Sana açıldı diyelim. Çıkma teklifi değil de seni seviyor ve senin de duygularını merak ediyor. Kız hakkında ne düşünürsün? Ona nasıl davranırsın? Kız gayet masum ama dininde imanında bir kız.
Cevabın nedir?
Merak etme sana isteğin dışında sahip olmak isteyecek hali yok. Zira kendisi içinde tehlikeli bir durum, öyle bir girişiminin bedeliğinin ağır olabileceğinin farkına varmıştır 30 yaşında bir adam. Bu arada kendini masum, dininde, imanında diye zorlama ifadelerle ispatlamak zorunda değilsin. Benim geçen sene 20 yaşında bir sevgilim vardı ben 31 yaşındaydım, yani tam olarak aynı yaş aralığı, keza kendisi ile güzel bir arkadaşlık kurduk başta, cinsellik konularına uzun süre hiç girmedik. Çünkü böyle birşeyin onu endişelendireceğini ve korkutacağını biliyordum. Hoş ben normaldede böyle birşey için üstelemem, hatta çoğunlukla ilk girişimi karşı taraftan beklerim. Böyle gitti, herşey yolundaydı, benimle evlenmek istediğini söyledi, aileme sordum onlar uygun bulmadılar, biz de birbirimizi oyalamamak için gayet seviyeli bir şekilde helalleşip ayrıldık.
Özet: korkacak birşey yok, açılmadan öğrenemezsin.02 Yorumla
Soran+1 yılailen neden olmaz dedi
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZaten ne hikmetse moda oldu bu son zamanlar bu..
19 yaşındaki kızlar, 35+ adamlara ''ayy çok tatlı çocuk'' demeye falan başladı..
Eee ülkemdeki kız popülasyonu yavaş yavaş kezbanlığa evrilince, 30 yaşındaki bir erkeğin gücü olmadan bir işe yarayamıyor.
Taş devrine dönüyoruz yani bir nevi.
Altına Audi'sini çeken bol sakallı bir Kekocan, ilk iş olarak yaşı ufak ve zır cahil bir kızımızı kapatıveriyor.
Hesapta ''güçlü'' ya hani.
3.bp.blogspot.com/.../audi-4.jpg
Saçları fönlet, göz kalemini kalın çek.
Ayağında da 85 pont topukluyu geçir.
Ondan sonra ''ay ben olgun bir kadınım''
Ha s.. tir ordan..12 Yorumla
Soran+1 yıl1. si ben bahsettiğin gib biri değilim. yaşıtlarımdan da hoşlanmışlığım oldu olgun erkek delisi değilim. 2. si sandığın gibi zengin güçlü gösterişli biri değil orta gelirli sessiz sakin mütevazi karakterli güleryüzlü kibar anlayışlı zeki biri. derdim para güç değil ailem yeterince zengin zaten. ayrıca ben onu ilk gördüğümde 26 yaşındaymış 20 felan sanıyordum. sonradan öğrendim yaşını. lütfen ön yargılarını bırak ve sorumdan git ya yardımcı ol seçim senin. ama yargılarını bırak
- +1 yıl
Ben sana bir şey demiyorum ki.
Genel tespit adamıyım ben..
+1 yıl19 ile 30 olmaz, hiçbir erkek kabul etmez zaten çocuksu gelir o kız ona, kabul eden ise sübyancıdır ki o zaman başına iş alırsın, o adamla da ciddi olunmaz. Olgunluk olarak arada çok yav var yani sen 24-25 o 36-37 olsaydı neyse ona tabii ki olur derdi herkes (24-25 ve 36-37 yaş arasında da 11 yaş var ona bakarsan) çünkü o yaşta daha yakın olursunuz düşünce, olgunluk ve davranış olarak ama 19 ve 30 olmaz :/
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlgum bir erkek için fazla gençsin. Adamda sübyancılık yoksa ciddi anlamda hoslanmayacaktır. 29a 40 olsanız böyle konuşmazdim. Ama senin yaşın fazla küçük. Senin saflığından ve gençliğinden etkilenebilir de ciddi anlamda bir hayranlık-beģeni söz konusu olamaz diye düşünüyorum.
31 Yorumla
Soran+1 yılanladım. teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
243Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaş farkı olayıda yeni çıktı. Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna denmemiş. Bizin Peygamber Efendimiz (S. A. V) Hz. Hatice ile evlendiğinde yaşı 25 yaşında idi ve Hz. Hatice anamız kendisinden 15 yaş büyüktü. Evlilikleri tam 23 sene sürdü. Hz. Hatice vefat ettikten sonra Hz. Aişe ile evlendi ve aralarında büyükçe bir yaş farkı vardı. Müslüman hanımların sormaya utandığı sorulara cevap vermesi için peygamberimiz Hz. Aişe ile evlenmiş ve onu öğretmen olarak yetiştirmiştir. Hz. Aişe peygamberimizden 2000 hadis rivayet etmiş, Müslüman kadın ve erkeklere öğretmenlik yapmış, hatta Müslüman orduların komutanlığını dahi üstlenmiştir. Benim annem ve babam arasındada 11 yaş fark var. Mesela anneannem ise dedemden büyüktür ama 40 yıldan fazla evliler. Yani bu şaşırtıcı bir olay değil. Bu zamanda ha aynı yaştasınız ha değilsiniz zaten herkesle anlaşmaz çok zor.
21 Yorumla
Soran+1 yılbende böyle düşünüyorum ama o pek öyle düşünmüyor sanırım. yani ağzını aradığımda en fazla 5-6 yaş olsun gerisi çok küçük felan demişti yanlış hatırlamıyorsam. ama bana da değer verdiğini biliyorum. yaş farkını ve maddi durumları biraz dert ediyor. mesela ben mimarlık okuyorum o memur biz lüks bir semtte kendimize ait 4 katlı evde oturuyoruz onun ailesi bir dairede kirada oturuyor vs. bana bunları çok söylerdi mesela o zamanlar da. sen fabrikatör kızısın felan diye dalga geçerdi. bunları nasıl aşarım bilmiyorum
+1 yılOlur tabii neden olmasın? Çokta güzel olur yani. Ancak sadece senin sevmen yetmez. Onunda seninle ayni dusuncede olmasi lazim. Birgün al onu karşına guzelce konus tatlım. Niyetini söyle. O da açık açık konussun seninle. Eger niyeti seninle evlenmek yolunda degilse bir silkin kendine gel. O seni istemiyorsa yürümez tek kişilik aşk.. yasin daha çok genç canım benim. Hayatında bir takım gerçekleri var. Reddederse bu hayatin sonu değil. Önüne baska insanlarda çıkabilir. Tabii konuatuktan sonra olumlu yönde de cevap alabilirsin. O da senden hoslandigini soyleyebilir. Sonra bir bakmissin evlilik hazirliklari yaparken bulursun kendini. Sevdiğin adamla mutlu bir birliktelik, ne mutlu sana. '' attığın her adımda düşünerek hareket et cicim. Hiçbir kararında pismanlik duyma. Keşke deme hicbir zaman. Iyiki yapmisim de. Herseyin hayırlısı diye düşün canım. Umarim yardimci olmusumdur.. Teşekkürler, bol şans.. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :) zaten benim amacım ciddi. eğer aynı şeyi düşünmüyorsak hayatından çıkar giderim daha da karşısına çıkmam
- +1 yıl
Bunu onunla konuş tatlım, sonuçları da yaz lütfen. Meraklı bir insanım galiba :)
Soran+1 yılkonuştuğumda yazarım mutlaka :) 3 hafta sonra doğum günü. o gün mü konuşayım sence daha önce mi
30 yaşından sonra birçok erkek hayata farklı bakıyor, anlayış geliyor, özgüven geliyor, gereksizşeylerle vakit harcamıyor ve hayatın tadını çıkarıyor... bunu gören hatunlar da haliyle adamın tadını çıkarmak istiyor bundan daha doğal birşey olamaz. 30 üstü biri olarak tadını çıkarırdım hayat kısa zamanın her saniyesi kıymetli, kafam uyuşuyorsa sevgisine karşılık verir kafam uyuşmuyor sadece tenim uyuşuyorsa saygısızlık etmeden kırıcı olmadan bir süre gönlünü hoş tutar ve kendi yoluna gitmesi için özgür bırakırdım.
10 YorumlaHiç sıkıntı yapma. Milletin lafına da bakma. Seviyorsan zaten önünde kimse duramaz. İnsanlar olgun olmalı bence ve bu yaşla alakalı değil.. Okuyorsun büyük ihtimal eğer seni beklerse evlenirsiniz ve çokta mutlu olursunuz bence.. Allah mutlu mesut eder inşallah :) Benimde benden yaşça büyük bir sevgilim var ve çok iyi anlaşıyoruz.. Daha anlayışlı uysal oluyorlar buna emin olabilirsin :)
13 Yorumla
Soran+1 yılevet okuyorum daha. 3 sene beklemesi lazım ama onu mutlu edebileceğime inanıyorum. Allah utandırmasın da :)
Soran+1 yılşansımı denemeyi düşünüyorum olursa olur olmazsa da ölmem ya hayatıma bakarım
Yaş önemli değil. İnsanın kişiliği , aklı yaşındada değil. Başında ruhunda. Eğer bana yakışacak bir karakteri varsa dinine düşkünlüğüde önemli tabiki. Onu severim. Evlenirim. Bazı öküz İnsanlar sizin bu ilişkiniz için abuk subuk konuşacak. Ama kulaklarınızı tıkamanız gerek. Mutlu olmak için yapın bunu. Kimse umrunuzda olmasın. Aşk güzeldir. Hele ki doğru insanla olursa..
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim güzel dileklerin için.
Soran+1 yılbende senin gibi düşünüyorum ama o önemsiyor insanları
+1 yılÖncelikle medeni cesaretinden dolayı tebrik ederim. İnsanın sevdiğine onu sevdiğini söyleyebilmesinden güzel bir şey olamaz.
Eğer benimde hoşuma gidiyorsan pek hayır deyip kestirip atabileceğimi sanmıyorum yine de bana göre küçüksün bir çok şeyin problem olabileceğini sana söylerim. Benim evlenmek için daha fazla bekleyemeyeceğimi senin ise büyük ihtimalle hemen evlenemeyeceğin için olmayacağını biraz yaşın yaşıma yakın olsa kesinlikle seninle olmak isteyeceğimi söylerdim.13 Yorumla
Soran+1 yılpeki sana bir soru. doğum gününde mi konuşayım önce mi sonra mı
- +1 yıl
Zaman kaybetme ilk fırsatta söyle ;)
- +1 yıl
Yine de daha yaşına uygun birisiyle olmanı tavsiye ederim ;)
11 yaş biraz fazla gibi. Erkek erken çöker birde. Dinin de imanında diyorsan kızın pek bir sosyal hayatı olduğunu da sanmıyorum. Hayatının yarısını geçireceğini düşünsek onun yarısını da tek başına geçirecek gibi bir şey. Ya da ona bakarak.
Bir daha düşün kesinlikle.07 Yorumla
Soran+1 yılsosyal hayatım gayet yerinde. neden tek başıma geçireyim ki onu anlamadım
- +1 yıl
19 yaşında birisin de ne kadar sosyal hayat olabilir ki. Cinsel hayat gece hayatı neyi ne kadar yaşadın? Emin ol 30 yaşın da ki birisi ile 19 yaşında ki birisinin kafası bir değildir. Sen daha tat almamışsın bazı şeylerden o ise sıkılmış olacak. Benimle kız arkadaşlarımın yaş aralığı 3'ü geçtiği an bunu hissediyorum. 11 yaşta fark dünyalar kadar olur.
Ayrıca o iler ki yıllarda yılda tek kurşun sıkarken senin doğurganlığının son demleri olacak.
Kafa farklı beden faRKlı. Doğanın çağrısına kulak ver derim ben. Ama yok sen istiyorsan geç buyur gene de. Annemle babam arasında 9 yaş var onlarda bile bu farkı görüyorum. 11 yaş farkı olan bir aileye dahil olmayı hiç istemezdim oyüzden.
Soran+1 yılcinsel hayat ve gece hayatı olmayınca insan yarım kalmış olmuyor. onun da cinsel hayatı ve gece hayatı yok zaten. tek kurşun olayına da katılmıyorum ne yaşlılar var taramalı gibi. görüyoruz duyuyoruz. adam torununa sarkıyor.
- +1 yıl
hapı atınca doğrudur. Üzgünüm ama bu benim dediğim bir şey değil bilimsel bir gerçek kendini avutmanın faydası yok araştırırsan göreceksin bunun böyle olduğunu.
Cinsel ve gece hayatı benim görüşümdür senin önceliklerin farklı olsa da 19 yaşın da neyin deneyimini yaşadın hayat olarak sanıyorsun. Aranızda olan 11 yaş farkı senin hayatının yarısından da fazla. Nasıl bir kafa farkınız var oradan anla. Sen daha emeklerken o kim bilir neler yapıyordu.
Laflarım seni kırmak için değil gerçekleri yalın bir şekilde söylüyorum. Yanlış anlamanı istemem ben bunlar benim düşüncem ama hayat senin hayatın kendin deneyip göreceksin ben ne dersem deyim zaten. Bu sebepten sana tek önerim var kesinlikle iyi düşün bir psikolog doktor hatta ve hatta psikiyatriye bile danış öyle karar ver. Bütün hayatını etkileyecek bir karardır. Sadece senin değil gelecekte doğacak çocuklarınızı da. Ki karar anladığım kadarıyla sana bile kalmıyor sadece ona bahsetmemşsin belki de boş konuşuyoruzdur burada o kbl etmz
Soran+1 yılaynen öyle belki de sevmiyor bilemeyiz. haklılık payın var bunu söyleyen ilk kişi değilsin zaten. kendimi her ihtimale hazırlıyorum cevapları dikkate alıyorum ama sadece onunla konuyu konuşmak istiyorum 1 kere dahi olsa. kötü bir fikir mi bu
- +1 yıl
içinde kalacağına söyle kesinlikle. Ama kötüsüne göre hazırla kendini. Benim gözüm de kötü durum birlikteliğiniz (Özür dileyerek söylüyorum ama düşüncem bu) o yüzden dediğim konularda araştırmanı yap. Senin gözün de kötü durum kabul etmeme ihtimali onda iki durum oluşuyor gene.
1) Kibarca reddeder seni çocuk olarak görür ya da düşünür senin gururunu kırar bu olay unutmakta zorlansan dahi zaman içinde alışırsın.
2) Sana umut veridğini düşünüp hayatından iyi ya da kötü bir şekilde çıkar.
Reddetmezse zaten hazırlanman gerektiğini düşündüğüm konuları söyledim sana.
Soran+1 yılanladım. teşekkür ederim yorumların için
- Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılBu durum benim başıma çok geldi.. Ben 30 yaşındayım.. Ve hayatıma giren kızların yaş ortalaması 19-22 arası.. Daha iyi anlaşabiliyorum. En azından daha yolun başında oldukları için, her şeyi bende öğrenme durumu oluşuyor. Bu da bir erkek için güzel bir şey.. Ben ona olgunluk katıyorum, o da bana çocuksu yanını.. Tam bir denge yani anlayacağın..
24 Yorumla
Soran+1 yılsıkıntı olmuyor yani. peki cinsellik bekliyor musun karşından ilişkilerin ne kadar ciddi
- +1 yıl
Kendi fikrimi söyleyeyim, sonra genel konuşacağım.. Ben karşımdaki insandan cinsel bir beklenti içine girmiyorum. Zaten giriyorsam, bende ciddi bir sorun var demektir.. Çünkü karşımdaki insan daha yolun başında ve onu düşünerek hareket etmeliyim. Bunlar zamanla gelişecek olaylar diyorum. Olmazsa olmaz değildir. Sonuçta o kişiyle gerçekten ciddi düşünüyorsam ki ben hep öyleyim. Biriyle beraberken sonuna kadar gitme isteği oluşuyor bende. Bu özelliğimi seviyorum. Her şey karşılıklı anlayış durumunda oluşur. Çok fazla ileriye gidilmemesi gerekir evlenmeden.. Genel olarak bakacak olursam, maalesef erkeklerin büyük bir bölümü, beklenti içinde oluyor.. Bu da daha yolun başında olan tarafta ciddi duygusal travmalar ve ileride karşılaşacağı zorluklar olarak vuku buluyor. Olgun bir erkek, gerçekten seviyorsa, karşındakinin fikirlerini önemser ve ona göre hareket eder.. Karakterli ve erdemli bir adam olmak bunu gerektirir..
Soran+1 yılanladım... teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. Güzel bir soruydu gerçekten.. :)
Erkek olsaydım o kızdan uzak dururdum. Çünkü gözümde daha çocuktur, tecrübesizdir, deli toydur, olgun değildir. Bense belli bir yaşa gelmişim o kızı idare etmek için iki katı çaba sarfetmem lazım. En önemlisi kafa yapımız uyuşmaz. Aynı çizgiyi tutturmak beni anlamasını beklemek yorucu olucaktır.
14 Yorumla
Soran+1 yılbiz 4 yıldır tanışıyoruz aslında. ve hiç anlaşamamak gibi bir sorunumuz olmadı. yani tabi ki tartıştığımız zamanlar oldu ama ufak tefek şeyler her insan arasında olabilecek kadar.
Soran+1 yılbana hep hayallerini anlatırdı fikir alırdı
+1 yılister inan ister inanma ama aynı durum başıma beldi ben 28 sevgilim 19 yaşındaydı tamda anlattığın şekilde o bana açıldı sonra sevgili olduk sonrada ilişkimiz yürümedi ve ayrıldık ama bu ayrılıkta yaş farkının hiç bir etkisi olmadı kısacası yaş hiç önemli değil
04 Yorumla
Soran+1 yılneden ayrıldınız peki
- +1 yıl
anlşamamaya başladık renkler ve zevkler çok farklıydı ama yaş farkı hiç bir etken değildi
Soran+1 yılrwnk ve zevk farkının yaşla bir ilgisi olabilir mi peki?
- +1 yıl
hayır kesinlikle yok
- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılgünümüz 18 19 yaşındaki kızların eğer amaç evlilikse duyguların biraz daha olgunlaşması için zamanın gerektiğine inanırım belki içinde o anlık bir heves olabilir böyle durumlar olabilir zaman geçtikçe kendi kararlarında daha doğru adımlar atabilir ama kesinlikle karşısındakini üzmemeli kendinini anlaşılır bir şekilde ifade etmeli...
00 Yorumla
+1 yılKiz hakkinda ne dusunursunden ziyade. Kendi dusuncelerin (kiz icin) duygusal ve ciddi bir iliski istersen onunla. Bu bir avantajdir. Yas problem degil. Mutluluk icin. Once kendinize sormalisiniz hoslaniyormuyum ilgi duyuyormuyum diye. Aksi bir durum var ise duygulari ile oynanmamali. 19 yasinsaki masum birisi agir bir travma gecirebilir yaziktir.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle bir şey var. Sen kişilik olarak "yaşına göre" olgun olabilirsin. Fakat onun hayata bakış açısı, tecrübeleri, beklentileri, arkadaş ortamı ve ilgi alanları senden farklıdır. Kötü anlamda demiyorum bunu. Sen kendi yaşıtlarına göre daha olgun birisindir. Onun da yaşına ve yaşadıklarına göre daha fazla bir ağırlığı vardır. Senin anormal gördüğün şeyler ona doğal gelebilir mesela.
00 Yorumla
+1 yılAlırım yanıma koluma alırım biryere oturup uzun uzun anlatirim. Onun cok ama cok güzel oldugunu sölerim ama ben sana göre cok yasliyim derim yani ileride belki mutlu olamassin derim.
Sen benim bacim gibisin daha cok gencsin daha görecegin cok seyler var derim. Yani hic ama hic kirmadan anlatmaya calisirim23 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel değilse bile
Soran+1 yılmi?
- +1 yıl
e yani ister güzel olsun ister olmasin yasi daha cok ufak yaa.. ben arapmiyimda kendimden 10 yas ufak kiz alacam :D :D
+1 yılBaşımdan bire bir aynısı geçti olmaz dedikçe kız psikopat a bağladı hatta sevgiliymişiz gibi hareketlere başladı her yerden engelledim fake hesaplarla ulaşmaya çalıştı başkalarının cep telefonları ile aramaya çalıştı ve hatta araya benim akrabaları bile sokmaya çalıştı zar zor kurtuldum şu an rahatım
05 Yorumla
Soran+1 yılben öyle biri değilim. sadece merak ediyorum. sevmiyorsa zaten hayatından çıkarım.
- +1 yıl
Yok sen öylesin demedim sadece böyle bir olay geçirdim onu ifade ettim
Soran+1 yılpeki reddettiğin zaman kız nasıl davransa hoşuna giderdi? yani ona itici görünmek de istemiyorum
- +1 yıl
Gayet mantıklı ve olgun olarak karşılayabilir di insanın bedenen yaşı küçük olabilir ama aklen ve ruhen kendini geliştirebilir ufak çocuk gibi davranışlar sergilemeseydi
Soran+1 yılanladım. teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence oturup konsun eger karılıklı cıddı dusunulurse evlenın. benim de durumum aynı. esım bana geldı acıldı benim hıc nıyetım yoktu. kovaladıkca o geldı bn kovaladıkca o geldı. en sonunda 9 aylık ewlıyız sımdı :D.
gayette mutluyuz sonra bnde ona asık oldum. sımdılık mutluyuz sukur ins bole dewam eder. ama esım yasına gore olgun olmasa bole olmazdık :D
inş sende mutlu olursun03 Yorumla
Soran+1 yılayy yapışkan kız diye düşünmedin mi hiç? nasıl aklını çeldi
Cevap sahibi+1 yılara ara tekrarladı dusuncelerını. ole kapıdan ayrılmama gbı dusunme hemen :D
yok sadece cocukluk ws dusunup ole haraket ettım.
agır baslıydı daa. bn yas farkımı war snn ıcın ılerde sıkıntı olur demekten dılımde tuy bıttı. en son werdı kufuru sananne benim sorunum sıkıntı olursa olur ws dedı. ama kufure gelınceye kadar en az 6 ay gemıstır:D
dedıgın gbı hıc dusunmedım yanı
Soran+1 yılhahahahha anladım :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜnv okurken 20 yaşında bir kızdan hoşlanıyordum gittim açıldım red edildim benim yaşımda 21 ama kız 40 yaşında bir adamdan hoşlanıyordu sonra birlikte oldular ama sonu hiç iyi olmadı ailesi tarafından red edildi ailesine karşı çıktı sonra adam bunu becermiş yanımıza geldiğinde vücudu morluklarla doluydu emilmiş ilişkiye girmişler falan filan
03 Yorumla
Soran+1 yılben öyle biri değilim. diyelim ki yoldan çıktım o öyle biri değil. kendimden çok güveniyorum ona
Cevap sahibi+1 yılOda öyle biri değil oda güvenyordu
Soran+1 yılahlak namue aşktan daha değerli. seviyorum diye o kadar saf değilim
+1 yılKesinlikle kendine yazık edersin, şimdi ondan hoşlanıyor olabilirsin ama ileride ne kadar büyük bir hata yaptığının farkına vardığında çok geç kalmış olursun.
şahsen ben 30 yaşında olsam ve 19 yaşında bir kız benden hoşlandığını söylese, kesin bir dille ret ederim, ve bunu kabul eden erkeklerde iyi niyet aramam.00 Yorumla
+1 yılMemleket sorunu gibi karşılamam, eğer ciddiyse gayet normal çünkü kadınlar çocuk yaptığından erken çöküyorlar ve menepoz'a erken giriyor, erkek kadınından kadınlık beklediğinden aldatılma oranı artıyor, asıl sorun yaşıtsal evlilikler ve erken yaşta ki evliliklerde
00 Yorumla
+1 yılÇocuk bu der ne dicek kardeşi yasindasin. Kocaman adamin 19 yasinda kizla ne isi olur. İsi olan varsa da niyeti temiz değildir zannimca
33 Yorumla
Soran+1 yıltorunu yaşındakiyle mi evlensin. kardeşi yaşındaysam ne olmuş ki
- +1 yıl
Onun acisindan düşünmeyi Burak kendi acindan düşün. Senin simdi yasadigin herşeyi o 11 yol önce yasamis. Sevgilimle aramda 6 yas var ve bana büyük olduğunu bariz hissettiriyor. Oysa kinben kendimi olgun bilirim. Ona rağmen benim düşüncelerim onunkinin yaninda çocuk kaliyor. Yasini en basta bilmiyodum baslamis bulundum geri de donmedim. Ama en basta aramizda 6 yas olduğunu bilsem kabul etmezdim. Biraz mantikli düşün lütfen. Onu değil kendini düşün. Varsayki evlendiniz hayatiniz boyunca büyük bir kadin gibi davranmak zorunda olacaksin. Çünkü o adam karsisinda çocuk değil kadin görmek isteyecek.
Soran+1 yılhaklısın. bu yönden düşünmedim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl@daphne126 bence haklı, 30-35 yaş arası erkek en verimli cinsellik sen asla yetmezsin. daphne tecrübeli bence ve tecrübeye saygı duy hem bakir olduğunu nerden emin oluyosun ki. ben çıktım sen yaştakiyle ve ben saatte 4 nirvanadayken kızın haşatı çıkmıştı kaldıki saatte 7 olduğum zamana dengelse ayvayı yemişti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklere sorulmuş bir soru ama... bence olabilir. yaş neyi ifade ederki? diye düşünüyorum bazen ama bilimsel olarak baktığımızda iki insan aynı gelişim dönemine yakın olduklarında daha iyi anlaşıyorlar. yani yaşların yakın olamsı daha iyi diyor bilim
00 YorumlaBence gayet normal bişi uygun bir dille anlatırsın hissettiklerini oda sana olumlu ya da olumsuz bir cevap verir kabul etmek ona kalmış ama yaş farkında bir problem yok canım sıkma kendini Allah hayırlısını nasip etsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. O kizin kisiligi tam oturmamistir eger erkekde olgun ise bunu düsünüp ya kibarca olmicani anlatir ya da 22-23üne kadar bekler ve hala o kizi oldugu gibi begenirse evlensinler.
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten şimdi evlenemem okuyorum
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum :)
+1 yılAynı şey şu an benim başımda ya. 30 yaşındayım ve ve kız bana açıldı. Benden sana abi olur dedim. Biz abi kardeş devam edelim dedim. Sana farklı gözle bakamam dedim. şu an abi kardeş devam ediyoruz ama bakalım Allah sonumuzu hayırlı etsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılben öyle devam edemem herhalde. peki neden böyle söyledin kıza
- +1 yıl
Birşey hissetmiyorum çünkü. Kendisi de ben seni kaybetmek istemiyorum deyip durdu. O zaman beni kaybetme biz eskisi gibi abi kardeş devam edelim dedim. O da tamam dedi.
Soran+1 yılanladım. Peki ya hissetseydin?
- +1 yıl
Küçük değil mi sence. Yani aradaki yaş farkı çok değil mi?
Soran+1 yılbilmem ben dert etmiyorum açıkçası
- +1 yıl
Bana sıkıntı olur işte. Ha tabi o yaştaki herkes olgun değildir diye bir şey yok ama iş sevgililiğe gelince olgunluk falan kalmıyor. Çocuklaşıyor herkes. Ben uğraşamam açıkçası.
Soran+1 yılanladım..
- +1 yıl
Öyle işte
Benim başımdan çok geçti övünmek gib olmasın biraz yakışıklıyım :D ama cahilliklerine verip pek fazla ilgilenmedim işin aslı. Bana biraz olgun düşünceleride en az kendi kadar olgun biri lazım deyip başımdan savuşturuum..
00 Yorumla
+1 yılGayet doğal bulurum ama çok yaş farkı o yüzden hayır yanıtını verip yaşıtlarıyla ya da ondan 12 yaş büyük birileriyle birlikte olması gerektiğini söylerim...
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım...
+1 yılyerinde olsam 19 yasimda evlilik dusunmem.. bide sen 29 olcan o40onuda dusun !! ilerde pisman olucagin isler yapma... zaman cabuk gecmiyo yani yasarken..
07 Yorumla
Soran+1 yıl40 olsun ne var ki bunda.
- +1 yıl
bisey daha ekliyim ayni ein icinde yasamadan kimseyi taniyamazsin.. kendinden cok kimseye guvenme.. millete guvencegine Allaha guven mesela bir yol gosterir !!
- +1 yıl
iste bunun farkini 29 yasina gelince anliyosun..
- +1 yıl
bak ben 18 yasimda 30 yasinda bir adamla evlendim.. neler yasanmadiki.. bide 3 yasinda oglum var yasim 24 .. anla daha ne diyimki sana.. sen genclik cagini evlilikle harcama derim.. kendine yazik edersin..
Soran+1 yılşimdi düşünmüyordum zaten okuyorum. 22 den önce zaten ailem müsade etmez. umarım siz de eşinle düzelirsiniz eğer bir sıkıntınız varsa.
- +1 yıl
yok canım bitti o is :) Tövbe de :):):)
yani daha cok uzar bu is soyliim.. yani benden sana tavsiye bu kadar yasamis olarak.. yinede tercih senin karar senin
Soran+1 yılkusura bakma durumunuzu bilmediğim için :) umarım çok mutlu olursun :) düşünücem bu söylediklerini teşekkür ederim
Aşkın yaşı yoktur ama erkeği kaldırabilecek yapıdaysa evlenirdim. çünki anlaşmak uyuşmak gerisi boş. zaten hepimiz maddesel olarak kainatla birlikte yaratılmadıkmı bütün maddeler ilk maddenin eseri değil mi...
02 Yorumla
Soran+1 yılerkeği kadırabilmek derken ne demek istedin
Erkeğin olgun olması herzaman iyidir olgun erkek hayatı tam anlamıyla öğrenmiş olur... sevdikten sonra anlaşabildikten sonra yaşın fazla bir problemi olmaz sizin açınızdan ama aileler ne der bilemem...
03 Yorumla
Soran+1 yılbenimde fikrim yok. görcez bakalım :)
Soran+1 yılinşallah
+1 yılBenzer bir durum bende de var inan erkek icin daha zor
Bence iş sende bitiyor 30yaslarındaki bir erkek ve ailesi artık evlensin murüvetini görelin torun sevelim derdine girecktir
Sende ise buyasım daha erken gibi en basit sorunlar dielim ama anlşırsınız çalışstıgıö iş yerinde aralarında 13 yaş farkı olan nişanlı cift var denene bilir00 Yorumla19 yaşında kız 19 yıllık hayatında ne yaşamışta 30 yaşındaki herften hoşlanıyor anlamıyrm szi kızlar hç mi kafa basmiirrr..
02 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var aşık oldum kafayla ne gibi bir bağlantısı var aşkın? ben beynimle değil kalbimle seviyorum
- +1 yıl
elbette kalbnle aşık olucaksn güzelim. ancak mantıgı bu kadar geri plana atarsan ilerde dönülmez hatalar yaptrr sana bu duygular. mantgnı ön plana koymaya çalış zordur ama başarablrsen aşk bu dünyada seni üzen bişey değil mutlu eden bişey yapar. mantklı aşklar yaşar mutlu olursın
+1 yılSevginin yaşı olmaz ama sen daha yolun başındasin.
İstekleriniz aynı olmayacak çünkü o görmüş bir takım hayatı yaşamış.
Bu yasin 24 falan olsaydı okul bitmiş bir meslek sahibi olsaydı ozaman okay ama daha çok gencsin.10 Yorumla
+1 yıl11 yaş çok degıl. bayanların çöküşü çok hzılı oluyor hele evlenıp cocuk yaptı mı o 11 yaş küçük oldugun erkekten bır anda 20 yaş buyuk görünebılırsn
09 Yorumla
Soran+1 yılayyy deme öyle Allah korusun :D bu arada profil resmindeki sen misin ne zaman görsem merak ediyorum
- +1 yıl
yanı kendıne bakan bır bayansa cok hızlı olmaz ancak yemesıne ıcmesıne bakmayan bırı ıcın bunlar gercek. bana gelırsek resımdekı tabıkı ben degılım sevdıgım bır aktör. tıpım ona yakın ancak daha o yaşa gelmeme daga var ;)
- +1 yıl
Hee o profildeki safmısın la o hollywood oyuncusu onun arkasnda bir keko var
Soran+1 yıltürkiyede o yaşta böyle görünebilen erkek pek yok da o yüzden merak ettim :)
- +1 yıl
haha:) cok komıksın genc ergen berkecan. keko oldugumu hemen de anladın. ancak ayna karsısında bıraz daha kendını 3 byutlu bır ıncele dısarıda aradıgın seyın kendısı bızzat sen olmayasın
- +1 yıl
vardr belkı nıye olamasın kendıne bakan her ınsan genc kalabılır bırazda genler onemlı tabıkı ;)
Soran+1 yılbu adamı hiç görmedim daha önce film izlemekten çok hoşlanmam
- +1 yıl
arkadaşlar olayı cok derınlstırmenın manası yok soran arkadasımız yabancı fılm seyretmıyorda olabılır sonucta herkesın tarzı farklıdır. maksat hoş sohbet muabbet olsun kmsenın bılgısını ölçeçek degılız bızde bir sürü şey ögrenıyoruz burdan:)
30 yaşındaki adam genellikle ilk çocuğunu kucağına alır, senin ilgilendiğin adam sana baksa kaç yaşında baba olacak?
06 Yorumla
Soran+1 yıl35 inde sanırım. okuyorum çünkü
Soran+1 yılama zaten hayatında biri yok. bunu dert etse evlenirdi şimdiye
Soran+1 yılkızı olsun çok istiyor biliyorum ama bu kadar bekleyen bir kaç senaha bekleyebilir yani seviyorsa
Soran+1 yılsene daha*
dinine imanında ve de masumsa kötü düşünmem düşünemem imkansız kötü düşünmediğim içinde ümit kestirirrim tabi gönül bu ama şimdinin 18 yaşındaki kızlarına kimse güvenip gönül veremez çok masumlar gördük
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim nasıl biri olduğumu biliyor. o konuda bir sıkıntı yok yani
Kızlar olgun erkeklerden hoşlanır kendinden 1,2 yaş büyük birisi bile yaşıtlarındaki olgunluktaysa onlar bile çocuk gibi gelirler hevesin varsa , gönlün varsa devam et yoksa o yaşta güzelim kızı heba etme. İyi günler.
02 Yorumla
Soran+1 yılbir işim yoktu sadece denk geldik ve tanıştık. bizim bir ilişkimiz olmadı hiç bir zaman
Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Anan baban yok mu kızım , git onların yanına der kovalardım.
21 Yorumla
Soran+1 yıl://
Sevdikten sonra bedensel yaş farkının fazla bir önemi yok. Kız fazla çocuksu ise erkek bir süre sonra bunu kaldıramaz. Ama olgun karakterli ise farketmez. Hayırlısı olsun diyelim.
00 Yorumlanormal evliliklerde zaten yaş problemı yoktur gayet ideal bir yaş birazda genç gösteriyosanız birşey olmaz<
01 Yorumla
Soran+1 yılben 30 değilim o 30 :)
+1 yılDavul bile dengi dengine derim 30 yasinda ki bir bireyle 19 yasindaki bir bireyin kafa yapisi uyusmaz bir kere beklentiler farkli olur dusunceler farkli olur ben kibarca gorusmememiz gerektigini soylerim. Yasina uygun birini bul derim
00 Yorumla
+1 yıl15 yaşa kdar yolu var
Ama 16 olamaz 15 sınırdır drim211 Yorumla- +1 yıl
niçin 15..!
- +1 yıl
Mantık var biraz. 15in üstüyle aradaki fark ciddi acılıyor. olmuyor yani
ha daha fazla diyorsan kızın en az 29-30 olması lazım. benim bahsettigim 15 yaş kısmı kız 20 ile erkek 35 arasıdır. - +1 yıl
Bence yanlış yaşı en az 18 olması lazım, 15 yaşındaki kızın babası 30 yaşındadır bir kere
- +1 yıl
arkadasım 15 yasında baba mıoluyor bu 30 olan kişi?
sacmalama
ayrıca okumayı bilmiyorsan yorum da yapma
aradaqki yaştan bahsediyorum sen kalkmış ne diyorsun
aradaki yaş FARKI 15 en fazla bana göre diyorum
bu eksi verenler cidden aptal galiba
okuyamıyorlar
ne kadar özürlü var ya cidden su anda nefret edicem artık
okuyun biraz - +1 yıl
@sevgifırtınası 15 yaşında azı süt kokan kızlamı cıkacaksın kardeş helal. 18 i bekle bari..
- +1 yıl
Aydınlı009 seni okuyan ögretmen ne üzülüyordur ya.
okuma özürlü - +1 yıl
Aradaki yaş farkı en fazla 15 olmalı tekra ediyorum buradan sonra farklı yazana küfür edicem
Soran+1 yılben ne demek istediğini anladım cevaplayan boşver gerisini :)
- +1 yıl
Hahaa seni anliyan cikmamis gurucum ne guldum ya
30 yaşındaki insanla 19 yaşındaki insanın flört etmesi mantıksız sen bu adamla bir kafede oturduğun zaman sizi abi kardeş zannederler. El ele tutuştugunuzda o adama sübyancı gözüyle bakarlar birazda adamı düsün
03 Yorumla
Soran+1 yılben sübyan değilim ki
+1 yılamacını önce merak ederdim biraz garipserdim sonrası kızın amaca bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılkötü bir amacım yokkk
- +1 yıl
eğer o adamın senin beklentilerini karşılayacağına inanıyorsan yolunda bir engel yok demektir tek sorun aile olabilir sadece oda 2 ay sürer anca
eğer hoşlanıyorsam ve evlenilebilcek türde bir kızsa evlenirim:) niyet hayır ise akıbette hayırdır..
08 Yorumla
Soran+1 yılevlenilecek bir kız olduğumu düşünüyorum şahsen ama hoşlantı kısmına bir şey diyemem
- +1 yıl
ben soruyu soranın kız olduğuna dikkat etmedim pardon yaa:):):) bunu yaşadım:) ama sen hangi kısmını merak ediyorsun. yani senden hoşlanıp hoşlanmadınımı analiz etmeye çalışıyorsun, yani analizinde hoşlandığı kanısına varırsanmı açılacaksın, yoksa açıldıktan sonra en kötüsü ya da en iyisi ne olabilir kısmındamısın?
Soran+1 yıldirek söylemeyi planlıyorum. ne kaybederim ki? aramızdaki muhabbeti kaybederim en fazla. eğer kendimi kandırıyorsam o da zaten olmasın. açıkçası anlamıyorum. bazen çok sever gibi bazen sevmiyor gibi. bir nokta koymalı buna
- +1 yıl
bak şimdi sen bence mantıklı düşün. neden sen söleyesinki. hoşlanan bir erkek zaten sende o ışığı gördümü kendini tutamaz ve senden hoşlandığını dile getirir. çekinir diye düşünme sakın. sen o sıcaklığı ona zaten sunmuşsun kanımca.. o halde bırak o düşünsün seni bir başkasına kaptırırsa diye. o dert etsin ya ondan başkası ondan erken davranırda senle çıkmaya başlarsa diye. hee zaten senden hoşlanmıyorsa dile getirsende seninle çıkmayacak.. sadece seni her gördüğünde senin ona neler hissettiğin gözünde canlanacak ve belkide senden sırf bu sebepten uzaklaşacak.. unutma birine senden hoşlanıyorum demek erkek için çokta zor bir durum değildir..
Soran+1 yılo çok enteresan biri. yani enteresandan öte hatta. ketum içine kapanık. bırak aşkını itiraf etmeyi derdini sırrını bile anlatmaz öyle. mecbur kalmadıkça kadınlarla konuşmaz yan yana bile durmaz. bir tek bende kırdı zincirlerini numaramı felan bulmuş mesaj attı
- +1 yıl
demekki okadarda ketum değilmiş. numara bulmak mesaj atmak:) yahu anlasana erkekler hoşlanırsa tutamaz dilini.. ama sen hal ve hareketlerinle sanki o değilde sen sölicekmiş izlenimini yaratırsan o neden sölesinki:) hem birde şöle düşün, zaten görüşüyorsunuzdur sölemenizede gerek kalmaz. herşey kendiliğinden akar gider..
Soran+1 yılçok sık değil. ben zorlarsam konuşuyoruz.
- +1 yıl
sonuçta ağzı-dili var konuşuyor. beyni var düşünüyor. hoşlanacak kadarda ruhu vardır umarım. o halde bırak yapması gerekeni layıkıyla yapsın-YİNE SÖLÜYORUM-SENDEN HOŞLANIYORSA SÖLEYECEKTİR.. ama sende bir haykırma çabası var.. yani ona olan duygularını tutamayan sensin gibi geldi bana.. eğer yok illede tutamıyorum diyorsanda sen bilirsin.. sonuçta hoşlanıyorsa oda karşılık verir. hoşlanmıyorsada çok çok bahaneler bulur sende öğrenmiş olursun.. zaten hoşlanmıyorsa seninde umurunda olmaz artık, öyle ya da böle duyguların değişir ona karşı..
benimde sevdiğim adam arasında 20 yaş var. önemli olan doğru karar ve mutluluk. diğer insanların dediklerini takmıyorum. dış kapının dış mandalı.
00 Yorumla
+1 yılOlabilir tabi ki ama ilk olarak o KIzín adamin duygularindan emin olmasi gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılemin olsam neden açılayım ki
- +1 yıl
Neden ki emin olsan mi olmasan mi? Yani o zaman eminsin herseyden niye sorma geregi duyuyon? Tum erkekler bir değil ki onun tavri baska burdakilerinin baska olurdu. Bende bir kiz olaraktan olabilir dedim.
Abazalar genc kız diye dırek hoşlanma gıbı konuşur.. Adam olanda abi gibi davranır fazla söze gerek yok gercekcı olalım
00 Yorumla
+1 yıl29 yaşındayım, evliyim. Arkadaş olurum ama evli olduğum için samimiyetimi ileriye götürmem
01 Yorumla
Soran+1 yılevli olmasaydın? zaten evli değil. hayatında biri de yok
hadi 22 23 falan hele neysede 19 da küçük bee ya bu ara kızlar ne ya hep 30 lu yas erkeklerden hoşlanıyo olum biz varız l*n bak burada büssürü 22 23 yasında sap var :DD :
22 Yorumla
Soran+1 yılhahahha :D az sabret :D
Benim dayım 39 yaşında evlendi , 23 yaşı vardı eşinin
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıllar peki
Soran+1 yılneden peki biliyor musun
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Hepsi tamam da "masum ama dininde imanında" kısmına takıldım. İsterse dünya güzeli olsun, böyle bir betimlemeyi yapanı def ederim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsim 31 ben 20 iken evlendik bazen kendimi cocugu gibi hissettirdigi dogru ama bana cok deger veriyor... olabilir neden olmasin ki
17 Yorumla
Soran+1 yılAllah ayırmasın :) ama o kadar fark oluyor mu cidden? burdakilerin anlattığı gibi
Cevap sahibi+1 yılAmin insallah.. aslinda aradaki fark cok ve hakikaten ilk tanidigimda bu gozumu korkuttu ve reddetmistim ama askin yasi yokmus... farka gelince inan bana oluyo neredeyse bir kusak atliyorsun :) ama asilamayacak sey degil...
Cevap sahibi+1 yılSevgili misiniz yoksa tek tarafli hoslanti mi seninki
Soran+1 yılsevgil değiliz. tek taraflı mı değil mi onu öğrenmek istiyorum aslında
Cevap sahibi+1 yılAnladim... hayirlisi olur umarim ama o artik ciddi dusunme yasina gelmis ve sen okulunu bitirp oyle evkenmeyi dusunuyorsun... diyelim ki karsilik verdi sen okulunu bitirene kadar 33 34 yaslarinda olacak... aradaki fark cok olunca az olanlara gore dusunucek sey cok oluyo... tam acilmasan bile belli edecek davranislarda bulun derim ki zaten aklinda varsan gerisini o getirir...
Soran+1 yılgetirmiyor işte sorun orda 2 senedir uğraşıyorum
Cevap sahibi+1 yılBelki de seni kucuk bir kardesi olarsk goruyordur...
+1 yılKızı tanımaya çalışırım niyeti ciddi ise helâlim yaparım.
08 Yorumla
Soran+1 yılben ciddi düşünüyorum şahsen
- +1 yıl
Şu durumda senin niyetinden çok adamın niyeti önemli. Seni kullanmayacağına kesinlikle eminmisin?
Ben duygularını söyleyebilen kızın cesaretine hayranımdır ama her erkek aynı düşünmez. Senin hakkında yanlış düşünmeyeceğine kesin emin misin?
Soran+1 yılyanlış ne düşünebilir ki?
- +1 yıl
Sonuçta yaşadığımız ülke Türkiye. Ben iki ayrı kişiden teklif aldım ikinci kişiyi kabul ettim ve uzun vadede evlenmeyi düşünüyordum. Bir çok arkadaşımla tanıştırdım. En sonunda anlaşmalı olarak ayrıldık. Arkadaşlarımın düşüncesi ise çok farklıydı "Olum teklif eden kızdan zaten hayır mı gelir başka birinden hoşlanıp ona teklif etmiştir" "Zaten seni sevmiyordu aldatmış bile olabilir" Tabii ki ben bu laflara inanmadım. İnsanların ağzı torba değil yani. Bu açıdan eğer karşında ki erkek anlayışlı değilse yanlış anlaşılmalar oluşabilir.
Soran+1 yılbenim öyle bir amacım yok ki :/
- +1 yıl
Senin amacın yuva kurmak. Sevdiğin erkeğe gidip duygularını açık açık söyledin. Cesaretine hayranım ama her erkek aynı düşünmez. Umarım karşında ki insan da yaşı kadar olgunlaşmıştır ve senin değerini iyi bilir.
Soran+1 yılben kötü düşünmeyeceğine inanıyorum. hassasiyetimi biliyor çünkü. kendi de öyle
- +1 yıl
Umarım her şeyin hayırlısı olur ikiniz için de.
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızın sadece beğendiğini ilgisini çektiğimi düşünürüm asla ona umut vermem güzel bir şekilde duygularından vazgeçirmeye çalışırım...
Çünkü bu çocukluk aşkıdır onun için ilerde büyük sorunlara neden olabilir...10 Yorumla
+1 yıleger kiz arkadasim varsa teklifini geri ceviririm 19 yasindaki kizin eger yoksa da bende sevmeye calisirim bilemezsin belkide kader in de o kisinin oldugunu kismet bu
00 Yorumlayaş farkı çok dünyaya bakış açıları tamamen degişik kırıcı olmam ama beraberlik söz konusuda olamaz dininde imanında olması kendisini ilgilendirir her koyun kendi bacagından asılır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılYaaaaa... yaş farki var yaa az değil :( ama 30 yaşında erkek hic evlenmemiş ise oladabilir de bilmiyorum hayirlisi
04 Yorumla
Soran+1 yılhiç evlenmemiş sevgilisi dahi olmamış
- +1 yıl
Himmm... ya ben 86 liyim biri var aramizda aşağı yukari 9 yaş var aramizda bisey yok ama muhabbet sohbet ediyoruz ben düşünmüyorum sonra neden olmasin diyorum sonra olmaz diyorum sonra. ... ne bilim napsak ki :-O :(
Soran+1 yılo da öyle sanırım. açıl gitsin ya
- +1 yıl
Mesaja gelir misin? Buradan yazmak istemiyorum
+1 yılErkeğin gozü dışarıda olur evlendikten 10 sene sonra sen 29 hala genç o 40 olur. d yani dışarı bakmaz bende böyle bir evlilik düşünüyorum
03 Yorumla
Soran+1 yıloyarım gözlerini yaaaa
- +1 yıl
O niye kız. d
Soran+1 yılbaşkasına bakarsa oyarım
+1 yılEğerki Art niyet beslemez ve olumlu ise ciddi bir bakışı varsa ki bende ona ayak uydurup herşeyde olumluysak düşündürücü ama yok art niyet olursa buna Bişe Diyemicem Allah Kurtarsın... :)
02 Yorumla
Soran+1 yılart niyet yok bende :)
- +1 yıl
Ozaman Sıkıntı yok Olabilir :)
- Devamını Gör (244)
Devamını Gör(289)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!