4 yıllık evliyim eşim bazen şaka mabında bişeyler söylüyor ama bu şakalar benim psikolojimi bozuyor. Eşim yokken dedikleri aklıma geliyor moralim bozuluyor. Yaptığı şakalar normal şakalarda değil. Öyle el kol şakaları değil sözlü şakalar bunlar moralim bozulunca konuyu kapatsada aklıma hep takılıyor. Sizce her şakanın altında bir gerçek yatar mı?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Her şakanın değil ama bazı şakaların altında gerçek var
şaka anlamın da neler söylediklerini bilmek gerek sana
Uzun boylu biriyim eşim minyon tipli bayanlar için birde minyon tipli birini mi alsam diyor mesela?
belki de bazı nedenlerden dolayı onu söyleye bilir yan yana durduğunuz zaman o senin yanında kısa kalıyor olabilir seks hayatınız kötü olabilir ya da en kötüsü tarif ettiği bir kadın var konuştuğu
Evet yanımda çok fark edilmeyecek şekilde kısa ama nerdeyse aynı boydayız yani milim farklar var geri kalan olan biriyle konuştuğunu sanmıyorum tüm hesapları var falan ama ne biliyim
canım topuklu giydiğin zaman ondan uzun olabilirsin ama genel anlamda sana ilgi duyuyor ise gezmeye diyorsanız sohbetiniz bol ise ya da hafta en az 3 kez seks yapıyorsanız kafana takma
Topuklu giymiyorum çok aramızda fark oluyor diye gayet geziyoruz hatta bensiz dışarı çıkmıyor bile ama erkek sonuçta yaptığı şakada pek normal olmayınca acaba diyo insan
Aman boş ver senden uzaklaşmaya başladığı zaman şüphe duy
Yani şuanda pek sorun görmediniz mi sizce erkek olarak
Bence sorun yok çünkü ilgi alaka güzel ne zaman bunlarda azalma var ise sekste sen istekli o isteksiz ise o zaman şüphe duy
Anlıyorum umarım her şey şakadır sadeve
Peki seks hayatınız nasıl
Normal
Yani hafta kac kez oluyor genelde kocan mi yanaşıyor yoksa sen mi
şaka ile karışık doğruları diyordur.
Erkek milleti işte doğrumu şaka mı gerçekten bilemiyorum
Yatar ama şakalar ne yazarmısın bana bekliyorum
Uzun boylu biriyim eşim minyon tipli bayanlar için birde minyon tipli birini mi alsam diyor mesela?
Aaaaa
Yaa bu konudan çok muzdaribim
Yaaaaa konuşalım bıraz içinizi ferah tututun
Yazın bana mesaj olarak
Evet var özellikle swnger şaka ise
Takma
Ne diyo mesela
ne söylüyor şaka
Yaptığı şaka ne ki?
Sen de aynı şekilde neden takılmıyorsun ki ona:)
Yapıyorum bazen eşim esmer bende şarısın mı alsam diyorum falan ama ben oda sinirlensin diye diyorum o pek takmıyor
O zaman senin buna gıcık kaldığını bildiği için yapıyordur sorun etme:)
Evet aşırı gıcık olduğumu biliyor ama sürekli sürekli yapması normal mi
O normal değil ama karakteri gıcık ise hsni bu yaptığı da normal hale gelebilir:)
Aslında öyle gıcık birisi değil ama yani bazı şeyleri çok gıcık edebiliyor beni
Başka neleri gıcık ediyor
Bazı konuşmaları hareketleri falan ama onlar normla şeyler mesela sürekli belgesle izlemesi beni gıcık ediyor gibi
Asıl sıkıntı bu ama anladım. Bu durum dışında ilişkiniz nasıl?
Gayet güzel ama ben bu şakalarını sevmiyorum aklıma hep geliyor acaba mı diye aklı kısalarfamı diye ki bana aşık olarak benle evlendi yami
Çevrende dediği tipte kadın var mı hiç
Hayır olduğumuz yere yeni taşındık zaten 6 ay oldu öyle bi çevre kurmadım kız arkadaşlarımda hem uzak hem o tarz birisi yok yani
O zaman takılma ya biraz patavatsız sadece:)
Bi erkek olarak böyle mi düşünüyorsunuz
Evet eğer böyle duyguları olsa seni tetikte tutacak şekilde söylemezdi ciddi bir durum olsa ysni:)
Evet bazen kendide söylüyor öyle bişey olsa ben sana söylemem böyle bişey diyo aklım kısa kızlarda olsa sana söylemem ki şüpelenme diye diyo ama erkek yani ters köşede olabilir hani benim dilimde elimde değil diyip yapadabilir o yüzden dedim her şaka sadece şaka mıdır
Bazen her şaka sadece sakadir diyebilirim:) söylediğin kadarıyla yapacak bir tip değil gibi duruyor
Aşkla evlenip yapan çok var o yüzden eşimden böyle bişey duyunca son 2 ay kadardır kendimi kötü hissetmeye başladım banada yapacak biri gibi gelmiyor ama erkek işte
Cinsel hayatınız nasıl?
Çok normal henüz daha bir çocuğumuzda yok kendi kararımızla hani engel bi durumda yok yani gayet normal
İki tarafta tatmin oluyor mu tutkulu mu yani?:)
O konuda hiç bi sorunuz yok olsa zaten diycem cinsel yönden kesin arzuluyor başkalarını buda kısa minyon kızlar diycem ama yok sorunumuz hiç
İlginç
Evet aşırı ilginç görünüşte hiç sorun yok kı bende öyle kötü fizikli biri değilim şarısın uzun boylu uzun sarı saçlı kahve gözlü biriyim zayıfım kilomda yok yani şaşırıyorum böyle şakalarına o yüzden bi gerçeklik payı varmıdır diye düşünüyorum
Gerçeklik payı varsa onun için daha kötü, senin fiziginde olan biri kıskandırmak istedi mi çok kolay yapar bunu:)
Hani bazı erkeklerin aklı şarısınla evliyken esmere esmerle evliyken şarısına uzunlayken kısaya kısaylayken uzuna gider ve neticede sonu kötü biter ve diğer özelliğe gider ya öyle bişey mi acaba diyorum
Sanmıyorum o kadar *ptal olamaz herhalde eşin:)
Zaten özellikle konuyu kapatması için bende onu bu şakasıyla vuruyorum bende ama o pek ben kadar takmıyor valla bilemiyorum o kadar aptal mı değil mi kafam karışıyor hatta benim farkımda olduğu için sosyal medyada asla resmimi paylaşmaz sayılıdır resimlerimiz bile
O zaman iyice kıskandırmak için sen bir resmini paylaş sosyal medyanızda:)
Ben zaten kendi hesabımd apaylaşıyoru onda sadece kendi arkadaşları ekli olduğu için o kendi hesabında paylaşmıyor ben onun hesabına girip paylaşınca ikimiz bile olsak nadirde olsa ksldırdığı reismler var
İki seçenek var bu şakasının senin ciddi bir şekilde sinirini bozduğunu yüzüne söyleyeceksin ya da sert bir kıskandırma yapacaksın
Acaba ben onu aldatmayım diye mi hani sen beni aldatırsan bende snei bunlarla aldatırım gibisine sinyal mi veriyor şüpe duyacağı bişy yapmıyorum ama onun sinyali mi erkek olarak sizce mantıklımı bu düşüncem
İyi de senin bu ihtimal için herhangi bir yaptığın şey yok ki, kuruntu olur bu yani
Sırf böyle bişey dedi diye ben zaten zaman zaman konuşmadım bile eşimle o zaman beni bırak öyle biriyle evlen mutlu ol dediğimde hemen gelip gönlümü alıyo şaçmalama diye
Bu sefer uzun uzun anlat net bir şekilde aklındaki tüm şüphelerle:)
O zaman düzelirmi dersiniz
En azından ne düşündüğünü bilir yani
O zaman inşAllah bir daha yapmaz bakalım gelince konuşmayı deneyeceğim
Tamamdır, isterseniz sonucu özelden ds yazabilirsiniz
Tabi
Gizliden çıkayim mi yazmanız için?
Ne söylüypr mesel a
Oha ya bunu diyorsa gerçekten onlarla olmak istiyor ama böyle. Bir şeyin şkaası olmaz
Evet gülerek söylesede yaa şaka yapıyorum desede aklıma çok takılıyor
Brz knulalımmı
Zaten yazdım konuşuyoruz