar 'o ne' diyordu. Devam etseydim kendimi geliştirip yurt dışına bile çıkardım belki. Ama geçti. Şimdi de en baştan başlamak zor geliyor.
Evet boksta yüze darbe sıkıntı. Ben de boks yapmak istiyorum ama hobi olarak. Ailen bi yerde haklı, seni öyle görmek istemiyorlar ama yapacak bir şey yok. Seviyorsan sonuna kadar devam
Evet çoğu kişi bilmiyor aikidoyu ama aslında dünyada ünlü bir spor, bence güzel de bir spor. Ben bokstan hayatımı kurmak istiyorum milli takıma da çağırıldım gitseydim yurt dışında dövüşecektim ama üniversite sebebiyle oraya gidemedim. Umudumu biraz kaybediyorum gibi ama üniversite biteseye kadar 2 senem var çabalamaya devam edeceğim. Başaramazsam da artık komiser olma gibi bir ikinci planım var bakalım neler olacak. Aslında bu sene Almanya'dan menajerler izlemeye gelecekti beni ancak ayak bileğimi sakatladım ve bu benim için çok kötü oldu bir buçuk aydır falan spor yapamıyorum o iş de yalan oldu o yüzden maalesef.
Bir fırsat açılır, diğeri kapanır. Belki dsha iyi bir fırsat bekliyordur, syağını sakatlaman da bahane olmuştur. Umarım kariyerin istediğin şekilde gerçekleşir
Teşekkür ederim, bu arada yakışıklıyım diye mi diye soru açarken o yakışıklılığı şamatasına söylemiştim saldırgan yorumlar gelince savunmaya geçtiğim için bozmadım durumu 😂
😅
Evet knk kıskanıyorlar seni
Bence de
En yakışıklı en kasli sensin
Senin gibi yüzüne bakılmayan kıskanç tipler begenmiyo işte
Öyledir aynen
Öyle tabi
Narsizm tanısı koydum sana hadi bakalım