Aşk İlişkileri Sevdiğiniz kişi gidelim buralardan dese gideceğiniz yeri sorgular mısınız? Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Sevdiğiniz kişi size “gel gidelim buralardan” dese nereye diye sorar mısınız? Sevdiğiniz kişi gidelim buralardan dese gideceğiniz yeri sorgular mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Evet, İstanbul'a gitmek istemem mesela çok kalabalık 😄 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Yok o olduktan sonra gerçekten problem yok 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı. sorgulamam sadece giderim 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl O buraya gelmez, ben oraya gitmem :D En iyisi el ele başka bir şehre gitmek :D 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Öyle gerekiyorsa düşünürüm bu ciddi ciddi..Ve beraberliğimizin tek şansı buysa, yakar giderim buraları.. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl sevgi bu değil ki ya neden sorgulamayayım üşüttüm mü de sorgulamıcam ama 16 yaşımda olsam belki sorgulamam dicem ama o zaman bile 30 yaşımda ki şu aklıma sahiptim ben ki 😀 0 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Çok aşıksam ve uzun süreli ciddi bir ilişkim ise evet arkama bakmadan giderim ikimizinde mutlu olacağı bir yer ne kadar güzel olurdu. 0 0 Yorumla
Mariposita_Humana Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Seviyorum diye sorgulamayi birakacak değilim herhalde 😁Belki beni oyuna getiriyordur bilemem yaniDünyanın bin türlü halı var sonuçta 0 0 Yorumla
flrttaxx Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl gelsin desin bir saniye bile düşünürsem nereye diye.. 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Elbette sorgularım. Ortak karar alınmayan ilişkiler aşkı yıpratır 0 0 Yorumla
Queenmaggie Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 73% +1 yıl Babana bile güvenmeyeceksin bu devirde. Elin adamına mı güvenip gideceğim 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı. Sorgularım ama giderim 0 0 Yorumla
Yüksekhayat Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 80% +1 yıl Sorgularım sorgulamadan sorun var demektir 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Sorgulamak istedigimde bu zaten 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Sorgularsam kahrolayım 0 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl "Evlenelim nereye istersen gidelim" derim 0 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl O nerede mutluysa ben oradayım. Yer farketmez 0 0 Yorumla
Gecelerinprensi0635 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Ölüme gidelim dedilerde mazotmu yok dedik 0 0 Yorumla
MecaziAdam Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 58% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sorgularım tabi 0 0 Yorumla
Sonuyku5433 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sorgulamam 0 0 Yorumla
SonKapıkuluLardan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Giderdim 0 0 Yorumla
daxirol Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet, İstanbul'a gitmek istemem mesela çok kalabalık 😄
Yok o olduktan sonra gerçekten problem yok
sorgulamam sadece giderim
O buraya gelmez, ben oraya gitmem :D En iyisi el ele başka bir şehre gitmek :D
Öyle gerekiyorsa düşünürüm bu ciddi ciddi..
Ve beraberliğimizin tek şansı buysa, yakar giderim buraları..
sevgi bu değil ki ya neden sorgulamayayım üşüttüm mü de sorgulamıcam ama 16 yaşımda olsam belki sorgulamam dicem ama o zaman bile 30 yaşımda ki şu aklıma sahiptim ben ki 😀
Çok aşıksam ve uzun süreli ciddi bir ilişkim ise evet arkama bakmadan giderim ikimizinde mutlu olacağı bir yer ne kadar güzel olurdu.
Seviyorum diye sorgulamayi birakacak değilim herhalde 😁
Belki beni oyuna getiriyordur bilemem yani
Dünyanın bin türlü halı var sonuçta
gelsin desin bir saniye bile düşünürsem nereye diye..
Elbette sorgularım. Ortak karar alınmayan ilişkiler aşkı yıpratır
Babana bile güvenmeyeceksin bu devirde. Elin adamına mı güvenip gideceğim
Sorgularım ama giderim
Sevdiğim kişi yok ama olsa sorgulardım burası Türkiye
Sorgularım sorgulamadan sorun var demektir
Sorgulamak istedigimde bu zaten
Sorgularsam kahrolayım
"Evlenelim nereye istersen gidelim" derim
O nerede mutluysa ben oradayım. Yer farketmez
Nereye diye sorarım ben.
Ölüme gidelim dedilerde mazotmu yok dedik
Geç bile kaldik derim