Nişanlımla ayrılma aşamasındayız ve kendi kendine kararlar alıyor. Cidden beni umursamadan yapıyor. Ne yapacağım bilmiyorum?

3.5 yıllık bi ilişkimiz vardı bu ilişkide ayrılıklar oldu çok hatalar oldu ben erkek arkadasımın herşeyini görmezden geldim cezaevine dahi girdi bekledim aileme kabul ettirdim 5 aydır nişanlıyız ne düğün konusuyo ne eşya hiçbişeye hevesi yok ve nişanlım avrupa ben anadolu yakasında oturuyorum ben onun cezaevi olayları vs olduktan sonra o tarafta oturmak istemedim başımıza bişey gelmesinden çekindiğim için başta kabul etti sen nasıl istersen dedi nişandan sonra 5 ay gecmiş ben silivride oturcam diyo ben orada oturmayacagımı söyledigim halde inatla ben ne dersem o diyo ve bu yüzden ilişki bitecek diyorum ortak bi karar verelim ilişkimiz bitecek yoksa ben diycegimi dedim diyo ve günler oldu ne arıyo ne soruyo napıcam bilmiyorum aşırı zoruma gidiyo dayanamıyorum napmalıyım

Nişanlımla ayrılma aşamasındayız ve kendi kendine kararlar alıyor. Cidden beni umursamadan yapıyor. Ne yapacağım bilmiyorum?