Sevgilim benimle de arası iyiydi beş yıldır beraberdik geziyor eğleniyorduk sonra ailevi sıkıntıları oldu (annesi babası ayrılıyor) birden bana ben istemiyorum ayrılmak istiyorum felan dedi , sonradan onun en yakın arkadaşları ile konuştum onlara ben sevmiyorum ben onu sevmeye çalıştım ama sevemedim istemiyorum felan demis bana da biz ayrılmicağız aileler tanışacak edecek felan diyordu bana ama arkadaşlarına da böyle demiş sizce derdi ne ya ne yapmak istiyor hesap sormak istiyorum sormalı mıyım? ve bana geri döner mi acaba bugün de bütün sosyal medya hesaplarından fotoğraflarını kaldırmış sizce niye yapar bir erkek
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sevmiyorum ben onu sevmeye çalıştım ama sevemedim ne Demek 5 yılda mı anlamış sevemediğini
https://www.youtube.com/watch?v=mAf2YexuKjs
Benden ayrılmadan kısa bir süre önce ailer tanışması için ayarlama yapmak istiyordu bilsinler artık diyordu seviyorum diyordu
stalk yapma sakın yalvarma sen seni seven birini hak ediyorsun
Aile ile tanışma durumlarımız olacaktı bizim seviyorum herkes bilsin diyordu derdi neydi o zaman ya
Seni mutlu edecek şeyler yap , kedi köpek sev, doğada vakit geçir müzik dinle. Eski fotoğraflarınızı ve ondan kalanları ortadan kaldırın Acıklı aşk şarkıları dinlemeyin ve öfkenizi kontrol edin Sosyalleşin Eski hobilerinize geri dönün ya da yeni hobiler edinin Eski sevgilinizi “stalk” yapmaktan vazgeçin ve en azından bir süre mesaj atmayın Gerçekten öylesiniz. Kimse size kendinizi kötü hissettiremez. Değerli olduğunuzu hissedin ve kendinizi biraz şımartın. Eminim, doğru kişiyi bulduğunuzda yaşadığınız bu ayrılık acısı sizin için hiçbir anlam ifade etmeyecek.
biraz uzak dur senin ona verdiği değeri anlasın acıklı gönderme yapma sosyal medyadan güçsüzlük gösterir seni karşı tarafa
kişilik bozukluğu var evlensen bile mutsuz olursun boş ver ÜZÜLME der Mevlana: Bir şey olmuyorsa: Ya daha iyisi olacağı için, Ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur.
aciz olduğunu düşünür peşinden koşma, biraz
takip ettiğini belli etme ki meraklansın
Kullanmak mı amacı 5 Yıl kimse kimseyle hayır olsun diye olmaz cinsel amaçlı yaklaştı mı hiç
Beş yılın sonunda istedi yakınlaşmak
5 yıl çok uzun süre boyunca niye ayrılmadı o zaman ayrıldı sen mi onu bırakamadın peşinden gittin ya da sen çok sevdin, değer verdin her dediği yaptın çıkarı buydu
mutlaka aşağılama, küçümsemede vardır dengesizde
Onun mesaj atmasını istiyorum atar mı sizce
biraz zaman ver ona
Bugün beni aradı
Halimi hatrımı sordu ortak arkadaşlarımızla buluşalım edelim dedi
sen ne dedin
istekli olduğunu belli etme bakarız olabilir de
Dedim hatta sen ve ben aynı ortamda niye dedim olsun benlik bir sorun yok dedi
'Eğer bir insanı gerçekten unutmak istiyorsan onunla yaşadıklarını değil, onun sana yaşattıklarını hatırla.' - Anton Çehov
www.posta.com.tr/.../asla-unutamam-dediginiz-kisiyi-unutmanin-8-yolu-321035
Sizce derdi ne şimdi
bilmem ama onu pişman etmek istiyorsan egosunu havalandırma
https://www.youtube.com/watch?v=sZ2u-_FgNNs
https://www.youtube.com/watch?v=XAbWt-lSXwU
Buluşma ayarlarsa sizce onun olduğu ortama gitmeli miyim
gitsen bile çok sallıyormuş gibi durma gözünde basitleşirsin kırgın olduğun bir arkadaşın gibi mesafeli ol dönsün istiyorsan
www.posta.com.tr/.../sizi-sevmeyen-ve-istemeyen-birine-yapisip-kaldiginizi-anlamanin-8-yolu-297592
https://www.youtube.com/watch?v=LyZWVTRTg1o
SENİ İSTEMEYENİ SEN DE İSTEME!
ona yapışma ondan uzaklaş ve ona hissettir arayıp sorma.
RUHUNDA yara açan insanlardan uzak dur. Eğer o kişilerle bir arada olursan ONLARIN Ruhunda AÇTIKLARI yaralar ASLA İYİLEŞMEZ
Arkadaşlarına mesela bir yere gidiyolar oraya onla gelmiştik şöyle yapmıştık felan diye anlatıyormuş
onun değerini anlamasını istiyorsan biraz gururlu ol peşinden koşarsan kaybedersin
Yazma diyorsun değil mi
birazcık zaman ver çok üstüne düşünce kaçmış olabilir o seni terk eden o gelmesi gerekli
Aradı beni dün o adım sayılmaz mı
git bakalım ne diyor
sanırım duygularını belli edip seviyorum diyecek bir tip değil zor biri
Değil evet işte off
daha önce sen hep peşinden gittiysen cepte görür gelmez
hep ayrılan taraf o muydu sık ayrılmak gibi dengesizlik leri var mı
Askere gitmeden de böyle yapıyordu bana sevmiyorum istemiyorum diyordu
Sana gerçeği söylememiş onlara söylemiş işte hesap sorma gözünde daha çok küçülürsün
Beş yıldır beraberdik
Ama askere gideceği zamanda yine aynısını yapmıştı aynı sözleri dedi ama geri barıştık biz yine olmaz mı
Samimi değilmiş işte yılla ölçülmüyor bazı şeyler
Kısır döngüye ve sana yeterince samimi olmayan bir adama razıysan olabilir, kendine bunu hak görmemelisin..
Geri gelir mi diyorsun yani
Ailene söyle artık herkes bilsin diyordu
Gelgit akıllı biri, umitlenme devam etmez
Derdi ne sizce ya çok canımı sıktı dedikleri
Derdi ümit verip senin aklını karistirmak
picin biri bence tekrardan konuşmaya gerek
Sizce bana geri yazar mı
hayır çünkü başka biri vardie